canım bence ayran içme,ayaklarını yükseğe kaldırman daha iyi gelecektir,karın büyümes,rahim gerilmesi vs. beyne giden oksijen azalıyo,iştemisin şimdi,bi de önce tuzlu,sonra şekerli yiyeceksin tuza yüklenme,şekerli yediğinde de artmıyosa,tsh değerine baktır derim canım,benim o yüksekken 1 ünite serum vermişlerdi,8e 5 ten 9 a 6 ya çıkmıştı,benimki şuan çok düşüyo ama karnım doyunca ayran filan içince 11 e 6 12 ye 6 ya çıkıyo geri
evettt
bu arada ben 6 kilo aldım çokda iştahım yok aslında eskisinden çok az yiyorum hemen tıkanıyorum bilmem bakalım ne olcak çatlağım olmadı hiç çok şükür kocamanada karnım var amam lierac kullanıyorum tavsiye ederim
bana ne yaparsam boş anacığım göğüsler çatladı,hergün krem sürdüm,su içtim bol bol,bacağımın üst bölümündeki çatlaklar belirginleşmiş karın büyüyünce,karnımda şimdilik yok,zaten öncesinden popoma kadar çatlak vardı,şimdi tam fay hattına döndüm
tatlım bir okusan hikayesini kendi kızı ipeği zararlı besinlerden korumak ve hatırladığım kadarıyla istanbulun keşmekeşinden uzaklaşmak için nazilliye yerleşen bir kadın pınar hn. orada kendisi aldığı bahçeleri tamamen yörenin el değmemiş tohumlarıyla işleye işleye büyütmüş işleri bir de amacı asla para kazanmak değilken bir anda bütün köy ona çalışır olmuş nerdeyse. burada eşe dosta gönderdikleri duyuldukça insanla rodna sipariş etmişler de etmişler. her hafta bir mail atıyor ve yeni yeni şeyler öğreniyorum sayesinde, meraklısı mutlaka girsin baksın derim. ürün almasa bile her haft ayzdıklarından bile ders çıkarılabilinir.güvenme zaten cnm benim eşimin işi meyve sebze üzerine organik fln hep hikaye diyor gerçekten organik olan ürünlerin şekli şemali bozuk olurmuş ama şimdi organik diye sattıkları ürünlerin hepsinin görüntüsü rengi güzeel kimyasal maddelerle düzeltiliyorlar hep en güzelini yapıyorsun bencede
deryacım kilo verdiğin halde nasıl çatlıyorsun anlamadım o kadarda su içiyordun demekki söylennenelerde boşşş.
bana ne yaparsam boş anacığım göğüsler çatladı,hergün krem sürdüm,su içtim bol bol,bacağımın üst bölümündeki çatlaklar belirginleşmiş karın büyüyünce,karnımda şimdilik yok,zaten öncesinden popoma kadar çatlak vardı,şimdi tam fay hattına döndüm
allahtann o yok yani 10 kilo aldımm ama maşallahçatlak yokkkkkk DDDDDallahım inşş olmazzzz.krem de sürmüyorumm valla nee bilim unutuyorumm bazen banyodan cıkınca bi nemlendiricimm varr ondan sürüyoumm başkada bişee yapmıyorumm catlıcaksa zaten catlıyooo
bide 2011 ararlık annelerine facebook taistek gönderdim kim ekleyecekse kabul etsin mümkünse bide duvar herkese açık gözüküyor bilginiz olsun
tatlım bir okusan hikayesini kendi kızı ipeği zararlı besinlerden korumak ve hatırladığım kadarıyla istanbulun keşmekeşinden uzaklaşmak için nazilliye yerleşen bir kadın pınar hn. orada kendisi aldığı bahçeleri tamamen yörenin el değmemiş tohumlarıyla işleye işleye büyütmüş işleri bir de amacı asla para kazanmak değilken bir anda bütün köy ona çalışır olmuş nerdeyse. burada eşe dosta gönderdikleri duyuldukça insanla rodna sipariş etmişler de etmişler. her hafta bir mail atıyor ve yeni yeni şeyler öğreniyorum sayesinde, meraklısı mutlaka girsin baksın derim. ürün almasa bile her haft ayzdıklarından bile ders çıkarılabilinir.
ben çıkıyom kızlar bugünkü beslenme çantamızı da boşalttıkhepinizi öpüyorum
cnmmm sabah ben yaptırdım hiç bişey olmadı korkma
ya kızla rne dicme ben pek fazla bu sözde organik şeylere güvenmiyorum
nazillide kendi bahçelerinde yetiştirdiklerini satan bi kadın var
biçok arkadaşım ondan alışveriş yapıyor ben de ondan ürünler alıyorum
eğer gdo, kimyasal vs gibi takıntılarınız varsa öneririm
ipek hanım çiftliği
hem hikayesi çok güzel hem ürünleri. bilgilerinize.
canım gönül rahatlığıyla alıyorum ürünleri mesela kaç gündür burda kan yapıcı dut pekmezinden bahsedildi hemen verdim ordan siparişacıdı acıdı ama hemencecik geçti. bayılmadım :))
harika bi site. hemen mail gönderdim listeden bende istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?