ay yok yaa hiç komik gelir mi ben anladım seni arkadşaım bitek parmak izi de değil ki yani bitmiyo işte hayır işin fenası ben titiz bi insan değilim ha sanmayın ki öyle aman heryerim derli toplu tertemiz normal sıradna çalışan insnaım ama şu parmak izleri beni dlei edecek. ya allahım hamilelikte tam coştum bi de sen de öyle misin adama sifonu tuvalet kağıdıyla çektiriyorum ki izi kalmasın sifon duvara monte cinsten hemen iz kalıyor üstünde dleircemBENİ DE halim yok tabiki erken gittim eve dün 5 gibi uyucam dedi 7,30 da kalksam da olur kocam kendine salata hazırlıyo fazla yemiyo falan diet olayları e bana zaten dışardan balık getircek sorun yoktu yani bi duydum adamın gelceni hemen kalk ortalığı topla çok dağanık değildi ama valla yorgunum yaa gittiği gibi uyumuşum zaten insan biraz düşünceli olur balığı ben yerken bile aman dökülmesin diye yanımda ıslak mendillerle ıslak bezlerle yiyorum ama koca adam beni anlamaz ki kocamla bende çok sorun yaşadım bu konuda sonra dra gittim ilaç falan kullandım ama rahat değilim yine yaaa içimde olanları ben biliyorum bi de masada adamın oturduğu yerin altını görsen nası salata dökmüş balık kılçığı bile vardı hemen yeri deterjanlı suyla sildim ama belim koptu yaaa normal yemek yedirip yollamamız gerekiyodu hiç ii yapmadı gerzek kocam
biz onla yemek yerken bile ferhat elinle dokunma bi yere ben kaldırırım yada elini yıka öle yardım et diye konuşurken babasına balık yaptırıyo beni anlamıyo olabilirsiniz ama sen anlıyosundur bak senin de parmak iziymiş eheheh komik geliyo dışardan benim takıntımda size komik geliyodur bu işler böle
aslansın mine dimi yaaa normal bişey yaptığım eskisi gibi fındığı takip edip zıpladığı yerleri silsem hehehehehe tamam hastayım derdim şimdi gerçekten iyim herkes eli yağlanınca elini yıkarherkes yere döküleni siler işte bu olaya meydan vermemek için balıkla misafir ağırlamak yanlıştı ben yine bişey demedim emri vaki yapıyo adam mesela yoldayken arıyo hamileyim ama bütün günde çalışmışım üzerine bi de sinirlerimi mahvediyolar bu şekilde, gel normal yemek yiyelim ağarlıyım git yani kocam kocam herşeyi yapan
sesini duysam elini tutsam yetmez
her batan güneşte
kadınım olmalısın
rüyalarımda değil
her an yanımda olmalısın
ben senin gözlerine bakmalıyım
sırtını dayadığın dağ olmalıyım
son nefesimde bile
yatağında uzanmalıyım
bırak tenini ruhuma
sen diye yanmalıyım
sabaha seninle uyanmalıyım
seni seviyorum diye haykırmalıyım aaaaşkımmm
sonuna ve ölüme kadar
sen benim ilk aşkımsın seninle her şeyi yaşamak istiyorum
bende karım olmanı istiyorum canım bi gün görüşsek senle aşkım seni cok merak ediyorum 3 yıldır görmedim seni cok özledim
mesajlaşmaktan öteye gecemedikki canım sen kesin kararlımısın
canım hep böyle msj atıp mektup atar gibi cevepmı bekleyeceğizzzzz bence cözüm bulmalıyız
cevap veremememin sebebi buydu seni hala seviyorum vazgeçmedim
1 2 gündür cevap veremedim benim internet msn face şifrelerini biliyor sana başka hesap açıp ulaşmak istedim fakat hesabını gizli yapmışsın aramalarda cıkmıyorsun o yüzsen ulaşamadım şimdi ise şifrelere ulaştım seni cok özledi (burada benden bahsederken
hiç bi sıfat kullanmamış insan yerine bile koymamış sanki)
Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.. Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var. Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var. Olmazsa olmazımsın Gözyaşım yaralarımsın Senden başka kimim var Yemin verdim gitmem bir yere Taş olup kırılsam bin kere Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var. Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var. Olmazsa olmazımsın Gözyaşım yaralarımsın Senden başka kimim var
o kadına yazdığı bazı mesajlar sizlerle paylaşmak istedim
kızlar beni de sardınız problemli sayfalara,eşini aldatan adamın eski sevgilisine yazdıkları,kadın kaydetmiş,boşanınca elinde delil olsun diye,yazık bi de çocuğu varmış,adam eski sevgilisine çocuğumu da kabul edermisin diyo,sen evlendiğin için mecbur kaldım da evlendm,karımı hiç sevmiyorum diyor,kadınla yazışıyolar,o da memnun değilmiş eşinden,Aman Allahm evlerden uzak,Allah düşmanıma bile yaşatmasın
okumayın böyle şeyler yaa psikoljiniz bozulcak :S allah korusun hepimizi elbetteki her evlilikte olabilecek bişi bunlar. ancak acabalarla ve bunları okuyup üzülmekle zaman geçmez. bebişleriniz etkilenecek arkadaşlar.
