amin hanzadem Allah razı olsun
koparmamış pipoşu teyzesi duruyod maşallah yerli yerinde
bu pozu çok seviyor sanırım ense kalınlığına bakılırken radyolojide de bu pozisyondaydı 12 haftalıkken ve o zamanda değiştirmemişdi hiçyeterki sağlıkla gelsin ben onun peşinde dilim dışarda koşmaya razıyım bide hissettirseydi kendini sıpam :26:
sen nasılsın canım
İnşallah birbirimizi kaybetmeyizde o zaman görürüm seni ben :)) ama haklısın sağ salim gelsinlerde keşke koştururuz peşlerinden :)
İyiyim canım çok şükür, sadece bu güzel havada evde kalmak sinirimi bozdu belim ve bacaklarım ağrıyor haftasonuda arabayı eşim alıyor, yoksa çıkardım ama cesaret edemedim oda hala gelmedikonuşmıcam ama kesin kararlıyım sürüm sürüm süründürücem neymiş 2 haftadır beni yanlız bırakmak görsün bakalım, milletin işi ile uraşıyor çokta kıymet bilirler...
oyy kuzum yanlızmı kalmışş
sende ne güzel dinlenmiş evinde vakit geçirmişsin sefan olsun
bizimde haznedar(hanzade)ziyaretimiz haftaya kaldı
benim eşimde öyle tatlım herkesin her işine koşar hafta sonları alet çantasını alır ev ev dolaşır musluk falan tamir eder bi güler yüzde yarım ağız görürüz sanki mecburuz yapmaya
neyse bu yapılanlar bir şekilde bize geri geliyor ve gelecek ben buna inanıyorum o yüzden boşver be hanzadem
OOO Leynacım gelmiş. Tüh yine görüşemedik!! Mübarek ctesi ama işler pek fazla idi, gelemedim. Kimler gelmiş kimler geçmiş topikten.Neyse bakalım...
Keyfin nasıl oğlan anasııı. Haberin var mı benim kız da erkeğe döndüYani benden de bir şehzade geliyormuş. Kız fikrine çok alışmıştım ama olsun. Benim olsun, sağlıklı olsun da ister kız ister erkek olsun.
keyfim yerinde bacım herşey yolunda hamdolsun hayırlı olsun oğlun annesi hayırlı bir evlat olsun inşallah erkek bebeklerini daha bir sever oldum ben şimdi neden ki:) şaka bir yana benimkide erkek ama doktor kesin demedi birdaha ki ay kesin söylerim dedi tabi ondan sonra bana göz kırpıp erkek erkek dedi kimse duymadan:)
kız dokunma hanzadeye yazık heveslenivermiş işte ne var yarında sen bişey söyleyip onun canını istetirsinhanzade işte yapıyo ne yapcenbizi heveslendirdi hatun gitti emme gelir bak bakalım ben ne yapıyorum ona hanzade gel bebem sana yapacaklarım var gel kız canını acıtmıcem söz ama bulabileceğimiz bişey olsun heee
Kızlar randevudan dönüyorum çoook güzel haberlerim var sizeee
Önce benden başlıyım, o ağrı şikayetlerini doktora söyledim aynı Hanzade nin dediği açıklamayı yaptı bana, rahim yukarı doğru çıktığından rahmi tutan bağlar aşağıya doğru çekme yapabiliyormuş bu da ağrıya sebep olurmuş normalmiş yani çok rahatsız ediyorsa Minoset al dedi bana. Bu arada hamileliğin başından beri 2.5 kilo almışım doktor süperr çok iyi dedi, böyle devam et en fazla 12 kilo almış olursun zaten gebelik sonuna kadar dedi beni çok rahatlattı yaniii
Sonra bebeğimi gördük doktor geçen sefer cinsiyetinden tam emin olamamıştı benimki yine bağdaş kurmuş baya direndi huysuzluk yaptı ama en sonunda kesin kız dediBebeğim 280 grammış 21 cm imiş çok güzel buldu bu değerleri de. Bahsettiğim ağrıdan dolayı rahmin pozisyonuna baktı onu da beğendi erken doğum tehdidi yok görünüyor şu an dedi.
