2011 Aralık Anneleri

selam, doktor kız dedıyse artık o kesındır arkadasım :) alısverıs ıcın erken degılmı daha bılmem ama sankı 7.ay en uygunu alısverıs ıcınnn yınede sen bılırsın tabı:)

evet ben de bugün çok tedirgindim, neyse ki akşam hareketlendi de keyfim yerine geldi:)
sen de merak etme cnm, bu haftalarda gayet normalmiş çok şükür

Ayy sizin bebekler dogacak bizimkiler 2 yasina girecek kocaman abi abla olacaklar zaman ne cabuk geciyor hepiniz saglikla kucagiiza alirsiniz bebislerinizi arkadaslar ins.

Bana kalırsa hepsi uydurmaca canım ama işte maksat eğlenmek.... bende uyumakta güçlük çekiyorum ama sürekli çişim geldiği için vucüt sıcaklığı ara ara bendede artıyor caınım ün yatarken eşimde aynısı söyledi bana senin ateşin var dedi kalktı alnıma baktı yokmuş dedi demekki genel oluyor hepimizde :) emin ol benden fazla uyuyan yoktur canım sen gene iyisin bende gece uykusu yok sahura kadar oturuyorum sonra akşam üstü 4te anca kalkıyorum..
Bebeğini hisseden anneler, bir gün çok hareketliyken, ertesi gün çok az hareket hissettiğiniz oluyor mu 20+5 deyim şuan
bendede aynı canım bir gün bütün gün durmadan kıpırdıyor 2-3 gün zar zor iki üç kıpırdarsa kıpırdıyor sinir ediyor beni sıpa.. her kıpırdayışında aferin kızım kıpırdada böyle iyi olduğunu bileyim diyorum ama kafasına göre takılıyorlar işte canları nasıl isterse sanırım... ama az kıpırdadığında panik oluyorum iki üç küp çikolata yiyorum uzanıyorum kıpardasın ddiye bekliyorum... kıpardamassa göbeğine kolonya sür demişti bir arkadaşım o zaman kımıldıyorlarmış demişti ama hiç denemedim bilmiyorum ne kadar doğru...

emin ol benden fazla uyuyan yoktur canım sen gene iyisin bende gece uykusu yok sahura kadar oturuyorum sonra akşam üstü 4te anca kalkıyorum..

ayy ne kadar mutluyum kendime arkadaş buldum:):):):) ben de sahura kadar uyumuyorum sonra 2- 3e kadar uyuyorum. gece cin gibiyim resmen böyle bi temzilik yapma istekleri falan... ama öğleden sonra kalktığımda ruh gibi dolanıyorum evde. canım ne yemek yapmak istiyo ne bişi.. oldu bitti gececiydim ben de ramazan iice yarasa etti beni.

ben hamile kaldığımsdan beri böyleyim canım işi bıraktım ondan sonra böyle oldum sabaha kadar oturuyorum akşama kadar yatıyorum dediğin gibi kalktığımda hiçbirşey yapasım gelmiyor ne temizlik ne yemek uyuşuk vaziyette tekrar koltuğa atıyorum kendimi bütün gece kk da o topik senin bu topik benim dolanıyorum..... uykumu düzene sokmak için çok uğraştım ama olmadı bebişler doğunca ne yapıcaz bakalım onlarda bize benzerse o zaman yandık....

aynen kkyı mesken tuttum güzellik yarışmalarından estetik topiklerine gelinlik kına nişan elbiseleri gösteriminden ev dekorasyonlarına aile sorunlarına cinsellik aldatma şu bu... hepsine bakiom valla hayır bi daldı mı insan çıkamıyo da. özellikle şu aldatma konulu mesajlar:S:S:S ben de paranoyak oldum okuya okuya:)

günaydınkızlar nasılsınız?annemler buradalar ne güzel hiç gitmeseler keşke günlerim çok güzel geçiyor sizleride özledim arada girip okuyorum bebişimde iyi teyzeleri hepinizi öpüyoruz

günaydn kızlar:79::79::79::79:

