Günaydın arkadaşlar,
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Birşey soracağım sizlere. Son 2 gündür adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor.
sizde de böyle şeyler oluyor mu?
kızlar ya milupadan paketi gelmeyen var mı,benim gelmedi ya
Günaydın arkadaşlar,
canım sesleri duyar ama o kadar algılar mı ki bilmem,şimdiden kafasını kitaplarla karıştırma derim,zaten ierde bıkacak
herkese günaydın. derya benimde milupa paketim gelmedi2 aydan fazla olmuştur kayıt olalı... sen sayfadan mail attınmı hiç?
hayır canım,kaçıncı haftadasın
22+2 deyim. 2 gün önce ayrıntılı ultrasonum vardı. herşey yolunda gayet güzel.
ağrı sürekli değil zaman zaman olup gidiyor. Rahim büyüme ağrısı gibi birşey midir diye
düşünüyorum.
herkese günaydın. derya benimde milupa paketim gelmedi2 aydan fazla olmuştur kayıt olalı... sen sayfadan mail attınmı hiç?
22+2 deyim. 2 gün önce ayrıntılı ultrasonum vardı. herşey yolunda gayet güzel.
ağrı sürekli değil zaman zaman olup gidiyor. Rahim büyüme ağrısı gibi birşey midir diye
düşünüyorum.
Günaydın arkadaşlar,
tahmın edebılıyorum ..bana da tetanoz asısı etkı etmedı hıc ya..ikinci dozu vurdurdum pazartesı etkı etmedı yıne
ama sekerlı su zor olur ..10 dk ıcınde bıtmesı gerekırmıs bı de .
ınsalalh seker cıkmazda dıyet fılan yapmaya gerek kalmaz
günaydıııınnn
bende de oluyor son bikaç gündür, sağ kasığımda özellikle.normal olduğunu bildiğim halde endişeleniyorum.bu kasık ağrıları sağlı sollu iki taraflıysa ve adet sancısı gibi çoksa doktora gitmek gerekiyor ama hafif olup geçiyorsa rahmin büyümesine bağlı bağların genişlemesinden oluyormuş.
bu listede çoğu şey doğru ama çok gereksiz şeylerde var ,özellikle şu göbek bakımı falan ,bakım yapıyorum derken iltihaplandırıp hastanelik olan arkaşlarım oldu .doğduğunda hastanede temizliyorlar ,eve gelince saçını bir yıkayın ,vücudunu ılık su ile silin ,zaten teri kiri olmaz,7. gün göbeği düşer ondan sonra istediğiniz kadar banyo yaptırın ,bakıma falna gerek duymazsınız,yok doğumdan sonra banyo yaptırırsanız cocuğun göbeği hem geç düşer kuruması lazım çünkü ve mikrop falan kaptırırsınız ellemeyin sargısını zaten 2 gün durucak sonra kuruyup sargı kalıcak ,korkmayın yani.
birde burda oyun halısı eksik ,özellikle bebeğin görsel ve el ile dokunması için yukardan sarkan dikkat çekici birşeyler olan oyun halısı alabilirsiniz.siz tv izlerken oda oyun halısnda seyreder görsel olarak dikkatini çekicektir.
yazı yazarken listede verdiğim cevaplar o ürün hakkında yoksa arkadaşımız çok güzel liste çıkartmış
günaydınnn kızalr..
nasılsınız..
ben yine uykusuzum..
akşam iftara davetliydik...
saat 11.30 da eve geldik..
yatana kadar 12 3.5 ta kalk 4 te yat 6 da kalk
can mı dayanır buna yaaa. ama anlayışsız eşim sağolsun illa 11 de kalkacaz herkesle beraber.. ablası annesi 11 kadar uyuyor tabi beni düşünen yokk ayaklaırm davul gibi oldu....
birde şu büyük örümceğimi boğmak istiyorum günahı olurmu acaba...
akşam önce karpuz geldi ben yedim
sonra meyve tabağı geldi ortaya küçük görümcem hamile masada benle karşılıklı oturuyordu büyük örümcek demezmi hamilelerin önüne koyun onlar yesin diye uyuz oldum kadının her dediği batıyor tabiki ölsem yemem yemedimde... sanki armut üzüm görmedim tabi aklımda kaldı ama olsun ona inat yemedim işte pislik her seferinde böyle davranıyor..
Günaydın arkadaşlar,
ayyyyy ben o sudan litre litre içmeye razıyım zaten tek seferde hemen içince anlamıyosun bile.. ama iğne beni mahvetti hala ateşim varkolum kalkmıyo kaşınmaktan mahvoldum 1 saat uykuyla iş geldim parmaklarıma vuruyo ağrısı ne zaman geçicek ya bunlar:96::96:
kızlar bide karnım sanırım birden çıkacak sabaha kadar nasıl gerildi nasıl ağrıdı anlatamam böyle böyle çıkacak galiba zor günler beni bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?