off caım hakılsında ya o anda sezeryan derse ne yapacam başka bir yere gidemem ki... birde benim kalbimde fazladan damar vardı buda çarpıntı yapıyordu 2 sene önce onu yaktılar ondan kaynanaklanan tekrar bir sorun olurda müdahale edilir diye o hastaneye gidiyorum... üfff bu gitiğimde sorsam mı ben illa da normal doğum istiyorum desem mi???
senin annede seni ne akdar iyi motive ediyormuş
ben kendi kendime diyorum ki motive amaçlı babaannem 9 taneyi çıkardıysa bende 1 taneyi çıkartırım herhalde... totişime kuvvettt:90:
deme de,ben normal istiyorum,bu mümkün mü dersin,her ameliyatta önce bence 2-3 dr. a görünmekte fayda var,aynı hast. deki dr.ların birine de muayene olabilirsin,amaç fikir sahibi olmak,gerçekten hangisi uygunsa o olsun,ama hemen bi dr. sezeryan dediyse olunmamalı bence,bi de başkasına görünsek bi zararı olmaz sanırım,erkenden alıp,küveze koyanlar bile oluyo,küvez parası+sezeryan+epidüral olursa+2 -3 gün da yatarsa 5-6000 para en azından diye düşünen dr. çok maalesef
ay allahım çok şükür aynı kaderden ark. buldum.. bende o ameliyatı oldum ve sonrasındaki acıyı bir ben bilirim bir allah.. aynı yerden yırtılma olmasını bırak aynı yere kesik atabilirler.. normal doğumda %90 kesik atıyorlar biliosun gevşeklik olmasın diye.. ben o acıyı göze alamıyorum aylarca oturup kalkmada wc de sorun yaşadım.. artı panik atağım var o yüzden ben pek normal düşünmüyorum... kasılıp kalıoyrum ıkınırken kasılırsam çocuk boğululur walla.. epidural sezeryan düşünüyorum ama daha dr ile konuşmadık .. dr. um konuşmak için erken dedi ama panik atağını konuşcaz ne kadar ileri dedi..
AYYY cok güldümmm çok yaşa senn.
senin annede seni ne akdar iyi motive ediyormuş
ben kendi kendime diyorum ki motive amaçlı babaannem 9 taneyi çıkardıysa bende 1 taneyi çıkartırım herhalde... totişime kuvvettt:90:
:90::90::90:sonradan bende okudumda epey komik olmuş :78:
Çok güldüm sen çok yaşa emiii :)Totişlere kuvvetttt
Bende nasıl doğurucam diye düşünürken moral oldu valla :)
ayy sizde de mi göbek büyük yaa bende de büyükk
valalhi fotosunu eklesem ödünüz patlar hahaha
benim arkadaşımda fissür ameliyatı oldu hamile şimdi dr u demişki normal doğurursun ama kesin yırtılacak bunu göze alabilirsen doğurrsun demiş...oda kararsız
ay allahım çok şükür aynı kaderden ark. buldum.. bende o ameliyatı oldum ve sonrasındaki acıyı bir ben bilirim bir allah.. aynı yerden yırtılma olmasını bırak aynı yere kesik atabilirler.. normal doğumda %90 kesik atıyorlar biliosun gevşeklik olmasın diye.. ben o acıyı göze alamıyorum aylarca oturup kalkmada wc de sorun yaşadım.. artı panik atağım var o yüzden ben pek normal düşünmüyorum... kasılıp kalıoyrum ıkınırken kasılırsam çocuk boğululur walla.. epidural sezeryan düşünüyorum ama daha dr ile konuşmadık .. dr. um konuşmak için erken dedi ama panik atağını konuşcaz ne kadar ileri dedi..
ben göze alamam
hayırlsı canım,iyi araştırmak lazım yine de,hayırlısı olsun hakkımıza
sizin duurmlarınız çok özel canım keyfi değil neticesinde o yüzden üüzlme belkide sizin için sezeryan daha hayırlıdır...
Maşallahhh.. sen 8 aylık gibisin walla benim o kadar değil
ya dün biri bu linki vermişti de sabahtan beri çıkamadım oradaki depresyondanaaa çok enteresan hiç böyle bişey duymamıştım. hayır hamile olan bizizde bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum. sabahta benim eşim diyor hem poşetleri ben taşıyorum dedi. bende oğlumuda hep ben taşıyorum dedim. hiç şikayet ediyormuyum al 2 sn tut diyormuyum. yok..
evte benden şimdiden 1 diş gitti. sanırım böyle giderse dahada gider. Allah korusun inşallah.
cnm patronunun maaşını vermesi sgk dan maaş almana engel değil ki. neden sgk dan aldığını onlara vereceksin ki. kaldıki o para izinli olduğunda veriliyor. iş başı yaparsan kesiliyor.
nolmuş cnm anlamadım ben.(
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi-f860/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?