2011 Ekim Anneleri

kızlar herkese günaydın.....
sonunda amniosentez yaptırdık cuma günü 3 hafta sonra sonuc çıkacakmış....
beklemesi adamı öldürüyor hamileligimin en güzel günleri düşünmekle aglamakla geçiyor ....
nolur benim için dua edin kızlar inş. hayırlı sonuçlar çıkar....
dayanamıyorum artık....

Son düzenleme:
yok canım ya kalbini ferah tut...olmazsa dr git diyeceğim izin alabilirsen...kafan rahat olur..

aslında kan testi sonuçlarımızda bugün çıkacak telefonda öğrenebilirsin dedi doktorumuz ama gitsem elden alsam bide oğlumu görsem çok içim rahatlıycak Ama bugün çok zor izin almam şansımı bile deneyemem

günaydın güzel arkadaşlarım ve onların bribirinden minik tatlı mis kokulu bebeişleri hepinizi kocaman öpüyorum
bugün çok yoğunum arada bakabilirsem takip edicem ama size bi merhaba diyim dedim..
çooo..k mutlu, güzel bi gün geçirelim hepimiz inşallah....

Seninle bahse gierim bebeğinin sağlığı gayet iyi, az evvel bir arkadaşımın amniosenez sonucunu öğrendik çok güzel çıkmış neler demişlerdi oysa ki kıza :) Kendimi kahrettiğimle kaldım dedi kızcağızda... Allah hayırlısını versin iyi olucak inşallah :)

geçmiş olsun deyancim allahın izniyle tertemiz çıkacak sonuçların
Dualarımız seninler sende düşünmeye çalış biraz 3 haftayı kendine zehir etme canım

Allah korusun canım düşünme öyle. iyi düşün iyi olsun.Kötü düşünceler kötü olayları çağırır dimi?? Herşey çok güzel olacak. Şuan tek yapman gereken şey dua etmek ve iyi düşünmek. Amniyosentez sonucu iyi çıkanların sayısı, kötü çıkanlardan çok biliyor musun?

canım benim inşallah sorunsuz gelecektir sonucun...özür dileyerek sen niye yaptırdın diye sorucam bir an hatırlyamadım...

Günaydın bacılarım iyi haftalar olsun inşallah
Benim belim ağrıyor dün çamaşır makinesini doldurmak için eğildim kalkarken belimi feci lavaboya vurdum resmen acıdan çığlık attım :85:

Çokk geçmiş olsun canım. İçini ferah tut olmamıştır oğluşuna bişey, geçenlerde benimde, çamaşır sepetiyle balkona çıkarken sepet kapıya taktırıp, karnıma vurdu senin gibi korktum çok acımıştı ama doktorum bebek suyun içinde olduğu için çok şiddetli bir darbe olmadığı sürece zarar görmez merak etme dedi, dediği gibide bebeğim gayet iyiydi.....

Son düzenleme:
ben 4 kilo verdim ama hamilelik öncesinden ekmeği kestim ki biyolojik saati kullanıyorum yani
akşam 6dan sonra yemek yemiyorum gerçi aramıyorum eskiden homini gırtlak gece demeden tostları indiriyordum bir de saat 10da yatcaz ki 11i buluyom henüz onu ayarlayamadım sabah da 7de kalkcaz mecburen kalkıom zaten okul var işe gitmek lazım. saatli olunca planlı veriyor insan. doktora danıştım egzersize de başlıcam kızım da Allah ne verdiyse nasılsa sonra veririm diye yedim. :84:bunda çok dikkatliyim valla. zaten kızım 9 aylık bu oldu 4 aylık. önceki kilomu veremeden hamiş kaldım herkese fit bi hamişlik dilerim doğurduktan sonra süpper bi vücutla milleti çatlatın anacım.

Denizcim yeni görevinde başarılar dilerim , umarım herşey yolunda gider senin adına sevindim ama topiğe daha az uğrayacağın için herkez gibi bende üzüldümmm..

herkese günaydın gününüzle beraber haftanız da güzel geçer inşAllah...

canım çok merak etmiştim seni, durumumuz yakındı biliyorsun.. sakın 3 haftayı düşünme, ben tamamen unuttum arada aklımda özellkle kendimle baş başa kaldığımda ama o zaman da sadece dua ediyorum..elden başka bişey gelmiyor, içim çok rahat inşAllah hayırlısıyla çok iyi olcak lütfen üzülme hamileliğinin tadını çıkar hava güzel gez dolaş aklına kötü şeyler getirme..
ben de 26 sında ayrıntı ultrasona gircem, aslında geçen hafta 4 lü testi tekrar yaptırcaktım ama vazgeçtim boşa stres oluyorum, sonuç ne olursa olsun Allah ne yazdıysa o her türlü kabulüm bebeğime kıyamam rabbim inşAllah sağlıkla doğmalarını nasip eder... 26 sını merakla bekliyorum onda da kısmen belli oluyormuş, eski dr.uma ense kalınlığını ölçümlerini falan soruştum hiç bir sorun yok hatta gelişimi çok güzel, bir sorun olsaydı mutlaka seni yönlendirirdim dedi... hayırlısı olsun güzel haberleri karşılıklı veririz inşAllah... dualarımdasın, arkadaşlardan da ricam bebişlerimizin sağlığı için dua etmeleri...
Tüm arkadaşlara sağlıklı bir hamilelik diliyorum, Rabbim bebişlerimizi korusun onlara sağlık versin..

fatoşum teşekkür ederim canım baya içim rahatladı
sanada çok geçmiş olsun sanırım her adımda düşünmek lazım artık atsakmı atmasakmı diye
Allah a emanet bebelerimiz

merhabalar herkese iyi haftalar.
edacım geçmiş olsun.evet canım aheste yok bayadır.
denizcim sanada başarılar dilerim.kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…