valla cayır cayır yanıyorum bugün bitsin diye dualar ediyorum
canım izin al eve git,hemen duşa gir,üzerine ince bişeyler al uzan,alnına ıslak bez koy,önlemini bi an önce almaya bak,uzun süren yüksek ateş tehlikeli çünkü
ben cıktıktan sorna yazdın snaırım gormememısım kusura bakma ..
kım var su an onlıne ona ozel mesajla gondereyım kızlar ısmımı soyısmımı..
bu arada gunaydın herkese ..
gönder cnm bana :)
günaydın kızlarrr
facedeki gruba istek gnderdim artık bir ara kabul edersiniz :)
bu arada ben balık yağı hapı kullanmaya başladım.doktor galiba haftada 2 gün dedi ama tam hatırlamıyorum o sırada bir sürü şey söyledi.eczaneye sordum hergün kullanabilirsin dedi.o da bana fazla gibi geldi.kullanan varsa nasıl kullandığını anlatırsa sevinirim.benim hap efa s-1200
1 bardak anca içiyorum ama onun dışında mutlaka peynir yoğurt ayran tüketiyorum .... sütüde öle bardağa koyupta içemiyorum sabahları mısır gevreği vs eşliğinde... oda süt olarak 1-1,5 bardak kadar felan...Kızlar günde kaç bardak süt içebiliyorsunuz?
1 bardak anca içiyorum ama onun dışında mutlaka peynir yoğurt ayran tüketiyorum .... sütüde öle bardağa koyupta içemiyorum sabahları mısır gevreği vs eşliğinde... oda süt olarak 1-1,5 bardak kadar felan...
aslında en az iki bardak tüketilmesi lazım diye biliyorum canım ama bende malesef öle bardağa koyup içemiyorum bol bol yoğurt ye yada ayran içebilirsin canım.. sende benim yaptığım gibi sabahları yada herhangi bir öğünde kakaolu mısır gevreklerinden de yiyebilirsin...ah canım ya bende öyle 1 bardakdan fazla içemiyorum hatta onuda zorla içiyorum vicdan azabı çekiyorum daha çok içmme lazım diye. birsorıyım dedim kızlar nasıl içiyor die
Kızlar günde kaç bardak süt içebiliyorsunuz?
kızlar bişi soracağım size.. doğum izindeyken ssk gözüken tam maaşınız kadarmı size maaş veriyor??
kizlar bebekler calsiyumsuz kalmiyorlar annelerden aliyorlar
bende ilk hamileligimde sizin gibi yapiyordum beslenme uzmani gunde 1su bardagi 20ml yetzerli dedi zaten peynir yogurtta yeniliyor
cnm dikkat et yaa. ateş gecelri daha yükseliyro nedense. ben yaptırmıyacağım. doktorumada sordum yaptırmasam olur mu olur dedi. tırstım açıkçası.
cnm evet onalrın yıkanması ve ütülenmesi var. ama dikkat özel deterjanıyla bebek kıyafetlerini sizinkilerden ayrı kıyamaya çalış. bide alışveriş çınğını oldun kııı azcık dizginle kendini. mesela ilk 3 ay için 3-4 badi yeter. ama insna gördükçe alıyor ya sonradan hepsini kullanamıyabilirsin bile. bide aylarına dikkat ediyorsun demi cnm. örneğin ilk 6 aylık kışlık alıcan sonraki 6 aylık yazlık ve baharlık olucak. gelçi annenle gidiyon siz işinizi bilirsiniz emme genede söyliyim dedim. ben daha bişey almadım henüz. ama zaten şartellerim atmış durumda bu konuda. kaynanam yine o meşhur emri vaksiini yapmaya çalışıyor. neymiş yine o meşhur görümcemin herşeyi toptan eminönğnden alındığı için bizde eminönüne toptan almaya onunla gidecekmişiz zaten.cevap vermedim ama sinir oldum. artık eminönünden alacağım varsada almam yaa. sanki benle görümcemin göbeği bri kesilmiş. pes yaa..
