0 bardakkk. süt içmeyi düşündüğüm anda heryer inek kokmaya başlıyor. yoğurtta aynı dün koydum kaseye sonra eşime yedirdim bu inek kokuyor diyorum. saçmalama diyor ama bana kokuyor sanki yaa. böyle bişey olamaz tabii ama sanırım benim velette annesi gibi süt-yoğurt sevmeyecek.
canım ben günde 1 küçük kutulardan var ya işte onlardan 1 tane içiyorum sadece 1 de küçük ayran içiyorum o kadarKızlar günde kaç bardak süt içebiliyorsunuz?
kızlar ya milupadan paketi gelmeyen var mı,benim gelmedi ya
22+2 deyim. 2 gün önce ayrıntılı ultrasonum vardı. herşey yolunda gayet güzel.
ağrı sürekli değil zaman zaman olup gidiyor. Rahim büyüme ağrısı gibi birşey midir diye
düşünüyorum.
ya ablamın bebeğini de o organize etmişti herşey tıkır tıkır olmuştu ben d eo yüzden toğu anneme attım. kaynanama atamicamhayır cnm sgk maaşının 3/2 si kadar veriliyor.
sizde bütün karararı annen veriyor galiba.
0 bardakkk. süt içmeyi düşündüğüm anda heryer inek kokmaya başlıyor. yoğurtta aynı dün koydum kaseye sonra eşime yedirdim bu inek kokuyor diyorum. saçmalama diyor ama bana kokuyor sanki yaa. böyle bişey olamaz tabii ama sanırım benim velette annesi gibi süt-yoğurt sevmeyecek.
canım çok bilmem ama sonuçta biz bu orucu daha sonrasında tutacaz o yüzden para vermeye gerek yok..kızlar bişey sorcam, oruç tutamayanlar için ramazanda belli bir miktar para veriliyor ya, fitre haricinde bizimde vermemiz gerekiyor mu? ben bugün vercem galiba
kızım nerdeyse doktor kadar bilgin varanam her kontrole gittiğimde değişik değişik şeylere bakıyolar,ben de gelip araştırıyom netten,o neymiş bu neymiş diye,filozof oldum bu yüzden
canım çok bilmem ama sonuçta biz bu orucu daha sonrasında tutacaz o yüzden para vermeye gerek yok..
hasta ve yaşlı olanlar tutamayacakları için para verirler..
kızlar ya milupadan paketi gelmeyen var mı,benim gelmedi ya
herkese günaydın. derya benimde milupa paketim gelmedi2 aydan fazla olmuştur kayıt olalı... sen sayfadan mail attınmı hiç?
bana da gelmediiiiiiiiii
ben bu aşıyı olmamaya kesin karar verdim.doktorumda bişi demedii zaten bu kadar sıkıntı veriyorsaa kalsınn
cnm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. benim daah ilk hamişliğim. sizin gibi tecrübeliler bize yol göstersin diyede paylaştım ben bu listeyi. yoksam gördüğümüz alırız boşuna masraf. ama bu oyun halısını anlamadım nasıl bişey o hem yukarıda olsun diyorsun hem halı diyorsun internette resmi varsa bri atsan bizede baksak nasıl bişey.
günaydın kızlarrr
facedeki gruba istek gnderdim artık bir ara kabul edersiniz :)
bu arada ben balık yağı hapı kullanmaya başladım.doktor galiba haftada 2 gün dedi ama tam hatırlamıyorum o sırada bir sürü şey söyledi.eczaneye sordum hergün kullanabilirsin dedi.o da bana fazla gibi geldi.kullanan varsa nasıl kullandığını anlatırsa sevinirim.benim hap efa s-1200
Kızlar günde kaç bardak süt içebiliyorsunuz?
evet şu mısır gevreği olayını bende düşüneyim böylece süt daha rahat gider hemde gevreklerde de vitamin var en azından ara öğün yapabilirim acıkıncaaslında en az iki bardak tüketilmesi lazım diye biliyorum canım ama bende malesef öle bardağa koyup içemiyorum bol bol yoğurt ye yada ayran içebilirsin canım.. sende benim yaptığım gibi sabahları yada herhangi bir öğünde kakaolu mısır gevreklerinden de yiyebilirsin...
