Ayy evet cnm ya sımdı bıle göbüşler büyüyo yavaş yavaş rahatsız etmeye başlıo ne kadar yaptık karAyy töbee töbee sapıklığım tuttu sanırsam
Yok canım doğru söylüyosun , bende bu konudan şikayetçiyim.Eşim benden daha hassas oldu nedense,ben ondan çok istekliyim odaha uzak sanki..
2 haftada bir birlikte oluyoruz ama ben karnımda çocukla zorlanıyorum böle zor oluyo yaaa şimdiden böyleysem ben 7. ayımı sonrasını düşünemiyorum
Yada adam beni aldatıyo dicem de bütün gün dükkanda biliyorum yani
kızlar beni ayıplamayın ama ben arapça bilmiyorumşükürler olsun karı koca namazımı kılarız,elimizden geleni yaparız ama ikimizde bilmiyoruz eşim hep sen 35 yaşına gelince hac bize nasip olsun inş. der tabi kuran öğrenmek ilk işimiz,evde kütüphanemiz var sırf dini kitaplarla dolu eşim çok okur hepsini hafızasında tutar,ama ben yapamıyorum işim zaten hesap kitap kuruşlarla küsüratlarla dolu kafam,liseden sonra niyetlendim öğrenmek için olmadı üni. başladı sonra iş güç derken RABBİM affetsin hep kaldı,ama şöle yaptım kendi kendime öğrendim alfebeyi düz okuyabiliyorum harfleri tanıyabiliyorum ama hatalı okuyorum siz okuyun ne olur ama biz bilmeyenlerede dua edin olurmu
Hatim'e bende başlamak istiyorum nasıl yapabilirim..9000 İhlas mesela olabilirmiş...
aşk olsun demetcim ayıplamak ne demek bilmemek ayıp deil cnm ama zamanın olursa ögrenmen en güzeli cunku kuranı kerımı okumak cok sevap benim annanem 60yasından sonra ögrendi okumasını yaşı yok bunun ne zaman musait olursan ögrenebılırsın cnm..
ayıplamakta neymiş canım, keşke hepimiz bilsek,
bende ilkokul,ortaokulda yazları gidiyordum kuran kursuna öğrendimde ama okumadıkça geriliyor, lise univ. de falan unutmaya başlamıştım bu dahada kötü, şimdi okuyabiliyorum ama çok yavaş ve yanlışlar oluyor, o yüzden bir cüz okuyamam heralde ama birine adıma okutmaya çalışırım.
bu arada kaynanam çok enterasan bir insan kızlar bazen anlayamıyorum onu. hatırlarsanız geçen ay çocuğa bakmayacağını açık açık belirtmişti. aramızda saçma bir diyalog geçmişti. şimdi öğrendimki ondan, doğmamış çocuğa her ay birer hatim indirmek çok sevapmış, bizim bebek için başlamış 5. ayımızdayım ve oda 5. hatiminde mutlu oldum nediyim sizinlede paylaşayım dedim. allah herkesin okuduklarını, dualarını kabul eder inş.
kızlar hatim konusunda destekçinizim ama ben hem bilmiyorum hem tembelim hem daha başladığım hiçbi işi bitirebilmiş dğeilim vs vs
ama siz yazarken aklıma geldi belki kayınvalideme söylersem o benim için okur siz paylaşın eksik biyer kalırsa (allahım ne kadar uzağım bu konulardan tövbe tövbe) neyse işte cüz dediniz ya en son netleşirken bana dersiniz ben kaynanama sorarım böyle böyle bikaç hamile hatim indircez ama ben bilmiyorum benim cüzümü bize niyetle indirir misin derim
eğer olur derseniz o şekilde katılırım
Ayy acaba haftada 4-5 ilişki comu ki kızlar yaffBak bende utandım şimdi :26::26:
Yok canım doğru söylüyosun , bende bu konudan şikayetçiyim.Eşim benden daha hassas oldu nedense,ben ondan çok istekliyim odaha uzak sanki..
