2011 Aralık Anneleri

cnm ekledim ben seni:))
balık yağını doktorum bana günde 2sefer verdi sabah akşam ama bu aralar tek kullanıyorum bende birde balık yediğin günler içmeyebilirsin dedi

Kızlar günde kaç bardak süt içebiliyorsunuz?
1 bardak anca içiyorum ama onun dışında mutlaka peynir yoğurt ayran tüketiyorum .... sütüde öle bardağa koyupta içemiyorum sabahları mısır gevreği vs eşliğinde... oda süt olarak 1-1,5 bardak kadar felan...

ah canım ya bende öyle 1 bardakdan fazla içemiyorum hatta onuda zorla içiyorum
vicdan azabı çekiyorum daha çok içmme lazım diye. birsorıyım dedim kızlar nasıl içiyor die

ah canım ya bende öyle 1 bardakdan fazla içemiyorum hatta onuda zorla içiyorum vicdan azabı çekiyorum daha çok içmme lazım diye. birsorıyım dedim kızlar nasıl içiyor die
aslında en az iki bardak tüketilmesi lazım diye biliyorum canım ama bende malesef öle bardağa koyup içemiyorum bol bol yoğurt ye yada ayran içebilirsin canım.. sende benim yaptığım gibi sabahları yada herhangi bir öğünde kakaolu mısır gevreklerinden de yiyebilirsin...

kizlar bebekler calsiyumsuz kalmiyorlar annelerden aliyorlar
bende ilk hamileligimde sizin gibi yapiyordum beslenme uzmani gunde 1su bardagi 20ml yetzerli dedi zaten peynir yogurtta yeniliyor

kızlar bişi soracağım size.. doğum izindeyken ssk gözüken tam maaşınız kadarmı size maaş veriyor??

ayy canım bende bugün onu düşünüyrodum kaç tl vercek ssk acaba???
birde sanırım bizim patron maaşımı kesmeyecekmiş...
burdaki abi kaza yapmıştı maaşını kesmedik 7 ay sorna geldi işe ve ssk dan da parasını aldı 2.el araba aldı o parayla

Cici anneler bebeklerinize ciciler almaya başladınızmı. ben bugün internetten civil.com dan 3 adet takım aldım. 54 tl tuttu fiyatları çok uygun geldi bana göre 6. aydan sonrası için aldıklarım.
başka uygun fiyatlı siteler varmı bu site gibi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

kizlar bebekler calsiyumsuz kalmiyorlar annelerden aliyorlar
bende ilk hamileligimde sizin gibi yapiyordum beslenme uzmani gunde 1su bardagi 20ml yetzerli dedi zaten peynir yogurtta yeniliyor

canım dediğin doğru anneden alır anne hamilelik öncesi de süt,yoğurt tüketmeyen biriyse ve kalsiyumu azsa,kalanını dişlerden,kemiklerden alır,özellikle 7. aydan sonra kalsiyum ihtiyacı artar anne de az sa kalsiyum,kemik erimesi bile yaşanabilir,onun için depo dolu olmalı

bende dün civil in magasından yaptım alısverısı baya hesaplı ve cok gusel seyler var

kızlar bişi soracağım size.. doğum izindeyken ssk gözüken tam maaşınız kadarmı size maaş veriyor??

hayır cnm sgk maaşının 3/2 si kadar veriliyor.

sizde bütün karararı annen veriyor galiba.

0 bardakkk. süt içmeyi düşündüğüm anda heryer inek kokmaya başlıyor. yoğurtta aynı dün koydum kaseye sonra eşime yedirdim bu inek kokuyor diyorum. saçmalama diyor ama bana kokuyor sanki yaa. böyle bişey olamaz tabii ama sanırım benim velette annesi gibi süt-yoğurt sevmeyecek.

kızım senin bilgilerine şaşıyorum kalıyorum ya maşallah benimki tarla çocuğu gibi kalıyo yanında yeminle hahah
şöyle ki dediklerinden hiçbişi anlamıyorum

anam her kontrole gittiğimde değişik değişik şeylere bakıyolar,ben de gelip araştırıyom netten,o neymiş bu neymiş diye,filozof oldum bu yüzden

inek mi kokuyor,heh heh ben inek oldum ozaman içe içe

face de şu grubu bır türlü bulamadım ya

edıt..buldum ,..tesekkurler demet :)

Son düzenleme:

canım banada verdi doktor ama haftada max. 2 tane al dedi, hergün önermiyorlar yani, balık yiyebilsem onuda vermiyecektide:26:

bende sadece bir bardak içebiliyorum, içemediğim günlerde kalsiyum takviyesi alıyorum

evet yaa hangi mağazalardan,nerelerden alışveriş yapılıyor paylaşalım, ilk bebeğim nerden alınır onları bile bilmiyorum

kızlar bişey sorcam, oruç tutamayanlar için ramazanda belli bir miktar para veriliyor ya, fitre haricinde bizimde vermemiz gerekiyor mu? ben bugün vercem galiba

BENDE Maaşımı normal verin dicem ssk dan aldığım parayı size getiricem dicem mali müş konuştum primi fazla göstermeye mi başlasak dedim yok elden al dedi şimdi göze batar öle hamile kalıyo birden maaşı kaç katına çıkıyo diye hehehehe benim için farketmez alcam paraya bakarım :))))

ben bebek olunca 2 ayda döncem ya işe kardeşim çıkcak çünkü bebek için bende yaza 2 ay giderim oooh mis gibi tatiller yaparız oğlumla her işte bir hayır birazda cazip geliyo bu fikir bana zaten 2 aydan sonra dönüncede 3 yada çok zorlanırsam 4 gün gelcem şirkete patron çıkınca arada bende kaçarım eve böle işte bakalım nası olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…