2011 Aralık Anneleri

sağol bilgilendirdiğin için canım. mail attım hemen cevap yazdılar. şaşırdım :))

BEN bu akşam C&A ya gitcem çok indirim varmış bebek için seneye yaza giycee şeyleri alcam bilginize tabi otobüs tutmazsa kocam izindeyken arabamızı aldılar bizim şimdi arabamız yok h.sonu sultanahmete gitcektik otobüse bindik 2 durak sonra indik gerii eve((( tansiyonum düşüyo ii hissetmiyorum kendimi bazen otobüste kimse de yer vermiooo neyse ki bu akşam ki alışveriş merkezi yakın inş bişey olmaz gider geliriz ama araba almamız gerek bizim acilen arabasız b.düzünde yaşam çok zor ist. içinde olsak bu kadar sıkıntı olmaz...

haberler böle Allah isteyen herkese istediği herşeyi versin inş... bizedeeee araba versin olmamı????

Aminn canım inşallah en kısa zamanda dualarını duysun Allahım sizede bir araba almayı nasip etsinn

böyle anlarda kalk ve yürü cnm acayip işe yarıyor. bende de oluyor. sanırım gaz.

çok sevindim cnm. harika bişey bu bide onların 20 yaşındaki hallerini düşünsenize kardeş gibi.. araba inşallah olmayan herkese nasip olsun cnm.

ilk benmi doğurcam yaaaaaaaaaaaa:18:

heeee sen doğurucan. ne ooo korktun mu?:89::89::89::89::89: ben sankim azcık yusuf yusuf moduna giriyor gibiyim. hadi hayırlısı..

wallla bende dün bindim halk otobüsüne kimsenin umrunda diill. nerdeyse milletin gözüne sokucam göbeğimi gene sallamıyolar.allahtan bi kadın yer verdi bende bağıra bağıra söledim ne varsa kadınlarda var erkekler kafalarını çeviriyolar falan diye millet dönp baktı ne diyo bu deli diye.insanlar yüzsüzsse sen onlardan yüzsüz olucan aslında ön koltuklar hamile ve yaşlılar içiin kaldırıcaksın.
ama genedee allah sizee şöle konforlu bi aile arabası versin inşallahhh

bu listede çoğu şey doğru ama çok gereksiz şeylerde var ,özellikle şu göbek bakımı falan ,bakım yapıyorum derken iltihaplandırıp hastanelik olan arkaşlarım oldu .doğduğunda hastanede temizliyorlar ,eve gelince saçını bir yıkayın ,vücudunu ılık su ile silin ,zaten teri kiri olmaz,7. gün göbeği düşer ondan sonra istediğiniz kadar banyo yaptırın ,bakıma falna gerek duymazsınız,yok doğumdan sonra banyo yaptırırsanız cocuğun göbeği hem geç düşer kuruması lazım çünkü ve mikrop falan kaptırırsınız ellemeyin sargısını zaten 2 gün durucak sonra kuruyup sargı kalıcak ,korkmayın yani.
birde burda oyun halısı eksik ,özellikle bebeğin görsel ve el ile dokunması için yukardan sarkan dikkat çekici birşeyler olan oyun halısı alabilirsiniz.siz tv izlerken oda oyun halısnda seyreder görsel olarak dikkatini çekicektir.
yazı yazarken listede verdiğim cevaplar o ürün hakkında yoksa arkadaşımız çok güzel liste çıkartmış

Ya ben doymuyorummmmm yiyorum yiyorum tık yok böle gidersem dobişko olucam yaaa...
Evet halime çok sıcaak yaağmur yaağacakmış galiba biraz ferahlarızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…