2011 Aralık Anneleri

yasmiiin canım süper bi haber buu!! gözün aydın çok sevindim. allah bildiği gibi yapsın o vicdansızları da. ya tüylerim diken diken oldu anlattığın şeye. Hızır as. de olabilir dediğin gibi. hiç kimseyi çevirmemek lazım hele de şu mübarek günler.
bi de kızlar afrikaya yardım ediyoruz di mi? ben dayanamıyorum haberlerde gördüğüm zman kanal değiştiriyorum. o ağlayan bebekler çocuklar...geçen duydum bi tane 7 aylık bebek. açlıktan ağlamaya mecali kalmamış. drların tüm müdahalelerine rağmen kurtulamamış ben afrikaya gitmek istiyorum. keşke çok zengin olsam keşke imkanım olsa nolur kızlar elimizden geleni yapalım ordakiler için.

deryaaa kuzum benim yaa maşallah sana ve eşine. allahım daim etssin. bu sıkıntılı günler de geçecek allahın izniyle.siz birbirinizden sevginizi çekmeyin hiç bi zaman. erkekler bu durumu gurur meselesi yaparlar. lafını bile etme, her zman yanında olduğunu söyle ki zaten anlattığın kadarıyla bu konuda çok iyi davranıyosun.

pokim seni gördüm canım ya kaç gündür yoktun aklımdaydın hep pokim pokim diye. iice rüyalarıma girer oldunuz . nananı gördüm bügün de. evine gizlice giriyomuşum yatak odası perdeleri harikaydı. kzının resmine falan bakıyorum. o kadar zenginlermiş ki evlerinde atm bile varmış. richie rich gibi her yerde parlak taşlarla nanan yazıyomuş. hayırdır inşallah. naaptı acaba?
bi de türkmengelinini merak ediom. geçen de sormuştum. nerde napio kim bilir?

kizlar sizin doktorlarda alttan kontrolle basladilar miiiiiiii
buarada ben buay kilo patlamasi yasamisim dr diyetisyene gondericek yine diyabet dr sinede gidicemmmmmm offffffffff bebegede kgli dedi ne alakaysa trdekileri duysa hepsini hastahanede yatirtir herhalde ama simdiden herseyi konntrol altinda tutmalari ve tepbir almalarida hosuma gidiyorrrrr

ayy Allahın sevgili kuluymuşsun canım ya,Allah bi insanın kalbini günde 40 kere yoklarmış,sende de öyle olmuş,Rabbim ne kadar büyük ya,çok duygulandım,kızlar ya benim bi fikrim var bebişlerimiz için kuran hatmetsek,toplam 30 cüz var,30 kişi paylaşırız,eğer kuran bilen çoksa aramızda 2 kere hatmederiz,bebeişlerimiz sağlıkla,huzurla doğsun diye,hatim indirip,sevabına ortak olmuş oluruz ne dersiniz

burası rüyalarımıza da girer oldu,çok güzel günler geçirdik ya,inş. bebişler doğunca da devam eder bu dostluklar,hiç bitmez

canım çok güzel olur ama ben arapça okumayı bilmiyorum..

canım çok güzel olur ama ben arapça okumayı bilmiyorum..

ben biliyom,çok hızlı okuyamıyom ama yavaş yavaş okuyom,tek seri okuyabildiğim yasin suresi hocadan dinleye dinleye aynı şekilde okuyom,15 dk sürüyo,şöyle olabilir,arapça bilmeyen,isteyen arkadaşlarımız mealini okur,çok iyi bilen arkadaşlarımız,onun cüzünü de okur,mesela ben 1 alcağıma 2 alırım,senin yerine okurum olmaz mı

selam kızlarrrr
eşim evdeydi bugun pcde flim seyrettiği için bende telden geçmişi okudum şimdik ancak gecebildim pcnın basına aklımda kaldıgı kadarıyla cevap vereyim bende

öncelikle YASEMİNCİM güzel haberlerine cok sevindim ama benim içime hep öyle doğuyordu zaten bişey cıkmayacak gayet saglıklı diye..cunku bu tarz örnekler okadar cokkı etrafımda oyuzden fazla test yaptırmamak en ıyısı bence ben sadece 2lı test yaptırdım baskada yaptırmam dedim doktoruma bılıyom kı 3luyu yaptırsam banada bıseyler cıkartacaklardı genelde hep öyle oluyor cunku..neyse saglıklı haberini almışsınya gerisi boş hayırlısıyla rabbım kucagınada almayı nasıp etsın inş..