haklısın canım,üzüldüm kadına,acaba demiyorum kocama güveniyorum,dün sahura kadar uyumamış ben 8 de yattım sahurda kalktım,sonra yedik neyse çok uykusu var git yat dedim,yok namazını kıl beraber gidelim,ben sensiz yatamam,zaten erkenden yatıyon,yüzünü göremiyom dedi,günde 10 kere arar,akşam oldu mı nerdesin seni çok özledim,çabuk gel der,artık arayınca bak bebişe zararlı 1 dk yeter diyom,bi de aç kalmamalı erkek milleti,bu nokta da önemli,adam ramazan demiyor,sahursuz oruç tuttu kaç gün bana mısın demiyor,maşallah diyom yorulmuyon mu sen diyom,ben komandoyum diyohaftada 4 kere düşün,ben zaten hamişim yormuyom kendimi,ama o bana mısn demiyo
slm kızlar nasılsınız.bir haftadır hastanelerdedim.bugün çok şükür evimdeyim.neler yaptınız bakalım
slm kızlar nasılsınız.bir haftadır hastanelerdedim.bugün çok şükür evimdeyim.neler yaptınız bakalım
cnaım nasılsın haberler sende
slm canım :80:
asıl sen nasılsın neler yaptınız,nasıl geçti,güzel haberlerini bekliyoruz
biz iyiyiz cnm. asıl sen naptın??? haberler nasıl?
bu hafta 5 hastane gezdim doktorların hepsi.4 lü testi farklı farklı yorumladı.en son çapaya gittim.bana amniyo senteze gerek olmadığını söyledi.ikinci düzey ultrasonla 3 ayrı doktor 2 saat arayla baktı.bebğim gayet sağlıklıymış.dünde doktoruma sonuçları götürdüm.herşeyin iyi olduğunu söyledi.haseki bana bebğin suyu yok,ensesi kalın,bu yaşamaz demişti.raporuda öyle yazmış.çapa raporu kabul etmedi.yeni inceleme yaptı.kadın doğum heyeti toplantısı olucakmış şansıma 5 kadın doğum doktoru bereber değerlendirdi.3 tanede perinatoloji hocası.bu kadar doktor aynı şeyi söyleyince içim rahat etti.çok şükür kızım sağlıklıymış
evet inş cnm dr hamilelikten sonra düzelende oluyo artış gösterende dedi bakalım şimdilik pek bi düzelme yok işte bana göre varda çok ta yok çocuk ii gelir belki kayınvalidem de bakmaya gelcek öle yaşamak zor olcak yaaa neyse kayınvalidem temiz biri biraz konuşmam gerek sadece takıldığım şeylerle ilgili
aslansın mine dimi yaaa normal bişey yaptığım eskisi gibi fındığı takip edip zıpladığı yerleri silsem hehehehehe tamam hastayım derdim şimdi gerçekten iyim herkes eli yağlanınca elini yıkarherkes yere döküleni siler işte bu olaya meydan vermemek için balıkla misafir ağırlamak yanlıştı ben yine bişey demedim emri vaki yapıyo adam mesela yoldayken arıyo hamileyim ama bütün günde çalışmışım üzerine bi de sinirlerimi mahvediyolar bu şekilde, gel normal yemek yiyelim ağarlıyım git yani kocam kocam herşeyi yapan
sesini duysam elini tutsam yetmez
her batan güneşte
kadınım olmalısın
kızlar beni de sardınız problemli sayfalara,eşini aldatan adamın eski sevgilisine yazdıkları,kadın kaydetmiş,boşanınca elinde delil olsun diye,yazık bi de çocuğu varmış,adam eski sevgilisine çocuğumu da kabul edermisin diyo,sen evlendiğin için mecbur kaldım da evlendm,karımı hiç sevmiyorum diyor,kadınla yazışıyolar,o da memnun değilmiş eşinden,Aman Allahm evlerden uzak,Allah düşmanıma bile yaşatmasın
ay yok yaa hiç komik gelir mi ben anladım seni arkadşaım bitek parmak izi de değil ki yani bitmiyo işte hayır işin fenası ben titiz bi insan değilim ha sanmayın ki öyle aman heryerim derli toplu tertemiz normal sıradna çalışan insnaım ama şu parmak izleri beni dlei edecek. ya allahım hamilelikte tam coştum bi de sen de öyle misin adama sifonu tuvalet kağıdıyla çektiriyorum ki izi kalmasın sifon duvara monte cinsten hemen iz kalıyor üstünde dleircem
öf ya kayınpederinde de var ama kocan idare etmeyi bilmediği sürece bu böyle devam eder ben sana diim
allahtan ben pek samimi değilim kayınvalidemle kayınpederle
canımm çok şükür amniyosenteze bile gerek kalmadı, içimiz rahatladı
çok mutluyum kızlar herşey çok iyiymiş
üfff ya zaten o linkten kendimi zor kurtardım burda paylaşmayın nolur ben çok kötü oluyorum. daha saramadığım yaralarım var bu konuda. özellikle rica ediyorum..
tamam canm kusura bakma
çok şükür canım.haseki bana bebği aldırmamı istemişti.eşim sağlık bakanlığına şikayet edecekmiş.çapa sağlıklı bebk alınmaz dedi.elimizdeki raporla şikayet edebilirmişiz.3 gündür bebğimi alıcaklar diyeneler çektim
gözün aydın cnm çok sevindim bebeğin ii olmasına
bu arada benim bugün taaammm 5 ayım doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?