efecim hayırlı olsun canım. iki duyguyu da yaşamış olcaksın ne güzel...
efee rabbim analı babalı abili büyütsün meleğini canım :) hayırlısı olsun sizin için ne güzel gönlüne göre olmuş...hem erkek hem kız anası olucan inşallah... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bizlerede nasip etsin inşallah...
Yook ya kociş pc de çalışıyor onsuz uyumuyorumm
Sezeryan olacak yarın bebişş geliyiiiiiii
canım boşver yaa,daha iyi.bebişin babannesinin elinde büyümüş onu çoook sevmiş olcaktı :) şimdi normal olurlar daha iyi :))) şöyle iyi referanslı bir bakıcı bulabilirseniz ne ala.bir de kameralarla donat evini.bence de zor olucaktır ben de vermek istemem bakıcıya o kadar küçükken anlıyorum seni.ama kayınvalidene minnet edeceğine olay paranıza bakar ,inşallah gönlüne sinecek birisi denk gelir.ben en az 1 sene çalışmayı düşünmüyorum.ama herkesin düzeni farklı tabi.
herkese günaydınn:79:
çok iç karartıcı bir gün bugün..... yağmurlu...
ya kızlar benim başım dönmeye başladı. bu aşı beni mahvetti(
slm kızlar nasılsınızzzz..dışarda neguzel yağmur yağıyor mısssss gibi koktu vallaa :)) geçenlerde bende aşı yaptırdım ağrır dıyorlardı benımkı ağrımadı dıyordum aama akşama bir başladıııı off kolumu kaldıramadım neymışş bu aşı boylee...yada biz aşı olmayalı bayaa unutmusuz aşınedır :)) ikincisini kokuyorum vallaa yaptırmayaaa..benım gıbı çok acıyan varmı :)
ıns canım ben ılk hep erkek olsun ıstedım yanı aslında tabıkı fark etmez ama benım abım var ve aramızda 2 yas war o bana cook duskundurr basımaa bıse gelsee abım war dedıım hep oyuzdeen sonraa cocuk nasıp ederse rabbım abısı olsun ısteddım heep rabbım gonlume gore verdı sımdı abımle benım gıbı aralarında 2 yas olacak ve oglumunda kız kardesı olacaak ınsaallah rabbım tum ısteyenlere versın herkesın gonundekınıde hakkında hayırı etsıın senınde kalbıne gore versın rabbım ıns canıım
seni de mi canım,ahh ahh kimse yaptırmasın bi daha,eşim de bana sen de bi iş var kimseye bişey olmuyo bitek sna demişti,demekki başkalarına da oluyocanım serin tut kendini,soğuğa yakın ılık suyla bol bol duş al ateşin varsa
yürümeye başladığında kaç numara giyeceğini nasıl biliyorsun? saçmalıyormuyum yaa ama napıyım bazen kafam basmayınca basmıyor...
bencedeeeeeeeeebirazdan bebegimi gormeye gidecem ayrintili ultrasona bakalim onun havasi yerindemi seninki napiyoo simdii acabaa
işte sonunda buldum
benim oğluş içerde kesin bu hareketi yapıyo
: ))))))))))))
benim kız da sağdan tekme atıyo bu günler de,ben solağım bana çekse soldan atardı
ben özelden attım cnm. haber verirsin sen..
aynen pazarlar hep haftaiçi. bende izni bekliyorum..
milupadandı sanırım cnm.
cnm bunda bir enteresanlık yok ki. bir çocuğun sorumluluğunu almak nerde kuran okumak nerde. onada kızma yaşlıdır artık dinlenmek istiyordur.
ohooo canım senin için hiç kararmasın bence bebikini görcen daha ne olsunne güzel...
benimki sabah jimnastiğinde şu an, annesinin çalışmasına izin vermiyo. konsantre olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?