DEMETCIMcok gecmiş olsun sanada cnm keske yaptırmasaydın cokta gereklı bır aşı deil bu aşı daha önceleri yoktu böyle birşey yeni çıkarttılar oyuzden ben yaptırmıyorum doktorumda gerek yok dedi..

DERYACIM ramazanın bereketi hurmetıne rabbim inş hayırlı bir iş nasip eder eşine ve kız bebekler kısmetınle gelır derler inş kızı kısmetli gelir babasına cnm..

birde bugun kontrollerı olanlar vardı sanırım inş onlarda güzel sonuçlarla gelirler..

TULAYCIM senin de okb gecer inş zor bişey yaşayan için allah yardımcın olsun cnm artık hep kendine telkınler vere vere azaltacan inş bu takıntılarını yoksa bebek olduktan sonra cok zorlanırsın cunku mutlaka döküp saçıyorlar benim oglum 6 yaşında hala o yağlı ellerini heryere sürüyor

buarada benim boya badana temizliklerim bitti gibi cok şukur bı yatak odasının dolapları kaldı bebişimi şimdiden temizlik yapmaya alıştırıyorum kızcıgım hamarat olacak inş cok çalıştı bu hafta annesiyle

ya of derya yaramı deştin ben biliyorum ama kaplumbağa hızında. hatta okurken mideme ağrılar giriyo. ilkokul 2. sınıfta öğrenmiştim ne öğrendiysem. üstüne gitmedim. yalan yanlış okumaya çalışıyorum sonra şeytan giriyo ramazanda bari okuyum demiştim ıııhh. olmuyıo yaa eskiden özelde çalışırken hamile kalan hocalarımız bir hamilelik boyunca hatim yaparlardı maşallah ya ben hiçbişi yapmıyom canım sıkılıyo. çocuğum bana çekmez inşallah

canım olur bana ne oku derseniz okurum
ama senin okumamla bitmezki bakalım kimler katılacak başka

aramızda paylaşırız canım,bilmeyenlerinkini paylaşmaya çalışırız,olmadı bien birinin seni dinlemesini istersin yanlışlarını düzeltmiş olursn hem,olmadı bi yakınına verirsin adına okur,eğer burda talep çok olurda ucu ucuna yetişirsek,bulamazsan birini de aramızda paylaşırız artık

selam kızlar ..

yasemın cok xsevındım cnım kızının ıyı olmasına ..

derya haftada 4 kez mı ılıskıye gırıyorsunuz ..masallahhhh kılo almaman ondan demek kı ..bız saysak herhalde 4 kere gırmısızdır toplam da :)

doktora gıdıcek olanlar vardı hayırlı haberlelre gelırler ınsallah..

marıposta yazını okuyordum tam nanan2ı gormussun ya atm varmıs evınde agzımda kını püskürttüm heryere ya :)

bu arada ben de arapca bılmıyorum ama turkce mealını okurum..

ben ramazan için bir hatim başladım sonrada kızım için başlıyacam bir tanede doguma kadar ama burdanda başlanırsa seve seve alırım okurum

ben ramazan için bir hatim başladım sonrada kızım için başlıyacam bir tanede doguma kadar ama burdanda başlanırsa seve seve alırım okurum

emin ol canım tek başına bitirdiğimizden daha makbul olur,herkez 1 hatim indirmiş sevabı alır,bilmeyen arkadaşlarımızın yerine okursak hem daha çok makbul geçer değil mi,lgelen taleplere göre liste oluşturruz,ben 2 cüz alırım,belki sen 3 alırsın,böyle ayarlarız,benim de ramazan bitene kadar okumam gereken cüz var,ramazan bitmeden paylaşırız,ramazan bitince doğuma kadar okuruz,çok güzel olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…