2011 Ekim Anneleri

neejjlaaa, şeeyymaa nasılsınız napiyosunuuuz :) gelir gelmez geçmiş okuyoruz herhalde hepimiz.

iyim ne olsun 2000 sayfadayız..bugün çok yoruldum sabah kitap fuarına gittim ordan kitap aldım onları taşıdım akşam pazara gittim birazda orda taşıdım kasıklarım ağrıyor ...çok yoruldummm

amanda aman maaşşaallah gelinime yerim ben onun minnak burnunu.boyuna posuna 41 kere maaşaallah.zehracım çok sevindim gelinim çok iyiymiş.aferin annesi ona iyi bakıyosun al bu benden sana oğluşumda içeriden sinyaller veriyor
neejjlaaa, şeeyymaa nasılsınız napiyosunuuuz :) gelir gelmez geçmiş okuyoruz herhalde hepimiz.
iyiyim canım sen nasılsın?evet canım geçmişşi okudum gelinimin iyi haberlerini aldım çok mutlu oldum.sende bugün suyun azizliğine uğramışsın neyseki kocacığın gelince hepsini unutursun.

iyim ne olsun 2000 sayfadayız..bugün çok yoruldum sabah kitap fuarına gittim ordan kitap aldım onları taşıdım akşam pazara gittim birazda orda taşıdım kasıklarım ağrıyor ...çok yoruldummm

ne güzel, ben de severim kitap fuarı gezmeyi.
çok yormuşsun kendini. benim belim çok ağrıyor, ortadan ikiye ayrılıyor sanki.
su geldi, duş alıp dinlenicem hemen.

Hu huuuuu komşum bende çıkmadım, benim ilk değil canım daha önce kayıplarım var, ondan hissediyorum :) Aslında sende hissediyordundur ama ayırd edemiyorsundur şişlik gaz gibi geliyordur :)

Bende evden çıkmadım mutfağı toparladım bir makina çamaşır yıkadım astım, sonra eşimi aradım bir güzel fırçaladım, çok geç kaldı sinir oldum tek başıma evde... Dedesine uğramış gelirken sabah 10 da çıktı gelsin konuşmayacağım onunla küstüm iki haftasonudur milletin işleri ile uğraşıyor... Çok yardım severdir kendileri...

Deniz uyuya kalırsın evi su basar allah korusun, çok yorulmuşsun kapat suyu bence arada bir kalkar bakarsın :) Hazır gıda diye rahatça yazdım, sanırım firma zengin olucak sayemde primmi istesem acaba? ama çok güzel dimi hele morlusu :))))

Son düzenleme:

Niye yoruyorsun kendini o kadar şekerim, ben bacaklarımla totom ağrıyor diye sadece mutfağı toparladım yatağımı topladım ama çamaşır filan ütüleyip dolaba asmadım hepsi duruyor hepsini eşime yaptırıcam yarın zaten kızdırdı beni

Son düzenleme:
merhaba benim güzel göbekdaşlarım
çok güzel bir gün geçirdim teeeeeeee en başından anlatasım var :78:

sabah 10 da kalktık oğlumla hemmen güzel bir duş alıp koşar adım annemlere gittim saat 11 de annem babam ve erkek kardeşim güzell bir kahvaltı yaptık babamın cuma günü kemoterapi ve radyoterapisi bitti çok şükür bir bayram havası hakimdi masamızda kahvaltıdan sonra annem evi süpürürken bende mutfağı toparladım biran kendimi hiç evlenmemiş gibi hala orda yaşıyormuşum gibi hissettim
saat 13.00 de canım kocacım aradı son dakika bize katılmaya karar verdi annem hemen hazırlanıp oğlumuzu görmeye gittik

