neejjlaaa, şeeyymaa nasılsınız napiyosunuuuz :) gelir gelmez geçmiş okuyoruz herhalde hepimiz.
Kızlar randevudan dönüyorum çoook güzel haberlerim var sizeee
Önce benden başlıyım, o ağrı şikayetlerini doktora söyledim aynı Hanzade nin dediği açıklamayı yaptı bana, rahim yukarı doğru çıktığından rahmi tutan bağlar aşağıya doğru çekme yapabiliyormuş bu da ağrıya sebep olurmuş normalmiş yani çok rahatsız ediyorsa Minoset al dedi bana. Bu arada hamileliğin başından beri 2.5 kilo almışım doktor süperr çok iyi dedi, böyle devam et en fazla 12 kilo almış olursun zaten gebelik sonuna kadar dedi beni çok rahatlattı yaniii
Sonra bebeğimi gördük doktor geçen sefer cinsiyetinden tam emin olamamıştı benimki yine bağdaş kurmuş baya direndi huysuzluk yaptı ama en sonunda kesin kız dediBebeğim 280 grammış 21 cm imiş çok güzel buldu bu değerleri de. Bahsettiğim ağrıdan dolayı rahmin pozisyonuna baktı onu da beğendi erken doğum tehdidi yok görünüyor şu an dedi.
Veeeee renkli ultrasonla bebeğimin resminii gördüüüm, sürekli eliyle yüzünü kapatıyordu huysuzum ama çokkkkk tatlıydıı sanki babasına benzeyecek gibi. Burnu çok güzelmiş doktoru öyle dedi yanakları da tombişş tombişşşVideoda çekti ultrasondan doktorum şu an izliyorumm bu doğsun ben bunu yerim sanırım kızlarrr
Dörtlü tarama testi yaptırdım bir de aslında test yaptırmak gibi bir niyetim yoktu ama doktoruma çok güveniyorum bir kaç hastam oldu ikili testi iyi çıkıp daha sonra amniyosentezde down sendromu teşhisi konulan dedi ben de tamam dedim. Sonuçta tıp bunları hizmetimize sunmuş niye yararlanmayalım
Kısaca çok güzeldi gün geçtikçe daha da bağlanıyorum kuzuma Allah bebeğimi korusun ve isteyen herkese bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
iyiyim canım sen nasılsın?evet canım geçmişşi okudum gelinimin iyi haberlerini aldım çok mutlu oldum.neejjlaaa, şeeyymaa nasılsınız napiyosunuuuz :) gelir gelmez geçmiş okuyoruz herhalde hepimiz.
iyim ne olsun 2000 sayfadayız..bugün çok yoruldum sabah kitap fuarına gittim ordan kitap aldım onları taşıdım akşam pazara gittim birazda orda taşıdım kasıklarım ağrıyor ...çok yoruldummm
ne güzel, ben de severim kitap fuarı gezmeyi.
çok yormuşsun kendini. benim belim çok ağrıyor, ortadan ikiye ayrılıyor sanki.
su geldi, duş alıp dinlenicem hemen.
hanzadeeee
nettin bitirdin mi işlerini? ben hiç çıkmadım bugün evden. hava bozuk benim de eşimin de burnu akıyo fış fış iyice üşütürüz diye tırstık çıkmadık. dinleniyoruz. çok da iyi oldu özlemişim kocişimi
benim bu hafta göbeğim pörtledi birden ya şaka gibi. bakıp bakıp inanamıyorum çok tuhaf.
bi de hanzadecim sen hissediyomuşsun bebeğini ne güzel. ben niye hissetmiyorumsenin de ilk değil mi?
aslında arada sağ tarafımda oluyo bişeyler ama ağrı gibi anlayamadım hiç.
evet canım kesinlikle çok sinir bozucu. banyonun çeşmesini sonuna kadar açtım, oturma odasında uzanıyorum. gelirse sesini duyar duymaz duş alıcam ve bu durumdan çoookk sıkıldım ve kızmaya başladım. birazdan ararım yine aski yi.
