2011 Aralık Anneleri

Ben de bebişimi hissedememekten şikayetçilerdendim...19.haftamda gaz mı bebek mi ayıramadığım bişiler oldu..Ama 20.haftamda artık netleşmeye başladı..Eşime gösteriyodum göremiyodu. O göremeyince ben acaba yanılıyo muyum diyodum. Çünkü acayip gazım var hep:)))

Nihayet geçtiğimiz hafta sonu akşam eşimle TV izliyoduk..İlk hareketi net hissettim. Eşime dedim bak bak çabukk hareket ettiii! O da baktı hemen. Sonra oğlum bi fırlattı karnımı, eşim de şaşırdı..Nasıl heyecanlandık beraber. "Aaaa gördüm gördüüm" diyo:))) "Oğlum ne tekmeliyosun anneni " diyo..Çok güzeldi...

Darısı diğer hissedemeyen arkadaşların başına...

Ama emin olamadığınız bişiler hissediyosanız, büyük ihtimal o bebektir:))Yakın zamanda emin olursunuz:)

ben hissediyorum bi,şeylerrr ama öyleee gümbür gümbürr değil böykle aşagıya kasıklarıma doğru bi hareket oluyoo sıpamm bnmmm babasına hiç çekmemişşş babasıı futbolcu normaldee cok tekmelemesii lazımm ama bizimkindeee o kadar siddetli tepiklerr yokk kibar kibar vuruyooo kuzucumm DD::d

günaydın kızlarrr biz geldik =) ama malesef geçici sadece bi size selam verelim istedik ve gelişmelerden haberdar edelim die.

umarım herkes iyidir bebişleriniz de tabiki. sizi çok özledik ama işlerimiz okadar yoğunki hiçbişi okuyamıyoruz

aranızda hatırlayanınız vardır c.tesi kontrolümüz vardı. vee çok şükür iyiyiz=)) iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlar çook çookk teşekkür ediyorum. rahim ağzında artma olmuş 3e çıkmış hatta 3,04müydü neydi doktorumuz engellerimizi kaldırdı. artık özgürüz ve de çoookk mutlu=)) bu arada bebişim cinsiyetini yine göstermedi çapraz yapmış o minik bacaklarını bi önceki kontrolümüzde %90 erkek denmişti bi türlü %100 ü duyamadık.

yine aranızda hatırlaynınız vardır eşimin ailesine her ay harç gibi verdiğimiz para konusunda bebişin doğumu vs.. masraflar olucak vermeyelim dedi eşim ailesine ve kıyamet koptu. şu ara eşimin morali çok bozuk nie böyle oldu yaşlandılar da bunadılarmı bunlar nie böyle yapıyolar vs.. diyo çok üzüldüm onu öyle görünce diyemedim ben evlendim evleneli para da para diyolar die hep böyleydiler sen yeni görüyosun die

neyse bizden haberler bukadar. hepinizi öpüyoruz. bugün ara ara okumaya çalışıcaz.

Selam kızlar benimde hareketleri için endişelenmem çok normalmiş herkes merak ediyormuş meğerse :) Yalnız değilim oleyy!

Benim oğluşumda ara ara hareket ediyo ama şöyle söyliyim,Uyku hali ve uyanıklık hali oluyor dolayısıyla her dk tekmelemesi imkansız..
ben daha yeni yeni tam olarak hisset:82:meye başladım.

ben de kızdım bebişime kız zilli sen hiç uyumuyon mu diye sabah vuruyo,gündüz,gece,sahurda aa,neyse gece yatmıştı,eşim dedi sahura kalkıyon uyku düzeni mi bozuldu acaba,kalkmasan mı dedi,alakası yok bence,yorulunca uyur zillineyse ki şimdi uyuyo

Son düzenleme:

Cnm onlar uyurken de hareket ederlermiş. Dolayısıyla hareketliyken uyanık diye düşünmeyin..

benimde senin gibi canım tekmeleme gibi değilde sanki kasıklarıma doğru bir baloncuk patlıyor, birşey gıdıklıyor sanki 3,4 saniyelik. Biraz büyüsünlerde canımıza okuyacaklar, arkadaşım var şuan 8. ayında bazen bir tekmeliyor nefesim kesiliyor diyor

canım iyi olmana sevimdim, şükür atlattın zor zamanları, inşallah eşinin ailesi işlerinide halledersiniz biran önce

Günaydın arkadaşlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah.

sevgili kış anneleri...

Eylül 15 ten sonra havlu ve kadife tulumlar çıkıyor piyasaya bizim minnoşlarımıza bunlardanda almamız lazım.. Kendinizi penyelere kaptırıp gitmeyin:)

evet bizde birkaç mağaza hep penye görünce tazgahtar arkadaş dediki kışlıklar daha gelmedi. Bizde o vakit bekleyelim dedik. Penye üşütür sonuçta.