bende İLK alışverişi hatırlıyosan eminönünden yaptım valla çokta uygundeğil bi han ismi vermiştim size hatırlıyosan çok çeşit var ama hiçte öle çok ucuz falan değil birsürü insan var biz gibi o yüzden o piyasa pahalı PAZARLIK yapılmıyo ki oralar pazarlıksız olmaz ben çok giderim eminönüne ne bilim çocuk kıyafetleri pahalı yaaawwwww ama alıyos işte yinede :)))) ben dediğim gibi bi de şu pazara bakıyım yazarım en ekonomik yerleri size eminönünde çeşit var ama baya git bi gör yine de ben ordan aldığım bikaç şeyi başka hiçbiyerde görmedim bak yine gösteresim geldi size
biraz gülelim kardeşimin eşi onla konuşmuyomuş nedeni ne gelince erkek olcak ya bebekleri o yüzden kız olsun istiyomuş beyefendi heheheh deli mi ne:44::44:
Cici anneler bebeklerinize ciciler almaya başladınızmı. ben bugün internetten civil.com dan 3 adet takım aldım. 54 tl tuttu fiyatları çok uygun geldi bana göre 6. aydan sonrası için aldıklarım.
başka uygun fiyatlı siteler varmı bu site gibi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
kızlar bişi soracağım size.. doğum izindeyken ssk gözüken tam maaşınız kadarmı size maaş veriyor??
ya ya okudum tülaycım araba gitmiş arabasızlık zor yaaaa
biz arabayı sattık 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ay allahım 6 tane otobüse biniyodum günde apar topar başka araba aldık tabi onu kredisi falan da bindi durduk yerde üstümüze sağolsunama yani şu anda arabada bile zorlanıyorum inip binerken spor model almışız meğer koltukları bi çukur bi dğeişik arabadan inerken yuvarlanmasam iyi yani
7ay mevzusuna gelince ya haklısın o korkuda ama işte biz babama hamile olduğumu 4. ayda söyleyebilmiş cinsiyetini henüz söyleyememiş bi aileyiz
3 ay dolmadan kimseye hamile olduğumu bile söyletmedi annem
yani genel olarak nazar konusunda acaip takıntılı olduğumuzdan annem 7 aya kadar çöp aldırmıyor zaten yazlıkta kasımda gelecek inşallah işte geldiğinde allah kerim
kızım senin bilgilerine şaşıyorum kalıyorum ya maşallah benimki tarla çocuğu gibi kalıyo yanında yeminle hahah
şöyle ki dediklerinden hiçbişi anlamıyorum
cnm ekledim ben seni:))
balık yağını doktorum bana günde 2sefer verdi sabah akşam ama bu aralar tek kullanıyorum bende birde balık yediğin günler içmeyebilirsin dedi
0 bardakkk. süt içmeyi düşündüğüm anda heryer inek kokmaya başlıyor. yoğurtta aynı dün koydum kaseye sonra eşime yedirdim bu inek kokuyor diyorum. saçmalama diyor ama bana kokuyor sanki yaa. böyle bişey olamaz tabii ama sanırım benim velette annesi gibi süt-yoğurt sevmeyecek.
günaydın kızlarrr
facedeki gruba istek gnderdim artık bir ara kabul edersiniz :)
bu arada ben balık yağı hapı kullanmaya başladım.doktor galiba haftada 2 gün dedi ama tam hatırlamıyorum o sırada bir sürü şey söyledi.eczaneye sordum hergün kullanabilirsin dedi.o da bana fazla gibi geldi.kullanan varsa nasıl kullandığını anlatırsa sevinirim.benim hap efa s-1200
Cici anneler bebeklerinize ciciler almaya başladınızmı. ben bugün internetten civil.com dan 3 adet takım aldım. 54 tl tuttu fiyatları çok uygun geldi bana göre 6. aydan sonrası için aldıklarım.
başka uygun fiyatlı siteler varmı bu site gibi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
ayy canım bende bugün onu düşünüyrodum kaç tl vercek ssk acaba???
birde sanırım bizim patron maaşımı kesmeyecekmiş...
burdaki abi kaza yapmıştı maaşını kesmedik 7 ay sorna geldi işe ve ssk dan da parasını aldı 2.el araba aldı o parayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?