2011 Aralık Anneleri

ayıplamakta neymiş canım, keşke hepimiz bilsek,

bende ilkokul,ortaokulda yazları gidiyordum kuran kursuna öğrendimde ama okumadıkça geriliyor, lise univ. de falan unutmaya başlamıştım bu dahada kötü, şimdi okuyabiliyorum ama çok yavaş ve yanlışlar oluyor, o yüzden bir cüz okuyamam heralde ama birine adıma okutmaya çalışırım.

bu arada kaynanam çok enterasan bir insan kızlar bazen anlayamıyorum onu. hatırlarsanız geçen ay çocuğa bakmayacağını açık açık belirtmişti. aramızda saçma bir diyalog geçmişti. şimdi öğrendimki ondan, doğmamış çocuğa her ay birer hatim indirmek çok sevapmış, bizim bebek için başlamış 5. ayımızdayım ve oda 5. hatiminde mutlu oldum nediyim sizinlede paylaşayım dedim. allah herkesin okuduklarını, dualarını kabul eder inş.

cnm vaktim oldukça dvd de takıp izliyorum hatim cd leri aldım,ayrıntılı cüzler aldım hatta bi cd im var onda harfler konuşuyo böle çocuk gibi zaten onun sayesinde tanıyabiliyorum artık iyice bide düz okuyabiliyorum henüz öle üstün esre gibi birleştirip okuyamıyorum ama azimliyim bu konuda öğrenicem,benm tv gibi bi alışkanlığım yok öle evde hep kapalı durur eşim gelir açar bende hep hatim cd leri dinlerim şimdi daha çok dinliyorumki bebeğimde alışsın diye,bide öğreten kimse yok annem uzak biri olsa takip etse ders gibi çok iyi olacak ama yok

cnm her insanın iyi yönleride oluyor kötü yönleride napcan bak ne güzel bebişin için kuran okuyor bu cok güzel iyiylikleri görüp kötülükleri görmemek en güzeli

aaa evet ii fikir ben bi ara gittim öğrenmek için bikaç yıl önce ama yarım kaldı okuyamam tabi yanlış olur kesin ama kayınvalideme derim bende benim payımı o okur deryacım bana da ver o zaman özelden yazmıcam görürsün sabah zaten:)

Ayy acaba haftada 4-5 ilişki comu ki kızlar yaff Bak bende utandım şimdi :26::26:

masallah aralik annelerine kizlar biliyormusunuz iliski dogumu kolaylastiriyormus ben oglumu 42+3 dogurdum dr kizdi siz hic iliskiye girmedinizmi diye hatta son donemde dr onermisdi
kizlar hatip isi parayla olmaz ya boyle bir ayda zaten duayi tek kisilik icin okuyunca kabul olmazmis herzaman topluluk icin olmaliymis cunku benim kaynimpederim kendisi hep kuaran okur ve her zaman kurandakileri bizle paylasir

Ayy yok cnm yaa öyle şeyler getirme aklına Allah esirgesin dediğin gibi onlar düşünceli oluyorlar bu konuda zararı olursa die zaten sıkıntılı pozısyonlara gırmemek lazım ozellıkle de sırt ustu cok rahatsız edıo ondan uzak kalmak lazım Aylar ılerledıkce dahada zorlanıcaz her acıdan Allah sonumuzu hayır etsin bugün bile merdiven cıkarken nefes nefese kaldım :93::93:

ben eşimin annesiylede konuşmuyorum :26:zaten istememde ondan böyle bişey anneme sölim de o zaten hergün okuyo şimdi ramazan diye evde toplanıyolar illa bizede niyet ederek okuyodur,bak ben şimdi çok üzüldüm ya bebeğime hep dualar ediyorum ama hatim edemiycem çok üzüldüm

