2011 Aralık Anneleri

Kızlar daha erken gelir derler.Benim oğlum 40+4 günlük doğdu hemde sezaryenle daha beklesem 10 gün duracaktı herhalde ii geldi içerisi,bakalım bu nasıl olacak.

benım kı de erken döllenme ,doktor 22 kasım gıbı gorunuyor dedı ..ben kasım 20 den sonra beklıyorum ..bayramda gelmesın kuzum ya ..

canım iyi olmana sevimdim, şükür atlattın zor zamanları, inşallah eşinin ailesi işlerinide halledersiniz biran önce

çok teşekkür ederim tatlım saol.

benimkisi sata göre 31 aralık yada 1 ocak ama sanırım 1.hafta kadar önden gidiyo. tabi belli olmaz 2 hafta öncesi yada sonrası normalidir derler.

benimde bildiğim kızlar 9 ay erkekler 9 ay 10 günüde doldoruyorlar, kızlar daha erken geliyormuş yani:26::26:

tatlım benim 2 yeğenim 44 gün arayla doğdu. erkek olan zaten erken doğum tehlikesinden kaynaklı kardeşim uzunca bi süre yatmak zorunda kaldı ve 1 ay öncesine kadar tutabildi=)) kız olan yeğenim ise 40+2 haftası doldu yine bişi yok artık tehlikeye gidiyo die suni sancıyla doğurtular =)) hiç belli olmuyo yani=)))

benim de 13 aralık arkadaşlar ama derycaım senin de deiğin gibi kilosu gelişimi iyi olduktan sonra bir iki hafta erken gelmesi sorun olmaz,40 artılarda larda halen bekleyen arkadaşlarımız da olabiliyor tabii o da çok zor oluyor.hayırlısı artık sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizde yavrularımızı

kız korkutma beni 7 aylık falan bayramdan sonra yani 6 buçuk aylıkken yola çıkacam,17 gün eğitim 2 günde yolda derken,cuma da antepte inerim o gün tatil oluyoz,pazar 25 eylülde buraya dönerim,yani tam 30 haftalıkken,yolda doğurmayayım

sen hiç canını sıkma arkadaşım
ne de güzel dmeişsin allahtan gelene diyecek bişeyim yok elinden bişey gelmeyeni de allaha havale edeceksin. bebişinin süreci de eşinin düşüncesizliği de geçicidir umuyorum sen hiiiç derrt etme kendine bunları işkonusuna gelince şimdi bu halde iş bulmak sıkıntılı olur arkadaşım hele bi doğuralım şu bebekleri ondan sonra el birliğiyle iş bakarız sen kendini hiç dert etme.

herkese günaydın....

beklenen doğum tarihinden konuşulmuş. benim 14 aralık görnüyor.. inş 8 gün daha bekleyebilir kızım

benım kı de erken döllenme ,doktor 22 kasım gıbı gorunuyor dedı ..ben kasım 20 den sonra beklıyorum ..bayramda gelmesın kuzum ya ..

ne güzel bayram hediyesi olurr.....

dur bak tamda yola çıkıcak zamanı buldun hee. inşallah öyle bişey olmaz yaaa. Allah vakitlice doğumlarını nasip etsin inşallah.

benle bır bı arkadas daha var su40 o da kasım sonu gıbı gorunuyor

kısmet belkı nazlanır bızım kız kı hıc oyle gorunmuyor bu hareketlılıkle..

korkarım ben ılk dogurmayayıııım

sen ilksin sumakcım sana güveniyoruz. tecrübelerinden istifade etmek için heyecanla seni bekliyoruz. hadi inşallah hayırlı doğumlar.

ya kızlar benim başım dönüyo 2 gündür,azcık aç kalsam gözümün önünde kara kara böcekler dolaşıyo sanki bi de sahurda tıka basa yememe rağmen sabah 8 i çeyrek geçe karnım gurulduyodu açlıktan,noluyo bana böyle ya,sanırsam tansiyonum da,kan şekerim de düşüyo 2 saat aç kalsam,benim gibi olan var mı,bi yere meyvesiz,atıştırmalık bişey yemeden gitsem,su içmesem bayılacam bi kenarda o kadar yani

Evet kızlar ya beklenen doğum tarihiniz nedir,acaba ilk kimin bebişi gelicek aramızda,benim son kontrolde 7 aralık'a çekti doktor tarihi,sezaryen olursan kasım sonuda olabilir dedi,acaba ben miyim ilk

kizlar bu islerin isi hic belli olmuyor 8 aralikda dogurcak biri korkudan sezeryan olmak istiyorrr hooooppppp kasimin 3.haftasinda dogum yapiyor normalde 1 aralik gorunuyor normalm dogumu bekliyor hooppppp 12 aralikda doguyor yani sezeryan olmadikca bebislerin pasa gonlune kalmis birsey kizlarrrrrr

kısmet kasım 25 fılan olsa ıyı olucak ..bayram sonrası ..bayramda doktorlar hep ızınde olur ya..ne bıleyım ..

belkı bekler kuzum 1 aralıkta dogar :)

günaydın kızlarrrr

dogum tarihlerinden konuşulmuş benimde 19 aralık görünüyor şuan ama benim diğer doğumlarıma benzerse 42haftayı tamamlar..inş benzemez diye dua ediyom bu sefer 40haftalık falan yapayım ya doğumumu :18::18::18::18:

cnm valla ben hem kız hem erkek dogurdum ama ikiside 42haftayı tamamladı ve ıkısındede suni sancıyla zorla dogurdum yoksa hıç cıkasıları yoktu rahat geliyor heralde benimkilere göbüş

benle bır bı arkadas daha var su40 o da kasım sonu gıbı gorunuyor

kısmet belkı nazlanır bızım kız kı hıc oyle gorunmuyor bu hareketlılıkle..

korkarım ben ılk dogurmayayıııım

bence sumakcım ılk acılışı sen yaparsın suan öyle gözüküyor

Selam güzel anne adayları..
Benim uyuyup uyandıktan sonra hafif öne eğilince,göbek deliğimin yaklaşık 4 parmak üstünde bir şey cızz ediyor ve canımı yakıyor her gün en az 1 kere oluyor..bazen bir yere uzandığımda da oluyor..bugün sağlık ocağına gitmiştim ebeye sordum normal değil dr una sor dedi..dr umu aradım o da normal,genişlemeden oluyodur dedi..kafam karıştı :26: sizde de oluyor mu böyle bir şey acaba:26:

deryacım belkı senın tiroidlerdende olabılır ben suan işlerden dolayı bi kahvaltı yapabılıyom bırde akşam yemegı arada yemek falan yemege vakıt olmuyor ancak ayakta ceviz fıstık hurma falan atıştırıyom ve akşama kadar tam gaz evde çalışıyorum ama cok şukur öyle sorunlarım olmuyor..boya badana sonrası temizliğe kımseyi bulamadım tum işler bana kaldı şimdi yine kalkıp devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…