bence de cok güzel olur cnm bana kaç cüz düşerse okurum ben farketmez benim için
Hoşbulduk tatlışşş yorulduk valla yaww gez gezPazar gezmesinede bayılırım
derya haftada 4 kez mı ılıskıye gırıyorsunuz ..masallahhhh kılo almaman ondan demek kı ..bız saysak herhalde 4 kere gırmısızdır toplam da :)
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy haftada 4 keremiiiiiiiiiiiiiiiiii
anam 6ayimi bitircem toplam 4 kez olmamisdir yaaaaaa
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy haftada 4 keremiiiiiiiiiiiiiiiiii
anam 6ayimi bitircem toplam 4 kez olmamisdir yaaaaaa
ya yapmayın ama şimdi başka mevzudayız kuzucuklar
deryacım beni ekleyebilirsin listeye ayrıca tekrardan özelden mesaj atmam gerekir mi cnm??
kim bayılmaz kiNeler aldın , fiyatlar nasıldı bakalım?
Valla kendime şöyle bol tiril tiril 3tane tişört aldım azıcık da şık artık göbüşüm büyüdü dar badiler giymek istemiyorum çekiniyorum etraftan birde öyle güzel donlar aldımkiArkası kadife baskılı ağ bölgesi karın bölgesi biraz geniş artık küçük donlarada sıgamıyorum ucuzduda valla her fiyata hitap ediodu pazar
Ayy acaba haftada 4-5 ilişki comu ki kızlar yaffBak bende utandım şimdi :26::26:
ben ramazan için bir hatim başladım sonrada kızım için başlıyacam bir tanede doguma kadar ama burdanda başlanırsa seve seve alırım okurum
Hımm iyi yapmışsın ben hiç pazara falan gidemiyorum maalesdef çalıştığım için hala
7.Ayımda ayrılıcam kısmetse birazda evde oturucam bakalım..
kızlar beni ayıplamayın ama ben arapça bilmiyorumşükürler olsun karı koca namazımı kılarız,elimizden geleni yaparız ama ikimizde bilmiyoruz eşim hep sen 35 yaşına gelince hac bize nasip olsun inş. der tabi kuran öğrenmek ilk işimiz,evde kütüphanemiz var sırf dini kitaplarla dolu eşim çok okur hepsini hafızasında tutar,ama ben yapamıyorum işim zaten hesap kitap kuruşlarla küsüratlarla dolu kafam,liseden sonra niyetlendim öğrenmek için olmadı üni. başladı sonra iş güç derken RABBİM affetsin hep kaldı,ama şöle yaptım kendi kendime öğrendim alfebeyi düz okuyabiliyorum harfleri tanıyabiliyorum ama hatalı okuyorum siz okuyun ne olur ama biz bilmeyenlerede dua edin olurmu
cnm hamileliğin en rahat dönemlerindesiniz sayıya takılmayın canınız ne zaman ısterse yapın valla 7.aydan sonra zor oluyor cunku
aşk olsun demetcim ayıplamak ne demek bilmemek ayıp deil cnm ama zamanın olursa ögrenmen en güzeli cunku kuranı kerımı okumak cok sevap benim annanem 60yasından sonra ögrendi okumasını yaşı yok bunun ne zaman musait olursan ögrenebılırsın cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?