2011 Aralık Anneleri

deme de,ben normal istiyorum,bu mümkün mü dersin,her ameliyatta önce bence 2-3 dr. a görünmekte fayda var,aynı hast. deki dr.ların birine de muayene olabilirsin,amaç fikir sahibi olmak,gerçekten hangisi uygunsa o olsun,ama hemen bi dr. sezeryan dediyse olunmamalı bence,bi de başkasına görünsek bi zararı olmaz sanırım,erkenden alıp,küveze koyanlar bile oluyo,küvez parası+sezeryan+epidüral olursa+2 -3 gün da yatarsa 5-6000 para en azından diye düşünen dr. çok maalesef

evet maeslef bu zihniyette dr lar ve hastaneler var ne yazıkki...
en azından sezeryan bile olacaksa 2. bir dr teyit etmeli bencede

Alah yardımcınız olsun kızlar,tabi şartlar elvermiyosa,sizin ve bebeğin sağlığı herşeyden önemli,hakkımıza hayırlısı olsun

Çok güldüm sen çok yaşa emiii :) Totişlere kuvvetttt

Bende nasıl doğurucam diye düşünürken moral oldu valla :)

evett totişlerimize kuvvet şekerimmm
en fazla bir gün ağrı çekicez sonrasında ballı lokum kendimizi kestirtmeye değmez bence.
ay ben endense sezeryandan daha çok korkuyorum. öylede böylede çıkacak. şayet bebek ve bizler için bir sıkıntı yoksa doğurabiliriz diye düşünüyorum.
kötü örnekleri duymamaya çalışıyorum. hekresin acı eşiği farklıdır. ayrıca kimi insanda abartmayı çokk sever...
iyi düşünbelim iyi olsun :97: korkunun ecele faydası yok

ben neler çektim o hastalıktan, 1,5 saat klozette oturdugumu bilirim, ameliyattan sonra dünya varmış dedim çok şükür , şimdi tekrar yırtılırsa aynı acıları tekrar yaşamak kabus gibi, o yuzden risk almadan direk sezeryanla doğurayım diyorum.
hakkımızda hayırlısı:26::26::26:

bende epidural normal istiyorum allah kısmet ederse tabi sartlar elverirse yanii.sadece bizim istememizle olmuyo tabi bu işlerrr bebeğin durusuylada alakalı asagıya inmesi lazım inmesse bide 40 hf gecerse mecbur sezeryan.hayırlısı inşş.burda hamile bi ark vardı ayın 5 inde doğum yaptı tamamen normal doğum yaptı suni sancıyla ama tavsiyee ediyoo tamam acı cekiyosun ama sonrası cok rahat diooDD

Maşallahhh.. sen 8 aylık gibisin walla benim o kadar değil

herkes öyle diyor. ama bizde ırsi sanırım anneminde göbeği hemen çıkarmış hamişliklerde.
ben memnunum göbüşümden ama işte büyük sanıyor millet :97:
gerçi 6 aylık olduk artık ama ne bileyim işte bazen daha büyük oluyor gazdan ötürü sanırım
oysa ki henüz 3.5 kilo aldım sadece ama göbek maşallahhh

dogumu kolaylastıracak duay mış bu arkadaslarrr

Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…