ayyyyy ben o sudan litre litre içmeye razıyım zaten tek seferde hemen içince anlamıyosun bile.. ama iğne beni mahvetti hala ateşim varkolum kalkmıyo kaşınmaktan mahvoldum 1 saat uykuyla iş geldim parmaklarıma vuruyo ağrısı ne zaman geçicek ya bunlar:96::96:
kızlar bide karnım sanırım birden çıkacak sabaha kadar nasıl gerildi nasıl ağrıdı anlatamam böyle böyle çıkacak galiba zor günler beni bekliyo
herkese günaydın:)
nasılsınız bakalım benim biraz boğazlarım ağrıyor birkaç gündür, inş artmaz.
bu arada benimde gelmedi milupa paketim
herkese günaydın:)
nasılsınız bakalım benim biraz boğazlarım ağrıyor birkaç gündür, inş artmaz.
bu arada benimde gelmedi milupa paketim
biz kimseyi çağırmıyoz da gitmiyoz da zar zor yetişiyom kendi işime zaten,bi de misafirle uğraşmaya gerek yok,geçen gün sohbete çağırdılar eşimi 10 buçukta başlayacakmış,sahuru bulurmuş bitmesiarabayla bırakacaklarmış,eşim de ben o saate kadar kalamam demiş,ben evde korkarım diye,ona rağmen yetmiyo bana 8 saat uyku,10 saatten aşağısı kurtarmaz beni,yorgun olunca sahura da kalkamıyom,yine aç tutuyo garibim
Arkadaşlar,
Chezelle Lingerie / zel Destekli Emzirme Styeni ( Modal ) - STYENLER - Giyim - Hamile Online Alveri Dnyasna Ho Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com
bu ürünü beğendim ama kaç beden alayım bilemedim.
22. haftamdayım ve hala eski sütyenlerimi takabiliyorum. (75 beden)
Şimdi 80 beden alsam kafi gelir mi yoksa yine 75 mi alayım nedersiniz?
ben bu aşıyı olmamaya kesin karar verdim.doktorumda bişi demedii zaten bu kadar sıkıntı veriyorsaa kalsınn
bende faceli oldumm kızlarr herkess ordaymışş yawwwwD
Arkadaşlar,
Chezelle Lingerie / zel Destekli Emzirme Styeni ( Modal ) - STYENLER - Giyim - Hamile Online Alveri Dnyasna Ho Geldiniz : ) ... //www.abchamile.com
canım lk haftalarımda kayıt olmuştum ne kadar süre sonra geldi hatırlamıyorum am geldi.burdan bi arkadaş söylemişti galiba eylülde başlanacakmış diye belki öyledir.herkese günaydın. derya benimde milupa paketim gelmedi2 aydan fazla olmuştur kayıt olalı... sen sayfadan mail attınmı hiç?
ben bu aşıyı olmamaya kesin karar verdim.doktorumda bişi demedii zaten bu kadar sıkıntı veriyorsaa kalsınn
BENDE ne gitmek istiyom ne gelsinler arkadaşım aradı dün gelin bu akşam için gelemeyiz dedim gitmicem yaaaa valla kocama yemek hazırlarken bile benim halim kalmıyo ki milletle nası uğraşcam tek annemlerle kayınvalidemleri alsam yeter zaten onlar için bile kaç gün hazırlık yapıyom çok pratik değilim de:))) kocam dün bi de eski şeflerimiz var onları da çağralım yok bilmem kimi de çağralım dedi bende bu sene olmaz seneye dedim yok seneye çocuk olurmuş bilmem ne olsun yaaa çocuğu vercem sana ben bakıcam işime
dün ben gittim C&A ya neler var görseniz tabiki bişeyler topladım bugünde işe getirdim kardeşime göstermek için harikalar :))) görmemişin çocuğu olmuş almış eşyalarını şirkete getirmiş gibi bişey oldu ama kardeşimde getiriyo aldığında bişey olmaz:82::82::82:
resim koy demeyim ama kesin gidin bu arada çok süper ind falan hikaye bikaç ürün buldum öle fiyatı ii ben bi ara kendimi ii hissedersem pazar piyasasına çıkmak istiyorum ben öle illa marka giydiririm diyenlerden değilim pazarı da çok severim tabiki oğlumda pazardan da giycek
