2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlarrr
dün detaylı ya girdik.Allaha şükür şu an itibariylr iyiyz.
doktor kız dedi. artık detaylıdada kesinleştiğini düşünüyorum.önceden de kız demişti.
daha çok kalbine baktı. bu ultrasonda.
ama ben kızıma yine doyamadım.şöle bi nasıldır göremedim. yüzünün yandan resmini verdi. yüzüne bişey geliyodu tam göremedik.o ultrason rüya gibi geçip gidiyor.

Günaydın arkadaşlar,

Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Birşey soracağım sizlere. Son 2 gündür adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor.
sizde de böyle şeyler oluyor mu?

canım, ben her doktora gidişimde sorar adet ağrısı gibi bir ağrın var mı diye ama hiç sormadım olması normal mi değil mi
devam ediyorsa doktorunu bir ara istersen

günaydın kızlarr bizde geldik kahvatımızı yapık oğlusumlaaa yoğun diil oturuyoruzzz öle boş boşş DDDben milipa paketii istemedimm nsl oluyoo o milipanın ana sayfasından mı başvuruyoruzz

cnm korkma benim dr bu ağrıların normal olduğunu söylemişti.. hatta bacak araların ağrıyor da sanabilirsin ama aslnda rahim genişlediği için leğen kemiklerin ağrıyor dedi..mesela ayak bileklerim dehçet şişio benim o da normal dedi... hamilesin bu aklına sok vücudunda can var ve herşeyin değişim gösteriyor korkma dedi.. o yüzden sende korkma cnm...

bu arara milupa bana 2 kere gönderdi hehe 16 adet bezim var:)

cumartesi detaylım var ve ben çok heyecanlıyım:)

ultrasonda bişey yoksa,bebek te çok aşağıda değilse ara ara olan kasık ağrıları normaldir canım rahat ol

Günaydın arkadaşlar,

günaydıııınnn
bende de oluyor son bikaç gündür, sağ kasığımda özellikle.normal olduğunu bildiğim halde endişeleniyorum.bu kasık ağrıları sağlı sollu iki taraflıysa ve adet sancısı gibi çoksa doktora gitmek gerekiyor ama hafif olup geçiyorsa rahmin büyümesine bağlı bağların genişlemesinden oluyormuş.

herkese günaydın:)

nasılsınız bakalım benim biraz boğazlarım ağrıyor birkaç gündür, inş artmaz.

bu arada benimde gelmedi milupa paketim

ayyyyy ben o sudan litre litre içmeye razıyım zaten tek seferde hemen içince anlamıyosun bile.. ama iğne beni mahvetti hala ateşim var kolum kalkmıyo kaşınmaktan mahvoldum 1 saat uykuyla iş geldim parmaklarıma vuruyo ağrısı ne zaman geçicek ya bunlar:96::96:

kızlar bide karnım sanırım birden çıkacak sabaha kadar nasıl gerildi nasıl ağrıdı anlatamam böyle böyle çıkacak galiba zor günler beni bekliyo

Benimde ağrılarım var 2 gündür bağlar genişliyor bence...Rahim büyümesi böyle biraz sıkıntı veriyor:18:

günaydın güzel anneler ve melekleri. ben ve oğlum hepinizi kocaman öpüyor (yine kız bebekler hariç) ağaç yaşken eğilir.

cnm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. benim daah ilk hamişliğim. sizin gibi tecrübeliler bize yol göstersin diyede paylaştım ben bu listeyi. yoksam gördüğümüz alırız boşuna masraf. ama bu oyun halısını anlamadım nasıl bişey o hem yukarıda olsun diyorsun hem halı diyorsun internette resmi varsa bri atsan bizede baksak nasıl bişey.

takma kafana cnm. örümcek bunlar nolcek. bende gece 11 de yattım 3 te kalktım 7 de yattım. 8:15 de kalktım. kocam sahurdan sonra uykusu kaçıyor akıllım ikide bri bana seslenip bişeyler soruyor. bende önemli bişey var sanıp bri fırladım az kalsın düşüyordum yataktan. halı kaydı zor tutundum. meğer işle ilgili bişey sorucakmış sinir oldum sonra bende uyuyamadım.

Günaydın arkadaşlar,

cnm üşütmüş olabilirmsiniz? çünkü gündüz ne kadar sıcak olsada aslında akşam ve sahurda yinede az bir ayaz var. ayaklarınıza artık çorap giymeye başlasanız iyi olur gibi. ben başladım biz bide sahuru terasta yapıyoruz gece serin oluyor sanırım bende o yüzden ishal olmuştum. ama şimdi çorapsız çıkmıyorum.

benimde gözüm korktu ya genelde herkeste kaşıntı ateş vs yaptı şu aşı dikkat et canım kendine

benimde akşam bir tabak bile yesem miktarı ne olursa olsun karnım acayip geriliyor, sanki birşey yırtacakmış orayı gibi, bu nedenle midemide kötü yapıyor, dün sahura kalktığımda bile hala kötüydü, hem ağrı yaptı hende bulandı midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…