yok canım ya kalbini ferah tut...olmazsa dr git diyeceğim izin alabilirsen...kafan rahat olur..
kızlar herkese günaydın.....
sonunda amniosentez yaptırdık cuma günü 3 hafta sonra sonuc çıkacakmış....
beklemesi adamı öldürüyor hamileligimin en güzel günleri düşünmekle aglamakla geçiyor ....
nolur benim için dua edin kızlar inş. hayırlı sonuçlar çıkar....
dayanamıyorum artık....
Sonunda amniosentez yaptırdık cuma günü 3 hafta sonra sonuc çıkacakmış....
Beklemesi adamı öldürüyor hamileligimin en güzel günleri düşünmekle aglamakla geçiyor ....
Nolur benim için dua edin kızlar inş. Hayırlı sonuçlar çıkar....
Dayanamıyorum artık....
beklemesi adamı öldürüyor hamileligimin en güzel günleri düşünmekle aglamakla geçiyor ....
dayanamıyorum artık....
Günaydın iyi haftalar herkese, çok fena geç kaldım uyumuşum bir güzel hemen işlerime bakıcam bitirince görüşürüz kızlar...
dayanamıyorum artık....
Günaydın bacılarım iyi haftalar olsun inşallah
Benim belim ağrıyor dün çamaşır makinesini doldurmak için eğildim kalkarken belimi feci lavaboya vurdum resmen acıdan çığlık attım :85:
Hepinize günayydııınn
Teşekkür ederim Yeşimcim çok naziksin. Bugün büyük gün, yeni görevime başladım hakkımızda hayırlısı :) Ağustos'a kadar birbirimizi yemeden kavgasız gürültüsüz şu süreci atlatırım inşallah :)
İş yüküm arttı biliyosunuzDaha az sizlerle olucam burda, daha az yazabilicem ama aklım sizde olacak. Sık yazamasam da takip edicem mutlaka. Kendinize iyi bakın, hepimize iyi haftalar, sağlıklı günler diliyorum
dayanamıyorum artık....
Çokk geçmiş olsun canım. İçini ferah tut olmamıştır oğluşuna bişey, geçenlerde benimde, çamaşır sepetiyle balkona çıkarken sepet kapıya taktırıp, karnıma vurdu senin gibi korktum çok acımıştı ama doktorum bebek suyun içinde olduğu için çok şiddetli bir darbe olmadığı sürece zarar görmez merak etme dedi, dediği gibide bebeğim gayet iyiydi.....
merhabalar herkese iyi haftalar.
Edacım geçmiş olsun.evet canım aheste yok bayadır.
Denizcim sanada başarılar dilerim.kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?