2 aralıkta ne çok doğum varmış canım yaaa
su40 24.02.2011 01.12.2011
starimu 25.02.2011 02.12.2011
gamzelikız 25.02.2011 02.12.2011
Sumak 25.02.2011 02.12.2011
çelik198408 25.02.2011 02.12.2011
bayan_66 25.02.2011 02.12.2011
ilk sıradakiler
merhaba hepinize..geçmişi okuyamadım. derya doğum listesimi yapıyorsun.
kızlar selam anca gelebildim
1. ben 6 kilo verdim 4 kilo aldım ama zaten şişko hamile kaldığım için hiçbişi farketmiyor. sanki 65 hamile kalmışım da 72 olmuşum gibi düşünüyorum ben de hahhaha (doğrusu 74 kaldım 72 kiloyum)
2. ben hala bebeği hissedemiyorum zaten duruma pek adapte değilim acaba bana trip mi atıyor velet??? hani sen beni oğluşummm diye sevmezsen ben de sana kendimi göstermem mi diyor anlamıyorum
3. iştahım pek yok ama dün gece eşim sahura kalkmış sonra yatağa geldiğinde uyandım anam o ne açlık e mutfaktan da tiksiniyorum benimkine de kıyamadım kalktım gittim 1 kayısı 1 tane de çizi attım ağzıma o biraz tuttu heralde ama acıktığıma şaşırdım
onun dışında başka bişi yok işte sizlerde ne var ne yok
2. ben hala bebeği hissedemiyorum zaten duruma pek adapte değilim acaba bana trip mi atıyor velet??? hani sen beni oğluşummm diye sevmezsen ben de sana kendimi göstermem mi diyor anlamıyorum
Seninle ayni haftadayiz.Ben de cocugumu pek hiss etmiyorum,nedendir acaba?Cok az haraketli olmalari acaba iyimi,kotumu? Geceleri hic tik yok,sabahlari bi kez anca hiss edyorum.
Bu arada hanimlar ben net karsisina gecince karnim agrimaya basliyor.Bak yine basladi.Benim durumda olan varmi acaba?
ya çok alakasız bişey olacak belkı ama ben bişey sormak ıstıyorum sızlere bugün tam 23 haftalık hamileyim. ben artık kızıma kitap okumak istiyorum. beni duyabılıyormus bu dönemde onun için okuyabılecegım kıtap tavsıye edebilirmisinizmasal falan gıbı onun gelısımını olumlu etkıleyecek bişeyler yani ?
oy sana maşallah bana herşey kokuyo ya o yüzden bişi yapamıyorum ama günde 1 ayran 1 süt (küçük kutulardan aldım koydum şirketteki buzdolabına) gündüz tost akşam da işte allah ne verdiyse yiorumkız sen aç yaşıyon kız,benim yediklerimi görsen karnında canavar mı var dersinben de senin gibi 5 verdim 4 kilo aldım,ekmek,pilav bol yiyom,ama hazımsızlık çok şükr finished ama normal yediğimin 2 katını yiyom,özellikle 2 haftadır,ama hiç doymuyom
vallahi benim iş hep bilgisayar başınd aolduğu için kanrımın öyle bi ağrıma lüksü yok hiç ağrımıyor yalnız benim takvimdeki haftam doğru dğeil şu anda 20+2 olduk biz anca sen yine hisediomuşsun sabahları bende tık yok anacım tık yokSeninle ayni haftadayiz.Ben de cocugumu pek hiss etmiyorum,nedendir acaba?Cok az haraketli olmalari acaba iyimi,kotumu? Geceleri hic tik yok,sabahlari bi kez anca hiss edyorum.
Bu arada hanimlar ben net karsisina gecince karnim agrimaya basliyor.Bak yine basladi.Benim durumda olan varmi acaba?
ya kızlar benim başım dönüyo 2 gündür,azcık aç kalsam gözümün önünde kara kara böcekler dolaşıyo sanki bi de sahurda tıka basa yememe rağmen sabah 8 i çeyrek geçe karnım gurulduyodu açlıktan,noluyo bana böyle ya,sanırsam tansiyonum da,kan şekerim de düşüyo 2 saat aç kalsam,benim gibi olan var mı,bi yere meyvesiz,atıştırmalık bişey yemeden gitsem,su içmesem bayılacam bi kenarda o kadar yani
bence ikizler ve 3uzler onden gelebilir.
Tünaydınnn tatlış anneciklerrrr nasılsınız bakalım kilolardan bahsetmişsiniz ben toplam 2.5kilo almışım kızlar yaa annem kızıp duruo doktorumda gayet iyi dio sezeryan olacağı için ne kdr az kilo alırsan senin için o kdr iyi dio ama acaba bebiş beslenebiliomu ki :44: birde özellikle akşam yemeklerinde hemen tıkanıyorum çok fazla birşey yiyemiyorum kendimi zorlamaya kalksam bu sefer midem bulanıo
troid olabilir cnm. Bide babanın soyunda böyle bir etki varmış kayınvaliden demiş ya belki ondandır. Kilo almıyorsan korkmada yee. Ben napcam bilmiyorum yaaa öğlen salatalarla idare ediyorum. Kahvaltıda 3 dilim kepek ekmek. Iftarda da bir haftadır kayınvalidemde olduğumuzdan çorbaydı yemekti yiyorum. Ama ben tammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 15 kilo aldım yaaaa. Gece kalkıp yeme huyumda yok. Tatlıdanda tiksindim tatlıda yemiyorum. Noluyor böyle anlamıyorum.
Not: Nolur bana az yee, biraz dikkat et demeyin valla burdan uçarım heee. Zaten herkes aynı şeyleri söylüyor hayır hamile değilken daha çok yiyordum ama böyle kilo almıyordum şimdi meyveyi hergün yemeğe çalışıyorum tek fark bu. Görümcemde yorumunu yaptı zaten : Arkadaşları zayıfmış onun çünkü onun arkadaşları hem çelışıyor hemde evine temizliğe kimseyi çağırmıyorlarmış böylece zatıf kalıyorlarmış. La havle vela kuvvete illa billahil alleyyül azim. Allah'ım sana havale ediyorum yaa sadece cam silmeye çağırıyorum onuda bu halde ben mi çıkıp sileyim zaten yükseklik korkum var normaldede cam silemezdim başım dönüyor.
doktorun ne diyor canım bu kilo durumuna acaba tiroitte filanmı bi sorun var.bi sorun yoksa mutlaka diyetisyene git derim,çünkü gittikçe ağırlaşıcaz karnımız 7 . aydan itibaren hızla büyücek.ben 6 kilo aldım ve üstelik tombiştim hamile kaldığımda ben de çok tedirginim elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama kaçınılmaz son 6 kiloooooo:97::97::97: düşünüyorum kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?