2011 Aralık Anneleri

Ayy cok alemsin cnm ya camasır makınası benzetmesıne gul gul oldum burda hayal ettimde bir an

Canım psikolojikde olabilir o sen onu sıklaştır gör bak mide bulantısı kasık ağrısı kalıomu
Kızlar sanırım bugün sapuklugum üstümde kafayı bozdum [/QUOTE]

kızlarrrr en güzel akşamlar sizlerin olsunnnn öpüldünüzzzz

bu akşam arkadaşarımla eşlerle iftarımız var dısarda eyüp sultanda olacak hazırlanayım..bu sene iftarlardan da bişey anlamıyom ya oruc tutmayınca ama ayıp olmasın dıyede ezan okunana kadar bende hiçbirşeye dokunmadan bekliyorum öylece

ben özelden attım cnm. haber verirsin sen..

cnm bunda bir enteresanlık yok ki. bir çocuğun sorumluluğunu almak nerde kuran okumak nerde. onada kızma yaşlıdır artık dinlenmek istiyordur.

canım biz zaten bebeği onun üstüne yük etmeyecektik bakıcı tutacaktık, ama bebek 3 aylıkken ben işe döneceğim için o kadar küçük çocuğu sadece bakıcıya emanet etmek istemedik eşimle konuşmuştuk bakıcı tutulur ama bakıcı ve bebek birkaç ay kaynanamda olur gündüzleri (üst katımızda oturuyor) hem bebeğe bakar ( 3aylık bebek nekadar zamanını alırsa) hemde kaynanamın işlerini yapar diye düşünmüştük. yani bizden o para zaten çıkacaktı onun fazladan çok fazla bir sorumluluk almasına gerek kalmıyordu. amacımız biraz göz kulak olmasıydı sadece, ama ihale onun üstüne kalacak zannetti galiba, ve daha biz konuşmadan bana, ben çocuğa bakamam sen işten çık falan demeye başladı, bunun yanında kızının 4 yaşındaki çocuğuna gündüzlü geceli bakıyor ve kızları işten şikayet ettikçe boşverin paranızı almaya bakın her iş öyle falan diyor. kızının oğlu için bu 4 yaşına geldi kreşe verin bunu falan demiyor. ben zaten onun zorlanacağını düşündüğümden böyle bir teklif sunmuştum eşime ama hayal kırıklığı işte neyse olan oldu, artık elimde olmadan daha mesafeliyim, unutamıyorum ya birde eşim tek erkek ona sözde çok düşkünler ama heralde gelinin çocuğu olacak bu

hepinize iyi akşamlar kızlar bende yemek yapayım byyyy kendinize ve içinizde kızımın abi ve ablalarına iyi bakın

herkese merhaba
3 saattir geçmişi okuyorum. bugün tüm günüm forumda geçti :))
akşama ne yiycez bilmiyorum :))

anlıyorum cnm.haklısın da. insan ne kadar unutmaya çalışsada olmuyor nedense. ben de bugün kendime kızıyordum. hafızam çok zayıf herşeyi unutuyorum ama şu kaynana ve görümcemlerin laflarını niyeyse unutamıyorum. sürekli dönüyor aklımda. gelçi unutmama da fırsat vermiyor hegün bir yenisini ekliyorlar. nzapcaz böyle idare etcez onlarıda en azından bebeklerimizin babaları hatrına..

Ayy çok yoruldum yaaa çok gezdimm Lcw gittik ölesine bakıyodum bebiş ayakkabıları müthiş ucuzlamıştı dayanamadım aldım büyükleride var aralarında ama napıyım yaa eklicem birazdan resimlerini bebişlere alınan cicişler topiğine :)))

kaç numara aldın cnm ayakkabıyı. benim o konuda da kafam karışıyor. ilk 6 aylık bebeğe ayakkabı giydirilmez diye biliyorum. 2. altı ay için mi alınıyor yoksa ben mi yalnış biliyorum?

kaç numara aldın cnm ayakkabıyı. benim o konuda da kafam karışıyor. ilk 6 aylık bebeğe ayakkabı giydirilmez diye biliyorum. 2. altı ay için mi alınıyor yoksa ben mi yalnış biliyorum?

Yürümeye başladığında giyicek bunları ben şimdiden aldım:)) bebekken patik ayakkabılar giyiliyor genelde dışı ayakkabı altı patik :)

Selam fıstıklar napiyorsunuz ? :)) Kociş gelmedi hala bakınıyorum öyle biz iyiyiz bebişimin arkadaşları nasıllar peki ? :))

Yürümeye başladığında giyicek bunları ben şimdiden aldım:)) bebekken patik ayakkabılar giyiliyor genelde dışı ayakkabı altı patik :)

yürümeye başladığında kaç numara giyeceğini nasıl biliyorsun? saçmalıyormuyum yaa ama napıyım bazen kafam basmayınca basmıyor...

Son düzenleme:
Selam fıstıklar napiyorsunuz ? :)) Kociş gelmedi hala bakınıyorum öyle biz iyiyiz bebişimin arkadaşları nasıllar peki ? :))

bizde iyiyiz bende kocişi bekliyorum ki gelsinde eve gidelim. yine iftara yetişemeyiz herhal yazık oruçluda adamcağız napalım bizler için çlaışıyor allah'ım işlerini kolaylaştırsın inşallah..

bizde iyiyiz bende kocişi bekliyorum ki gelsinde eve gidelim. yine iftara yetişemeyiz herhal yazık oruçluda adamcağız napalım bizler için çlaışıyor allah'ım işlerini kolaylaştırsın inşallah..
Amin tatlım . Ayak numaralarını tam olarak nasıl oluyor bende bilmiyorum ama hani 18 falan yazıyorya sanırım onlar 5-6 aylıktır 18-21-25 falan hangi numara en küçükse onu bebekken giydiririz diye düşünüyorum ama destekli bir sallamadır inşallah :))) Çünkü böyle aldım. Patikler standart onlarda numara yok sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…