ay walla kafamı daha yeni kaldırabiliyorum.. zaten düşük olan tansiyonum 5-11 olunca gözlerimi açamadım.. içimde tuzlu ayran ağacı çıkacak:)
ya tatlım bana onların hiçbiri yaramıyo maalesef ben ezelden beri kabızım
yani hayatım zatne kendimi çözmeye çalışmakla geçiyordu şimdi hepten tıkandım kaldım
ben aşıya gidiyorum. ama çokkkk korkuyorum, nasıl yaptıracam bilemiyorum. inşallah bayılmam(((
cnm ben eminim kız olduğuna zaten iki doktor kız dedi bu işi doktorluğa vuruyo yani anlayacağın ama eminim kız olduğuna ben yani bizim nişan bozulmadıCanım geçmiş olsun bak demir ihtiyacına portakal suyuda çok iyiyimiş mesela birde demir içeren yiyecek içeceklerden sonra kalsiyum içeren gıdaları hemen tüketmeyecekmişsin en az 2saat geçmesi lazımmış yoksa demir emilimini etkiliyormuşAbavvvv kız değilse bizim kertme işi ne olacak peki cnm bence bu zamana kdr kız dediyse kızdır erkekler hemen belli ediyorlar cinsiyetlerini açıyorlar bacaklarını yinede hayırlısı olsun takma kafana toktur da kendi ne söylediğini bilmio herhal geliniminde psikolojisini bozacak
çorbaya çevirdi senin dr. un da cinsiyeticanım süt ürünlerinden uzak tut ama demir ilacını olsun,diğerlerini olsun,meyveyle ye,domatesle ye,c vitamini içeren şeylerle ye,günde 3 kereyse 3 yü akşam 7-8 gibi al,gece yatmadan önce 2 brdk süt,yada bi kase yoğurt ye,çay,kahve kesnlikle içme,kahvaltıda yine,port.suyu olabilir,meyve olabilir tüket,amaç demir emilimini arttırmak,sabah peynir bile yeme,kalsiyumu gece yatarken al yat
ben aşıya gidiyorum. ama çokkkk korkuyorum, nasıl yaptıracam bilemiyorum. inşallah bayılmam(((
Ya arkadaşlar ben yemek yiyince yada tatlı falan çok şişiyorum çatlıcak gibi olkuyorum sonra geçiyo ama ne bilim herp böyle mi olucak.
Dün akşamda göğsüm sıkışır gibi oldu yani nasıl anlatayım abartmadan böle sıkıntı geliyo işte baya evde su bile içmedim 1-2 saat düzeldi sonra ..
Sanırım gaz:89:
cnm ben eminim kız olduğuna zaten iki doktor kız dedi bu işi doktorluğa vuruyo yani anlayacağın ama eminim kız olduğuna ben yani bizim nişan bozulmadı
cnm çok sağol anlattıklarını yapıcam artık ama ben peynirden nasıl vaz geçicem bilmiyorum
cnm çok sağol anlattıklarını yapıcam artık ama ben peynirden nasıl vaz geçicem bilmiyorum
korkuyosan yaptırma canım,ağır bi aşı zaten
Canım korkuyorsan yaptırma bana doktorum gereksiz yapmıcaz sana dedi bak Deryada cok sıkıntı cektı o konuda tabi sen bilirsin yinede karar senin
Canım bende öyle oluyorum karnım kasıldıkça kasılıyor semsert oluyor soda iyi geliyor banada çok şişkinlik olduğu zaman içiyorum bir tane geçiyor ayy birde aradabir genelde mutfakta yemek yaptığım zaman fln bir bunalma geliyor anlatamam merdivenleri çıkarken sıkışıp kalıyorum valla daha şimdiden böyleysek son ayları düşünemiyorum bile
ben yaptırmadım yaptırmayacamda aşıyı gerek yok dedi benim doktorum önceki hamileliklerimde zaten böyle bir aşı bile yoktu yeni cıktı cokta ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum ben
cnm ben eminim kız olduğuna zaten iki doktor kız dedi bu işi doktorluğa vuruyo yani anlayacağın ama eminim kız olduğuna ben yani bizim nişan bozulmadı
kızlar biz geldik hastaneden kardeşim 13 haftalık onun bebeğine de yüzde 90 erkek dedi dru :))))) ben sevinçliyim oğlumla daha ii anlaşıcaklarını düşünüyorum hemcins olarak kardeşim biraz tuhaf annem dahil herkes kızı olcaaa konusunda konuştukları için kıza alıştırmıştı kendini hehehehe kocası da kız istiyodu ama ben gördüm bişeyler kendi bebeğimde göremediğim bişeyleri:)))) yeğenimde gördüm ii herşeyi çok şükür
haberler böle anneme dedim hadi be diyo heheheh inanmaz şimdi bi süre benimkine 3 ayrı dr erkek dedi annem hala kız olabilir anlamaz onlare diyo :))) yelize kesin kız diyodu şimdi bu fasıl çocuklar doğana kadar sürer gideeeerrrr
he bi de bir sürü kız kıyafeti almıştık annemle alışverişe çıktığımızda onlar da elimizde kaldı gibi:)))
selam kızlarrrrr
bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanki bulantılarım geri geldi sabah ve öğlen yogun bi şekilde kustum
hala bulantım var. boğazımda yumruk gibi bişi duruyo yaaaa, 3 gün normalsem 10 gun kötüyüm, artık bulantı haplarıda fayda etmiyo
sanırım dogurana kadar kurtulamıcam bu bulantılardan
çok ilginç nerden geldi geri gitmişken,yeni aldığın ilaç mı dokundu ki
peynirden vazgeçemen gerekmiyor cnm sadece kan ilacını aldıgın zaman bir saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri kullanma yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?