2011 Aralık Anneleri

listeyi az çok tamamladım. eksik gördüğünüz bişey varsa banada söyleyin atlamayayım. ama exelde tutmama rağmen burda çizgili değil maalesef..

YER KENDİM İÇİN
eczane gögüs pedi
eczane gögüs ucu yara kremi
butik emzirme sütyeni 2 tane
butik hastane pijaması 2 tane
eczane rezene doğumdan sonra gaz giderici

YER BEBEK İÇİN MARKA
annem hırka
annem yelek
annem bebek battaniyesi birkaçtane hafif ince, birtane büyük kalın battaniye
annem bebek çantası
butik tülbent 15 tane
eczane tendirdiot biokadin veya betadin
eczane gazlı bez göbek bakımı için
eczane alkollü pamuk göbek bakımı için
eczane pamuk toplar
eczane pişik önleyici krem
eczane emzik 1 numara damaklı veya slikon olsun-kauçuk olmasın -6ayda bir değiştriilecek
eczane cam biberon
eczane yenidoğan ıslak mendil
eczane yumuşak tarak
eczane biberon fırçası
eczane bebe yağı
eczane tırnak makası
elektronik vucut termometresi
elektronik brun aspiratörü
mağaza düz bir küvet banyo için
mağaza başlıklı pamuklu banyo havlusu
mağaza yüzebilir oyuncak
mağaza hastane çıkışı 1 takım
mağaza bebek havlusu 3 adet
mağaza pamuklu zıbın
mağaza pamuklu bady ilk 6 ay için uzun kollu olucak.
mağaza bebek takımı
mağaza iç çamaşırı 3-7 adet
mağaza alt-üst ayrı
mağaza dışarı kıyafetleri mevsimine ve ayına uygun
mağaza 3-6 adet ayaklı tulum
mağaza pijama
mağaza patik
mağaza çorap
mağaza eldiven
mağaza 2-3 kulaklı şapka kışçocuğu için
mağaza 1-3 adet kazak
mağaza bebek montu
mağaza önlükler
mağaza alt değiştirme örtüsü
mağaza kenar koruma şiltesi
mağaza yorgan takımı
mağaza pike nevresim takımı
mağaza lastikli çarşaf
mağaza dönen müzikli dönence
mağaza yatak odası
mağaza döşek
mağaza üstüne örtü 2-3 adet
mağaza bebek arabası hem önden hem arkadan sürülebilsin, tek elle taşınabilecek kadar hafif olsun,bağaja rahat sığsın.
mağaza oto koltuğu
market yeni doğan bebek bezi
market bebek şampuanı
market bebek sabunu
market bebek banyo süngeri
market bebek kıyafeti yıkama sabunu

görümce değil örümcek
tövbe estafurullah
ya hamilelikte herşey dğeişiyor hiç üşümeyen alev alev yanan ben sürekli üşür oldum hiç hassas olmayan öküz gibi bünyesi olan ben hassas oldum sürkeli ağlıyorum falan takma kafana

sağol canm,ben 12 tane probiyotik yoğurt yedim 1 ay oldu çok şükür kabızlıktan eser yok,bu kadar mı etkiliymiş bilemedim,demir ilacım bitti,değiştirdi,dr. ferrumfort yazdı,o da kabızlık yapmadı çok şükür,bi de ekmek yoktu markette geçen gün kepekli ekmek,köy ekmeği yazıyo ondan aldım,yemeğin yanına ondan yiyom,1-2 dilim,hemen tuvalete gidiyom,bağırsakları epey çalıştırıyomuş ya,böyle bilmezdim kepekli ekmeği,bol bol su iç,o da iyi geliyo hazımsızlığa,meyve de sindirimi kolaylaştırıyo muz hariç

Amann cnm boşver takma görümcen öyle demiş böyle demiş verecek akıl çok onlarda biz çalıştıramıyoruz ya kafamızı onlar herşeyi biliyorlar bırak konuşsun dursun sen bildiğini oku sonuçta sen kendinin neyi yapıp neyi yapamadığını biliosun gerisi hikaye kimseyi ilgilendirmez bende ev hanımıyım belimden dolayı kadın alıyorum büyük temizliklerde kimse kusura bakmasın

Bu arada benim kızımın adı daaaa Zehra Melek olacaakkkkk

Allah adıyla yaşatsın cnm hayırlı olsun ismi bebişinizin Biz bebişin kilosunu öğrenemedik cnm ya ultrason aleti ölçmüyormuş artık detaylıda öğrenicez inşallah ama gelişimi iyi demişti doktorum bende kendimi zorlayınca daha fazla yiyiim die midem hemen bulanıo gitmio yani aman bebişler iyi beslensinde varsın biz kilo almayalım daha iyi

Hoşgeldiniz tatlışlarımmm bizimde detaylı için 24.hafta dedi doktor gebelik anemisi mi ilaç fln verdi mi peki sana bol bol kan yapıcı şeyler ye dünürcüm olmaz böle

one yaaa gebelik anemisi diey bişey mi varmış?

