ben aşıya gidiyorum. ama çokkkk korkuyorum, nasıl yaptıracam bilemiyorum. inşallah bayılmam(((
ben aşıya gidiyorum. ama çokkkk korkuyorum, nasıl yaptıracam bilemiyorum. inşallah bayılmam(((
deryacım hiç ilaç kullanmıyorumki ben, hamileliğim boyunca folik asitten başka ilaç vermedi doktor, bide bulantılar için metpamid,
epeydir yoktu gene başladı, metpamid artık fayda etmiyo, tam bitti diyorum yine başlıyo offffff offfffffff
kızlar biz geldik hastaneden kardeşim 13 haftalık onun bebeğine de yüzde 90 erkek dedi dru :))))) ben sevinçliyim oğlumla daha ii anlaşıcaklarını düşünüyorum hemcins olarak kardeşim biraz tuhaf annem dahil herkes kızı olcaaa konusunda konuştukları için kıza alıştırmıştı kendini hehehehe kocası da kız istiyodu ama ben gördüm bişeyler kendi bebeğimde göremediğim bişeyleri:)))) yeğenimde gördüm ii herşeyi çok şükür
haberler böle anneme dedim hadi be diyo heheheh inanmaz şimdi bi süre benimkine 3 ayrı dr erkek dedi annem hala kız olabilir anlamaz onlare diyo :))) yelize kesin kız diyodu şimdi bu fasıl çocuklar doğana kadar sürer gideeeerrrr
he bi de bir sürü kız kıyafeti almıştık annemle alışverişe çıktığımızda onlar da elimizde kaldı gibi:)))
yok cnm % 1000000000000 (kaç olduhee bak o oldu işte zaten annenin sezgileri dururken doktorda kimmiş
cnm süte katıp içerim pekmezi ben anlamam öle aşureden filanakşam yiyecen yatarken hepsini canım,çare yok,hızlı bişekilde artsn demirin,pekmezli bi aşure yapsan süper gelir,bana hem kan yapıyo,hem enerji veriyo,kan şekerimi düzenliyo,doping etkisi yapıyo,böylece pekmezi birden almış olursn,günlük 1 kaşık yerine
sabahları 9 da kahvaltıda kocamnnnn bi dilim peynir yemeden yapamıyorum ama ilacı 10 dan sonra alıyodum bi şekilde düzene koyucam artık:44:peynirden vazgeçemen gerekmiyor cnm sadece kan ilacını aldıgın zaman bir saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri kullanma yeterli
benim boğazımm kötü agırmaya başladıı hadii hayırlısı umarımm ilerlemezz yaww(((((kilo konusunaa girmek bilee istemiyorum acıkcası cokda takmıyorumm yaa kiloo bu verilir alınırrrr:))))kızlar bana doktorum hiç ilaç vermedii yaa kan ilacıı falan bitek elevit içiyoumm magnezyumuda kendimm aldım kraplardan dolayıı .
cnm süte katıp içerim pekmezi ben anlamam öle aşureden filan
canım süt kalsiyum,pekmez demir içeriyo olmadı,0 etki,pekmezi portakal suyuyla karıştırırsan olur bak,pekmezli ürünler var,onları kullanabilrsin bilmem orda var mı,sucuk,bastık vs.
sabahları 9 da kahvaltıda kocamnnnn bi dilim peynir yemeden yapamıyorum ama ilacı 10 dan sonra alıyodum bi şekilde düzene koyucam artık:44:
selam kızlarrrrr
bugun kendimi hiç iyi hissetmiyorum, sanki bulantılarım geri geldi sabah ve öğlen yogun bi şekilde kustum
hala bulantım var. boğazımda yumruk gibi bişi duruyo yaaaa, 3 gün normalsem 10 gun kötüyüm, artık bulantı haplarıda fayda etmiyo
sanırım dogurana kadar kurtulamıcam bu bulantılardan
kızlar biz geldik hastaneden kardeşim 13 haftalık onun bebeğine de yüzde 90 erkek dedi dru :))))) ben sevinçliyim oğlumla daha ii anlaşıcaklarını düşünüyorum hemcins olarak kardeşim biraz tuhaf annem dahil herkes kızı olcaaa konusunda konuştukları için kıza alıştırmıştı kendini hehehehe kocası da kız istiyodu ama ben gördüm bişeyler kendi bebeğimde göremediğim bişeyleri:)))) yeğenimde gördüm ii herşeyi çok şükür
haberler böle anneme dedim hadi be diyo heheheh inanmaz şimdi bi süre benimkine 3 ayrı dr erkek dedi annem hala kız olabilir anlamaz onlare diyo :))) yelize kesin kız diyodu şimdi bu fasıl çocuklar doğana kadar sürer gideeeerrrr
he bi de bir sürü kız kıyafeti almıştık annemle alışverişe çıktığımızda onlar da elimizde kaldı gibi:)))
benim boğazımm kötü agırmaya başladıı hadii hayırlısı umarımm ilerlemezz yaww(((((kilo konusunaa girmek bilee istemiyorum acıkcası cokda takmıyorumm yaa kiloo bu verilir alınırrrr:))))kızlar bana doktorum hiç ilaç vermedii yaa kan ilacıı falan bitek elevit içiyoumm magnezyumuda kendimm aldım kraplardan dolayıı .
yok cnm % 1000000000000 (kaç oldu) kız bnim bebişim
oda arkadaşım oda 5. aya kadar hep yediğini çıkarıyodu,folik asit miğdemi bulandırıyo diyodu,benimkini bulandırmadı,120 kadar içtim,90 hamilelik öncesi30 sonrası,artık gerekli değil zaten folik asit,içme istersen onu,geçer belki bulantn
ya buselicim ben de aynı durumdayım:S 52yle başladım su an 58 kiloyum. çok hızlı arttı ama kollarım çöp gibi hatta eskisinden bile zaıf gelio gözüme. elim yüzüm aynı şişlik falan da yok. sadece karnım çıktı bi de memişlerim kafam kadar oldu böle mor çatlaklı öghhhh. yani bu 6 kilo tamamen iki yerde toplanmış olamaz heralde di mi? sanırım normal bi durum:S
ya kızla rne dicme ben pek fazla bu sözde organik şeylere güvenmiyorum
nazillide kendi bahçelerinde yetiştirdiklerini satan bi kadın var
biçok arkadaşım ondan alışveriş yapıyor ben de ondan ürünler alıyorum
eğer gdo, kimyasal vs gibi takıntılarınız varsa öneririm
ipek hanım çiftliği
hem hikayesi çok güzel hem ürünleri. bilgilerinize.
5,5 -10,5
başım ve göz kapaklarım ağrıyor.. kafam ağır geliyor yaaa3. bardak ayran içiyorum banamısın demio..
ya kızla rne dicme ben pek fazla bu sözde organik şeylere güvenmiyorum
nazillide kendi bahçelerinde yetiştirdiklerini satan bi kadın var
biçok arkadaşım ondan alışveriş yapıyor ben de ondan ürünler alıyorum
eğer gdo, kimyasal vs gibi takıntılarınız varsa öneririm
ipek hanım çiftliği
hem hikayesi çok güzel hem ürünleri. bilgilerinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?