2011 Ekim Anneleri

Hanzade teyzesi Deniz teyzesi gördünüz mü benim Beyza mı

Beyza demek :) güzel bir isim çok severim ben, yanakları tombul tombul çıkmış canım, benimde her defasında 4d resmimi veriyor doktorum onda çok daha farklı dimi? Resmen bebişi görüyorsun çok heyecanlı normal ultrasondan çok daha farklı :) Bende doğum konusunda kararsızım allah inşallah nasip eder :) napıcam bilmiyorum en az 5000 tutar sanırım hem doktor hem hastane parası vericem. Birdahaki kontrolden sonra konuşmam lazım artık net olarak...

Tünaydın hanzadecim. ben iyiyim, gece başım çok ağrıdı, sabah da ağrıyla uyandım ama kahvaltıdan sonra geçti sanki. dün çok yoruldum ondan sanırım, bugün bütün enerjimi çekilmiş hissediyorum. leyna hanım gibi gece 1 de bile niye burda kimse yok yaa diyemiyorum gündüz gözüyle bile :) alem bu kız yaa.
Kıyamamışsın eşine :) ama ne yapsın canım rica etmişlerse geri çevirememiştir, bir de gezmeye eğlenmeye gitmemiş ki, yardım etmeye onlarla ilgilenmeye gitmiş. olsun, sevaptır :) rahatsızlanmış sanırım eşin, geçmiş olsun. bugün dinlenmeyle geçer umarım.

Sorma ya resmen oda parası alıyorlar, çıldırmışlar Hisar'da 6500 lü fiyatları telaffuz ediyorlar geçen bir tanıdığımız doğum yaptı güya indirimiyle 6000 TL vermişler, tamam oda güzel falan da 2-3 gece kalıyorsun maksimum en kral otelin bile geceliği 200 € yu falan geçmez, çılgınlık resmen başka bir şey değil.

aa ne hooş rafting mi yapıyoor. süpermiş. enerjisine maşallah.
tabi eşin eğlenirken senin evde ders çalışıyor olman hiç iyi olmamış ama karşılığını alacaksın inşallah. zehracım daha önce sorulmuş muydu hatırlayamadım ama a grubu kadro ataması için filan mı ders çalışıyosun yoksa bankacılık mıydı senin alanın?
Evet evet ev iyi bugün evde kalalım. hem bana hediye bir valiz dolusu kirli çamaşır getirmiş onların yıkanması lazım, attım bir parti yıkanıyor iki defa daha yıkanacak. ben bunları yaparken o house izler herhalde

5000 çok fazla Hanzade yaa Kolay mı kazanıyoruz parayı işte hepimiz konuşuyoruz burada yaşadıklarımızı. Ama doktorun prof. falansa alanında çok iyiyse ve sağlığın nedeniyse elbette ki para önemli değil, önemli olan sen ve bebeğin. Ama ben sırf gösteriş olsun diye pahalı hastanelerde doğum yapanları biliyorum ve onlara kızıyorum.

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun, sen dün çok yoruldun ama, bende sadece mutfağı toparlayacak enerji vardı :) Sonra tüm gün mayıştım, şimdi daha iyiyim sanki en azından uykumu almışım ama gece bende çok şiddetlli ağrıyla uyandım wc ye koştum, karnım kazınmış bir bardak süt içtim yattım sabah bağırsaklarım berbat halde kalkarım diye korktum ama iyiydim sevdi demekki bebeğim annesine dokunmasınada izin vermedi sütün :) Bundan önce içtiğimde ölüyordum neredeyse :)) Çok şükür yavaş yavaş alışıcam, sen bence bugün dinlen çıkma zaten enerjini topla yarında hafta başı ilk iş günü sinir bozucu oluyor canım... Haklısın ama 2 haftadır tek başımayım, kendiside yoruluyor evet canım iyilik yapmak güzel ama bence bazen hayır diyebilmeli insan yoksa ciden suistimal ediliyor bak şimdi çok feci hasta, bir kaç gün rapor alır sanırım hemen düzeleceğe benzemiyor yazık değilmi...

Evet banka müfettişiyim ben ya da adayıyım diyeyim malesef çok katı bir iş başı eğitim sürecimiz var o sebeple de 3 senemizi doldurana kadar sürekli sınav mülakat koşuşturmacası içindeyiz.

Eşim hadi neyse de babamla gittiler raftinge ona ne dersin Ben de evi şöyle bir üstünden toparladım annem belki uğrarım dedi yoksa onu da yapmazdım Yorma kendini sen de yavaş yavaş yaparsın kurumazlar zaten.

