bende aynı şeyi söyledimDDD
fitreyi tabiki vericez ve bebeşlerimiz içinde vercez ama tutulmayan oruca sanırım fidye diyorlar biz fidye veremeyiz çünkü o bizim borcumuz illaki uygun zamanda tutacaz...
ay kızlar dün biriniz eşi ve eşinin ailesi forumunun linkini vemriş sabahtan beri çıkamadımiçinden içim şişti yaaa allahım sen sabır ver amin
aaa çok enteresan hiç böyle bişey duymamıştım. hayır hamile olan bizizde bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum. sabahta benim eşim diyor hem poşetleri ben taşıyorum dedi. bende oğlumuda hep ben taşıyorum dedim. hiç şikayet ediyormuyum al 2 sn tut diyormuyum. yok..
evte benden şimdiden 1 diş gitti. sanırım böyle giderse dahada gider. Allah korusun inşallah.
cnm patronunun maaşını vermesi sgk dan maaş almana engel değil ki. neden sgk dan aldığını onlara vereceksin ki. kaldıki o para izinli olduğunda veriliyor. iş başı yaparsan kesiliyor.
ama o da bana ben izinliyken para vermek zorunda değil ben maaşımı istiyorsam devletin verdiğini ona vermeyi taahüt etmeliyim zaten devletin verdiği baksan benim 1 maaşımdan azmış gerek yok yani öle bişeye direk ben getircem parayı size dicem o bana aylığımı yollasın aybaşları sorun yok benim için e tabi yok kalsın o da sana derse ii olur ama dermi ki:)))
aaa çok enteresan hiç böyle bişey duymamıştım. hayır hamile olan bizizde bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum. sabahta benim eşim diyor hem poşetleri ben taşıyorum dedi. bende oğlumuda hep ben taşıyorum dedim. hiç şikayet ediyormuyum al 2 sn tut diyormuyum. yok..
cnm patronunun maaşını vermesi sgk dan maaş almana engel değil ki. neden sgk dan aldığını onlara vereceksin ki. kaldıki o para izinli olduğunda veriliyor. iş başı yaparsan kesiliyor.
nolmuş cnm anlamadım ben.
ya bende sgk dan aldığımızı vermemiz gerekiyor diye biliyordum, yanı teoride sgk bize çalışmadığımız süre içerisinde maaşımızı veriyor, iş yeri vermiyor diye biliyordum. ama uygulamada sgk hep geç verdiği için iş yeri zamanında maaşını ödüyor sgk dan aldığın toplu parayıda işyerine veriyosun diye biliyorum. yanlışım mı var acaba?
herkese ii günler....,
kızımı gördüm ben birkaç saat önce teyzelerii:)) ayy yerim ben onu yaa... eli hep ağzında, yüzünde, sürekli ağzını kıpırdatıp durdu meleğim benim yaa :))
hep bi elini emme çalışması vardı ama yine de yüzünü az çok görebildik miniğimin. haftasıyla uyumlu çok şükür
Allah'ım isteyen herkese bu sevinci yaşatsın inşallah....
Kızlar isim konusunda kararlar verildi mi?
biz hiç bir ismi içimize sindiremiyoruzz
heh bu işte diyemiyoruz. söylenince beğeniyoruz ama kızmızda tamam budur diyemiyoruz ne olcak bilmem
biz beyza cerene karar verdik,eşim tek isim olsun diyo,ben de yok çift kızda daha sempatik duruyo dedim,bişey demedi,benim heyecanımı görüp tamam diyo karşı çıkmıyo,esma reyyan da kulağa çok hoş geliyo ama galiba 1. si olcak,dediğin gibi tamam bu diyosun,sonra bişey duyuyon acaba bu mu olsa diyon,ben 1. sini söyleyerek konuşuyom kızımla sence hangisi daha hoş geliyo kulağa
Bencede birincisi daha güzel geliyor kulağa tatlım
genelde de dikkat ediyorum dönüp dolaşıp ilk düşünülen isme dönülüyor.
