katılma istegi gonderıyorum ama gıtmıyor sanırım
pintossss daldın gittiin dertleri okumaya uyumamışsınn daha nerdesiinn
pintossss daldın gittiin dertleri okumaya uyumamışsınn daha nerdesiinn
cnm valla bende senin paylaştıgın linki gördüm bende takıldım okonulara pintosuda görüyordum ara ara bazı konularda:))))
ayy sormayın fena kaptırdım kendimi bir saat önce yatmaya hazırlandım bir konu daha okuyayım bir konu daha derken 1 saat geçti üstündenayy sorma bende müdavimiyimm okuyorum ağlıyorum özellikle hamile olanların yaşadıklarına
ayy sormayın fena kaptırdım kendimi bir saat önce yatmaya hazırlandım bir konu daha okuyayım bir konu daha derken 1 saat geçti üstündenen son 8 aylık hamile bir kadının hikayesini okudum bu son dedim çıkmadanda bir size bakim dedim yoksa fena daldım gittim yani sizden benden geri kalmamışsınız canım
Biliyorumm okudumm ve çok üzülmüştümm sonra eşime çatıyorumm sen bana bunu yapsan seni oyarım diyorummay bana sabaha kadar uyku yok kociş evde değil ve benn tek uyuyamam korkarım mecbur sabahlıcammm
ay kızlar nasıl uyumuyosunuz anlamıyom,11 de kafayı bi koydm sahura bile kalkamadk,sabah 7 buçukta yataktan kalkmak tam bi işkenceydi halen gözümü açamıyom,uyumak istiyomm
walla bende her yerde uyuyabilirim:) hoş hamilelik önceside öyleydim halen aynıyım.. ama gece uyanıyorum mutlaka.. çünkü nefes almakta zorlanıyorum ağzım açık uyuyorum bu sefer ağzım zehir ve kuru oluo.. çişim gelio susuyorum.. sağa sola dönerken uyanuyorum.. eşim horluo ona uyanıyorum.. adam akıllı uyku yok anlayacağuınız:)
hiç sorma canım ya benim de elim ayağım ateş gibi yanıyo,geceleri biraz şişiyolar elim,ayağım ve yüzüm,ayaklarım özellikle çok kaşınıyo,ayağım 1 numara büyümüş,40 giyiyom
bu gün sağlık ocağında şeker yüklemesi yapıldı kan ve idrar tahlili de yapıldı tabi... ama o şekerli suyu içmek sabah sabah ölüm gibi geldi bana çok tatlıııııı içerken susadım dahaşekerim iyi çıktı demirde iyi ama kansızlık var en başından beri her ay düşüyor şimdi iyice düşmüş.. hgb 9.9 nasıl yükselticem ben bunu yaa... pekmez ve vişne suyuda pek sevmem vişne suyu içtim bu gün zorla ama bilmiyorum ben bunu nasıl gidericem... ayrıca kansızlığın ne gibi etkileri var bilen söyleyebilirmi
günaydınnn kızalr..
nasılsınız..
ben yine uykusuzum..
akşam iftara davetliydik...
saat 11.30 da eve geldik..
yatana kadar 12 3.5 ta kalk 4 te yat 6 da kalk
can mı dayanır buna yaaa. ama anlayışsız eşim sağolsun illa 11 de kalkacaz herkesle beraber.. ablası annesi 11 kadar uyuyor tabi beni düşünen yokk ayaklaırm davul gibi oldu....
birde şu büyük örümceğimi boğmak istiyorum günahı olurmu acaba...
akşam önce karpuz geldi ben yedim
sonra meyve tabağı geldi ortaya küçük görümcem hamile masada benle karşılıklı oturuyordu büyük örümcek demezmi hamilelerin önüne koyun onlar yesin diye uyuz oldum kadının her dediği batıyor tabiki ölsem yemem yemedimde... sanki armut üzüm görmedim tabi aklımda kaldı ama olsun ona inat yemedim işte pislik her seferinde böyle davranıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?