2011 Aralık Anneleri

ben birkaç gündür çok fazla hissedemiyorum 1 max.2kez. umarım bebişim iyidir...

bende de 2-3 gün öncesine kadar öyleydi canım. daha önce çok hareket ettiği için tedirgin olmuştum niye yavaşladı diye ama şimdi yine iyi çok hareketli

ama belli bi zamandan sonra hareketlerin azalması normalmiş zaten büyüdükleri için yerleri daralıyo... bazen çok acıyorum onlara daracık yerde karanlıkta kalıyolar diye ama aslında keyifleri yerinde oluyo işte bize öyle geliyo

ya kızlar geleceğe dönük ne kadar çok şey alıosunuz.. ben kaç kilo doğuracağımı bile kestiremediğimden çok güvenli alışveriş yapmıyorum.. belki tombalak olcak yeni doğana girmicek direk 1-3 aya gircek.. ayakları belki büyük olcak.. ne bilim ortepedik almak durumunda kalcam.. mesela daha bebeklik ihtiyaçlarını almadan gelecek yaz için bişi almadım henüz.. sizi cesaretinizden dolayı kutlarım.. şu anda ancak 3 aya kadar bakıyorum ben o da ağır ağır yavaş yavaş... en son ay daha fazla bakcam en azından kilosu daha belli olur diye:)

aynen o dusunceyle bende pek cesaret edemıorum bakalım bı son aylarımıza gelelılm alırız dıorum bızımkıınler erken gelırse bırde ortada kaldık

valla bende cıtcıtlıdan başka bişii almadım henüzzz oda bi grup yenidogan bi grup 0-3 ay başka bişi almadımm dahaaa

kızlar günaydın hepinize

ben hala benim afacanı hissetmiyorum var bi öküzlük hem ond ahem bende babasına çekmişiz

dün akşam işten çıkıp kayınvalidemi aradım hatim işini söledim tamam dedi bi cüz de bana yazarsınız bölüşme günü gelince

ay bu arada benim doktor aşı vermedi diye burda kafam rahattı ya dün beni aradı detaylı sonucumu öğrenmek için ben de aşıyı sordum ben de geldiğimdeki kontrolde sölicektim madem sordun doğumdan önce 20. haftadan sonra 2 doz veriyoruz dedi (doktorum tatilde de...) haydaaa dedim bu nerden çıktı hiç konuşmadık falan neyse kendisi iki çocuğunda da yaptırmamış ama sonuçta her zaman öneriyoruz dedi pofff
sanırım ben de yaptırcam :s

ben birkaç gündür çok fazla hissedemiyorum 1 max.2kez. umarım bebişim iyidir...

merak etme canım,bazı gün çok hareketli bazı gün durgunlar,geçenlerde 2 gün boyunca sabah,öğle-akşam,sahurda sürekli vuruyodu bizim kız,dedim hiç uyumuyo mu acaba,diğer gün hiç kıpırdamadı,gece yatarken azcık kıpırdadı o kadar,ben de o kadar zıplarsan yorulursn tabi dedimyani merak etme canm

bende aynı düşüncelerdeyim pek cesaret edemiyorum. azcık bişeyler aldım hevesten ama ne bilim. hem bebeğimin nasıl olacağını bilmiyorum yani belki tombik bebek olacak ve aldığım şeyleri çok kısa süre giyecek. yada birdahaki yaz için aldığım şeyler ona baharda uyacak ve havalar kötü gittiği için giydiremiycem yaza da büyüyecek olmayacak vs vs vs yani biraz temkinliyim. ayrıca şimdi çok ilerisi için alırsanız o zaman yeni şeyler çıkacak hevesleneceksiniz e aldığınız zamanda ortalık hep giysi dolacak giyemeden büyüyecekler dimi.

ha birde şu da var. ya cinsiyeti değişirse????? biz 2 kez gördük pipiyi ama sonuna kadar erkek denilipte kız doğanları duyunca şüpheleniyorum.
bu yüzden bayramda sonra bidahaki ultrasonumda bir kez daha görmek istiyorum pipisini o zaman başlayacam. eylülde kışlıklar çıkıyomuş piyasaya onları bekleyecem. zaten anca 7 aylık oluyo ve tam zamanı olur bence.

gunaydin kizlarrr
nasilsiniz
ben ilk bebisimde 56 almisdim ve hepsi ellimde patladi oglan 4.500kg 54cm dogunca yani
size tavsiyem en kucuk 62 alin ve yazliklara fazla kendinizi kaptirmayin bebislerimiz kissss bebesi olacakkkkkkk

ay benden 1 hafta geride bi tanıdığımız var onun bebeği de erkekti pzt. günü detaylıda kız çıktı
biz detaylıya girdiğimizde eşimin doktora ilk sorusu bi cinsel organını görebilir miyiz? oldu

hey allam yareppim yaaaaa

biz 5 doktordan teyidli erkeğiz artık kız çıkarsa yapacak bişi yok

he bu arada ben daha çöp almadım oğlana gelen hediyeler var o kadar

aynen yazlık dolu heryer.. mesela benim evin kışın çok sıcak oluyor ama yinede 2-3 penye alttan başka bişi almadım.. pamuklı bulursam alıyorum...

bir de erkek anneleri .. bebeklerinizi kilotlu çoraba alıştırmayın... nacizane arkaşlarım ve büyüklerim erkek çocuğunu çok sıcağa alıştırmayın dyorlar.. külotlu çoraba alıştırmayın.. yine de tabiki sizler daha ii bilirsiniz..

kışlıllar eylül 15 ten sonra çıkacak o zaman saldırıcam sanırım ben:))))

kilosu ne kadar farketcek ki yaawww min.2,5 max:3 ten biraz fazla çıkar benden ancak heheheheh benim için farketmiyo çünkü kardeşim bende 2 ay geride o var benimkine olmazsada o giyer olmadı arkadaşlarım var bebek deniyen onlarınkilere olur bizimkiler giymeseler bile çok var yani verebilicem indirimde görünce dayanamıyorum da şimdi yazlık şeyler indirimde ya o yüzden alıyorum zaten tulum olayını bitirmiştim geçen aylar hoş yine gördükçe alıyorum da e tulum bitince haliyle yaza başlamak gerekiyo:)))

herkese günaydınnnn......

sabahtan çookkkk sinirliydim ama şimdi iyim....
güzel bir gün olur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…