resim olayını inş odasına gardlop alınca bütün kıyafetleri çekip koyarım ordan görürsünüz gayrı şu an hangi aldığım nerde tam hatırlamıyom bile valla acil dolapta almam lazım bi gardlop beğendim 1610tl ama şifonyeri de var 2 si bi arada bikaç yıl sonrada arabalı yatak alırım bölece odası olmuş olur ama şimdilik acil olan dolap ve şifonyer
Arkadaşlar,
halen aynı mı takıyon ben de senin gibi takıyodm şimdi 95 takıyom,inek memesi gibi olduar,çatır çatır çatladılar,80 al bari canım,yakında büyüyecektir,ben emzikliyken lambada alcam,hani şu yarım atlet gibi olanlardan,100 numara falan alırım artık
valla cayır cayır yanıyorum bugün bitsin diye dualar ediyorumçıksın da gerine gerine gezgeçmiş olsn canım zor bu aşı işi,ben 2. yi vurulmayacm,serin yerde otur,soğuk su iç,ateşin yükselmesin canm,dün mü vuruldn,öyleyse akşama ateşin daha da artacaktır,
ılık hatta soğuğa yakın suyla yıkan biraz titrersin ateşin olduğundan ama rahatlarsın,kocan da ıslak bezlerle sabaha kadar başını bekleyebilir,ateşin etkisiyle saçmalayabilirsin bile
yaa bende katılmak istiyorum ama facede grubu bulamadım bi türlü çıkmıyo nasıl girecem
yani büyümediler sayılır. hafif dolgunlaştılar o kadar. yine de aynı bedenimi kullanabiliyorum.
bence de 80 ancadır sonuçta süt de dolacaklar dimi :) yani bu kadarcık göğse ne kadar süt dolarsa artık :)
hayırlı olsun cnm. bende geçen aynı şeyi düşündüm. önce bir park yatak alırız odasını sonra alırız diye düşünüyordum ki aklıma geldi ee çocuğun onca kıyafeti eşyası battaniyesi bezi vs nerede duracak zaten dolaplarım bana yetmiyor. dedim eşime şifonyer ve gardrop da almalıyız. sadece şifonyer yeter diyor. bakalım pazarlık sürüyor. yaa ben bu vesile ile evimde de bazı düzeltmeler yapmaya çalışıyorum. hepsini briden ikna etmek kolay değil. benim kocama Allah uzun ömür versin 10 kere düşünür 1 kere alır. hala banyo aksesuarları alıcaz. işte havlu asmalık, tuvalet kağıtlığı vss. ama alıncada paslanmasın iyi bişey olsun isterim. ee parasıda uygun olsa iyi olur. bauhaus, mado gibi yerlerden evvelden aldım bişeyler. özendim diye piyasa fiyatının 3-5 katına hemen paslandı ve bozuldular.
evet cnm bende şimdilik sadece park yatak bakıcam ama onu doğuma yakın alırım şmdilik dolaplar acil aldıklarım görsen boş bi odam var orda poşet poşet bekliyo annemde bazanın altı dolu kocamda gizli almıştık onları hehehehe annem hediye almış dedim bi görcek bi dolap dolusu eşya onları toparlamam için hem şimdiden haftada bikaç makine yıkar ütüler kaldırırım sonra zor olur hepsi birden
valla cayır cayır yanıyorum bugün bitsin diye dualar ediyorum
canım izin al eve git,hemen duşa gir,üzerine ince bişeyler al uzan,alnına ıslak bez koy,önlemini bi an önce almaya bak,uzun süren yüksek ateş tehlikeli çünkü
canım izin al eve git,hemen duşa gir,üzerine ince bişeyler al uzan,alnına ıslak bez koy,önlemini bi an önce almaya bak,uzun süren yüksek ateş tehlikeli çünkü
bencede demet ihmal etme ne olur ne olmazz git dinlen evinde güzelcee daha fazla zorlaştırma en azından
cnm böle idare edicem artık bugün ama akşamda geçmezse yarın gelmem daha doğrusu gelemem,her bakan yüzüme hemen soruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?