2011 Aralık Anneleri

çıksın da gerine gerine gez geçmiş olsn canım zor bu aşı işi,ben 2. yi vurulmayacm,serin yerde otur,soğuk su iç,ateşin yükselmesin canm,dün mü vuruldn,öyleyse akşama ateşin daha da artacaktır,
ılık hatta soğuğa yakın suyla yıkan biraz titrersin ateşin olduğundan ama rahatlarsın,kocan da ıslak bezlerle sabaha kadar başını bekleyebilir,ateşin etkisiyle saçmalayabilirsin bile

Son düzenleme:
herkese günaydın:)

nasılsınız bakalım benim biraz boğazlarım ağrıyor birkaç gündür, inş artmaz.

bu arada benimde gelmedi milupa paketim

geçmiş olsun.ben 2 hafta önce çok kötü olmuştum. bir hafata doktora gitmeden çektim. sonra boğazım iyice şişti. doktora gittik enfeksiyon var didi.tantumla antibiyotik verdi.bencee sende bi kaç gün bitkisel çözümleri dene.ama limonlu su içme o daha kötü yapıyo boğazı.düzelmessen dr git

BENDE ne gitmek istiyom ne gelsinler arkadaşım aradı dün gelin bu akşam için gelemeyiz dedim gitmicem yaaaa valla kocama yemek hazırlarken bile benim halim kalmıyo ki milletle nası uğraşcam tek annemlerle kayınvalidemleri alsam yeter zaten onlar için bile kaç gün hazırlık yapıyom çok pratik değilim de:))) kocam dün bi de eski şeflerimiz var onları da çağralım yok bilmem kimi de çağralım dedi bende bu sene olmaz seneye dedim yok seneye çocuk olurmuş bilmem ne olsun yaaa çocuğu vercem sana ben bakıcam işime

dün ben gittim C&A ya neler var görseniz tabiki bişeyler topladım bugünde işe getirdim kardeşime göstermek için harikalar :))) görmemişin çocuğu olmuş almış eşyalarını şirkete getirmiş gibi bişey oldu ama kardeşimde getiriyo aldığında bişey olmaz:82::82::82:

resim koy demeyim ama kesin gidin bu arada çok süper ind falan hikaye bikaç ürün buldum öle fiyatı ii ben bi ara kendimi ii hissedersem pazar piyasasına çıkmak istiyorum ben öle illa marka giydiririm diyenlerden değilim pazarı da çok severim tabiki oğlumda pazardan da giycek

resim olayını inş odasına gardlop alınca bütün kıyafetleri çekip koyarım ordan görürsünüz gayrı şu an hangi aldığım nerde tam hatırlamıyom bile valla acil dolapta almam lazım bi gardlop beğendim 1610tl ama şifonyeri de var 2 si bi arada bikaç yıl sonrada arabalı yatak alırım bölece odası olmuş olur ama şimdilik acil olan dolap ve şifonyer

ben bu aşıyı olmamaya kesin karar verdim.doktorumda bişi demedii zaten bu kadar sıkıntı veriyorsaa kalsınn

canım senin tercihin ama sonuçta bünyeden bünyeye değişiyor... bende oldum çok hafif bir kırgınlık ve azıcık kol ağrısıyla bitti gitti 15 gün sonra 2.dozuda vurdurcam... dr bişey demiyor zaten beni sağlık ocağı yönlendirmişti doktoruma sordum yapabilrisin demişti... herşey bebişlerimiz için sonradan pişman olmaktansa vurdurdum gitti.

halen aynı mı takıyon ben de senin gibi takıyodm şimdi 95 takıyom,inek memesi gibi olduar,çatır çatır çatladılar,80 al bari canım,yakında büyüyecektir,ben emzikliyken lambada alcam,hani şu yarım atlet gibi olanlardan,100 numara falan alırım artık

herkese günaydın. derya benimde milupa paketim gelmedi 2 aydan fazla olmuştur kayıt olalı... sen sayfadan mail attınmı hiç?
canım lk haftalarımda kayıt olmuştum ne kadar süre sonra geldi hatırlamıyorum am geldi.burdan bi arkadaş söylemişti galiba eylülde başlanacakmış diye belki öyledir.
ben bu aşıyı olmamaya kesin karar verdim.doktorumda bişi demedii zaten bu kadar sıkıntı veriyorsaa kalsınn

ya benim doktorumda hiç bahsetmedi.dün bi sağlık ocağına gitmiştim. aanneme ilaç yazdırmak için illa yarın geleceksin dediler kaydımı falan yaptıalr.aslında bende istemyorum . doktorda tanıdık.bu sağlık ocaklarıda aile hekimliğinden nasıl hasta kapcaz diye yarışır olmuşlar.

hayırlı olsun cnm. bende geçen aynı şeyi düşündüm. önce bir park yatak alırız odasını sonra alırız diye düşünüyordum ki aklıma geldi ee çocuğun onca kıyafeti eşyası battaniyesi bezi vs nerede duracak zaten dolaplarım bana yetmiyor. dedim eşime şifonyer ve gardrop da almalıyız. sadece şifonyer yeter diyor. bakalım pazarlık sürüyor. yaa ben bu vesile ile evimde de bazı düzeltmeler yapmaya çalışıyorum. hepsini briden ikna etmek kolay değil. benim kocama Allah uzun ömür versin 10 kere düşünür 1 kere alır. hala banyo aksesuarları alıcaz. işte havlu asmalık, tuvalet kağıtlığı vss. ama alıncada paslanmasın iyi bişey olsun isterim. ee parasıda uygun olsa iyi olur. bauhaus, mado gibi yerlerden evvelden aldım bişeyler. özendim diye piyasa fiyatının 3-5 katına hemen paslandı ve bozuldular.

cnm bence 80- hatta 85 al derim. çünkü gögüste asıl büyüme doğumdan sonra süt gelmesiyle oluyormuş. ee emzirirken giyeceğine göre çokta sıkmamalı seni demi.

yani büyümediler sayılır. hafif dolgunlaştılar o kadar. yine de aynı bedenimi kullanabiliyorum.

bence de 80 ancadır sonuçta süt de dolacaklar dimi :) yani bu kadarcık göğse ne kadar süt dolarsa artık :)

valla cayır cayır yanıyorum bugün bitsin diye dualar ediyorum
yaa bende katılmak istiyorum ama facede grubu bulamadım bi türlü çıkmıyo nasıl girecem

cnm aralık 2011 anneleri diye gir yada ismini yaz bana özelden ben eklerim seni.

kızlar cümleten günaydın

demettuba ya geçmiş olsun cicim

ben yaptırmicam o aşıyı zaten doktorum hiç bahsetmedi bile

dün öğleden sonra başlayan kramplarım hala devam ediyor ay nefes almakta bile zorlanıyorum ay anam aayyy

yani büyümediler sayılır. hafif dolgunlaştılar o kadar. yine de aynı bedenimi kullanabiliyorum.

bence de 80 ancadır sonuçta süt de dolacaklar dimi :) yani bu kadarcık göğse ne kadar süt dolarsa artık :)

merak etme canım,süt emdikçe gelir,bence benim gibi çok büyüyüp gerginleşince sürekli sağmak gerekcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…