GÜNAYDIIIIINN KIZLAR

SİZE PAZAR GECESİ GÖRDÜĞÜM RÜYAMI anlatmamıştım bebeğim karnımda kocaman olmuş dediğiniz gibi ordan oraya hareket ediyodu bende izliyebiliyodum ilk aklıma gelen siz oldunuz kuluptekilere hemen sölerim dedim dedikleri gibiymiş falan diye düşünürkeeeennn uyandım hehehehe rüya işte bende hala tık yokta(( böle rüyalarda buluşuyoz oğlumla...

bugun kardeşimin kontrolü var öğlen onun druna gitcez yiğenimi görcem bakalım o nasıl belki cinsiyeti bile bellidir onu da öğrenirsek süper olur gerçi biz baya bi kız kıyafeti aldık bugüne kadar annem kız olcak onun ki diyip duruyo hayırlısı

halen hissetmedin mi tülaycığım,karnının üzerine kumanda koysan,kumanda belli aralıklarla oynuyo ben 15+3 te koymuştum öyle farketmiştim,bi de benim arkadaşımınki de erkekti,o da 21.22. haftada hissetti,olabiliyomuş erkekte,bi de bebişin suyu nasıl,sen bol su içiyomusun,bol su iç,yeri ne kadar bolsa o kadar hareket edecektir,günde 2 brdk ta süt iç,süt kemikleri güçlendiriyo ve daha kuvvetli tekmeliyolar o zaman,bizim dr. yalan söyledi suyu biraz daha olsa iyi olur diye,ben de suyu arttırdım biraz,karnım kocaman oldu,kız da fırıl fırıl dönüyo,su içtikten sonra da yavrum hıçkırıyo,iyi bişeye vesile oldu dr. bey bilmeden

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrrrrrr nslsınızz bakalımmmmmm bnm birazz boğazım agrıyo sanırım işyerindeki merkezii klimalar beni çarpıyorrr.inşşş ilerlemezzz yawwwwwwDDDDDDD

KUMANDAYI DENEDİM cnm titriyo ama kocam etin titriyodur diyo ne demekse et nası titrer ki???

süt sabahları içiyorum 1 kupa öğlenleri bi kase yoğurt yada 3 hatta 4 bardak ayran içiyorum bazen akşama doğruda ayran isteyip içiyorum bikaç bardak, su olayı son 1-2 haftadır 1,5 litreye indi arttırmalıyım önceden 2 litre içiyodum

benim tesellimde erkeklerin geç oynayışı ama ne bilim bence bişeyler olduğunda ben yorumlayamıyorum çocuk bu diyemiyorum sonrada zaman geçiyo unutuyorum kesin bişeyler oluyodurda he bi de 20-22.haftalar arasında oynar ilk bebekler diyolar ya hani 22+6 ya kadar yolu var diyorum :))

et niye titresin canım ya,belli aralıklarla titremez,o bebiştir,maşallah süt,yoğurt tüketimi süper

tülaycım kafana takma sakın doktor sağlığı yerinde diyorsa geç tekmelemiş ne fark eder yeter ki iyi olsun bebişin.
ilk başta o kumanda işini bende yapmıştım ve kalp atışıma göre zıplıyordu kumanda yani işe yaramamıştı.

ve emin ol, bebeğinin hareketleri başlayınca yorumlayamama gibi birşey söz konusu olamaz. bence organlarının hareketlerine benzemiyo hiç. basbaya istem dışı yanı başka bi canlı içerden vuruyo sana yakında sende hissedeceksin inşallah.

hissetmesende dediğim gibi, sağlık olsun ben ilk çocuktum ve annem hamileliğinde çok nadiren ufacık pıt pıtlar hissetmiş ama çok hafif yani hiç tekmelememişim. yani her bebek aynı şekilde hareketli olmuyo (gerçi bende odun gibi bi yapıya sahibim hiç elastik değilim ayaklarıma asla dokunamadım fln belki ondan fazla hareket etmiyodum )

günaydın kızlar,

herkesin keyfi yerindedir umarım,

yine çok hareketli değiliz bugün, bize nazar mı deydi ne :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…