canım bizde karı koca süte bayılırız normalde. hamile değilken kahvaltılarda da içerdik. ama hamişlikten beri tiksinti geldi zor içiyorummm. çok kötü kokuyorr. 1 bardak zor içiyorum. sen iyiymişsin maşallahh2 bardak süt,akşam yemeğine göre 2 brdk ayran da olabiliyo,bi kase yoğurt ta,3-5 dilim de peynir,süte bayılıyom,kociş te seviyo,dün gece 11 de birer bardak karşılıklı soğuk süt içtik
ayy bende birr türlü tutamıyorum kendimi bir sürü cicimiz oldu ne olcak bu almanın sonu nereye varacak bilmiyorum bir sürüde hediye geliyor. hakkımzıda hayırlısıCici anneler bebeklerinize ciciler almaya başladınızmı. ben bugün internetten civil.com dan 3 adet takım aldım. 54 tl tuttu fiyatları çok uygun geldi bana göre 6. aydan sonrası için aldıklarım.
başka uygun fiyatlı siteler varmı bu site gibi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
hayır cnm sgk maaşının 3/2 si kadar veriliyor.
sizde bütün karararı annen veriyor galiba.
canım banada verdi doktor ama haftada max. 2 tane al dedi, hergün önermiyorlar yani, balık yiyebilsem onuda vermiyecektide:26:
bende sadece bir bardak içebiliyorum, içemediğim günlerde kalsiyum takviyesi alıyorum
evet yaa hangi mağazalardan,nerelerden alışveriş yapılıyor paylaşalım, ilk bebeğim nerden alınır onları bile bilmiyorum
şifa olsun bebişlerimize canım yarasın kemikleritaşşş gibi olsun inşallahhh... vallahi herşey onlar için...canım ben günde 1 küçük kutulardan var ya işte onlardan 1 tane içiyorum sadece 1 de küçük ayran içiyorum o kadar
benimde gelmedi hemde cok oldu üye oldugum
mesaj attım,daha dönmediler,bakalım ne zaman gelcek,bebek bezi konusunda yorumları okudum da netten,prima bazı bebekler de alerji pişik yapmış,hugges organik pamukludan herkes memnun,hatta 2-3 paket alıp ta aldığına pişman olanlar olmuş,bi de 2-5 kilo 1 numara oluyomuş,o daha çok premature bebekler içinmiş,2 numara 3-6 kg oluyomuş,bize bu olur heralde ama yine de erken almamalıyız bence,8. aydan sonra alcam ben 8. aya kadar gelirsek Allahn izniyle 2 kilodan fazla olur bebişlerimiz,bi de 2-3 ay içinde büyüyolarmış,aynı boydan stoklamayın yazmışlar,150 kadar 3-6 kg lıktan asak yeter bence,bi de ıslak mendil ilk zamanlar tahriş ediyomuş,tuvalet kağıdıyla kabasını alıp,ılık sua batırıp pamuklu bezle silip iyice kurulamalıymışız,ben hiç bebek altı temizlemedim de okuyom işte onun için
tunaydin herkese.. oku oku ancak bitti :)
bugun milupadan aradilar adres bilgilerimdeki hatadan dolayi paket onlara geri donmus. adresi teyid ettiler. 15-20 gun icinde gondereceklermis. belki sizinkiler de ayni furyada gelir kizlar...
asi konusunda yaptirmaktan yana olanlardanim. malum depremi merkezinde yasamis biri olarak dogurcaamiz zaman basimiza ne gelecegini ne sartlarda dogum yapacagimizi SEZERYAN DAHI OLSA planlama luksumuz yok malesef. en kotuye gore hareket edelim, iyisi olursa ne ala...
canim ahanda budur oyun halisi. envai fiyat ve cesitte olani var. benim aldigim bu tarz bisi.. hatta aynisi :)
Eki Görüntüle 238491
benim doktorum da haftada 2 diyenlerden. hatta o hafta balik yediysem 1 tane aliyorum.
