ben birkaç gündür çok fazla hissedemiyorum 1 max.2kez. umarım bebişim iyidir...
ya kızlar geleceğe dönük ne kadar çok şey alıosunuz.. ben kaç kilo doğuracağımı bile kestiremediğimden çok güvenli alışveriş yapmıyorum.. belki tombalak olcak yeni doğana girmicek direk 1-3 aya gircek.. ayakları belki büyük olcak.. ne bilim ortepedik almak durumunda kalcam.. mesela daha bebeklik ihtiyaçlarını almadan gelecek yaz için bişi almadım henüz.. sizi cesaretinizden dolayı kutlarım.. şu anda ancak 3 aya kadar bakıyorum ben o da ağır ağır yavaş yavaş... en son ay daha fazla bakcam en azından kilosu daha belli olur diye:)
ben birkaç gündür çok fazla hissedemiyorum 1 max.2kez. umarım bebişim iyidir...
ya kızlar geleceğe dönük ne kadar çok şey alıosunuz.. ben kaç kilo doğuracağımı bile kestiremediğimden çok güvenli alışveriş yapmıyorum.. belki tombalak olcak yeni doğana girmicek direk 1-3 aya gircek.. ayakları belki büyük olcak.. ne bilim ortepedik almak durumunda kalcam.. mesela daha bebeklik ihtiyaçlarını almadan gelecek yaz için bişi almadım henüz.. sizi cesaretinizden dolayı kutlarım.. şu anda ancak 3 aya kadar bakıyorum ben o da ağır ağır yavaş yavaş... en son ay daha fazla bakcam en azından kilosu daha belli olur diye:)
benıde eklermısnısız lısteye hep yazıorum ama hıc sıze ulasmadım
ne listesine canım
aralıkta dogum yapcak olan anneler lıstesı ozelden atamadım msj sayısı yuzunden eklermısnız alırmısnız benıde aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?