Bende kocamın soy adını gururla taşıyorum ve kızlık soyadımdan daha çok yakıştı ismimebabam duymasın
ama babacığımın sadece 2 kız evladı var bir keresinde keşke benden aldığınıda taşıyabilseydin demişti o zaman içim çokkk burulmuştuu
yerim ben onu bitaneciğim ilk aşkım. bende dedimki o zaman neden tek isim koymadınn..
direk sadece babamınkini taşımak banada saçma geldi neticesinde evleniyoruz ve çocuklarla farklı olmaz seninde dediğin gibi. ama burcu babamın soy adı ardına kocamınki süper olurdu. kısmet değilmiş.
selam kızlarr
ağustos anneleri topiğindeydim az önce, doğumları başlamış bazıları doğurmuş bilebazısıda hastaneden yazıyo kaç santim açıldıgını
ayy okurken çok heyecanlandımbizede hayırlısıyla bir an önce sıra gelsede kucağımıza alsak bebişlerimizi :26::26::26:
3,5 - 4 ay var daha, vakit hiç geçmiyo sankii
kızlar doğumu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz sezeryanmı normalmi
tabi canım verilmeyebilir ben vermeyi düşünüyorum sonuçta canlı kıpır kıpır şuan karnımda olabilir ama hep yanımda hep benimle o yüzden şuan doğmamış olsa bile vercemDD
tutmak zorundayızDD
yok canım keşke öyle bişey olabilsede borçsuz bir ramazan geçirsek ama maalesef duyduğun gibi
evet canım isim konusu çok zor. ben nil su düşünüyorum soyismimize çok uyuyor.. (özelden yazarım sana) ama kim duysa dudak büküyor sinir oluyorum.. başka isim düşünmedin mi su da ne oluyor şimdi su moda oldu falan filan.. ben senin adına bişey demiyrosam sende yorum yapma değilmi.. ve geçen adımı okudum bir yerde (NİhaL ) çağrışım yaptı yani Nil nihalden türüyormuş gibi oldu ve nil ismine daha da çok alıştımDD eşim zaten nil diye seviyor.. ismi hep nil karaibrahiögile benzesin diye düşünmüştüm ilk DD
selam kızlarr
ağustos anneleri topiğindeydim az önce, doğumları başlamış bazıları doğurmuş bilebazısıda hastaneden yazıyo kaç santim açıldıgını
ayy okurken çok heyecanlandımbizede hayırlısıyla bir an önce sıra gelsede kucağımıza alsak bebişlerimizi :26::26::26:
siz 2 kızmışsınız hımm,biz 5 kız,2 erkek,baban da haklı kendince,benim babam çok soğuktur,saftır,ne bileyim,hiç bi çocukla iletişimi yoktur,elinden bişey gelmez,bizleri annem okuttu,annem çalıştı çabaladı,çok sıkıntı çektim bekarken,onun için babamın soyadına da,eski mutsuz günlere de çizik çektim,şimdi çok şükür ömrümde mutlu olmadığım kadar mutluyum,depresyondaydm,eşimin desteğiyle çıktım depresyondan,çok şükür bu günlere,bebişimiz de geliyo var mı bundan ötesi,ben yengeç burcuyum mutlu bir yuva hep hayalimdi çok şükür kavuştum,Allah bozmasın,hepimizin mutluluğunu daim etsin
kesinlikle katılıyorum canım
birazda karar verip kulakları tıkamak gerekli sanıyorum
nil ismini çokk severim.
hatta gülee hepe hayal etmişimdir. kucağımda bebişim kocam kameraya çekiyor ve ben kızıma diyorum ki Nill.. Nilimm ömrün bu nehir kadar uzun bu nehir kadar coşkulu geçsin.
ay benim hallerim meşhurdur. hahaha sen kimseyi dinleme harika isim. ama benim kocam 3 harfli isim olmasın yok öyle olmasın yok böyle olmasın deli ediyor beni
birazda ondan bulamıyoruz yani...
selam kızlarr
kesinlikle normal istiyroum ama sanırım dr uğraşmasın diye sezeryan yaptırcak bana öyle geliyor.. hayırlısı ama inşallah normal olur...
ayy canım ne güzel yazmışsın gözlerim doldu okurken yaaa ömrü nil nehri kadar uzun olsunnn inşallahhhh.. yok yok kolay kolay vaz geçmem isimden çok çok daha güzel bişey bulmadıkça.... özele yazdım soy ismiyle nasıl uymuş
kesinlikle normal istiyroum ama sanırım dr uğraşmasın diye sezeryan yaptırcak bana öyle geliyor.. hayırlısı ama inşallah normal olur...
normalllllllllllinş. sezeryan olmam,5 dk da ıkınırım bebişim çıkar,sonra da hemen ayağa kalkarım,bebişimi emzirrim,sütüm gelir,dün markette kasiyer Allah kurtarsn dedi,sağolun dedim,çıkınca eşime ya böyle söyleyince ben bi tuhaf oluyom,ölüme gidiyomuş gibi ayy dedim,göbüşümü gere gere akşam markete gittim,o lafı duyunca evet ya az kaldı galiba karın kocaman,gören 6-7 aylık sanıyo dedim
kesinlikle normal hayal ediyorum inşallah başarabilirim kısmet olur
herşeyden önce hayırlısı olsun tabi ama herşey yolundaykende kalkıp sezeryan yapın demem yani...
canım dr. sezeryan dedi mi hemen olmayın,1-2 dr. daha gidin,herşey yolundayken işlerine geldiği için sezeryan diyolar,kordon dolanması da,suyun azalması da sezeryana sebep değilmiş,yurtdışında sezeryan çok azmış,türkiye de moda olmuş bu,şimdi benim dr. um bebeğin suyu az,biraz daha fazla olsa iyi olur,bol su iç diyo bana 2 aydır,4 lt içiyom var mı ötesi,kızım tekmeliyo,hıçkırıyo,içerde dolaşıyo,sürekli kıpır kıpır,dr. suyu daha çok olsa daha fazla hareket eder,daha çok hissedersin dedi,ben de 15+3 ten beri hissediyom dedim,bunu mu dedi,lafıyla çelişti,karnım kocamam,suyu az olsa bu kadar büyür mü,yalancı adam sezeryana yer yapıyo şimdiden,bu ay ona deği antebe gidecem,orda doğum yapcam zaten
başarabilmek konusu benide geriyoannem sen beceremessin diyo
aynen canım bende öle gören az kalmış hadi hayırlısı diyo, bende diyorum ne azı daha hemen hemen 4 ay var diyorum
bende normal istiyorum ama 4 sene önce fissür ameliyatı olmuştum, 3 doktora sordum 2 tanesi normal doğumun riskli olacağını (tekrar yırtılma rismi olabilirmiş ıkınmadan dolayı) 1 tanesi problem olmayacagını söyledi (kendi doktorum)
ben şimdi hangisine inanıcam daha karar veremedim ama şimdiden korkuyorum :18::18::18:
selam kızlarr
aynen canım bende öle gören az kalmış hadi hayırlısı diyo, bende diyorum ne azı daha hemen hemen 4 ay var diyorum
bende normal istiyorum ama 4 sene önce fissür ameliyatı olmuştum, 3 doktora sordum 2 tanesi normal doğumun riskli olacağını (tekrar yırtılma rismi olabilirmiş ıkınmadan dolayı) 1 tanesi problem olmayacagını söyledi (kendi doktorum)
ben şimdi hangisine inanıcam daha karar veremedim ama şimdiden korkuyorum :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?