Yok canım ya tabiki kolay kazanmıyoruz banada çok fazla geliyor yazık günah, evet prof canım ben daha önce bir kaç defa düşük yaptığım için parayı çok önemsemiyorum muayenemde 150 idi 180 e çıktı en son ama doktorumdan çok memnunum, şimdi ona alışınca başkasına gitmekten korkuyorum psikolojik ama kötü bir şey söylerlerse flan diye, bu ayda geçsin doğum için hastane araştırmaya başlayacağım artık 5000 veremem gerçi bu benim tahminim belki daha uygundur ama muayenesi 180 olanın doğumu ne olur ki hemde sezeryan olucak allah nasip ederse.... Bu çok yoğun kadın doğum hastanelerinide sevmiyorum, ne bileyim iyice bir araştırıcam artık...

Son düzenleme:

Tahmin ettim zaten, sağlık içinse takılmamak lazım parasına canım ben de yardımcı olabilirim sana hastane konusunda babam çocuk doktoru mutlaka biliyordur Avrupa Yakası'nda hangi hastanelerin daha iyi olduğunu.

Tahmin ettim zaten, sağlık içinse takılmamak lazım parasına canım ben de yardımcı olabilirim sana hastane konusunda babam çocuk doktoru mutlaka biliyordur Avrupa Yakası'nda hangi hastanelerin daha iyi olduğunu.

Kendi doktorumla konuştuktan sorna fiyalar hakkında bilgi edindikten sonra eğer tahminim gibi ise kesinlikle tavsiyelerini almak isterim babanın, bu arada çocuk doktoru olması çok güzel kızının doktoruda hazır maşallah :)

Kızlar ben yemek yapayım, hiç yemeğim kalmadı yarınada hazırlık olur, birazda çamaşırım var katlanacak ütülenecek işlerim bitince gelirim kendinize iyi bakın :)

Bu arada bir kaç gündür hard disk'i göremiyorum, iyidir umarım.. Usluem umarım sende iyisindir canım...

Son düzenleme:
görteriyorum bak şimdi sanasen buna layıksın bebemmm
İyi haber kızlar bu hafta 19 mayıs var, tatil yaşasınnn

canım çok para yawbalat hastanesi varmış orası uygunmuş bir araştırmak lazım

sat 31 ocak ekim sonuna oğlum doğcak kısmetse ve 72 kilo başladım şimdi 68 kiloyum. seviniyim mi ağlıyim mi kiloma bilmiyom. kasım annesi olacakkken 2. sezaryen olcağı için sizlerin arasına katılıyorum iyi ki de burdayım baya popüler olmuş burası yafu! bebek süslemeleriyle ilgili benim topicime de bakabilirsiniz arkadaşlar. ordan kendi blog sayfamda ilk kızımda yaptıklarımı ve şimdi planladıklarımı hazırlıklarımı önerilerimi görebilirsiniz. herkese kolay rahat bi hamilelik geçirmeleri dileğiyle iyi günler diliyorum:80:
bu url açılmazsa kopyalıp menu cubuguna yapıştırın
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/http://www.kadınlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/429861-bebek-oda-suslemesi-bebek-sekeri-yapimi-

Son düzenleme:
Herkes kaçmış keyifli pazarlar diliyorum güzel anneler.

Ben de annecikime gidiyorum ders çalışmaktan sıkıldım artık

Öpüyorum

çok teşekkür ederim tavsiyelerin benim için abartısız altın değerinde şuan. bir bir uygulıcam.herşey gönlünce olsun sağol

teyzelerim güzel dilekleriniz ve beyenilerinz için teşekkür ederiz
denizim geçmiş olsun
hanzadecim eşine acil şifalar
zehraam komşum maşallah kızımıza ismi gibi kendiside çok güzelmiş

Allah sizi inandırsın şimdi oturdum eşimle bir güzel dip köşe temizlik yaptık halılarımızı yıkamaya verdik yemek yaptık yedik bu saat oldu daha yeni totom koltuk gördü :84: çok yorulduk ama deydi evi poh götürüyomuş meğersem baya salmışım :78: bi ütüm kaldı o kadar sanırım bugün çok erken sızıcam

Komşum senin oğlan da iyiymiş maşallah hep iyi haberlerini alırız umarım

Ben de 2 hafta önce vermiştim halıyı yıkamaya makina halısı olduğundan pek bir şey tutmuyor hem de 2-3 güne getiriyorlar tek kötü yanı ev yeni taşınmışsın gibi oluyor Eşine maşallah diyorum tekrar Benimki hiç yardım etmez Temiz evde de oturması ayrı olurr oh mis gibi güle güle kirletin

Beyza nın yanına bir isim daha arıyorum ama bulamadım halaaaaaa çıldırciiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…