yaa hanzade benim canım kolay kolay bişe istemez ama benim bile canımı istettin yani, gidip aldım bir paketsen aklınla çok yaşa e mi
iyim ne olsun 2000 sayfadayız..bugün çok yoruldum sabah kitap fuarına gittim ordan kitap aldım onları taşıdım akşam pazara gittim birazda orda taşıdım kasıklarım ağrıyor ...çok yoruldummm
hanzadeyle eda da gelmiş hoş gelmiş
merhaba benim güzel göbekdaşlarım
çok güzel bir gün geçirdim teeeeeeee en başından anlatasım var :78:
sabah 10 da kalktık oğlumla hemmen güzel bir duş alıp koşar adım annemlere gittim saat 11 de annem babam ve erkek kardeşim güzell bir kahvaltı yaptık babamın cuma günü kemoterapi ve radyoterapisi bitti çok şükür bir bayram havası hakimdi masamızdakahvaltıdan sonra annem evi süpürürken bende mutfağı toparladım biran kendimi hiç evlenmemiş gibi hala orda yaşıyormuşum gibi hissettim
saat 13.00 de canım kocacım aradı son dakika bize katılmaya karar verdi annem hemen hazırlanıp oğlumuzu görmeye gittik
oğlum doktorumuzun deyimiyle startı bekleyen koşucuların pozisyonunda duruyordu ve onu izlediğimiz 4 dk boyunda sadece ayaklarını kıpraştırdı ve pozunu hiç bozmadı
baş popo mesafemiz 12 cmtam 16 haftalık maşallah herşeyi çok netti baldırları ayakları iyice etlenmiş kemiklenmiş bebeğim tabi pipoşuda çok meydandaydı artık çelişkiye düşmeyeceğim
61 le başlayan gram azalıp gram artan kilomuz aynı rutin haline devam 61.60 çıktım doktorum keyiflendidemir hapı yazdı yarın sabah başlıyacağım kullanmaya...
2 li test sonuçların temizdi değilmi dedi evet dedim
3 lü yerine sadece afp idi sanırım o nu yaptırdık pazartesi öğleden sonra arayıp telefonda öğrenebilirmişm sonucu
her zamanki gibi 2 hafta sonraya randevummuz alarak mutlucana ayrıldık hastaneden(28 mayıs)
sonra annem eşim ben bi kaç mağaza gezdik çokk tatlı bir elbise aldım
daha sonra babamıda alarak ikeada güzelcene yemek yedik ve geldik
şimdi kocacım yorgunluktan uyuyakaldı bende hemen topiğimize koştum
bizden havadisler bu kadar teyzoşlar
buda sporcu oğlum
Babanın iyi olmasına çok sevindim maşallah allah daha daha iyi etsin, gerçekten kocaman olmuş eda maşallah demek pipisi duruyormuş bende sabah yazmıştım edada doktora gidecekti ne yaptı acaba pipi yerindemi diyeMaşşallah sporcu oğluşuna o şimdiden işaret vermiş annoş 1 dakika bile yerimde durmayacağım ona göre kendini hazırla diyor kanımca
ne guzel.. sen anlatırken sankı ben yasıyormusum gıbı sevındım..allah mutlulugunuzu daım etsın..doktorun 61.i gectın dıye sevınmıs benım kı de 62 oldum dıye dur artık dedıgercı o sonucu gorunce ben bıle boyle kalakaldım.. 4 gundur tempolu hergun 1 saat yürürüş yapıyorum ve yedıklerıme dıkkat edıyorum sımdı 59 um .. 65 kg da dogum yapmayı planlıyorum inşaallah .. doktor bebegın 6. aydan sonra kılo almaya basladıgını 6 aya kadar alınan kılonun bebege faydası olmadıgını annenın bosa aldıgı kılo oldugunu soyledı... benım kızımın da herseyı normal dı..154 gram olmus kılosu..muayeneden evvel 2 tane cıkolata yemıstım belkı cınsıyetını gostermez sıkıntı olmasın dıye..doktorum ultrasona baslar baslamazz ne yaptın annesı sen bu bebege yerınde duramıyor dedı.. bende ıtıraf etmek durumun da kaldım cocugu seker komasına sokmussun yerınde duramıyor kı bır kare fotografını yakalyım dedı.. allahım o kadar cok guldum kı kadın muayene edemedı göbişimin inip çıkmasından..3 lü test ı sordum 2 linin sonucunun temız oldugunu 3 lüye gerek olmadıgını soyledı .. 1 ay sonra yenıden gıdıcem ınsaallah.. ıyı olan sadece bebısım dı velasılın o gun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?