kuzenimde çok atletik bir isim oldu kesin sporcu olacak demişti ilk söylediğimizde oğlumda onu doğrularcasına her gittiğimizde ayrı hareketler gösteriyor bize
deniz teyzesinin deyimiyle 12 haftalıkken mekik çekiyordu
doktorumuzun deyimiyle 16 haftalıkken startı bekleyen koşucular gibi duruyodu
senin yakıştırmanda çok hoşuma gitti totom havalandı benimde
hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
saol canım. cumatesi öğrendim, öğrendiğimden beri ayaklaım yere basmıyorilk bebeğimizi kaybettiğimiz için cinsiyeti gerçekten hiç önemli değildi, sevincimin nedeni artık karnımdaki bebişin ne olduğunu öğrenmiş olmak. allah herkese nasip etsin
bahsetmiştim ya kendi işimi kurmaktan. geçen hafta onlarla ilgili koşturdum hep. bir,iki tane de teklif isteyen oldu. onlarla ilgilendim. bu hafta dinlenicem ama. zaten çarşamba aşkamı çeşme'ye gidiyorum. inşallah havalar böyle güzel gider de deniz sezonunu açarım
inşallah geçmiştir şimdi işyerindeki sıkınntıların. hadi sen de öğren artık bebişin cinsiyetini bir an önce
ay maşallahgözümde canlandı şimdi karnında nasıl göründüğü, çok güldüm valla
kızlar dün fox tv de lale devrine takıldım hamile olan bi kız var dizide onun yogamı ne yapıyolardı o sahneyi görünce durdum baktım biraz hoca adama eşiniz kaç haftalık dedi adam 15+4 deyince hoca tebrik etti falan her eş bilmez ilgilisinziz tebrik ederim vs........
ben bunu izledikten sonra eşimi test edeyim dedim içerden gelir gelmez ben kaç haftalık hamileyim dedim ve hiç tereddütsüz sakin bi şekilde 16+1 dedi seviyorum ben bu adamı ya
aynı numarayı c.tesi bende yaptım canım ama benimki 4 hafta geride kalmış
herkese günaydın gününüzle beraber haftanız da güzel geçer inşAllah...
canım çok merak etmiştim seni, durumumuz yakındı biliyorsun.. sakın 3 haftayı düşünme, ben tamamen unuttum arada aklımda özellkle kendimle baş başa kaldığımda ama o zaman da sadece dua ediyorum..elden başka bişey gelmiyor, içim çok rahat inşAllah hayırlısıyla çok iyi olcak lütfen üzülme hamileliğinin tadını çıkar hava güzel gez dolaş aklına kötü şeyler getirme..
ben de 26 sında ayrıntı ultrasona gircem, aslında geçen hafta 4 lü testi tekrar yaptırcaktım ama vazgeçtim boşa stres oluyorum, sonuç ne olursa olsun Allah ne yazdıysa o her türlü kabulüm bebeğime kıyamam rabbim inşAllah sağlıkla doğmalarını nasip eder... 26 sını merakla bekliyorum onda da kısmen belli oluyormuş, eski dr.uma ense kalınlığını ölçümlerini falan soruştum hiç bir sorun yok hatta gelişimi çok güzel, bir sorun olsaydı mutlaka seni yönlendirirdim dedi... hayırlısı olsun güzel haberleri karşılıklı veririz inşAllah... dualarımdasın, arkadaşlardan da ricam bebişlerimizin sağlığı için dua etmeleri...
Tüm arkadaşlara sağlıklı bir hamilelik diliyorum, Rabbim bebişlerimizi korusun onlara sağlık versin..
yapma yav
açıkçası bende nokta vuruşu yapmasını beklemiyordum çünkü ben bile bazen kk daki etiketimden yardım almıyor değilim yani :78:
kızlar dün fox tv de lale devrine takıldım hamile olan bi kız var dizide onun yogamı ne yapıyolardı o sahneyi görünce durdum baktım biraz hoca adama eşiniz kaç haftalık dedi adam 15+4 deyince hoca tebrik etti falan her eş bilmez ilgilisinziz tebrik ederim vs........
