artık 20 dk da bir yazarız buraya
of bana d açok fena kramp girdi ben de gideyim bari eve
hadi kızlar öptüm
canım gönül rahatlığıyla alıyorum ürünleri mesela kaç gündür burda kan yapıcı dut pekmezinden bahsedildi hemen verdim ordan sipariş
işte vişne suyu yerine vişne reçeli söyledim sulandırıp içcem herşeyi süper taze
ben de reklamcısı gibi oldum ha :)))
her hafta maillerini okudukça benim kadar ikna olacaksın eminim
keçi peyniri falan harika
haftalık domates salatalık alışverişini burdan yapan arkadaşım bile var
e benim facebookum yok olmayanlar bari buraya daha yoğun takılsa bari :84:
BEN bu akşam C&A ya gitcem çok indirim varmış bebek için seneye yaza giycee şeyleri alcam bilginize tabi otobüs tutmazsa kocam izindeyken arabamızı aldılar bizim şimdi arabamız yok h.sonu sultanahmete gitcektik otobüse bindik 2 durak sonra indik gerii eve((( tansiyonum düşüyo ii hissetmiyorum kendimi bazen otobüste kimse de yer vermiooo neyse ki bu akşam ki alışveriş merkezi yakın inş bişey olmaz gider geliriz ama araba almamız gerek bizim acilen arabasız b.düzünde yaşam çok zor ist. içinde olsak bu kadar sıkıntı olmaz...
haberler böle Allah isteyen herkese istediği herşeyi versin inş... bizedeeee araba versin olmamı????
Ya arkadaşlar ben yemek yiyince yada tatlı falan çok şişiyorum çatlıcak gibi olkuyorum sonra geçiyo ama ne bilim herp böyle mi olucak.
Dün akşamda göğsüm sıkışır gibi oldu yani nasıl anlatayım abartmadan böle sıkıntı geliyo işte baya evde su bile içmedim 1-2 saat düzeldi sonra ..
Sanırım gaz:89:
kızlar biz geldik hastaneden kardeşim 13 haftalık onun bebeğine de yüzde 90 erkek dedi dru :))))) ben sevinçliyim oğlumla daha ii anlaşıcaklarını düşünüyorum hemcins olarak kardeşim biraz tuhaf annem dahil herkes kızı olcaaa konusunda konuştukları için kıza alıştırmıştı kendini hehehehe kocası da kız istiyodu ama ben gördüm bişeyler kendi bebeğimde göremediğim bişeyleri:)))) yeğenimde gördüm ii herşeyi çok şükür
haberler böle anneme dedim hadi be diyo heheheh inanmaz şimdi bi süre benimkine 3 ayrı dr erkek dedi annem hala kız olabilir anlamaz onlare diyo :))) yelize kesin kız diyodu şimdi bu fasıl çocuklar doğana kadar sürer gideeeerrrr
he bi de bir sürü kız kıyafeti almıştık annemle alışverişe çıktığımızda onlar da elimizde kaldı gibi:)))
ilk benmi doğurcam yaaaaaaaaaaaa:18:
BEN bu akşam C&A ya gitcem çok indirim varmış bebek için seneye yaza giycee şeyleri alcam bilginize tabi otobüs tutmazsa kocam izindeyken arabamızı aldılar bizim şimdi arabamız yok h.sonu sultanahmete gitcektik otobüse bindik 2 durak sonra indik gerii eve((( tansiyonum düşüyo ii hissetmiyorum kendimi bazen otobüste kimse de yer vermiooo neyse ki bu akşam ki alışveriş merkezi yakın inş bişey olmaz gider geliriz ama araba almamız gerek bizim acilen arabasız b.düzünde yaşam çok zor ist. içinde olsak bu kadar sıkıntı olmaz...
haberler böle Allah isteyen herkese istediği herşeyi versin inş... bizedeeee araba versin olmamı????
listeyi az çok tamamladım. eksik gördüğünüz bişey varsa banada söyleyin atlamayayım. ama exelde tutmama rağmen burda çizgili değil maalesef..
