2011 Ekim Anneleri

İnşallah birbirimizi kaybetmeyizde o zaman görürüm seni ben :)) ama haklısın sağ salim gelsinlerde keşke koştururuz peşlerinden :)

İyiyim canım çok şükür, sadece bu güzel havada evde kalmak sinirimi bozdu belim ve bacaklarım ağrıyor haftasonuda arabayı eşim alıyor, yoksa çıkardım ama cesaret edemedim oda hala gelmedi konuşmıcam ama kesin kararlıyım sürüm sürüm süründürücem neymiş 2 haftadır beni yanlız bırakmak görsün bakalım, milletin işi ile uraşıyor çokta kıymet bilirler...

Son düzenleme:

oyy kuzum yanlızmı kalmışş
sende ne güzel dinlenmiş evinde vakit geçirmişsin sefan olsun
bizimde haznedar(hanzade)ziyaretimiz haftaya kaldı

benim eşimde öyle tatlım herkesin her işine koşar hafta sonları alet çantasını alır ev ev dolaşır musluk falan tamir eder bi güler yüzde yarım ağız görürüz sanki mecburuz yapmaya
neyse bu yapılanlar bir şekilde bize geri geliyor ve gelecek ben buna inanıyorum o yüzden boşver be hanzadem

Son düzenleme:

Haklısın canım doğru söylüyorsun, bende kızıcaktım ama vazgeçtim el alem yüzünden neyse bebiş olunca gidemicek zaten:81: :)

merhabalaar.. eslemcim seni gördüm peşindne koştum geldim banada yer varmı aranızdaa:26:
öncelikle herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum inşallah hepimiz yavrucuklarımızı hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp anneli babalı sağlıkla büyütmek nasip olur hepimize inşallah
izninizle bir sorum olucak son bikaçgündür kasıklarımda sızıyla birlikte ağrıda olunca doktor yolunu tuttum şükür bebeğim iyiydi fakat yapılan tetkikler sonucu idrar yolu enfeksiyonu olduğu ortaya çıktı tek kullanımlık monurol ve birde antibiyotik verildi bu yada benzeri bi rahatsızlık yaşayan varmı aranızda arkadaşlar bu enfeksiyon ne kadar sürede geçer bend eolduğu sürece bebeğime zararı olurmu acaba doktor ilerlerse hoş olmıcanı söledi şimdilik rahat ol dedi ama nedense içime sinmiyo acaba panik olmamam içinmi sölemedi bu arada bende allah kısmet ederse ekim annesi olucam inşallah 16 haftalık gebeyim ( bayılıyorum her defasında hamileyim demeye şükürler olsun yüce rabbime)tuğba ben dualarım kendimle birlikte tüm gebe arkadaşlarla allaha emanetsiniz

iyi geceler minik kuşlar :)
kimsecikler kalmamış uyudunuzmu yoksaaaa
ben bu gün gezdim gezdim akşam 9 da geldim eve sonra görümcem geldi gezmeye gittik tekrar yeni geldik evimize

Son düzenleme:
a bu arada yeşil zeytinimi unutuyordum nerdeyse sabah senden yedim kızzz hemde ekmeğimin arasına doldurup
ne güzel haberler getirmişsin bize arkadaşım bu mutluluğunuz hep sürsün inşallah ana oğul.. sevsinler senin oğlunun pipoşunu yaşasın pipoş kardeşliği (ben her ne kadar görmesemde)

kocam diyor ki "hamileler bu saate kalırmı kalk yat "
kendi oturcak ya bilgisayarın başına artık o sabaha kadar oturur sabahda ben devralırım hadi iyi uykular tatlı rüyalar yada günaydın mı desem

ben varım ben kesme şeker 9 kaldırdı benibabamız klahvaltı hazırlıyosizler ne alemdesiniz ben bir geçmişe gidim gelim

ben markete gidiyorum sonra kahvaltı hazırlıycam eşimden saat 1e randevu aldım kahvaltıyı hazırlayıp çağırcam hadi görüşürüz uykucular:76:

canım senin adına çok sevindim işşallah sonunuda getirir yüce mevlambabacıgınada çok sevindim yardan başınızdan eksik etmesin işşallah
canım adına çok sevindim işşallah hepimizde kucagımıza aldıgımız günleri görürüz
canım eşin hakketmiş dayagı kankiama yazık adama 1 kiş o 2 kişi siz hiç adil degil haberin olsun hucum babaya
Günaydın güzellerrrr;

İşte benim minnak bebeğim eli yanağında ve huysuz

Eki Görüntüle 194960

maşallah canım benim yaradan neler yaratıyo rabbime çok şükürrenkli dobblöre ne kadrda gittiniz istanbulda olanlar sülesin sigorta nerelerde geçerli allahım evlatlarının acısını göstermesin işşallah

Pasamcım benim gittiğim doktorda muayeneye renkli ultrasonda dahil her seferinde bakıyor yani normalde muayene 130 TL ama ben 30 lira veriyorum çalıştığım yer ödüyor kalan kısmını.

