2011 Aralık Anneleri

ya ne güzel birsürü eşya alıyorsunuz bizde 7. aydan önce bişey alınmaz o yüzden hiçbişey almadım hatta yani bakmadım bile...
sağolsun gelen giden hediye getiriyor ama bi tane çekmece ayırdım büyüklerdne oraya koyuyorum daha çeyreği bile dolmadı maşallah size

tünaydın kızlar...
dun ayrıntılı ult. vardı Allah ıma sukurler olsun bısey cıkmadı hersey gayet normal dedı bıde benm 3 lu testım 1/286 cıkmıstı amnıyosentez yaptırmadım bu ultrasonda bısı cıkmayınca doktor senın kı 1000 de 1 e 2e yukselır dedı moralımız dahada ıı oldu onun gazıyla gıttık oglusmuza bı dolu bısıler aldı bu arada benm oglan 480 grammıs boyunu sormadım hıc aklıma gelmedı kılosuda normal dedı haftasıyla aynı gıdıo dedı cok mutlu olduk

kızlar bişi soracağım size.. doğum izindeyken ssk gözüken tam maaşınız kadarmı size maaş veriyor??

ben bi de şu 7.ayda doğum olayından korkuyorum hani benim bebek bi ara aşada falan dediler ya şimdi yeri ii ama kocamda 7 aylık doğmuş hani erken gelirse hem bu dönem bile artık gezmem zorlaştı 2 saat anca dolanabiliyorum ileriki aylarda nası gezerim ki herşeyi de kendim şeçmek istiyorum görmek istiyorum böle oluncada bulunca hoşuma gideni alıyorum ben tulum olayını bitirdim seneye yaz giyceklerini alıyorum şu an heheheh düşün yani

arabasızlık zor ama(( dün 12 de döndük alışveriş merkezinden çocuğa harcıyom harcıyom taksiye de binmedim otobüsle döncez dedim kocama elimizde poşetler derkeeenn 12 olmuş:))) cimrimiyim neyim

valla cayır cayır yanıyorum bugün bitsin diye dualar ediyorum

cnm aralık 2011 anneleri diye gir yada ismini yaz bana özelden ben eklerim seni.

cnm dikkat et yaa. ateş gecelri daha yükseliyro nedense. ben yaptırmıyacağım. doktorumada sordum yaptırmasam olur mu olur dedi. tırstım açıkçası.

aa benim detaylım da bu akşam

benim bebiş organik oldu yav,detaylıya falan girmedim,kan şekerim de 1 tencere aşure yesem de 100 ü 110 u geçmiyo,22 sinde troit kont.için gittiğimde açlık şekerimi ölçtürecem o kadar,hba1c değeri diyabeti ortaya koyuyo,ona yine baktıracam,glikoza da gerek yok,dondurma bile yemiyom,içinde glikoz olan,sitrik asit olan hiçbişeyi ağzıma koymuyom,buna karşıyım oyüzden

boşversene canım toptan daha uygun olur,çoraplar,tekli pijamalar,atlet,kilot vs. bunları rengarenk 6 lı 6 lı alırsn çok ucuza gelir,bizimde toptancımız var memlekette,annemle gidecez hepsini ordan alcaz

ya ya okudum tülaycım araba gitmiş arabasızlık zor yaaaa
biz arabayı sattık 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ay allahım 6 tane otobüse biniyodum günde apar topar başka araba aldık tabi onu kredisi falan da bindi durduk yerde üstümüze sağolsun ama yani şu anda arabada bile zorlanıyorum inip binerken spor model almışız meğer koltukları bi çukur bi dğeişik arabadan inerken yuvarlanmasam iyi yani

7ay mevzusuna gelince ya haklısın o korkuda ama işte biz babama hamile olduğumu 4. ayda söyleyebilmiş cinsiyetini henüz söyleyememiş bi aileyiz
3 ay dolmadan kimseye hamile olduğumu bile söyletmedi annem

yani genel olarak nazar konusunda acaip takıntılı olduğumuzdan annem 7 aya kadar çöp aldırmıyor zaten yazlıkta kasımda gelecek inşallah işte geldiğinde allah kerim

günaydıııınn bende bu hafta tetanoz aşısı için sağlık ocağına gitmek istiyorum gitmişken şeker yüklemesini de isticem aç mı gitmek gerekiyor ona göre şirkete gelmeden gidiyim bari
aç gitmen gerekiyor canım
Günaydın arkadaşlar, Hepinize güzel bir gün diliyorum. Birşey soracağım sizlere. Son 2 gündür adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor. sizde de böyle şeyler oluyor mu?
bende ara ara gaz sancısı oluyor doktorum adet sancılarından korkulması gerektiğini sölemişti canım bana ama sağlı sollu aynı anda giren sancılardan tek taraflı girip çıkan sancılardan değil... herkesciklere tünaydın bu aradaaa....

yaaa ben de uyuyacam yaa:84::84::84::84:

kızım senin bilgilerine şaşıyorum kalıyorum ya maşallah benimki tarla çocuğu gibi kalıyo yanında yeminle hahah
şöyle ki dediklerinden hiçbişi anlamıyorum

günaydın kızlarrr
facedeki gruba istek gnderdim artık bir ara kabul edersiniz :)
bu arada ben balık yağı hapı kullanmaya başladım.doktor galiba haftada 2 gün dedi ama tam hatırlamıyorum o sırada bir sürü şey söyledi.eczaneye sordum hergün kullanabilirsin dedi.o da bana fazla gibi geldi.kullanan varsa nasıl kullandığını anlatırsa sevinirim.benim hap efa s-1200

yaaa ben de uyuyacam yaa:84::84::84::84:
canım benim gel rolleri değişik azcık sneinle ben bu saate kadar uyudum fakat uykumu almış değilim gecede 4 gibi felan yattım çünkü... çıldırıcam sürekli küçük tuvaletim geliyor bu yüzden uyuyamıyorum ve sürekli uyanıyorum o yüzden sinir oldum kalktım bende yoksa daha 4e kadar uyanmazdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…