oğlum doktorumuzun deyimiyle startı bekleyen koşucuların pozisyonunda duruyordu ve onu izlediğimiz 4 dk boyunda sadece ayaklarını kıpraştırdı ve pozunu hiç bozmadı
baş popo mesafemiz 12 cm tam 16 haftalık maşallah herşeyi çok netti baldırları ayakları iyice etlenmiş kemiklenmiş bebeğim tabi pipoşuda çok meydandaydı artık çelişkiye düşmeyeceğim
61 le başlayan gram azalıp gram artan kilomuz aynı rutin haline devam 61.60 çıktım doktorum keyiflendi demir hapı yazdı yarın sabah başlıyacağım kullanmaya...
2 li test sonuçların temizdi değilmi dedi evet dedim
3 lü yerine sadece afp idi sanırım o nu yaptırdık pazartesi öğleden sonra arayıp telefonda öğrenebilirmişm sonucu
her zamanki gibi 2 hafta sonraya randevummuz alarak mutlucana ayrıldık hastaneden(28 mayıs)
sonra annem eşim ben bi kaç mağaza gezdik çokk tatlı bir elbise aldım
daha sonra babamıda alarak ikeada güzelcene yemek yedik ve geldik
şimdi kocacım yorgunluktan uyuyakaldı bende hemen topiğimize koştum
bizden havadisler bu kadar teyzoşlar

buda sporcu oğlum

Eklentiler

• $14052011(004).webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

Babanın iyi olmasına çok sevindim maşallah allah daha daha iyi etsin, gerçekten kocaman olmuş eda maşallah demek pipisi duruyormuş bende sabah yazmıştım edada doktora gidecekti ne yaptı acaba pipi yerindemi diye Maşşallah sporcu oğluşuna o şimdiden işaret vermiş annoş 1 dakika bile yerimde durmayacağım ona göre kendini hazırla diyor kanımca

Son düzenleme:
ne guzel.. sen anlatırken sankı ben yasıyormusum gıbı sevındım..allah mutlulugunuzu daım etsın..doktorun 61.i gectın dıye sevınmıs benım kı de 62 oldum dıye dur artık dedı gercı o sonucu gorunce ben bıle boyle kalakaldım.. 4 gundur tempolu hergun 1 saat yürürüş yapıyorum ve yedıklerıme dıkkat edıyorum sımdı 59 um .. 65 kg da dogum yapmayı planlıyorum inşaallah .. doktor bebegın 6. aydan sonra kılo almaya basladıgını 6 aya kadar alınan kılonun bebege faydası olmadıgını annenın bosa aldıgı kılo oldugunu soyledı... benım kızımın da herseyı normal dı..154 gram olmus kılosu..muayeneden evvel 2 tane cıkolata yemıstım belkı cınsıyetını gostermez sıkıntı olmasın dıye..doktorum ultrasona baslar baslamazz ne yaptın annesı sen bu bebege yerınde duramıyor dedı.. bende ıtıraf etmek durumun da kaldım cocugu seker komasına sokmussun yerınde duramıyor kı bır kare fotografını yakalyım dedı.. allahım o kadar cok guldum kı kadın muayene edemedı göbişimin inip çıkmasından..3 lü test ı sordum 2 linin sonucunun temız oldugunu 3 lüye gerek olmadıgını soyledı .. 1 ay sonra yenıden gıdıcem ınsaallah.. ıyı olan sadece bebısım dı velasılın o gun ..

amin hanzadem Allah razı olsun

koparmamış pipoşu teyzesi duruyod maşallah yerli yerinde
bu pozu çok seviyor sanırım ense kalınlığına bakılırken radyolojide de bu pozisyondaydı 12 haftalıkken ve o zamanda değiştirmemişdi hiç yeterki sağlıkla gelsin ben onun peşinde dilim dışarda koşmaya razıyım bide hissettirseydi kendini sıpam :26:
sen nasılsın canım

canım benim teşekkür ederim Allah razı olsun Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin
4 ayda sadece yarım kilo almış olmama açıkcası bende sevindim en az doktorum kadar
sen maşallah ebru şallıya rakip olacaksın sanırım
senin kızınada maşallah pek hareketliymiş
bebeklerimiz iyi olsunda tek iyi olan şey onlar olsun kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…