Kızlar daha erken gelir derler.Benim oğlum 40+4 günlük doğdu hemde sezaryenle daha beklesem 10 gün duracaktı herhalde ii geldi içerisi,bakalım bu nasıl olacak.
canım iyi olmana sevimdim, şükür atlattın zor zamanları, inşallah eşinin ailesi işlerinide halledersiniz biran önce
benim 5 aralık,bence aralığın ilk haftası olur benim ki,hayırlısı tabi,aslında 2 hafta erken gelse de pek bişey farketmez,son zamanlar çok yorucu oluyo,beklemek,ağrılar,hatta 10 gün fazla kaln da var,inş. o kadar bekletmezler bizi,alırız kucağımıza hayırlısıyla
benimde bildiğim kızlar 9 ay erkekler 9 ay 10 günüde doldoruyorlar, kızlar daha erken geliyormuş yani:26::26:
benim 5 aralık,bence aralığın ilk haftası olur benim ki,hayırlısı tabi,aslında 2 hafta erken gelse de pek bişey farketmez,son zamanlar çok yorucu oluyo,beklemek,ağrılar,hatta 10 gün fazla kaln da var,inş. o kadar bekletmezler bizi,alırız kucağımıza hayırlısıyla
seninki o kadar hareketli ki maaşallah 7 aylık gelmese iyidir. Allah korusun şaka tabii. benim 13 aralık görünüyor amma benimkide baştan beri 12 gün önce gidiyor bakalım belkide 1 aralıkta gelir. bide şey varmış duayanınız var mı? kız 9 ay 10 gün erkek 9 ay durur diyorlar yoksa tersimiydi. bilen var mı?
benım kı de erken döllenme ,doktor 22 kasım gıbı gorunuyor dedı ..ben kasım 20 den sonra beklıyorum ..bayramda gelmesın kuzum ya ..
sen hiç canını sıkma arkadaşımkızlar merhaba biz doktora gttk bugun ayrıntı bakıldı gene... bebişimin beynindeki boşlukta pek bir değişme olmamış doktor geçen gidiğte 15 gün sonraya gelişir demişti halbuki bugunde çok az küçülme var boşlukta dedi ama pek dilinin ucuylaydı.15 gün sonra tekrar kontrola gel değişmezse sizi yönlendireceğim dedi.mesengerden eşime dedim doktora gittim bana diyorki hanginiz gittiniz :) bende bebek için sen umursamasanda ilgini çekmesede ben umursuyorum ddm. sonuç dd bende söyledim durumu şimdi yoğunum dedi.az öncede aramış kardeşim öğrencileri yemeğe alıcak benide çağırdı gidemmi diye ...savunulacak tek yönü yok ya. bende 15 gün sonra bebekte sorun varsa eğer bitecek burada bu iş ddm soyadında senin olsun istemiyorum. nereye istesen imza atarım ddm.ne yaparsan yap dedi :) bebeğin beyninde gelişme geriliği var açıkçası ve gelinen duruma bak of iyice daraldım neye üzülem şaşırdım artık.bugun iş ilanlarına baktım netten ya işe girmeden doğum izni mi alcam napcam anlamadım. kadın olmak ne zor ya erkeğe göre herşey oldu bitti
ilk sıra senin gibi gözüküyo
benım kı de erken döllenme ,doktor 22 kasım gıbı gorunuyor dedı ..ben kasım 20 den sonra beklıyorum ..bayramda gelmesın kuzum ya ..
kız korkutma beni 7 aylık falan bayramdan sonra yani 6 buçuk aylıkken yola çıkacam,17 gün eğitim 2 günde yolda derken,cuma da antepte inerim o gün tatil oluyoz,pazar 25 eylülde buraya dönerim,yani tam 30 haftalıkken,yolda doğurmayayım
benle bır bı arkadas daha var su40 o da kasım sonu gıbı gorunuyor
kısmet belkı nazlanır bızım kız kı hıc oyle gorunmuyor bu hareketlılıkle..
korkarım ben ılk dogurmayayıııım
Evet kızlar ya beklenen doğum tarihiniz nedir,acaba ilk kimin bebişi gelicek aramızda,benim son kontrolde 7 aralık'a çekti doktor tarihi,sezaryen olursan kasım sonuda olabilir dedi,acaba ben miyim ilk
ne güzel bayram hediyesi olurr.....
dur bak tamda yola çıkıcak zamanı buldun hee. inşallah öyle bişey olmaz yaaa. Allah vakitlice doğumlarını nasip etsin inşallah.
kız napayım zorunlu eğitim,bayram dönüşü,burdan antebe bayram öncesi cuma günü,9 gün sonra pazar günü erzurum,sonra perş. bitiyo eğitim,tekrar antep te inerim,pazara kadar dinlenir,hataya dönerim,inş. Allahn izniyle bişeycik olmaz,5 yıldızlı otelde tatil yaparım,kızımı daha iyi beslerim,çeşit bol olur diyom,ama inş. yolculuk rahat geçer,eşim bırakacak beni oraya belki 2-3 gün kalcak geri döncek,Allah yardımcm olsun
seninki o kadar hareketli ki maaşallah 7 aylık gelmese iyidir. Allah korusun şaka tabii. benim 13 aralık görünüyor amma benimkide baştan beri 12 gün önce gidiyor bakalım belkide 1 aralıkta gelir. bide şey varmış duayanınız var mı? kız 9 ay 10 gün erkek 9 ay durur diyorlar yoksa tersimiydi. bilen var mı?
benle bır bı arkadas daha var su40 o da kasım sonu gıbı gorunuyor
kısmet belkı nazlanır bızım kız kı hıc oyle gorunmuyor bu hareketlılıkle..
korkarım ben ılk dogurmayayıııım
ilk sıra senin gibi gözüküyo
ya kızlar benim başım dönüyo 2 gündür,azcık aç kalsam gözümün önünde kara kara böcekler dolaşıyo sanki bi de sahurda tıka basa yememe rağmen sabah 8 i çeyrek geçe karnım gurulduyodu açlıktan,noluyo bana böyle ya,sanırsam tansiyonum da,kan şekerim de düşüyo 2 saat aç kalsam,benim gibi olan var mı,bi yere meyvesiz,atıştırmalık bişey yemeden gitsem,su içmesem bayılacam bi kenarda o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?