Selam güzel anne adayları..
Benim uyuyup uyandıktan sonra hafif öne eğilince,göbek deliğimin yaklaşık 4 parmak üstünde bir şey cızz ediyor ve canımı yakıyorher gün en az 1 kere oluyor..bazen bir yere uzandığımda da oluyor..bugün sağlık ocağına gitmiştim ebeye sordum normal değil dr una sor dedi..dr umu aradım o da normal,genişlemeden oluyodur dedi..kafam karıştı :26: sizde de oluyor mu böyle bir şey acaba:26:
deryacim su listeyi SATa gore sort et istersen de ilk kimi beklememiz gerekiyor ordan takip edelim :) yoksa birincilerimizin sonu gelmeyecekk
deryacim su listeyi SATa gore sort et istersen de ilk kimi beklememiz gerekiyor ordan takip edelim :) yoksa birincilerimizin sonu gelmeyecekk
deryacım belkı senın tiroidlerdende olabılır ben suan işlerden dolayı bi kahvaltı yapabılıyom bırde akşam yemegı arada yemek falan yemege vakıt olmuyor ancak ayakta ceviz fıstık hurma falan atıştırıyom ve akşama kadar tam gaz evde çalışıyorum ama cok şukur öyle sorunlarım olmuyor..boya badana sonrası temizliğe kımseyi bulamadım tum işler bana kaldı şimdi yine kalkıp devam edicem
lıste zaten sata gore degıl mı :26:
nasıl yapcam:26::26::26:
canım tsh 2 civarı yani normal o,eğer o anormalleşse hızlı bi şekilde kilo alırım,hazımsızlık olur,doyunca cin gibi oluyom bişeyim kalmıyo,ama bi doysamtansiyonum açken 8 e 6 ya düşüyo,kan şekerim 60 a canım,tokken 10 a 6,hatta tuzlu bi ayran arkasına tatlı bişeyler yiyince,12 ye 6 oluyo,kan şekerim de tokken 100,otomatik aletle ölçmüştüm,bu hamişlik beni böyle yaptı,napcaz yiyecez,en azından çok kilo almıyom,yakıyom hepsini,çok hareketli diye,çok mu enerji harcıyo ki bu kız bilmiyom
canim istersen orjinal exceli mailime at ben yapip sana geri yollayayim. excelin hangi surumunu kullandigini bilmedigimden tarif edemiyorum :26:
canım 2007 sürümü,sen anlat öğreneyim,bana balık verirsen birgün karnım doyar ama öğretirsen hergün doyar
ozaman sen sık sık hepbişeyler yiyecen hem bak ne güzel kıloda almıyon fazla ye gitsin cnm
ben daha şimdiden 7kilo aldım frenlemem lazım diğerlerinde böyle deildim bunda iştahım yerinde
kızlar kıvanç ismi nasıl sizce??? eşim sevmiş bu ismi,benim de hoşuma gitti ama kararsızım...?
kızlar kıvanç ismi nasıl sizce??? eşim sevmiş bu ismi,benim de hoşuma gitti ama kararsızım...?
canım 2007 sürümü,sen anlat öğreneyim,bana balık verirsen birgün karnım doyar ama öğretirsen hergün doyar
piki bebeeemm.. sen kasindin al sana balik
bende 2010 var. yukarda toolbarda datanin altinda 'sort' secenegi var. tablonun tamamini tarayip onu seciyorsun. o sana neye gore sort edeyim diye 'sort by' secenegini getirir. sort by da SAT i secersin. ok dersin siralanir.
eger SAT degilde kolon adi cikarsa ColumnA falan gibi 'my data has headers' (tablomda basliklar var falan oluyor turkce karsiligi) sag ustteki kutucuga tik atarak tablo basliklarinin cikmasini saglayabilirsin.
canım dediğin gibi değil ama teker teker denedim buldum,önce hepsini taradım, veri kısmını tıkladım,sırala dedim,beklenen doğum tarihini seçtim,artan olarak sırala dedim,2.3. seçeneği boş bıraktım oldu
ellerine saglik hayatimmm...
bi de ustteki mesajda mailim kalmis. sana zahmet mesaji duzenleyip alinti kismindan mailimi siler misin?
optuk coookkk
su40 24.02.2011 01.12.2011
starimu 25.02.2011 02.12.2011
gamzelikız 25.02.2011 02.12.2011
Sumak 25.02.2011 02.12.2011
çelik198408 25.02.2011 02.12.2011
bayan_66 25.02.2011 02.12.2011
ilk sıradakiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?