2011 Aralık Anneleri

efecim hayırlı olsun canım. iki duyguyu da yaşamış olcaksın ne güzel...

saol caniim insALLAH YASAYACAM RABBIM HERKESE TUM ISTEYENLERE YASATSIN HAYIRLISIYLA <3 TANEEEM COK SAOL CNMM ,STARIMU CANIIM EVET SAGLIKLI OLSUN KIZ OLSUN DIYORDUM AMA ERKEGEDE COK SEVINIRDIM :) AKLINDA DOGRU KALMISS YANI TESEKKURLERR DARISI SIZLERE <3

Son düzenleme:

canıım amııın darısı sıze ınsallaah cok saool

merhabalar 2010 Eylül annesim muhteşem ötesi olan bu güzel duyguyu yaşamak için gün sayıyorsunuz eminim...ben bebek şekerleri lohusa takımları ve doğumda miniğinizin gelişi için dağıtacağınız minik hatıralar hazırlıyorum facebooktan bana ulaşıp ürünlerimi görebilirsiniz

https://www.facebook.com/#!/groups/152946818104927/
umarım birlikte güzel şeylere imza atarız bu arada ücretsiz doğum fotoğraflarıda çekimi yapılıyor kız kardeşim tecrübe olması için doğum fotolarını ücretsiz çekiyor şuanda

merhaba güzel anneler herkese günaydın:)

aslında bende biraz ara vermeyi düşündüm ilk başlarda , eşimin kazandığı ile bir iki yıl idare ederdik, ama özel sektörde çalışıyorum ve işim iyi eğer ara verirsem aynı yere dönmem mümkün değil, devletteki gibi ücretsiz izinde söz konusu değil, başlayacağız yani mecburen, şimdiden kamera sistemlerine bakmaya başladım :)

ya kızlar benim başım dönmeye başladı. bu aşı beni mahvetti (

seni de mi canım,ahh ahh kimse yaptırmasın bi daha,eşim de bana sen de bi iş var kimseye bişey olmuyo bitek sna demişti,demekki başkalarına da oluyocanım serin tut kendini,soğuğa yakın ılık suyla bol bol duş al ateşin varsa

oooo daha dur canım,ateşin çıkmaz inş.bi de kaşınmazsın benim gibi uyuza döndüm yav,üzerime yapıştı bu kaşıntılar 3 hafta geçti geçmiyo da,kaşıntı merhemleri c kategorisinden,kulanmıyom onun için,paşa paşa çekiyom,görmezden geliyom kaşıntıları

kızlar isimleri kaydettim,gerçek isimlerinizi de özele yazarsanız iyi olur,birbirimize ismimizle dua ederiz,katılanların isimlerini birbirimize dağıtırız,her cüzü okuyan kendinin ve diğer arkadaşların isimlerini anarsa çok güzel olur,bilmeyip te başkasına okutacak olan arkadaşlarımız da kesinleşsin,ramazan çıkana kadar programı bitirmiş oluruz

günaydın kızlar

benimde abimle aramda 1 yaş var. bende hep ilk çocuğum erkek olsun. kızımın başında bi abi olsun istedim. ilk dileğim tuttu :)) ikincisini kısmet olursa bi kaç sene içerisinde öğreneceğiz :))

sorma canım ya salı yaptırdım aşıyı dün akşama kadar berbattım. bugün çok şükür baş dönmeside geçti ama iki günde 3 tane minoset içtim ( başka türlü ne ateşim ne baş ağrım geçmicekti. kolum hala kızarık ve ağrıyor ( tabi bu yazdıklarımı okuyup kimse yaptırmaktan vazgeçmesin. ben hemşireye sordum birazda netten araştırdım. tetanozun tedavisi yok. önceden bu ağrıları çekmeye değer diye düşünüyorum

bencedeeeeeeeeebirazdan bebegimi gormeye gidecem ayrintili ultrasona bakalim onun havasi yerindemi seninki napiyoo simdii acabaa

ohooo canım senin için hiç kararmasın bence bebikini görcen daha ne olsun ne güzel...
benimki sabah jimnastiğinde şu an, annesinin çalışmasına izin vermiyo. konsantre olamıyorum

ohooo canım senin için hiç kararmasın bence bebikini görcen daha ne olsun ne güzel...
benimki sabah jimnastiğinde şu an, annesinin çalışmasına izin vermiyo. konsantre olamıyorum

Ayyy arkadaşlar benimkide bi başladı mı durmuyo zor çalışıyorum hep böyle kıpır kıpır mı gezicez

günaydın kızlar gecmişi okuyup anca gelebildim.dün aniden cıktım iş cok yogundu bidaha giremedimm.nslsınız bakalım bebişler nsll????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…