Aynı şekilde bende nefes nefese kalıyorum ,sıkılıyorum,bunalıyorum,karnımda hep bi gerginlik , ağzımda boş durmuyo hiç,Allah sonumuzu hayır etsin ,dışardan göründüğü gibi değilmiş hamişlik :)

ay cnm diğer ıkı dogumumu bende hep 42 haftamı tamamlayıp yaptım suni sancıyla hiç sancım olmuyordu ve son aylarda bizdede hiç ilişki olmazdı ondadı demekki
ama dogrudur bıyerde okumuştum son aylardakı ilişki dogumu kolaylaştırıyormuş sipermdeki bir madde rahım kaslarını yumusatıyormuş bu sefer deneyecem bakalım

aynen valla, sürekli idrara çıkıyorum, 5dk sonra tekrar, sanki hiç gitmemişim gibi, gerginlik bendede var, ağzımda acı bi tat, merdiven çıkarken vücudum 180 derece sağa 180 derce sola dönüyo çamaşır makinesi gibi

yA BENim çay ve kahveden uzak durmam lazım ama benim canım devamlı şekerli çay istiyo yaaa

yaaaaa ilişki konusunda bizde çok rahatız ya hatta hiç fire vermedik desem yeridirbenim karnım 2 gündür geriliyo ve dün akşam duşta fark ettim bi sertlik oluşmaya başlamış sanırım birden pırtlıycak o açıdan pozisyon sıkıntımız yok zaten olsada bizimki hiç takmazşu iki gündürde ateşten dolayı halizlikten dolayı yürüyemiyorum sabah akşam yarım saat yürüyorum bide üstüne 5. katta oturuyorum çokta rahat çıkıyorum arada 3 sefer 4 sefer inip çıktığımda oluyo:26::26:bu arada 78 kiloya düşen ben şu an 84 kiloyum

belki ne alakası var diceksiniz ama ben ilişkiye girdikten sonraki 2-3 gün kasıklarımda sancı hissediyorum vede mide bulantısı, bu yuzden 10-15 gunde bir oluyo.

yA BENim çay ve kahveden uzak durmam lazım ama benim canım devamlı şekerli çay istiyo yaaa

ya bende hamile kaldıgımdan beri çay hiç içemiyorum annemlerin yazlıkta deniz kenarında hergun cay keyfi yapılırdı ben hiç içmezdim ki daha önceleri cok severdim..birde ben çayı şekersiz limonlu seviyorum:)artık dogumdan sonra içicem sanırım bir tek çaya tiksindim

ben özelden attım cnm. haber verirsin sen..

Hımm iyi yapmışsın ben hiç pazara falan gidemiyorum maalesdef çalıştığım için hala

7.Ayımda ayrılıcam kısmetse birazda evde oturucam bakalım..

aynen pazarlar hep haftaiçi. bende izni bekliyorum..

kzılar bize hediyeler nerden gelmişti unuttummmmm

milupadandı sanırım cnm.

cnm bunda bir enteresanlık yok ki. bir çocuğun sorumluluğunu almak nerde kuran okumak nerde. onada kızma yaşlıdır artık dinlenmek istiyordur.

Canımm gözün aydın cok sevındım senın adına bak guzel haberlerle döndün aramıza çok şükür Allah tamamına erdirsin inşallah bu arada anlattıgın olayda cok etkıledı benı annen dogru soylemıs cnm ruyana kdr gırmıs bak

masallah aralik annelerine kizlar biliyormusunuz iliski dogumu kolaylastiriyormus ben oglumu 42+3 dogurdum dr kizdi siz hic iliskiye girmedinizmi diye hatta son donemde dr onermisdi

Çok ilişkiye girincede erkenden pırtlamasın bebiş Ayy Allah korusun yaw :18::18:

Ben dün o karnımdaki gerginlikten oturacak pozisyon bulamadım çok komikti göbeem memelerim nerdeyse ağzıma girecekti o kadar gerilmiştim dün hatta göbüşüm memelerimide gececekti

Ayy cok alemsin cnm ya camasır makınası benzetmesıne gul gul oldum burda hayal ettimde bir an

Canım göbüş olmayınca rahat olursunuz tabi göbüş çıkınca bi gör ıhh pııhh yer bile bulamıosun sıgacak

belki ne alakası var diceksiniz ama ben ilişkiye girdikten sonraki 2-3 gün kasıklarımda sancı hissediyorum vede mide bulantısı, bu yuzden 10-15 gunde bir oluyo.

Canım psikolojikde olabilir o sen onu sıklaştır gör bak mide bulantısı kasık ağrısı kalıomu
Kızlar sanırım bugün sapuklugum üstümde kafayı bozdum

ay kızlarrhatimmi düzenliyorsunuz.bende çok istiyorum . bende bilmiyorum.
ana aranızda paylaşırsanız cüzleri birine okutabilirim.güzel olur hepimizin çocupu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…