330 ml ebatinda buyuk bir bardak her gece icmeye calisiyorum. peynir yiyemeyen bi bunye olarak az biliyorum ama ne yapsak kardir sanirsammm..
cnm ramazanda sadece fitre verilir tutmadıgın oruçlarını daha sonra kaza yaparsın ama cok yaşlı olupta tutamıyanlar gunune gun fıtre verır ama daha sonra tutabılme sansın varsa vermezssın
kızım nerdeyse doktor kadar bilgin var
ben hiçbişi bilmiyorum dün ablam dio ki işte ben bisürü şey yaptım ızgara bile yedim aa dedim ızgara yiemiyo muyuz ben cayır cayır yiorum hahahha ondan bile haberim yok
nefes darlığım vardı sigaradan sandım kimseye söleyemedim bi arkadaşıma söledim e olur taib falan dedi haha benimki kör topal ilerliyor sanırım
bende aynı şeyi söyledimDDD
fitreyi tabiki vericez ve bebeşlerimiz içinde vercez ama tutulmayan oruca sanırım fidye diyorlar biz fidye veremeyiz çünkü o bizim borcumuz illaki uygun zamanda tutacaz...
cnm dikkat et yaa. ateş gecelri daha yükseliyro nedense. ben yaptırmıyacağım. doktorumada sordum yaptırmasam olur mu olur dedi. tırstım açıkçası.
bende İLK alışverişi hatırlıyosan eminönünden yaptım valla çokta uygundeğil bi han ismi vermiştim size hatırlıyosan çok çeşit var ama hiçte öle çok ucuz falan değil birsürü insan var biz gibi o yüzden o piyasa pahalı PAZARLIK yapılmıyo ki oralar pazarlıksız olmaz ben çok giderim eminönüne ne bilim çocuk kıyafetleri pahalı yaaawwwww ama alıyos işte yinede :)))) ben dediğim gibi bi de şu pazara bakıyım yazarım en ekonomik yerleri size eminönünde çeşit var ama baya git bi gör yine de ben ordan aldığım bikaç şeyi başka hiçbiyerde görmedim bak yine gösteresim geldi size
biraz gülelim kardeşimin eşi onla konuşmuyomuş nedeni ne gelince erkek olcak ya bebekleri o yüzden kız olsun istiyomuş beyefendi heheheh deli mi ne:44::44:
aaa çok enteresan hiç böyle bişey duymamıştım. hayır hamile olan bizizde bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum. sabahta benim eşim diyor hem poşetleri ben taşıyorum dedi. bende oğlumuda hep ben taşıyorum dedim. hiç şikayet ediyormuyum al 2 sn tut diyormuyum. yok..
canım dediğin doğru anneden alır anne hamilelik öncesi de süt,yoğurt tüketmeyen biriyse ve kalsiyumu azsa,kalanını dişlerden,kemiklerden alır,özellikle 7. aydan sonra kalsiyum ihtiyacı artar anne de az sa kalsiyum,kemik erimesi bile yaşanabilir,onun için depo dolu olmalı
evte benden şimdiden 1 diş gitti. sanırım böyle giderse dahada gider. Allah korusun inşallah.
BENDE Maaşımı normal verin dicem ssk dan aldığım parayı size getiricem dicem mali müş konuştum primi fazla göstermeye mi başlasak dedim yok elden al dedi şimdi göze batar öle hamile kalıyo birden maaşı kaç katına çıkıyo diye hehehehe benim için farketmez alcam paraya bakarım :))))
ben bebek olunca 2 ayda döncem ya işe kardeşim çıkcak çünkü bebek için bende yaza 2 ay giderim oooh mis gibi tatiller yaparız oğlumla her işte bir hayır birazda cazip geliyo bu fikir bana zaten 2 aydan sonra dönüncede 3 yada çok zorlanırsam 4 gün gelcem şirkete patron çıkınca arada bende kaçarım eve böle işte bakalım nası olcak
cnm patronunun maaşını vermesi sgk dan maaş almana engel değil ki. neden sgk dan aldığını onlara vereceksin ki. kaldıki o para izinli olduğunda veriliyor. iş başı yaparsan kesiliyor.
ay kızlar dün biriniz eşi ve eşinin ailesi forumunun linkini vemriş sabahtan beri çıkamadımiçinden içim şişti yaaa allahım sen sabır ver amin
nolmuş cnm anlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?