2011 Aralık Anneleri

ay yok yaa hiç komik gelir mi ben anladım seni arkadşaım bitek parmak izi de değil ki yani bitmiyo işte hayır işin fenası ben titiz bi insan değilim ha sanmayın ki öyle aman heryerim derli toplu tertemiz normal sıradna çalışan insnaım ama şu parmak izleri beni dlei edecek. ya allahım hamilelikte tam coştum bi de sen de öyle misin adama sifonu tuvalet kağıdıyla çektiriyorum ki izi kalmasın sifon duvara monte cinsten hemen iz kalıyor üstünde dleircem

öf ya kayınpederinde de var ama kocan idare etmeyi bilmediği sürece bu böyle devam eder ben sana diim
allahtan ben pek samimi değilim kayınvalidemle kayınpederle

benim kocam da çok titizdir,kızartmadan sonra yeri silerim,aman iyi köpürtseydin der,arada bi tezgahı koklar,ay yumurta kokusu sinmiş der,çamaşır suyuyla temizler,tuv. banyoyu çamaşırsuyuyla yıkar,su götürmüşsem bardağa bakar,bunda leke var canm ya başka getirsen der,bu bardak süt kokuyo,köpüklemedin mi der,hemen çakar böyle şeyleri,beni de kendisine benzetti,yumurtalı bişey oldu mu,çalkalayıp hemen makimeye koyuyom,daha temiz olsun diye 1. suyunu aldıktan sonra açıp çamaşır suyu koyuyo

okumayın böyle şeyler yaa psikoljiniz bozulcak :S allah korusun hepimizi elbetteki her evlilikte olabilecek bişi bunlar. ancak acabalarla ve bunları okuyup üzülmekle zaman geçmez. bebişleriniz etkilenecek arkadaşlar.

okumayın böyle şeyler yaa psikoljiniz bozulcak :S allah korusun hepimizi elbetteki her evlilikte olabilecek bişi bunlar. ancak acabalarla ve bunları okuyup üzülmekle zaman geçmez. bebişleriniz etkilenecek arkadaşlar.

haklısın canım,üzüldüm kadına,acaba demiyorum kocama güveniyorum,dün sahura kadar uyumamış ben 8 de yattım sahurda kalktım,sonra yedik neyse çok uykusu var git yat dedim,yok namazını kıl beraber gidelim,ben sensiz yatamam,zaten erkenden yatıyon,yüzünü göremiyom dedi,günde 10 kere arar,akşam oldu mı nerdesin seni çok özledim,çabuk gel der,artık arayınca bak bebişe zararlı 1 dk yeter diyom,bi de aç kalmamalı erkek milleti,bu nokta da önemli,adam ramazan demiyor,sahursuz oruç tuttu kaç gün bana mısın demiyor,maşallah diyom yorulmuyon mu sen diyom,ben komandoyum diyohaftada 4 kere düşün,ben zaten hamişim yormuyom kendimi,ama o bana mısn demiyo

tü tüü maşallahhh

bu hafta 5 hastane gezdim doktorların hepsi.4 lü testi farklı farklı yorumladı.en son çapaya gittim.bana amniyo senteze gerek olmadığını söyledi.ikinci düzey ultrasonla 3 ayrı doktor 2 saat arayla baktı.bebğim gayet sağlıklıymış.dünde doktoruma sonuçları götürdüm.herşeyin iyi olduğunu söyledi.haseki bana bebğin suyu yok,ensesi kalın,bu yaşamaz demişti.raporuda öyle yazmış.çapa raporu kabul etmedi.yeni inceleme yaptı.kadın doğum heyeti toplantısı olucakmış şansıma 5 kadın doğum doktoru bereber değerlendirdi.3 tanede perinatoloji hocası.bu kadar doktor aynı şeyi söyleyince içim rahat etti.çok şükür kızım sağlıklıymış

merhaba kizlar,gecmisi okuyamadiim,nasil gecio..giremiorum kac gundur,insaat -esyalar cok isim var cok...dun cok yoruldum tansiyon kansekeri yerlerdeydi...hava cok sicak yaa 50nin uzerinde klimasiz ilk saniyede heryerimden ter fiskirio resmen....

sizlerdeki durum nedir?hersey yolundami?

canımm çok şükür amniyosenteze bile gerek kalmadı, içimiz rahatladı

daha şimdiden bunları düşünüp strese sokma cnm kendini. zamanı gelince bakarsın bri çaresine.

tabii cnm bide yere düşen balık değilde kuru yağsız bişeyde olsa sinir bozucu bebekmisin sen dökerek yiyon. ama napcan eski insanlarada kızmamak lazım onalrada kimse sofra adabını öğretmemişki...

üfff ya zaten o linkten kendimi zor kurtardım burda paylaşmayın nolur ben çok kötü oluyorum. daha saramadığım yaralarım var bu konuda. özellikle rica ediyorum..

slm kızlar nasılsınız.bir haftadır hastanelerdedim.bugün çok şükür evimdeyim.neler yaptınız bakalım

hayırdır cnm geçmiş olsun noldu?

fazla bi değişim görmedim ben hamilelikte şimdilik normal gibi geliyo herşey

kocamda var tabi sorun sadece bi ara katınpederim mutfağa girdi yoğurt getirmiş mayalıyolar bize ben yemiyom da kocam yiyo yoğurt nası olmuş diye bakmaya girdi kocamda gel baba tülay bakar dedi şimdi mutfakta olmalarını da pek istemiyorum da orda bi lutfetti gerzek

canımm çok şükür amniyosenteze bile gerek kalmadı, içimiz rahatladı

çok şükür canım.haseki bana bebği aldırmamı istemişti.eşim sağlık bakanlığına şikayet edecekmiş.çapa sağlıklı bebk alınmaz dedi.elimizdeki raporla şikayet edebilirmişiz.3 gündür bebğimi alıcaklar diyeneler çektim

gözün aydın cnm çok sevindim bebeğin ii olmasına

bu arada benim bugün taaammm 5 ayım doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…