Bu listeyi bende kopyalıyorum eline koluna aklına sağlık arkadaşım 68:

dimi ama cnm . hayır üst kattalar sen hamilesinde şu işinide biz halledelim demezler. anca laf konuşmaya geldiler mi varlar. bu halimle iş yaparımda bir kaynana 2 görümce 1 koca yukarıda muhabbet ederler de bir işinede biz yardımcı olalım günahtır demezler. ama kendi işleri oldu mu beklerler ki gelin yardım etsin.

cnm zaten 26 temmuzdan berii kullanıyorum kan şurubu günde 3 tane hemde ama bi ilerleme olmamış:44::44:bebişimde bu sefer 2 gün geriden geliyodu onuda anlamadıkbana bol bol kırmızı et ye dalak ye dedi,kuruz üzüm siyah üzüm ye dedi pekmez filan pek etki etmez ama onlarla da destekle dedi suyu filan gayet iyi ama bu gibi gerilemelerde sanırım normaldir,herşeyin hayırlısı...kan şurubuna devam edicez bide magnezyum hapı verdi doğuma kadar kullanılacakmış,tam 1 ay sonrada 9 eylülde detaylının sonucuyla gel dedi ama cinsiyeti kafamı karıştırdı yine bebeği hissediyomusun dedi bende kızım kıpır kıpır maşallah dedim oda ekrana bakarak kızmı dedi siz söylediniz dedim hımm mımm dedi 15 gün sonra bi daha balıcaz dedi

bende var cnm ama satın alınıcak yerleri bugün bir toparlayyayım yarın hatırlat atarım buraya olur mu?

sağol canım :))

benim eşim geç doğmuş. bakalım oğlu nasıl olacak :))

canım kabızlık için corn flakes çok iyi. 2 günde 1 sabah kahvaltıda 1 kesme seker atıp yersen sorunun kalmaz sanırım. bende işe yaradı çok şükür :))

bende bende aldım 15 kilo ( nasıl vericez ( doktorum böle giderse normal doğumu unut dedi (

buselim liste için teşekkürler ne güzel olmuş

kızlar bu arada face kullananlarınız varsa facede de 2011 Aralık anneleri diye grup actım isteyen ekleyebilir

Canım acaba düzensiz beslendiğin içinmi aldın ki kiloyu olabilir mi günde en az 3öğün az az yesen belki olmazdı belkide şekerle fln ilgilidir birde başka doktora danışsaydın belki farklı birşey söyleyecektir sen fazla kafanı kurcalama dogumdan sonra verirsin kiloları kimsede kalmamış ya alınan kilolar sen bebeğinin sağlığını düşün kimseyide umursama durumun elveriosada kadın çağır konuşsun dursunlar sana yardımları yoksa senden de yardım beklemesinler hemde hamile halinle bir araya geldiler mi çekiştirecek kişi konuşacak konu çok olur tabi seni kim düşünür

ya tatlım bana onların hiçbiri yaramıyo maalesef ben ezelden beri kabızım
yani hayatım zatne kendimi çözmeye çalışmakla geçiyordu şimdi hepten tıkandım kaldım

Canım geçmiş olsun bak demir ihtiyacına portakal suyuda çok iyiyimiş mesela birde demir içeren yiyecek içeceklerden sonra kalsiyum içeren gıdaları hemen tüketmeyecekmişsin en az 2saat geçmesi lazımmış yoksa demir emilimini etkiliyormuş Abavvvv kız değilse bizim kertme işi ne olacak peki cnm bence bu zamana kdr kız dediyse kızdır erkekler hemen belli ediyorlar cinsiyetlerini açıyorlar bacaklarını yinede hayırlısı olsun takma kafana toktur da kendi ne söylediğini bilmio herhal geliniminde psikolojisini bozacak

çorbaya çevirdi senin dr. un da cinsiyeticanım süt ürünlerinden uzak tut ama demir ilacını olsun,diğerlerini olsun,meyveyle ye,domatesle ye,c vitamini içeren şeylerle ye,günde 3 kereyse 3 yü akşam 7-8 gibi al,gece yatmadan önce 2 brdk süt,yada bi kase yoğurt ye,çay,kahve kesnlikle içme,kahvaltıda yine,port.suyu olabilir,meyve olabilir tüket,amaç demir emilimini arttırmak,sabah peynir bile yeme,kalsiyumu gece yatarken al yat

ay walla kafamı daha yeni kaldırabiliyorum.. zaten düşük olan tansiyonum 5-11 olunca gözlerimi açamadım.. içimde tuzlu ayran ağacı çıkacak:)

sağol canım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…