:)) ekran resmi çok güzel ya....bizim 15 gün öncesine kadar erkekti son 15 gündür kız ve şimdi tam net değil deniliyor.bebeşimi nasıl sevecem bilemiyorum kıyafet almaya gittim bugun ortak renkler alayım ddm ama ya erkek ya kız için çok cici şeyler vardı alamadan çıktım 15 gün daha bekliyeceğiz artık
ben ben bennn.dun bayagı hareketlıydı hatta ohhh hergecen gun daha cok hıssedıyorum demıstım dun.ama bugun nerdeyse hıc hareketını hıssetmedım.butun gun uzuldum.elımı koydugumda bır yada 2 defa hıssettım o da cok az.cok uzuldum hemde.ama sımdı aksama dogru bıraz hareket etmeye basladı gunduze gore
.demek sızdede oluyormus.ıcım rahatladı yaa.yoksa nerdeyse kafayı yıycektım bısımı oldu dıye.
Bana kalırsa hepsi uydurmaca canım ama işte maksat eğlenmek....benim bildiğim kulağa,alna dokunulursa kız,buruna dokunulursa da erkek.ben kulağıma dokunmuşum ama erkek :) alyans testi de safsata :) beyin gücüyle hareket ettiğini düşünüyorum.isterseniz bir deneyin,içinizden yuvarlak dönsün dediğinizde hakkaten de görüceksiniz ki yuvarlak çiziyor.:)) karman çorman şeyler.
bende uyumakta güçlük çekiyorum ama sürekli çişim geldiği içinbel ağrısı bende de başladı,dün uyuyamadım doğru dürüst bi sağa bi sloa dön dur,bi de elim ayağım ateş gibi yanıyor,tuluğa soğuk su koydum ayaklarımın altına koydum,biraz da elimi soğuttum öyle uyudum,eşim diyo ay çek elini 50 derece var sıcaklığı diyo,ateşim yok,ama elim ayağım ateş gibi,sizde de var mı böyle bişey
emin ol benden fazla uyuyan yoktur canım sen gene iyisin bende gece uykusu yok sahura kadar oturuyorum sonra akşam üstü 4te anca kalkıyorum..Tatlışlarrr herkese tünaydın sanırım bu topikte benim kdr fazla uyuyan yok bugün yine 11.30da uyandım tebrikler kendimebu kadarda olmaz iyice kömüş oldum çıktım bide uyanıp saate bakınca sinir oluyorum kendime o saate kadar yat yat sonrada kız kendine olacak iş mi
bendede aynı canım bir gün bütün gün durmadan kıpırdıyor 2-3 gün zar zor iki üç kıpırdarsa kıpırdıyor sinir ediyor beni sıpa.. her kıpırdayışında aferin kızım kıpırdada böyle iyi olduğunu bileyim diyorum ama kafasına göre takılıyorlar işte canları nasıl isterse sanırım... ama az kıpırdadığında panik oluyorum iki üç küp çikolata yiyorum uzanıyorum kıpardasın ddiye bekliyorum... kıpardamassa göbeğine kolonya sür demişti bir arkadaşım o zaman kımıldıyorlarmış demişti ama hiç denemedim bilmiyorum ne kadar doğru...Bebeğini hisseden anneler, bir gün çok hareketliyken, ertesi gün çok az hareket hissettiğiniz oluyor mu 20+5 deyim şuan
emin ol benden fazla uyuyan yoktur canım sen gene iyisin bende gece uykusu yok sahura kadar oturuyorum sonra akşam üstü 4te anca kalkıyorum..
ben hamile kaldığımsdan beri böyleyim canım işi bıraktım ondan sonra böyle oldum sabaha kadar oturuyorum akşama kadar yatıyorum dediğin gibi kalktığımda hiçbirşey yapasım gelmiyor ne temizlik ne yemekayy ne kadar mutluyum kendime arkadaş buldum:):):):) ben de sahura kadar uyumuyorum sonra 2- 3e kadar uyuyorum. gece cin gibiyim resmen böyle bi temzilik yapma istekleri falan... ama öğleden sonra kalktığımda ruh gibi dolanıyorum evde. canım ne yemek yapmak istiyo ne bişi.. oldu bitti gececiydim ben de ramazan iice yarasa etti beni.
günaydn kızlar:79::79::79::79:
GÜNAYDIIIIINN KIZLAR
SİZE PAZAR GECESİ GÖRDÜĞÜM RÜYAMI anlatmamıştım bebeğim karnımda kocaman olmuş dediğiniz gibi ordan oraya hareket ediyodu bende izliyebiliyodum ilk aklıma gelen siz oldunuz kuluptekilere hemen sölerim dedim dedikleri gibiymiş falan diye düşünürkeeeennn uyandım hehehehe rüya işte bende hala tık yokta(( böle rüyalarda buluşuyoz oğlumla...
bugun kardeşimin kontrolü var öğlen onun druna gitcez yiğenimi görcem bakalım o nasıl belki cinsiyeti bile bellidir onu da öğrenirsek süper olur gerçi biz baya bi kız kıyafeti aldık bugüne kadar annem kız olcak onun ki diyip duruyo hayırlısı
halen hissetmedin mi tülaycığım,karnının üzerine kumanda koysan,kumanda belli aralıklarla oynuyo ben 15+3 te koymuştum öyle farketmiştim,bi de benim arkadaşımınki de erkekti,o da 21.22. haftada hissetti,olabiliyomuş erkekte,bi de bebişin suyu nasıl,sen bol su içiyomusun,bol su iç,yeri ne kadar bolsa o kadar hareket edecektir,günde 2 brdk ta süt iç,süt kemikleri güçlendiriyo ve daha kuvvetli tekmeliyolar o zaman,bizim dr. yalan söyledi suyu biraz daha olsa iyi olur diye,ben de suyu arttırdım biraz,karnım kocaman oldu,kız da fırıl fırıl dönüyo,su içtikten sonra da yavrum hıçkırıyo,iyi bişeye vesile oldu dr. bey bilmeden
KUMANDAYI DENEDİM cnm titriyo ama kocam etin titriyodur diyo ne demekse et nası titrer ki???
süt sabahları içiyorum 1 kupa öğlenleri bi kase yoğurt yada 3 hatta 4 bardak ayran içiyorum bazen akşama doğruda ayran isteyip içiyorum bikaç bardak, su olayı son 1-2 haftadır 1,5 litreye indi arttırmalıyım önceden 2 litre içiyodum
benim tesellimde erkeklerin geç oynayışı ama ne bilim bence bişeyler olduğunda ben yorumlayamıyorum çocuk bu diyemiyorum sonrada zaman geçiyo unutuyorum kesin bişeyler oluyodurda he bi de 20-22.haftalar arasında oynar ilk bebekler diyolar ya hani 22+6 ya kadar yolu var diyorum :))
KUMANDAYI DENEDİM cnm titriyo ama kocam etin titriyodur diyo ne demekse et nası titrer ki???
süt sabahları içiyorum 1 kupa öğlenleri bi kase yoğurt yada 3 hatta 4 bardak ayran içiyorum bazen akşama doğruda ayran isteyip içiyorum bikaç bardak, su olayı son 1-2 haftadır 1,5 litreye indi arttırmalıyım önceden 2 litre içiyodum
benim tesellimde erkeklerin geç oynayışı ama ne bilim bence bişeyler olduğunda ben yorumlayamıyorum çocuk bu diyemiyorum sonrada zaman geçiyo unutuyorum kesin bişeyler oluyodurda he bi de 20-22.haftalar arasında oynar ilk bebekler diyolar ya hani 22+6 ya kadar yolu var diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?