aklım sende kaldı yaaa. Bir dur arkadaşım şimdi önemli olan odun kocan değil bebeğin. Hatırlamıyormusun mojoyu kocası aldattıda annesinin evinde amniyosentez sonucunu bekledi. Kocam umrumda değil bbeeğim iyi olsun dedi. Ama sen bu kadar umursuyorsan sanırım çok seviyorsun bu adamı. Dün akşam konuşmadınız mıki? Hem ne demek nereye istersen imzamı atarım. Bebek nolcak. Ona bunu yapmaya hakkınız yok. Bence şuan bu durumları herşeyi rafa kaldır önceliği bebğine ver. Hem ayrılacaksan bile önce çocuğun doğsun. Sonra toparlar kendini iş felan bulur o vakite kadarda kocan düzelmezse ayrılmayı düşünürsün. Ama şimdi karnındaki melek için en azından o doğana kadar bu kazma kocana şans tanımalısın. Kalbimden geçen o ki çocuğu dünyaya gelince tıpkı diğerlerine düşkün olduğu gibi bunada düşkün olucak ve ister istemez annesininde gönlünü hoş tutmaya çalışıcak. Bak benim kocam hamile kalana kadar hatta 5 aylık olana kadar seninki gibi kızı söz konusu olunca savururdu beni bir köşeye. O kadar ki geçen sene eski karısı başkasıyla evlenecek evladım üvey baba görecek diye gitmiş o kadına evlenme teklif etmiş (benle evliyken hemde) tabii sonra kadında bana yazdı hava atıyor kocan benim yanımda felan diye. Kızı için beni bir paçavra gibi atmıştı bir kenara. O zamanlar ne çektim allah biliyor. Sonra inkar etti felan ama geçmiş ola tabii. Dün akşamda yine kurban bayramında beni nırakıp tekrar köye gideceğini söyleyince bende şarteller koptu. Dedim "hiçç bu sefer gözünün yaşına bakmam, anında boşarım seni. Oğluma annem bakar bende çalışır oğlumu büyütürüm. Yaşlanıncada oğlum bakar bana" dedim. Bu sefer çok ciddi olduğumu anlayınca geri adım attı ama ona bu geri adımı oğlu attırdı ben değil. Sende kocana geri adımı anca kızını kucağına verdiğinde attırırsın. Madem herkesten önce evlatları geliyor. Alır giderim kzıımı dediğinde akan sular duracaktır emin ol. Ama şimdi değil az daha sabır. Ne yapalım dinsizin hakkından imansız gelir ancak. O çocuklarıyla seni eziyorsa doğunca bu koz sana geçecek devran da dönecek sen merak etme.. Ama şimdi sadece güzel şeyler düşün ki bebişin gelişsin annesi. Bu kadar üzüntü arasında nasıl gelişsin. Lütfen şuan bebeğine bir şans ver ve mutlu olmaya çalış. Bebeğin sağ sağlim doğsdun gerisine sonra bakarsın.

çok güzel konuşmuşsun canım,ağzına sağlık

Evet kızlar ya beklenen doğum tarihiniz nedir,acaba ilk kimin bebişi gelicek aramızda,benim son kontrolde 7 aralık'a çekti doktor tarihi,sezaryen olursan kasım sonuda olabilir dedi,acaba ben miyim ilk

bence değilsin canım,hangi arkadaşımız starimuydu galiba bebişi önden gidiyomuş 2 hafta kadar,dr. erken döllenmişsin demiş,ultrasona göre 24 haftalık,700 gr ağırlığındaydı bence o olur ilkinci,ama belli olmaz ya erken doğum olayı da var,kimi 8. ayında doğuruyo,bebiş acale ediyo,hayırlısı artık

Evet kızlar ya beklenen doğum tarihiniz nedir,acaba ilk kimin bebişi gelicek aramızda,benim son kontrolde 7 aralık'a çekti doktor tarihi,sezaryen olursan kasım sonuda olabilir dedi,acaba ben miyim ilk

benim tarihim 12.12.2011 inşallah ortalarda biyerde doğuracam önce sizin hikayeleri okurum artıkınn:82::82:

benim 5 aralık,bence aralığın ilk haftası olur benim ki,hayırlısı tabi,aslında 2 hafta erken gelse de pek bişey farketmez,son zamanlar çok yorucu oluyo,beklemek,ağrılar,hatta 10 gün fazla kaln da var,inş. o kadar bekletmezler bizi,alırız kucağımıza hayırlısıyla

bende bi, şey soracaktım
elinde yeni doğan ihtiyaç listesi excel formatında olan var mı acaba?

bende var cnm ama satın alınıcak yerleri bugün bir toparlayyayım yarın hatırlat atarım buraya olur mu?

bence cnm benim sorun bebekte değil sende. Sen o kadar garantilicisin ki aman yanlış olmasın diye hissetsende emin olmuyor ve bu bebek değildir diyorsun. Ama annesi onun gücü ne kadar ki daha epi topu yarım kilo ee bacakalrı olsa olsa 80 gr fealndır onun vurmasının kuvvetini ne olur ki. Bence sen hissediyorsun. Uzan gözlerini kapat ve tüm aklını karnındaki bebeğine yönelt. Konsatre ol ve elinle yokla bebeğin sırtının olduğu yerde kalp atışını hissedeceksin. Tam tezat yerdede ayakları vardır annesi. Bide böyle dene. Oda artık bu kadar fedakar annesini üzemeyecek ve kendini gösterecek eminim.

ya kızlar doğuma az kaldı ilk sırada ben yokun ona göre önce siz doğurun

yaa evet önce kim?:26::26::26: çok merak ediyorum... Sumakmış gibi geliyor banada..

az daha büyüsün annesi sen görürsün futbolcu tepiğini.

seninki o kadar hareketli ki maaşallah 7 aylık gelmese iyidir. Allah korusun şaka tabii. benim 13 aralık görünüyor amma benimkide baştan beri 12 gün önce gidiyor bakalım belkide 1 aralıkta gelir. bide şey varmış duayanınız var mı? kız 9 ay 10 gün erkek 9 ay durur diyorlar yoksa tersimiydi. bilen var mı?

benimde bildiğim kızlar 9 ay erkekler 9 ay 10 günüde doldoruyorlar, kızlar daha erken geliyormuş yani:26::26:

Tersiydi cnm:)) Erkek bebekler pek aceleci olmuyomuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…