2011 Aralık Anneleri

canım gözün aydın çok sevindim kızının iyi olmasına...
allah bebeklerimize sağlık versin onları korusun

aaa tabii cnm bencede hızır(a.s.) aman özellikle bu aralar kimseyi boş çevirmeyin.. Rabbim bişeyleir vesile kılıyor. bazen bri bardak ayranı bile.

gözün aydın canım, bebeğin kısmetiyle geliyor baksana

evet canım,hergün dua ediyom bi de kocama iş olsa,bi yurt güvenlik alcakmış,silahlı değil ama en azından bi yerden başlamış olur,1-2 haftaya belli olur,o olmazsa ocak ayında bi alışveriş merkezi açılacak,oraya girer,antep te yanımda olur ocak-şubata kadar,bankalardan da cevap gelmedi,çok üzülüyo,kızımız da geliyo,ben hala işe giremedim diyo,şimdilk dolar,euro alıp satıyo geçen ay kazandı biraz çok olmasa da,en azından biraz stres atmış oldu,üzerine gitmiyom inş. bu da geçecek Allah büyük

Allah kolaylık versin canım özellikle erkeklerin bir süreliğinede çalışamıyo olması sıkıntı yaratıyor, psikolojileri bozuluyor hemen, inş. biran önce iş bulabilir, daha önceden ne iş yapıyorduki, neden bıraktı?

canım çok sevindim gözün aydın.Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize.inşallah hep güzel haberler alırız.
artık benim doktorlara hiç güvenim kalmadı.bazen diyorum gitmeyeceğim bundan sonra kontrole her gidişte kötü şeyler söylüyorlar ama bir taraftan merak var işte. bizim meleklerimiz bizi üzmez inanıyorum buna

Son düzenleme:
Bi kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onu şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında külotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? .

Allah arzu eden herkeze hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
sadece alıntıdır..
benim için kız yada erkek hiççç fark etmez yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun

uzman çavuştu,şırnakta görev yapıyodu,istifa etti,ben istemedim tekrar dönmesini,antepte çiçekçi de çalışıyodu evlendiğimizde,çiçekçi dükkanı açacaktı,ben de asgari ücretle çalışıyodm,iş bulamıyodm adam akıllı,1 ay evliyken 2008 puanıyla kpssyle hataya atandm,dükkan falan baktık,nerde açarız çiçekçi dükkanını diye düşündük,sonra baktık burda çiçekçilik antepteki gibi değil,antepliler kokoş,düğünler şatafatlı,hastane ziyareti çok önemli ve çiçeksiz gidilmez,burda tam tersi hastane kültürü yok,çiçek kültürü yok,el işçiliği,sanat yok,talep te yok,napalım napalım dedik,güvenlik kursuna yazıldı,kursu bitir,sertifikayı al derken 6 ay geçti,bankalardan cevap gelmedi,müdürümle konuştum,keşke 1 ay önce deseydin şöför olarak kuruma alırdık dedi,mağazada falan çalışsa,burda ilk soru arapça biliyon mu,arapça çok yaygn,arap çok,şöförlük desen şehrin yabancısıyız,küçük yer,herkes kendi adamını alıyo işe,böyle işte,sözleşmeli uzman erbaş alımında koşulsuz geri çağırdılar,8 yıl doğu borcu vardı zaten,komando olduğu için,tamaman doğuya çevirmişler,ben olmaz dedim,sen dağda sürekli ölümle pençeleşirken ben başka bi şehirde,ya da onun olduğu yerde merkezde en fazla sürekli korku içinde nasıl yaşarım dedim,3 ayda bi eve uğrayacak,2.500 tl alcak,batsın böyle para,ben sensiz yapamam Allah büyük elbet bişey çıkar,ben senin yanındayım dedim,destek oldum,böyle işte canm

Son düzenleme:

haklısın canım özellikle küçük yerlerde iş bulmak sıkıntı, bencede askerlik çok zor/tehlikeli bir meslek, en azından senin işin garanti kadroyada geçtin. inş. oda en kısa zamanda bişeyler bulur canım Allah büyük

