2011 Aralık Anneleri

Ben galiba kasım annesiyim doğum tarihi 2 aralık dedi ama... 25. haftama girdim, 6-7 kilo aldım ben. ama 53 kiloyla hamile kaldım, zaten zayıftım o yüzden göbeğim dışında pek kilom yok. Bi de oğlum olucak galiba onla da alakalı, sivri bir göbeğim var

merhaba anne adayları
sipariş üzerine bebek bataniyeleri yapıp satıyorum ,fiyatı uygun,kargo ücretide benden ..
inanın değerinden düşük fiyata satıyorum tüpbebek tedavisi için para biriktirdiğim için paraya acil ihtiyacım var ,,ilgilenen olursa özelden irtibata geçebilir ..sevgiler..

canıım cook guzelms ıns rabbm gonlune gore werıır

aldatma konularını nerden okuyorsun canım bana link atarmısın meraaklıyımdır öle konulara nedense ilgimi çeker ama bende çok okursam paranoyok olabiliyorummm
ya kızlar doğuma az kaldı ilk sırada ben yokun ona göre önce siz doğurun
derya naptın yaa erkencikten sölenirmi bu hemen pat diye dur daha yaa inşallah erken doğumlar olmazda biraz daha bekleriz.. tahmini doğ. tar. 16 aralık ama bakalım sanki o kadar beklemezmiş gibi bir his var bende nedense ama bu topikten bir kaç arkadaşın doğum hikayesini okumadan doğurmak istemiyorum.... hayırlısı hepimiz inşallah ....

bu gün sağlık ocağında şeker yüklemesi yapıldı kan ve idrar tahlili de yapıldı tabi... ama o şekerli suyu içmek sabah sabah ölüm gibi geldi bana çok tatlıııııı içerken susadım daha şekerim iyi çıktı demirde iyi ama kansızlık var en başından beri her ay düşüyor şimdi iyice düşmüş.. hgb 9.9 nasıl yükselticem ben bunu yaa... pekmez ve vişne suyuda pek sevmem vişne suyu içtim bu gün zorla ama bilmiyorum ben bunu nasıl gidericem... ayrıca kansızlığın ne gibi etkileri var bilen söyleyebilirmi

Sağlık ocağında mı yaptırdın o testleri bide aynı gün sonuç mu verdiler .. bzim sağlık ocağında yapmıyolar bide sonuçlar 2 gün sonra çıkıyorr

neden erken yapıldı seker yüklemen kı..

24-28 haftalarda yapılıyor normalde.. benım de düşüktğr ..gebelıkte bı düşer bir çıkarmıs hgb..benım 9.5 ıdı en son..

bende o sekerlı suyu nasıl ıcıcem onu düşünüyorum ya hıc sevmem bı de..lımon fılan götür yanında dıyorlar ama ..

şöyle eşkili bı suyu olsaydı :)

Sağlık ocağında mı yaptırdın o testleri bide aynı gün sonuç mu verdiler .. bzim sağlık ocağında yapmıyolar bide sonuçlar 2 gün sonra çıkıyorr
evet canım sağlık ocağında yaptılar tetanozumuda orda vuruldum... şekerli suyu içtiriyorlar 1 saaat bekliyorsun sağlık ocağında ben beklemedim evim yakın olduğu için evde bekledim 1 saat sonra gittim kan aldılar idrar testi aldılar sabah 10da kan verdim 3,5da sonuçları aldım canım valla cnaım iğrenç birşeydi gerçekten o şekerli suyu içmek ölüm gibi geldi bana.. 1 saat boyunca normal su bile içmeden bekliyorsun kan alıcakları için yanınnda birşey götürmene gerek yok yani aç karnına gidiyorsun zaten çıkınca birşeyler yersin zaten... erkenmi değilmi bilmiyorum hiç gerçekten çağırdılar gittim işte

Limon sıkıyolar normalde sıkmadılar mı o kadar glukoz ağır gelir tabi..
valla hiç ekşi bir tad yoktu canım zaten yanımda hazırlamadı içine ne koyduysa ben görmedim artık ama çok tatlıydı gerçekten içilcek gibi değil başa gelen çekiliyor ama mecbur içiyorsun kaç yudumda içtim hatırlamıyorum ama ebe kadın baya başımda bekledi yazık....

allah kolaylık versin canım bilmiyorum banamı çok kötü geldi ama 10 tane tetanoz aşısı vurulayım 1 bardak daha o şeyden içirmesinler bana yaaa...

tahmın edebılıyorum ..bana da tetanoz asısı etkı etmedı hıc ya..ikinci dozu vurdurdum pazartesı etkı etmedı yıne
ama sekerlı su zor olur ..10 dk ıcınde bıtmesı gerekırmıs bı de .

ınsalalh seker cıkmazda dıyet fılan yapmaya gerek kalmaz

ben sonucu almaya giderken çikolataları mideme depoladımda gittim sonuç kötü çıkar diye ebeye dedim iyi birşey söle ben çikolataları depoladım geldim ona göre dedim kadın bir güldü bir güldü görmelisiniz alllahtan temiz çıktı ama fazla çikolata yeme sana kilo olarak yapışmasınlar dedi tetanozun ikinci dozunuda iki hafta sonra vurulucam bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…