Bir doktorum daha var Erdem hastanesinde onun cihazları çok iyi değil, orada renkli ultrason var mı bilmiyorum açıkçası Oraya sırf doğumu orada yapacağım için gidiyorum bir de babamı falan tanıyor doktorlar o sebeple daha iyi ilgilenirler hiç değilse. Şu an gittiğim Hisar Hastanesinin indirimli doğum fiyatı 4000 TL civarı o yüzden doğumum orada olmayacak ama doktorumu çok seviyorum 8.aya kadar oraya devam etmeyi düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar hepinize keyifli pazarlar.
Edacım çok güzel haberler getirmişsin bize, çok sevindim canım Allah daim etsin. bundan önceki ultrason fotosunda bu çocuk mekik çekiyor, sporcu demiştim valla ben. illaaaa doktoru diycek
Zehracım renkli foto ne kadar gerçekçi duruyor, hemen hemen tüm hatları belli Beyza nın maşallah çooook tatlı. Allah onu size bağışlasın canım. Usluem den haber yok, kötü bir şey olmamıştır inşallah.

Eşim dün gece 10 buçuk gibi geldi. geç saatte yemek yiyip yattık, ondan mıdır bilmiyorum hiç rahat uyuyamadım. türlü türlü sebeplerle abuk sabuk saatlerde uyandım bölük pörçük uyudum. sabah 9 da bir uyandım, ilacımı içtim, tekrar yattım 10 buçukta uyandım ki yine açlıktan ölmüşüm. başım dönüyordu kahvaltı yapıp geçtim pc başına. eşim o kadar yorulmuş ki, baygın uyuyor hala. yıllardır tanırım hiç bu saate kadar uyumamıştı. yorgunluk sebebiyle bugünü evde geçiririz herhalde. arabamız kaza yaptı geçen hafta, tamirde şimdi. evimiz de çok uzak olduğu için çıkamayız herhalde.

Tünaydııın bugün 10,30 da kalktım kahvaltı hazırladım güzelce kahvaltı yaptık. Şimdi masayı topladım, biraz ev işi yapıcam dün babamıza bir hayli sitem ettim bebeğimle birlikte, ama dayanamadım. Öyle çok yorulmuş ki, boğazları şişmiş, ateş gibi yanıyordu. Skılmışmı benim karım evde üzülmüşmü filan diye beni nazlayacaktı ama yemedim, çık dedim tv yi göremiyorum Bir süre konuşmadım, 10 15 dakika sonra ilacım varmı benim diye sordu, kendisi ne alıcağını bilmez hep ben veririm ilacını saatli şekilde, Kıyamadım sonra üzüldüm haline :93: kalktım ilgilendim. 11 gibi uyuduk ben zaten erken kalktığım için çok halsizdim..

Sizler napıyosunuz herkes iyimi? Leyna gelmiş gecenin 2 sinde birde sitem ediyor hatun kimse yokmu diye bayılıyorum bu kızın enerjisine :))

Paşam dün beni beklemişsin geleyim diye geldim hadi göster bana günümü dostum

Züleyha maşallah canım resmen bir bebiş olmuş annesi :)

İdrar yoly enfeksiyonu olan arkadaşım bol su iç, eğer ilerlemişse ilacınıda al ihmal etme sık çamaşır değiştir vajinal jel kullanmayıkamak için, günlük ped kullanma bunun yanı sıra sürekli kuru tutmaya çalış ve sürekli çamaşır ve selpak değiştir geçmiş olsun korkma bol su ile 2 günde atlatırsın aramızda olanlar oldu :)

Zehra benim gittiğim hastanede doğum da çok pahalı. fiyat aralığına bakar mısın 1500-4700 tl arası. ne saçma. neye göre değişiyor dedim, kalınan odanın koğuş tipi ya da özel tip oda oluşuna göre değişiyormuş. çooookk saçma. operasyon esnasında uyguladığımız yöntemlere, ilaçlara göre filan deseler anlarım da alt tarafı bir oda yani, 5 yıldızlı otelde doğum yapsam daha az para öderim. o yüzde doğumu orda yapmak taraftarı değilim ama doktorumuz dışarda doğuma gitmiyor. duygutimur un doktoruyla görüşüp onun hastanesinde yapabilirim...duygutimur senden hala haber bekliyorum bu arada

Benim de eşim raftinge gitti Düzce ye yalnız Pazar geçirmek tuhaf geldi Ben de bugün evdeyim inşallah ders çalışabilirim içime bastılar dışarıda havalar ne güzel balkonda falan çalışsam diyorum.

Ev iyi boşversene dışarısı yorgunluktan başka bir şey değil, zaten özlemişsinizdir birbirinizi House falan izlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…