Veeeee renkli ultrasonla bebeğimin resminii gördüüüm, sürekli eliyle yüzünü kapatıyordu huysuzum ama çokkkkk tatlıydıı sanki babasına benzeyecek gibi. Burnu çok güzelmiş doktoru öyle dedi yanakları da tombişş tombişşşVideoda çekti ultrasondan doktorum şu an izliyorumm bu doğsun ben bunu yerim sanırım kızlarrr
Dörtlü tarama testi yaptırdım bir de aslında test yaptırmak gibi bir niyetim yoktu ama doktoruma çok güveniyorum bir kaç hastam oldu ikili testi iyi çıkıp daha sonra amniyosentezde down sendromu teşhisi konulan dedi ben de tamam dedim. Sonuçta tıp bunları hizmetimize sunmuş niye yararlanmayalım
Kısaca çok güzeldi gün geçtikçe daha da bağlanıyorum kuzuma Allah bebeğimi korusun ve isteyen herkese bir evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
maşallah bebeğine ve sanane güzel haberler getirmişsin
bu arada benim kuzumda sürekli eliyle gözlerini kaptıyordu bunun sebebeini öğrendim;
kuzucuklarımız ışıktan etkileniyormuş artık o yüzden bu şekilde tepki veriyorlarmış inanbiliyormusunuz bu çok güzel bişey
benim oğlan ultrasona ilk başladığımızda eli ensesinde uyuyordu sonra uyandı tek el ensede tek el gözündeydi bir dahaki randevuyu iple çekiyorum 9 haziran daha çoook var ayrıntılı ultrasona giricem
karar verdim "günaydın" demeliyim hala herkes uyuyor
uykucular sizi
ben varım ben kesme şeker 9 kaldırdı benibabamız klahvaltı hazırlıyo sizler ne alemdesiniz ben bir geçmişe gidim gelim
canım senin adına çok sevindim işşallah sonunuda getirir yüce mevlammerhaba benim güzel göbekdaşlarım
çok güzel bir gün geçirdim teeeeeeee en başından anlatasım var :78:
sabah 10 da kalktık oğlumla hemmen güzel bir duş alıp koşar adım annemlere gittim saat 11 de annem babam ve erkek kardeşim güzell bir kahvaltı yaptık babamın cuma günü kemoterapi ve radyoterapisi bitti çok şükür bir bayram havası hakimdi masamızdakahvaltıdan sonra annem evi süpürürken bende mutfağı toparladım biran kendimi hiç evlenmemiş gibi hala orda yaşıyormuşum gibi hissettim
saat 13.00 de canım kocacım aradı son dakika bize katılmaya karar verdi annem hemen hazırlanıp oğlumuzu görmeye gittik
oğlum doktorumuzun deyimiyle startı bekleyen koşucuların pozisyonunda duruyordu ve onu izlediğimiz 4 dk boyunda sadece ayaklarını kıpraştırdı ve pozunu hiç bozmadı
baş popo mesafemiz 12 cmtam 16 haftalık maşallah herşeyi çok netti baldırları ayakları iyice etlenmiş kemiklenmiş bebeğim tabi pipoşuda çok meydandaydı artık çelişkiye düşmeyeceğim
61 le başlayan gram azalıp gram artan kilomuz aynı rutin haline devam 61.60 çıktım doktorum keyiflendidemir hapı yazdı yarın sabah başlıyacağım kullanmaya...
2 li test sonuçların temizdi değilmi dedi evet dedim
3 lü yerine sadece afp idi sanırım o nu yaptırdık pazartesi öğleden sonra arayıp telefonda öğrenebilirmişm sonucu
her zamanki gibi 2 hafta sonraya randevummuz alarak mutlucana ayrıldık hastaneden(28 mayıs)
sonra annem eşim ben bi kaç mağaza gezdik çokk tatlı bir elbise aldım
daha sonra babamıda alarak ikeada güzelcene yemek yedik ve geldik
şimdi kocacım yorgunluktan uyuyakaldı bende hemen topiğimize koştum
bizden havadisler bu kadar teyzoşlar
buda sporcu oğlum
canım adına çok sevindim işşallah hepimizde kucagımıza aldıgımız günleri görürüzne guzel.. sen anlatırken sankı ben yasıyormusum gıbı sevındım..allah mutlulugunuzu daım etsın..doktorun 61.i gectın dıye sevınmıs benım kı de 62 oldum dıye dur artık dedıgercı o sonucu gorunce ben bıle boyle kalakaldım.. 4 gundur tempolu hergun 1 saat yürürüş yapıyorum ve yedıklerıme dıkkat edıyorum sımdı 59 um .. 65 kg da dogum yapmayı planlıyorum inşaallah .. doktor bebegın 6. aydan sonra kılo almaya basladıgını 6 aya kadar alınan kılonun bebege faydası olmadıgını annenın bosa aldıgı kılo oldugunu soyledı... benım kızımın da herseyı normal dı..154 gram olmus kılosu..muayeneden evvel 2 tane cıkolata yemıstım belkı cınsıyetını gostermez sıkıntı olmasın dıye..doktorum ultrasona baslar baslamazz ne yaptın annesı sen bu bebege yerınde duramıyor dedı.. bende ıtıraf etmek durumun da kaldım cocugu seker komasına sokmussun yerınde duramıyor kı bır kare fotografını yakalyım dedı.. allahım o kadar cok guldum kı kadın muayene edemedı göbişimin inip çıkmasından..3 lü test ı sordum 2 linin sonucunun temız oldugunu 3 lüye gerek olmadıgını soyledı .. 1 ay sonra yenıden gıdıcem ınsaallah.. ıyı olan sadece bebısım dı velasılın o gun ..
canım eşin hakketmiş dayagı kankiİnşallah birbirimizi kaybetmeyizde o zaman görürüm seni ben :)) ama haklısın sağ salim gelsinlerde keşke koştururuz peşlerinden :)
İyiyim canım çok şükür, sadece bu güzel havada evde kalmak sinirimi bozdu belim ve bacaklarım ağrıyor haftasonuda arabayı eşim alıyor, yoksa çıkardım ama cesaret edemedim oda hala gelmedikonuşmıcam ama kesin kararlıyım sürüm sürüm süründürücem neymiş 2 haftadır beni yanlız bırakmak görsün bakalım, milletin işi ile uraşıyor çokta kıymet bilirler...
Eşim dün gece 10 buçuk gibi geldi. geç saatte yemek yiyip yattık, ondan mıdır bilmiyorum hiç rahat uyuyamadım. türlü türlü sebeplerle abuk sabuk saatlerde uyandım bölük pörçük uyudum. sabah 9 da bir uyandım, ilacımı içtim, tekrar yattım 10 buçukta uyandım ki yine açlıktan ölmüşüm. başım dönüyordu kahvaltı yapıp geçtim pc başına. eşim o kadar yorulmuş ki, baygın uyuyor hala. yıllardır tanırım hiç bu saate kadar uyumamıştı. yorgunluk sebebiyle bugünü evde geçiririz herhalde. arabamız kaza yaptı geçen hafta, tamirde şimdi. evimiz de çok uzak olduğu için çıkamayız herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?