2011 Aralık Anneleri

kızlar bende doğum için ay diğil gün saymaya başladım.tam 123 gün.geri sayım yapıyorum.daha güzel ve heyecanlı oluyo.

yasmin cokkkkk sevindim biz sana demiştik ama hiçç bişicik yok bu bebektee diee bakk allahın izniylee hersey yolunaa girdiii hepimizin gözüü aydınnnDDDd

canımm çok sevindim iyi olmasına bebişinin. yaa hayret bişi nasıl böyle bi rapor verebiliyo peki haseki bu nasıl bi rezilliktir. sağlıklı bi bebeğe rapor verip aldırttırmak direk cinayettir

sabah tutuşturdum kocanın eline alınacaklar listesini " ben vazgeçtim diyor" oldu dedim artık karnımda yaşamaya devam etsin istersen dedim.
çok güldük yaaaa. hafta sonu istoça gideceğiz bakalım gözüme kestirirsem güzel şeyler alırım elbet. heee hee artık başlayalım alışverişe diyom kızım tatilden gelsin onuda alır öyle alışverişe gideriz diyor.

canımm çok sevindim iyi olmasına bebişinin. yaa hayret bişi nasıl böyle bi rapor verebiliyo peki haseki bu nasıl bi rezilliktir. sağlıklı bi bebeğe rapor verip aldırttırmak direk cinayettir

ben onları allaha havale ediyorum.bu bana yaşattıkları ızdırabı allah onlardan sorsun.

benim 124 gün kalmış.... Allah çabucak o günlerin geçmesinide nasip etsin inşallah. bu arada pijama işini naptınız ben yazın şort takımı almıştım hamiş için. ee havalar soğuduı artıkın üşüyom diye uzun kollu takım aldım (en uygunu 35 tl idi) bu hamiş kıyafetleri bebklerden daha pahalı yaa. kimisi 80 diyo kimisi 50 iyide günlük giymek için alıyom. koca göbeğimden bişey olmuyor bana. bide doğum ve hastane için 2 takım daha alıncak oo onlar daha da pahalı olur sanırım. Allah herkesin yardımcısı olsun. benim imkanım varda alıyom. Rabbim imkanı olmayana yardım etsin valla.

saol canım desteğiniz için.hepinize teşekkür derim.yanımda olduğunuz için.

senin kız benimkinin ablası olucak

hiç belli olmaz ama inş. canım,şu bayram,eğitim faslını atlatsak yeter,nerdeyse 1 ay kadar dolaşmış olcam,burdan antep yakın da,orda 9 gün kalcam bayram dönüşü hopp erzurum,dönüşte 30. haftamda olcam,yolda doğurmazsam,gerisi gelir

haklısın tabiki, bu senin elinde olan birşey değil sonuçta
birlikte yaşıyorsunuz, anlayış ve özen göstermek zorunda

benim annem de feci titizdir, evde temizlik yaptıktan sonra yürümemize bile karışır, yavaş yürüyün toz kalkıyor falan diye sürekli bizi takip eder ama ben ona hiç çekmemişim: ))

sorma canım yaa.doğumu kışın yapıcaz diye bende eşortman takımı sordum.50-75 lira falan.allahtan ben beşik falan almıyacam.ablanın mirasına konucakbebk için daha bişey almadım.onada elbise,biberon falan almak lazım

kızlar uslu olurlar.bebecik sırasını bekler canım.

hadi gözün aydın cnm. allah başka sıkıntı vermesin inşallah...

kolay gelsin sana da cnm... dikkat et kendine. biz de iyiyiz çok şükür. gün sayıyoruz işte :)

kızlar size bişey anlatıcam.ramazan öncesi pazar günüydü pikniğe gitmiştik.üstü başı pasklı bi 6-7 yaşlarında erkek çocuğu yanımıza geldi para istedi.bozuk yok diye göndermek istedim gitmedi.sonra bana ayran ver dedi.bende bi bardak verdim.o günlerde bebğin tarama sonucuna üzülüyodum.bana giderken önüme bi beyaz bebk tokası bırakmış.o gün rüyamda gördüm.bana korkma bebğin sağlıklı olucak demişti.doktorlar moralimi bozduğundan bile.dün yine rüyama girdi.ben sana dedi.korkma bebğin sağlıklı diye üzülme dedi.sizce neydi bu çocuk.annem hızır aleyhisselem yardımına gelmiş diyo sizce de öylemidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…