YER KENDİM İÇİN
eczane gögüs pedi
eczane gögüs ucu yara kremi
butik emzirme sütyeni 2 tane
butik hastane pijaması 2 tane 1 TANE OLSA YETER ÖNÜ DÜGMELİ EMZİRME İÇİ UYGUN OLAN
eczane rezene doğumdan sonra gaz giderici
YER BEBEK İÇİN MARKA
annem hırka
annem yelek
annem bebek battaniyesi birkaçtane hafif ince, birtane büyük kalın battaniye CANIM NAPICAKSIN BU KADAR BATANİYEYİ BİR TANE HASTANE ÇIKIŞI İÇİNDEKİ OLSUN YETER ,AYAZDA ÇIKMICAKSIN ARACINIZ VARMIŞ GEREKSİZ BU KADAR FAZLASI
annem bebek çantası
butik tülbent 15 tane
eczane tendirdiot biokadin veya betadin NE GEREK VAR
eczane gazlı bez göbek bakımı için 1 HAFTA BANYO YAPTIRMAYIN HERGÜN TÜLBENTLE ILIK SABUNLU SUYLA SİLİN TER OLMAZ ÇOCUĞUN GÖBEĞİ DÜŞSÜN ,SAÇINI YIKAYIN VUCUDUNA DOKUNMAYIN
eczane alkollü pamuk göbek bakımı için ÇOCUĞUN GÖBEĞİNİ ELLEMEYİN ,YIKAMAYIN İLTİHAPLANIR ,BAKIM FALAN YAPMAYIN
eczane pamuk toplar
eczane pişik önleyici krem PİŞMEMESİ İÇİN PAMUKLA ILIK SUYLA POPOSUNU SİLİN,ÇOK YAPARSA YIKAYIN ISLAK HAVLU SÜRERSENİZ PİŞER İŞTE OZAMAN
eczane emzik 1 numara damaklı veya slikon olsun-kauçuk olmasın -6ayda bir değiştriilecek
eczane cam biberon
eczane yenidoğan ıslak mendil İLK AYLAR İÇİN GEREKSİZ PAMUK VE SU
eczane yumuşak tarak BEBEKTE SAÇ NE GEZER LÜZUMSUZ
eczane biberon fırçası
eczane bebe yağı BEBEK LOSYONU ALIN YAĞ SÜRERSENİZ KIYAFETLERİ YAĞ OLUR.KOMİLİ DOĞAL ZEYTİNYAĞLI LOSYON TAVSİYE EDERİM.
eczane tırnak makası
elektronik vucut termometresi
elektronik brun aspiratörü
mağaza düz bir küvet banyo için
mağaza başlıklı pamuklu banyo havlusu
mağaza yüzebilir oyuncak BUDA GEREKSİZ BEBEK 3 AYINDA ANCAK ELİNİ YENİ KULLANMAYA BAŞLAR .DİKKATİNİ ÇEKMEYE GEREK YOK 4, AYDAN SONRA ALABİLRSİNİZ
mağaza hastane çıkışı 1 takım
mağaza bebek havlusu 3 adet BU HAVLU KÜCÜK EL HAVLUSU ŞEKLİNDE KULLANIŞLI OLUR 2 YETERLİ BENCE
mağaza pamuklu zıbın
mağaza pamuklu bady ilk 6 ay için uzun kollu olucak. KOLLU ÇOK ALMAYIN BİLEKLERİ TOMBİKLEŞİCEK SIKAR, YARIM KOL ALIN ÜZERİNE KOLLU DIŞ ZIBIN GİYDİRİN TEK ÜST KAZAKDA OLABİLİR AMA PENYE OLSUN
mağaza bebek takımı
mağaza iç çamaşırı 3-7 adet İÇ ÇAMAŞIRI GİYMEYİP ÇITÇITLI BADİ ALIN BEZ DEĞİŞİMİ İÇİN KOLAY OLUR HEM SIRTINDA ATLET KÜLOT KENARLARI RAHATSIZ EDER
mağaza alt-üst ayrı
mağaza dışarı kıyafetleri mevsimine ve ayına uygun
mağaza 3-6 adet ayaklı tulum
mağaza pijama
mağaza patik
mağaza çorap
mağaza eldiven
mağaza 2-3 kulaklı şapka kışçocuğu için ŞAPKALI ZIBIN TAKIMLARI ALIN TEK ŞAPKA ALMAYIN KAFALARI ÇABUK BÜYÜYOR
mağaza 1-3 adet kazak
mağaza bebek montu
mağaza önlükler
mağaza alt değiştirme örtüsü
mağaza kenar koruma şiltesi
mağaza yorgan takımı
mağaza pike nevresim takımı
mağaza lastikli çarşaf
mağaza dönen müzikli dönence
mağaza yatak odası
mağaza döşek
mağaza üstüne örtü 2-3 adet
mağaza bebek arabası hem önden hem arkadan sürülebilsin, tek elle taşınabilecek kadar hafif olsun,bağaja rahat sığsın.
mağaza oto koltuğu
market yeni doğan bebek bezi
market bebek şampuanı
market bebek sabunu SABUN BEBEK SABUNUDA OLSA KULLANMAYIN ŞAMPUANINI ÖZELLİKLE SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI OLANLARDAN ALIN SABUN KURUTUCU ETKİSİ VAR KREMLİDE OLSA.
market bebek banyo süngeri
market bebek kıyafeti yıkama sabunu
çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tabi iyi bisey cnm :) ben 1,5 kg aldim toplamdains bebisim iyidiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?