ben bunu izledikten sonra eşimi test edeyim dedim içerden gelir gelmez ben kaç haftalık hamileyim dedim ve hiç tereddütsüz sakin bi şekilde 16+1 dedi seviyorum ben bu adamı ya
inşallah seninde iyi çıkar...
ya kızla kafam karma karışık şimdi ikili test yaptırdık zamanında down sendorumu çok düşük çıktı...
ense ölçümü burunkemıgı normalıdı bir sorun yoktu
sonra döetlü test yaptırdık iki defa çok yüksek çıktı.... 1/8gibi acayip yüksek çıktı iyice kafam karıstı çok korkuyorum.... nette bakıyorum kimi doktor ikili testi önemsiyor kimisi dörtlü testi buna göre ne cıkar acaba çok korkuyorum kızlaR .........
bizde de her hafta pazartesi o hafta sonuna kadar ne olacağı, anne ve bebekteki değişiklikler neler onu okuyorduk hep ilk okuyan diğerini arayıp anlatıyordu şu oluyomuş bu olacakmış filan diye. baktım bugün telefon gelmedi, vayy sen misin okumayan niye naz yaptım. geçen 10 gündür işte değildi, 100 kadar iş maili birikmiş, onları yapmaktan fırsat olmadı dedi pek bozuldum vallaaadur bakim aradan bir iki gün geçsin bir de ben sorayım
wuuu sizinki yaptığınız çok hoşmuş
ben genelde her hafta başlarımızda açar okurum o da dinler kuzu kuzu suratında eblek bir gülümsemeyle
hee bide msj geliyor bana hergün onuda okuyorum kendilerine ÜCRETSİZ kızlar
HAMİLE YAZIP 2222 YE GÖNDERİN ONLAR SİZİ YÖNLENDİRECEK DAHA SONRAKİ MSJLARDA SATINIZI YAŞINIZI FALAN İSTİYCEK VE DAHA SONRA GÜNLÜK BŞLGİLENDİRME MSJI ATICAKLAR ÇOK HOŞ KESİNLİKLE FAYDALANIN
wuuu sizinki yaptığınız çok hoşmuş
ben genelde her hafta başlarımızda açar okurum o da dinler kuzu kuzu suratında eblek bir gülümsemeyle
hee bide msj geliyor bana hergün onuda okuyorum kendilerine ÜCRETSİZ kızlar
HAMİLE YAZIP 2222 YE GÖNDERİN ONLAR SİZİ YÖNLENDİRECEK DAHA SONRAKİ MSJLARDA SATINIZI YAŞINIZI FALAN İSTİYCEK VE DAHA SONRA GÜNLÜK BŞLGİLENDİRME MSJI ATICAKLAR ÇOK HOŞ KESİNLİKLE FAYDALANIN
onuda yaptım ben bacım
bize niye söylemiyosunuz yaa boşa mı gitti 16 haafftaa :84:
bildiğim kadarıyla ikili testte bir anormallik yakalama oranı daha yüksek. hatta benim doktorum ikili test sonucu iyi çıkınca başka test falan istemedi. senin doktorun neden istedi ki ikili test sonucu iyi çıkmış sonuçta? bazı hastaneler para kazanmak uğruna böyle şeyler yapabiliyorlar ve boşuna strase sokuyorlar bizleri. senin yerinde olsam başka doktora danışırdım
merhaba kıssslarrr,
ben arada gırıomm ama unutulmuşumdur herladeeee...neysem ben de öğrend,m yawrummm kızzzmışşş... Rabbim hepimize hayırlı evlat rahat doğumllar nasippp etsin...bide isim konusunda yardım isticemmm var mı baktığınız sitelerrr falan...bide neler alıosunuz..bu park yatak konusunda ne düşünuosunuz.ben odasınınn dışında bnm yanımda bir süre kalsın istıorum park yataklar uygun mudur, araştırann var mı acabaa???
aa süpermiş. hele ücretsiz oluşu daha bi güzelturkcell sanırım. bir yerden çıkarır bunu turkcell ama bi deneyim şimdi. sağol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?