Ayy canım benim çok sevindim. ohhh. ALLAH kimseye bu sıkıntıları yaşatmasın... moralin bozuktu hep üzülüyodun (tabiki bizde üzülüyoduk) artık ohhhhhh dedin sitres sıkıntı gitti çok şükür... ALLAH hepimize sağ salim kucakladığımız günleri de göstersin...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

lune,giz09,Sumak,demettuba83,Burcuözge,destina78,gokcecicek,nihalla,yarenhande,vilocan,fatoceren,deryam160510+,seplem,gabriellee,tenniterenne,yasmin_84,epsilonsigma,hazel82,

sağol canım,o benim için çok büyük şeylerle savaştı,yeri geldi ailesine rest çekti,herzaman yanımda oldu,nişanlıyken ben 10 da dersaneden çıkardım akşam,o çiçekçiden gelirdi aç aç,beni alır evime götürür teslim eder,babam gelince surat yapardı,yüzüne bakmazdı,bizde de bişey demeden yola düşer,evine giderdi,o saatte evin oraya giden dolmuş yoktu,dolmuştan iner tinercilerin arasından geçer 15-20 dk yürür,eve öyle giderdi,annesi bu saate kadar nerdeydin,niye gidip bırakıyon eve,babası yok mu dermiş,yemek yedirdiler mi bari dermiş,o da evet der,garibim aç aç yatardı,haftada 3 günün böyle geçerdi,babam banane ben ne alcam,gitmesin sanki kazanacak derdi,asgari ücretle çalışıyodum,dersaneye akşam gidiyodum,gece karanlık,hele kış günü,bindiğim dolmuşta hiç bayan olmazdı,neler neler benim için ne fedakarlıklar yaptı,anlatamayacağım şeyler de var,geçmişimle alakalı,onlarla da mücadele etti,benim psikoljim bozulmuştu,zanaks,lustral alıyodum,ona hakaretler ediyodum,hatta bi kere dersaneye geldiğinde sen de derse gir demiştim,yok demişti,sen gir demişti,kafasını duvara vurmuştum,ama çok kötüydü psikolojim Allah affetsin,o anda bile dersten çıktım,kesin gitmiştir dedim,ama gitmemişti,beni bekliyodu,sen sinirlisin eve tek başına gidemezsin demişti,yanında kırmızı gül de getirmişti garibim,böyle işte,çok çekti benden,ama hiç vazgeçmedi,ailesiyle altlı üstlü oturuyoduk,annesiyle kavga ettik,babası üzerime yürüdü,ben de çok kötü küfürler ettim hepsine,o zaman tayinim çıkmıştı işte,eşime annesi onu bırakmazsan sütümü haram ederim dedi,ailece hepsi sırt döndü,ama o ne olursa olsn o benim karım,onu asla bırakmam,sen biirsin anne dedi ve benle buraya geldi,düzenini bozdu,orda kalsa dükkanını da açmıştı,şimdi böyle fedakar bi adama gel de öf de,nankörlük olmaz mı,şuan depresyonun d si kalmadı,kocam sayesinde,hayata yeniden döndüm ve ömrümde mutlu olmadığım kadar mutlu oldum,onun için gerisi teferruat Rabbim büyük diyorum

Merhaba kızlarrrr :80:

kesinlikle canım ağız tadın olsun yuvanda mutlu ol gerisi hakkatten teferruat... işi olmuş çok para kazanmış ama sana değer vermiyor ailesi en önde geliyor ozaman ne olurdu.. işe er yada geç girecek hayat müşterek bugün sen çalışıcan yarın o bak ailesine rest çekmiş daha ne yapsın adamcağız... inş en kısa zamanda iş bulur daha güzel şartlarda yaşarsınız...

heeee doru şöle bişey ben 28 günde bir değil 30 günde bir adet oluyodum heheheheh 11inden 11ine sayıyom o yüzden

kız anladım orasını da 31 çeken aylar var,3 gün ondan öne geliyo cicim mart-mayıs-temmuz ağustos-ekim de 31 çekcek 2 de ordan ondan sat a 5 ekliyon,9 ay ekliyon canım,ben listeyi hazırlıyom ya otomatik olarak hesaplıyom seninki 11.03 ya 5 koy 16+9 ay 16.12 okiş

ANAAAMMM BU KADAR açıklamadan sonra anladım hehehehehe neyse yaaaawww ben 11i ni tanırım :))) aramızda 3ün 5in hesabımı olur canııımmmm

KOCAM ARADI akşam anasına gidicekmiş iftara umrumda değil gitsin yesinler döksünler orda bende gidip oğluma yine bişeyler alcam işte ooohh canıma deysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…