2 haftada bir birlikte oluyoruz ama ben karnımda çocukla zorlanıyorum böle zor oluyo yaaa şimdiden böyleysem ben 7. ayımı sonrasını düşünemiyorum
Yada adam beni aldatıyo dicem de bütün gün dükkanda biliyorum yani
aaa evet ii fikir ben bi ara gittim öğrenmek için bikaç yıl önce ama yarım kaldı okuyamam tabi yanlış olur kesin ama kayınvalideme derim bende benim payımı o okur deryacım bana da ver o zaman özelden yazmıcam görürsün sabah zaten:)
Ayy yok cnm yaa öyle şeyler getirme aklına Allah esirgesin dediğin gibi onlar düşünceli oluyorlar bu konuda zararı olursa die zaten sıkıntılı pozısyonlara gırmemek lazım ozellıkle de sırt ustu cok rahatsız edıo ondan uzak kalmak lazımAylar ılerledıkce dahada zorlanıcaz her acıdan Allah sonumuzu hayır etsin bugün bile merdiven cıkarken nefes nefese kaldım :93::93:
masallah aralik annelerine kizlar biliyormusunuz iliski dogumu kolaylastiriyormus ben oglumu 42+3 dogurdum dr kizdi siz hic iliskiye girmedinizmi diye hatta son donemde dr onermisdi
kizlar hatip isi parayla olmaz ya boyle bir ayda zaten duayi tek kisilik icin okuyunca kabul olmazmis herzaman topluluk icin olmaliymis cunku benim kaynimpederim kendisi hep kuaran okur ve her zaman kurandakileri bizle paylasir
Aynı şekilde bende nefes nefese kalıyorum ,sıkılıyorum,bunalıyorum,karnımda hep bi gerginlik , ağzımda boş durmuyo hiç,Allah sonumuzu hayır etsin ,dışardan göründüğü gibi değilmiş hamişlik :)
yaaaaa ilişki konusunda bizde çok rahatız ya hatta hiç fire vermedik desem yeridirbenim karnım 2 gündür geriliyo ve dün akşam duşta fark ettim bi sertlik oluşmaya başlamış sanırım birden pırtlıycak o açıdan pozisyon sıkıntımız yok zaten olsada bizimki hiç takmaz şu iki gündürde ateşten dolayı halizlikten dolayı yürüyemiyorum sabah akşam yarım saat yürüyorum bide üstüne 5. katta oturuyorum çokta rahat çıkıyorum arada 3 sefer 4 sefer inip çıktığımda oluyo:26::26:bu arada 78 kiloya düşen ben şu an 84 kiloyum
belki ne alakası var diceksiniz ama ben ilişkiye girdikten sonraki 2-3 gün kasıklarımda sancı hissediyorum vede mide bulantısı, bu yuzden 10-15 gunde bir oluyo.
yA BENim çay ve kahveden uzak durmam lazım ama benim canım devamlı şekerli çay istiyo yaaa
ben biliyom,çok hızlı okuyamıyom ama yavaş yavaş okuyom,tek seri okuyabildiğim yasin suresi hocadan dinleye dinleye aynı şekilde okuyom,15 dk sürüyo,şöyle olabilir,arapça bilmeyen,isteyen arkadaşlarımız mealini okur,çok iyi bilen arkadaşlarımız,onun cüzünü de okur,mesela ben 1 alcağıma 2 alırım,senin yerine okurum olmaz mı
Hımm iyi yapmışsın ben hiç pazara falan gidemiyorum maalesdef çalıştığım için hala
7.Ayımda ayrılıcam kısmetse birazda evde oturucam bakalım..
kzılar bize hediyeler nerden gelmişti unuttummmmm
ayıplamakta neymiş canım, keşke hepimiz bilsek,
bende ilkokul,ortaokulda yazları gidiyordum kuran kursuna öğrendimde ama okumadıkça geriliyor, lise univ. de falan unutmaya başlamıştım bu dahada kötü, şimdi okuyabiliyorum ama çok yavaş ve yanlışlar oluyor, o yüzden bir cüz okuyamam heralde ama birine adıma okutmaya çalışırım.
