2011 Aralık Anneleri

onuda yaptım olmadı.... sepet gibi kafam walla... lokum var çantamda birazdan ondan yiyim.. bu seferde midem bozulcak tuzlu-tatlı

bu arada ben 6 kilo aldım çokda iştahım yok aslında eskisinden çok az yiyorum hemen tıkanıyorum bilmem bakalım ne olcak çatlağım olmadı hiç çok şükür kocamanada karnım var amam lierac kullanıyorum tavsiye ederim

çokk uykum geldi içim uyudu resmen.. az önce patron yanıma geldi mektup yazdırdı o okudu ben yazdım ama yazmışım sadece ne yazdığımı hatırlamıyorum gözlerim kapandı durdu.. şimdi soğuk su içtim açıldım biraz..

bide 2011 ararlık annelerine facebook taistek gönderdim kim ekleyecekse kabul etsin mümkünse bide duvar herkese açık gözüküyor bilginiz olsun

bana ne yaparsam boş anacığım göğüsler çatladı,hergün krem sürdüm,su içtim bol bol,bacağımın üst bölümündeki çatlaklar belirginleşmiş karın büyüyünce,karnımda şimdilik yok,zaten öncesinden popoma kadar çatlak vardı,şimdi tam fay hattına döndüm

deryacım kilo verdiğin halde nasıl çatlıyorsun anlamadım o kadarda su içiyordun demekki söylennenelerde boşşş.

tatlım bir okusan hikayesini kendi kızı ipeği zararlı besinlerden korumak ve hatırladığım kadarıyla istanbulun keşmekeşinden uzaklaşmak için nazilliye yerleşen bir kadın pınar hn. orada kendisi aldığı bahçeleri tamamen yörenin el değmemiş tohumlarıyla işleye işleye büyütmüş işleri bir de amacı asla para kazanmak değilken bir anda bütün köy ona çalışır olmuş nerdeyse. burada eşe dosta gönderdikleri duyuldukça insanla rodna sipariş etmişler de etmişler. her hafta bir mail atıyor ve yeni yeni şeyler öğreniyorum sayesinde, meraklısı mutlaka girsin baksın derim. ürün almasa bile her haft ayzdıklarından bile ders çıkarılabilinir.

deryacım kilo verdiğin halde nasıl çatlıyorsun anlamadım o kadarda su içiyordun demekki söylennenelerde boşşş.

ama göğüslerim çok büyüdü 75 den 90 a çıktı,karın da büyüdü karnımda çatlak yok henüz ama karnın hemen altında bacaklarımda olan çatlaklar genişledi,boş tabi canım,bünye meselesi cildim kuru da değilki yumuşak ama gerildi mi çatlıyor işte yapcak bişey yok

allahtann o yok yani 10 kilo aldımm ama maşallah çatlak yokkkkkkDDDDDallahım inşş olmazzzz.krem de sürmüyorumm valla nee bilim unutuyorumm bazen banyodan cıkınca bi nemlendiricimm varr ondan sürüyoumm başkada bişee yapmıyorumm catlıcaksa zaten catlıyooo

evet servet de döksen cildin yapısına kalmış bişey,nemli olması da yetmiyo,kaşınıyo kaşınıyo,sonra bakıyom kırmızı damarlar,3-5 gün sonra beyaza dönüp kalıyoar,karnım da kaşınıyo,bilmiyom o ne zaman başlayacakaman ben takmıyom hiç,anne olcaz ya gerisi vız gelir tırıs gider

bide 2011 ararlık annelerine facebook taistek gönderdim kim ekleyecekse kabul etsin mümkünse bide duvar herkese açık gözüküyor bilginiz olsun

Canım baktım şimdi kapatılmış herkese acık degıl yanı

evet okumak lazım ben bakayım bi hoşuma gitti anlattıgın kadarıyla teşekkür ettim canımcım

cnmmm sabah ben yaptırdım hiç bişey olmadı korkma

acıdı acıdı ama hemencecik geçti. bayılmadım :))

harika bi site. hemen mail gönderdim listeden bende istiyorum :))

acıdı acıdı ama hemencecik geçti. bayılmadım :))

harika bi site. hemen mail gönderdim listeden bende istiyorum :))
canım gönül rahatlığıyla alıyorum ürünleri mesela kaç gündür burda kan yapıcı dut pekmezinden bahsedildi hemen verdim ordan sipariş
işte vişne suyu yerine vişne reçeli söyledim sulandırıp içcem herşeyi süper taze

ben de reklamcısı gibi oldum ha :)))

her hafta maillerini okudukça benim kadar ikna olacaksın eminim
keçi peyniri falan harika
haftalık domates salatalık alışverişini burdan yapan arkadaşım bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…