gözün aydın cnm çok sevindim bebeğin ii olmasına
bu arada benim bugün taaammm 5 ayım doldu
kızlar bende doğum için ay diğil gün saymaya başladım.tam 123 gün.geri sayım yapıyorum.daha güzel ve heyecanlı oluyo.
yasmin cokkkkk sevindim biz sana demiştik ama hiçç bişicik yok bu bebektee diee bakk allahın izniylee hersey yolunaa girdiii hepimizin gözüü aydınnnDDDd
benim 116
bu hafta 5 hastane gezdim doktorların hepsi.4 lü testi farklı farklı yorumladı.en son çapaya gittim.bana amniyo senteze gerek olmadığını söyledi.ikinci düzey ultrasonla 3 ayrı doktor 2 saat arayla baktı.bebğim gayet sağlıklıymış.dünde doktoruma sonuçları götürdüm.herşeyin iyi olduğunu söyledi.haseki bana bebğin suyu yok,ensesi kalın,bu yaşamaz demişti.raporuda öyle yazmış.çapa raporu kabul etmedi.yeni inceleme yaptı.kadın doğum heyeti toplantısı olucakmış şansıma 5 kadın doğum doktoru bereber değerlendirdi.3 tanede perinatoloji hocası.bu kadar doktor aynı şeyi söyleyince içim rahat etti.çok şükür kızım sağlıklıymış
kızlar bende doğum için ay diğil gün saymaya başladım.tam 123 gün.geri sayım yapıyorum.daha güzel ve heyecanlı oluyo.
canımm çok sevindim iyi olmasına bebişinin. yaa hayret bişi nasıl böyle bi rapor verebiliyo peki haseki bu nasıl bi rezilliktir. sağlıklı bi bebeğe rapor verip aldırttırmak direk cinayettir
saol canım desteğiniz için.hepinize teşekkür derim.yanımda olduğunuz için.
senin kız benimkinin ablası olucak
evet tedavi gördüm drlara göre şuan yüzde 70-80 iyim ama zaten bu hastalıkta yüzde yüz iyileşme diye bişey yok takıntııysan takıntılısındır birazda genetik ananemde böyleymiş annem derki kırk kere el yıkardı ananen :))) bende çok el yıkamakla farkettim zaten ama şimdi daha iyim önceden misafir gelirdi yere bi fındık düşse o fındığın zıplayabileceği her yeri silerdim şimdi bariz yağı takıyorum sadece heheheh mesela fındık çok yağlı bişey değildir bunu öğrettim kafama onun gibi ama çokta süper değilim yani örnekte görüldüğü gibi evime misafir varken balık gelmesi balık yenmesi beni çok sinirlendiriyo ve sürekli takip etmek zorunda kalıyorum yiyen kişileri banada zor benle birlikte yaşayanada ama kocam yapmamalıydı böle bişey beni biliyodu
benim 124 gün kalmış.... Allah çabucak o günlerin geçmesinide nasip etsin inşallah. bu arada pijama işini naptınız ben yazın şort takımı almıştım hamiş için. ee havalar soğuduı artıkın üşüyom diye uzun kollu takım aldım (en uygunu 35 tl idi) bu hamiş kıyafetleri bebklerden daha pahalı yaa. kimisi 80 diyo kimisi 50 iyide günlük giymek için alıyom. koca göbeğimden bişey olmuyor bana. bide doğum ve hastane için 2 takım daha alıncak oo onlar daha da pahalı olur sanırım. Allah herkesin yardımcısı olsun. benim imkanım varda alıyom. Rabbim imkanı olmayana yardım etsin valla.
hiç belli olmaz ama inş. canım,şu bayram,eğitim faslını atlatsak yeter,nerdeyse 1 ay kadar dolaşmış olcam,burdan antep yakın da,orda 9 gün kalcam bayram dönüşü hopp erzurum,dönüşte 30. haftamda olcam,yolda doğurmazsam,gerisi gelir
bu hafta 5 hastane gezdim doktorların hepsi.4 lü testi farklı farklı yorumladı.en son çapaya gittim.bana amniyo senteze gerek olmadığını söyledi.ikinci düzey ultrasonla 3 ayrı doktor 2 saat arayla baktı.bebğim gayet sağlıklıymış.dünde doktoruma sonuçları götürdüm.herşeyin iyi olduğunu söyledi.haseki bana bebğin suyu yok,ensesi kalın,bu yaşamaz demişti.raporuda öyle yazmış.çapa raporu kabul etmedi.yeni inceleme yaptı.kadın doğum heyeti toplantısı olucakmış şansıma 5 kadın doğum doktoru bereber değerlendirdi.3 tanede perinatoloji hocası.bu kadar doktor aynı şeyi söyleyince içim rahat etti.çok şükür kızım sağlıklıymış
merhaba kizlar,gecmisi okuyamadiim,nasil gecio..giremiorum kac gundur,insaat -esyalar cok isim var cok...dun cok yoruldum tansiyon kansekeri yerlerdeydi...hava cok sicak yaa 50nin uzerinde klimasiz ilk saniyede heryerimden ter fiskirio resmen....
sizlerdeki durum nedir?hersey yolundami?
kızlar uslu olurlar.bebecik sırasını bekler canım.
inş. canım,bu arada kadro kağıdımız geldi,artık kadroluyum
küçük küöçük benim ki abi olcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?