bu arada kaynanam çok enterasan bir insan kızlar bazen anlayamıyorum onu. hatırlarsanız geçen ay çocuğa bakmayacağını açık açık belirtmişti. aramızda saçma bir diyalog geçmişti. şimdi öğrendimki ondan, doğmamış çocuğa her ay birer hatim indirmek çok sevapmış, bizim bebek için başlamış 5. ayımızdayım ve oda 5. hatiminde mutlu oldum nediyim sizinlede paylaşayım dedim. allah herkesin okuduklarını, dualarını kabul eder inş.
bu hafta 5 hastane gezdim doktorların hepsi.4 lü testi farklı farklı yorumladı.en son çapaya gittim.bana amniyo senteze gerek olmadığını söyledi.ikinci düzey ultrasonla 3 ayrı doktor 2 saat arayla baktı.bebğim gayet sağlıklıymış.dünde doktoruma sonuçları götürdüm.herşeyin iyi olduğunu söyledi.haseki bana bebğin suyu yok,ensesi kalın,bu yaşamaz demişti.raporuda öyle yazmış.çapa raporu kabul etmedi.yeni inceleme yaptı.kadın doğum heyeti toplantısı olucakmış şansıma 5 kadın doğum doktoru bereber değerlendirdi.3 tanede perinatoloji hocası.bu kadar doktor aynı şeyi söyleyince içim rahat etti.çok şükür kızım sağlıklıymış
kızlar size bişey anlatıcam.ramazan öncesi pazar günüydü pikniğe gitmiştik.üstü başı pasklı bi 6-7 yaşlarında erkek çocuğu yanımıza geldi para istedi.bozuk yok diye göndermek istedim gitmedi.sonra bana ayran ver dedi.bende bi bardak verdim.o günlerde bebğin tarama sonucuna üzülüyodum.bana giderken önüme bi beyaz bebk tokası bırakmış.o gün rüyamda gördüm.bana korkma bebğin sağlıklı olucak demişti.doktorlar moralimi bozduğundan bile.dün yine rüyama girdi.ben sana dedi.korkma bebğin sağlıklı diye üzülme dedi.sizce neydi bu çocuk.annem hızır aleyhisselem yardımına gelmiş diyo sizce de öylemidir
masallah aralik annelerine kizlar biliyormusunuz iliski dogumu kolaylastiriyormus ben oglumu 42+3 dogurdum dr kizdi siz hic iliskiye girmedinizmi diye hatta son donemde dr onermisdi
Aynı şekilde bende nefes nefese kalıyorum ,sıkılıyorum,bunalıyorum,karnımda hep bi gerginlik , ağzımda boş durmuyo hiç,Allah sonumuzu hayır etsin ,dışardan göründüğü gibi değilmiş hamişlik :)
aynen valla, sürekli idrara çıkıyorum, 5dk sonra tekrar, sanki hiç gitmemişim gibi, gerginlik bendede var, ağzımda acı bi tat, merdiven çıkarken vücudum 180 derece sağa 180 derce sola dönüyo çamaşır makinesi gibi
yaaaaa ilişki konusunda bizde çok rahatız ya hatta hiç fire vermedik desem yeridirbenim karnım 2 gündür geriliyo ve dün akşam duşta fark ettim bi sertlik oluşmaya başlamış sanırım birden pırtlıycak o açıdan pozisyon sıkıntımız yok zaten olsada bizimki hiç takmaz şu iki gündürde ateşten dolayı halizlikten dolayı yürüyemiyorum sabah akşam yarım saat yürüyorum bide üstüne 5. katta oturuyorum çokta rahat çıkıyorum arada 3 sefer 4 sefer inip çıktığımda oluyo:26::26:bu arada 78 kiloya düşen ben şu an 84 kiloyum
belki ne alakası var diceksiniz ama ben ilişkiye girdikten sonraki 2-3 gün kasıklarımda sancı hissediyorum vede mide bulantısı, bu yuzden 10-15 gunde bir oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?