- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
kızlar size bişey anlatıcam.ramazan öncesi pazar günüydü pikniğe gitmiştik.üstü başı pasklı bi 6-7 yaşlarında erkek çocuğu yanımıza geldi para istedi.bozuk yok diye göndermek istedim gitmedi.sonra bana ayran ver dedi.bende bi bardak verdim.o günlerde bebğin tarama sonucuna üzülüyodum.bana giderken önüme bi beyaz bebk tokası bırakmış.o gün rüyamda gördüm.bana korkma bebğin sağlıklı olucak demişti.doktorlar moralimi bozduğundan bile.dün yine rüyama girdi.ben sana dedi.korkma bebğin sağlıklı diye üzülme dedi.sizce neydi bu çocuk.annem hızır aleyhisselem yardımına gelmiş diyo sizce de öylemidir
kızlar size bişey anlatıcam.ramazan öncesi pazar günüydü pikniğe gitmiştik.üstü başı pasklı bi 6-7 yaşlarında erkek çocuğu yanımıza geldi para istedi.bozuk yok diye göndermek istedim gitmedi.sonra bana ayran ver dedi.bende bi bardak verdim.o günlerde bebğin tarama sonucuna üzülüyodum.bana giderken önüme bi beyaz bebk tokası bırakmış.o gün rüyamda gördüm.bana korkma bebğin sağlıklı olucak demişti.doktorlar moralimi bozduğundan bile.dün yine rüyama girdi.ben sana dedi.korkma bebğin sağlıklı diye üzülme dedi.sizce neydi bu çocuk.annem hızır aleyhisselem yardımına gelmiş diyo sizce de öylemidir
deryaaa kuzum benim yaa maşallah sana ve eşine. allahım daim etssin. bu sıkıntılı günler de geçecek allahın izniyle.siz birbirinizden sevginizi çekmeyin hiç bi zaman. erkekler bu durumu gurur meselesi yaparlar. lafını bile etme, her zman yanında olduğunu söyle ki zaten anlattığın kadarıyla bu konuda çok iyi davranıyosun.
sağol canım,evet elimden geleni yapıyom,herşey insan oğu için,çok şükür Rabbimden gelene,şimdi bura geliyo pazara gitcez,yürümüş olurum hem,günlük yürümeye çalışıyom,pıt diye doğurayım diye
pokim seni gördüm canım ya kaç gündür yoktun aklımdaydın hep pokim pokim diye. iice rüyalarıma girer oldunuz . nananı gördüm bügün de. evine gizlice giriyomuşum yatak odası perdeleri harikaydı. kzının resmine falan bakıyorum. o kadar zenginlermiş ki evlerinde atm bile varmış. richie rich gibi her yerde parlak taşlarla nanan yazıyomuş. hayırdır inşallah. naaptı acaba?
bi de türkmengelinini merak ediom. geçen de sormuştum. nerde napio kim bilir?
ayy Allahın sevgili kuluymuşsun canım ya,Allah bi insanın kalbini günde 40 kere yoklarmış,sende de öyle olmuş,Rabbim ne kadar büyük ya,çok duygulandım,kızlar ya benim bi fikrim var bebişlerimiz için kuran hatmetsek,toplam 30 cüz var,30 kişi paylaşırız,eğer kuran bilen çoksa aramızda 2 kere hatmederiz,bebeişlerimiz sağlıkla,huzurla doğsun diye,hatim indirip,sevabına ortak olmuş oluruz ne dersiniz
canım çok güzel olur ama ben arapça okumayı bilmiyorum..
burası rüyalarımıza da girer oldu,çok güzel günler geçirdik ya,inş. bebişler doğunca da devam eder bu dostluklar,hiç bitmez
ben biliyom,çok hızlı okuyamıyom ama yavaş yavaş okuyom,tek seri okuyabildiğim yasin suresi hocadan dinleye dinleye aynı şekilde okuyom,15 dk sürüyo,şöyle olabilir,arapça bilmeyen,isteyen arkadaşlarımız mealini okur,çok iyi bilen arkadaşlarımız,onun cüzünü de okur,mesela ben 1 alcağıma 2 alırım,senin yerine okurum olmaz mı
ya of derya yaramı deştinben biliyorum ama kaplumbağa hızında. hatta okurken mideme ağrılar giriyo. ilkokul 2. sınıfta öğrenmiştim ne öğrendiysem. üstüne gitmedim. yalan yanlış okumaya çalışıyorum sonra şeytan giriyo ramazanda bari okuyum demiştim ıııhh. olmuyıo yaa eskiden özelde çalışırken hamile kalan hocalarımız bir hamilelik boyunca hatim yaparlardı maşallah ya ben hiçbişi yapmıyom canım sıkılıyo. çocuğum bana çekmez inşallah
DERYACIM ramazanın bereketi hurmetıne rabbim inş hayırlı bir iş nasip eder eşine ve kız bebekler kısmetınle gelır derler inş kızı kısmetli gelir babasına cnm..
amin canım,sağolasın
derya haftada 4 kez mı ılıskıye gırıyorsunuz ..masallahhhh kılo almaman ondan demek kı ..bız saysak herhalde 4 kere gırmısızdır toplam da :)
Tatlışlarrr biz geldik minnaklaa gezdik gezdik pazar dolastık geldik
ben ramazan için bir hatim başladım sonrada kızım için başlıyacam bir tanede doguma kadar ama burdanda başlanırsa seve seve alırım okurum
Hüşgeldinizzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?