sen beğenmişsini çinede sinmiş vazgeçme bence.
sadece iki isimli biri olarak vakti zamanında zorluk çektim onu belirteyim. evde burcu diyorlardı okulda özge. karışıklık oluyordu. birde evlenince babamın soyisminide taşımak isterdim ama iki isimli olunca mümkün olmadı. sen bunlarıda düşünerek koy eminsen vazgeçme kuzucum...
zaten isme karar verip karnımızdayken isimle seslenmeye başlamak gerekiyormuş. alışıyormuş bebek.
ama gelgelelim biz bir türlüüü karar veremiyoruz...
biri bir şey söyleyince etkileniyor insan.
tamam canım sağol,1. sinden vazgeçmeyeyim ben,ben tek soy isim kullanıyom,özellikle istemedim,yeni bir sayfa,yeni bir hayat,eşimin soyadını taşımak gurur verir bana dedim ve çok alıştım yeni soyadıma,sanki daha önceki hiç olmamış,mutlu güzel günlerimi onaylamış oluyorum yeni soyadımla,soyadımız kısa zaten eminim kızım da kocasının soyadını alcaktır,almasa da çift isim hoş ya,2 alternatifin var,ona göre kullanırsn,zaten çocuklarımız babasının soyadını taşıyacak,benim eskisini taşımam tuhaf olur dedim,çocuklarla aramızda mesafe varmış gibi,ne bileyim bu benim fikrim,
tabi canım verilmeyebilir ben vermeyi düşünüyorum sonuçta canlı kıpır kıpır şuan karnımda olabilir ama hep yanımda hep benimle o yüzden şuan doğmamış olsa bile vercembende bebeklere vermeyeceğiz diye biliyorum, bayram sabahına kadar doğarsa veriliyormuş, amann kafam karıştı hepten
tutmak zorundayızBen de tutamadıklarımız için fitre vericez sanıyordum ama dün aksam kulak kabarttığım bi hoca dedi ki; hamileler oruçlarını kaza yapacak, yalnızca sağlığına kavusamayacak olan hastalar orucunu gunu gunune ( dıyanet bu sene gunluğu 7.5 TL olarak belirlemiş) fitre olarak vermeliymiş...
Bencede birincisi daha güzel geliyor kulağa tatlım
genelde de dikkat ediyorum dönüp dolaşıp ilk düşünülen isme dönülüyor.
sen beğenmişsini çinede sinmiş vazgeçme bence.
sadece iki isimli biri olarak vakti zamanında zorluk çektim onu belirteyim. evde burcu diyorlardı okulda özge. karışıklık oluyordu. birde evlenince babamın soyisminide taşımak isterdim ama iki isimli olunca mümkün olmadı. sen bunlarıda düşünerek koy eminsen vazgeçme kuzucum...
zaten isme karar verip karnımızdayken isimle seslenmeye başlamak gerekiyormuş. alışıyormuş bebek.
ama gelgelelim biz bir türlüüü karar veremiyoruz...
biri bir şey söyleyince etkileniyor insan.
kızlar hepsi muhteşem, detaylıya girdiğimde bende böyle bişeyler mi göreceğim acaba????
Gebelik ve Annelik - Ultrason Videoları, Ultrason goruntuleri
Bende kocamın soy adını gururla taşıyorum ve kızlık soyadımdan daha çok yakıştı ismimebabam duymasın
ama babacığımın sadece 2 kız evladı var bir keresinde keşke benden aldığınıda taşıyabilseydin demişti o zaman içim çokkk burulmuştuu
yerim ben onu bitaneciğim ilk aşkım. bende dedimki o zaman neden tek isim koymadınn..
direk sadece babamınkini taşımak banada saçma geldi neticesinde evleniyoruz ve çocuklarla farklı olmaz seninde dediğin gibi. ama burcu babamın soy adı ardına kocamınki süper olurdu. kısmet değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?