Tatlım naptın bebişin cinsiyeti belli oldu mu ?slm canlaaarrr nasilsiniiizz
Geçmiş olsunya kızlar benim başım dönmeye başladı. bu aşı beni mahvetti(
canım boşver yaa,daha iyi.bebişin babannesinin elinde büyümüş onu çoook sevmiş olcaktı :) şimdi normal olurlar daha iyi :))) şöyle iyi referanslı bir bakıcı bulabilirseniz ne ala.bir de kameralarla donat evini.bence de zor olucaktır ben de vermek istemem bakıcıya o kadar küçükken anlıyorum seni.canım biz zaten bebeği onun üstüne yük etmeyecektik bakıcı tutacaktık, ama bebek 3 aylıkken ben işe döneceğim için o kadar küçük çocuğu sadece bakıcıya emanet etmek istemedik eşimle konuşmuştuk bakıcı tutulur ama bakıcı ve bebek birkaç ay kaynanamda olur gündüzleri (üst katımızda oturuyor) hem bebeğe bakar ( 3aylık bebek nekadar zamanını alırsa) hemde kaynanamın işlerini yapar diye düşünmüştük. yani bizden o para zaten çıkacaktı onun fazladan çok fazla bir sorumluluk almasına gerek kalmıyordu. amacımız biraz göz kulak olmasıydı sadece, ama ihale onun üstüne kalacak zannetti galiba, ve daha biz konuşmadan bana, ben çocuğa bakamam sen işten çık falan demeye başladı, bunun yanında kızının 4 yaşındaki çocuğuna gündüzlü geceli bakıyor ve kızları işten şikayet ettikçe boşverin paranızı almaya bakın her iş öyle falan diyor. kızının oğlu için bu 4 yaşına geldi kreşe verin bunu falan demiyor. ben zaten onun zorlanacağını düşündüğümden böyle bir teklif sunmuştum eşime ama hayal kırıklığı işte neyse olan oldu, artık elimde olmadan daha mesafeliyim, unutamıyorum yabirde eşim tek erkek ona sözde çok düşkünler ama heralde gelinin çocuğu olacak bu
Kizlaaar yakisiki prensimin kardesi bir prensesmis <3
ıns canım ben ılk hep erkek olsun ıstedım yanı aslında tabıkı fark etmez ama benım abım var ve aramızda 2 yas war o bana cook duskundurr basımaa bıse gelsee abım war dedıım hep oyuzdeen sonraa cocuk nasıp ederse rabbım abısı olsun ısteddım heep rabbım gonlume gore verdı sımdı abımle benım gıbı aralarında 2 yas olacak ve oglumunda kız kardesı olacaak ınsaallah rabbım tum ısteyenlere versın herkesın gonundekınıde hakkında hayırı etsıın senınde kalbıne gore versın rabbım ıns canıımhayırlısı olsun çokkk sevindim :))
bende oğlumdan sonra birde kızım olsun istiyorum :))
ay ne guzel ..
Canım yaa cok sevındım senın adınahadi gözün aydın ne kdr güzel olmuş benimde hayalim 2.çocuğumun kız olması Allah inşallah bizede nasip eder
saol cnmm insALLAH rabbim gonlune gore versiin
Bende kız geciriyordum icimden meger oyleymis kiz annesi olucam insallah :)
Hayırlı-uğurlu olsuncanıım cook sagol hepınızee tesekkur edıyorum ıyıkı warsınızz sevıncımı payllasıyorsunuzz ıns rabbım hep guzeel haberler sevıncı mutlu gunlerr gostersıın hepımızeee herkesee
El emeği öyle oluyor sahidende güle güle giysin inşallah:)normalde el işinden örgüden çok anlamam, lisedeyken falan örgü deneyimlerim olmuştu ama annemin ilk torununa heyecanla bişeyler örme heyacanını görünce gaza geldim ve ileride hatırası olsun diye giyeceği ilk yeleği dokudum... bikaç gün sürdü, basit bir örnekti ama sanırım manevi değeri çok büyük olacak benim için.... elime alıp alıp duruyorum. satın aldıklarımdan daha değerli oldu bu kesinlikle
Starimucuğum merhaba nasılsın denk gelemiyoruz hiç ne var ne yok ?sevindim senin adına canım , kız istiyordun öyle kalmış sanki aklımda , ne güzel gönlüne göre olacak inşallah senin desağlıkla gelsin prensesss
Hayırlı-uğurlu olsunBende kız geciriyordum icimden meger oyleymis kiz annesi olucam insallah :)
Sende mi uyumadın hala kız ? Aa doğum mu var hayırlısıyla atlatır inşallah komşun :)Kızlarımız atağa geçtiHayırlı osun annişlerrrr
Yaa benm kuzu tekme atmayı geçti dans ediyor resmen içerde :76::76:
Yarın komşum doğuma gidiyor bende onunla gidicem bakayım tecrübe olucekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?