2011 Ekim Anneleri

ay maşallah gözümde canlandı şimdi karnında nasıl göründüğü, çok güldüm valla

tahmin edebiliyorum, ne büyük mutluluktur :) Allah bu mutluluğunuzu daim etsin, sürecin sonuna kadar sağlıklı haberler alın inşallah :)
aa çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun, bol bereketli olsun inşallah :) bebeğin de uğur getirir ve her şey yolunda gider umarım.
evet evet ben de öğreneyimmm ismiyle seveyim minnoşumuu şuan sadece bunu düşünüyorum, iş yerinde sıkıntım görünürde geçti ama sadece üstü kapatılmış gibi geliyor bana. çok da sıkıntı yapmıyorum bunu, varsa yoksa minnoşuummm.

kızlar dün fox tv de lale devrine takıldım hamile olan bi kız var dizide onun yogamı ne yapıyolardı o sahneyi görünce durdum baktım biraz hoca adama eşiniz kaç haftalık dedi adam 15+4 deyince hoca tebrik etti falan her eş bilmez ilgilisinziz tebrik ederim vs........
ben bunu izledikten sonra eşimi test edeyim dedim içerden gelir gelmez ben kaç haftalık hamileyim dedim ve hiç tereddütsüz sakin bi şekilde 16+1 dedi seviyorum ben bu adamı ya

aynı numarayı c.tesi bende yaptım canım ama benimki 4 hafta geride kalmış

inşallah seninde iyi çıkar...
ya kızla kafam karma karışık şimdi ikili test yaptırdık zamanında down sendorumu çok düşük çıktı...
ense ölçümü burunkemıgı normalıdı bir sorun yoktu
sonra döetlü test yaptırdık iki defa çok yüksek çıktı.... 1/8gibi acayip yüksek çıktı iyice kafam karıstı çok korkuyorum.... nette bakıyorum kimi doktor ikili testi önemsiyor kimisi dörtlü testi buna göre ne cıkar acaba çok korkuyorum kızlaR .........

bizde de her hafta pazartesi o hafta sonuna kadar ne olacağı, anne ve bebekteki değişiklikler neler onu okuyorduk hep ilk okuyan diğerini arayıp anlatıyordu şu oluyomuş bu olacakmış filan diye. baktım bugün telefon gelmedi, vayy sen misin okumayan niye naz yaptım. geçen 10 gündür işte değildi, 100 kadar iş maili birikmiş, onları yapmaktan fırsat olmadı dedi pek bozuldum vallaaa dur bakim aradan bir iki gün geçsin bir de ben sorayım

bildiğim kadarıyla ikili testte bir anormallik yakalama oranı daha yüksek. hatta benim doktorum ikili test sonucu iyi çıkınca başka test falan istemedi. senin doktorun neden istedi ki ikili test sonucu iyi çıkmış sonuçta? bazı hastaneler para kazanmak uğruna böyle şeyler yapabiliyorlar ve boşuna strase sokuyorlar bizleri. senin yerinde olsam başka doktora danışırdım

wuuu sizinki yaptığınız çok hoşmuş
ben genelde her hafta başlarımızda açar okurum o da dinler kuzu kuzu suratında eblek bir gülümsemeyle
hee bide msj geliyor bana hergün onuda okuyorum kendilerine ÜCRETSİZ kızlar
HAMİLE YAZIP 2222 YE GÖNDERİN ONLAR SİZİ YÖNLENDİRECEK DAHA SONRAKİ MSJLARDA SATINIZI YAŞINIZI FALAN İSTİYCEK VE DAHA SONRA GÜNLÜK BŞLGİLENDİRME MSJI ATICAKLAR ÇOK HOŞ KESİNLİKLE FAYDALANIN

merhaba kıssslarrr,
ben arada gırıomm ama unutulmuşumdur herladeeee...neysem ben de öğrend,m yawrummm kızzzmışşş... Rabbim hepimize hayırlı evlat rahat doğumllar nasippp etsin...bide isim konusunda yardım isticemmm var mı baktığınız sitelerrr falan...bide neler alıosunuz..bu park yatak konusunda ne düşünuosunuz.ben odasınınn dışında bnm yanımda bir süre kalsın istıorum park yataklar uygun mudur, araştırann var mı acabaa???

onuda yaptım ben bacım

aa süpermiş. hele ücretsiz oluşu daha bi güzel turkcell sanırım. bir yerden çıkarır bunu turkcell ama bi deneyim şimdi. sağol canımm

herkeze günaydınlar:81::81::81::81:bugün özel doktora randevu aldım yavrumu görücem daya doya babayla annaneyle gidicez işşallah :81::81:bakalım işşallah cinsiyetimizide gösteriri kız olsun erkek olsun yeterki benim parçam olsun önemli degil yşasın çok heyecanlıyım kesme şekerim bekle annen seni görmeye geliyokusura bakmayın geçmişe gidemicem çıkmam lazım birazdan rabbime emanet olun bakalım kutudan ne çıkıcak şimdiden heyecan sardı yaw

ya canım zaten dörtlü testiö kötü çıkınca doktorumu degıstırdım o biraz kötü konustu benımle hemen amnıosentez yaparız kotu cıkarsa kurtaj fılan yaparız dıyınce bende attı şarter... bende üniv.prof. varmıs onu tavsıye ettıler ona gıtmeye basladım oda testı yenıledı artık yapacak bırsye yok dedı en uygunu amnıosentez dedı yaptırdık beklıyoruz bakalım

hoşgeldin sevozy.
ben henüz öyle büyük alışverişlere başlamadım. bu konuda topiğimizde en araştırmacı kişilik bana göre hard_disc arkadaşımız ama günlerdir gelmiyor maalesef. istersen özel mesaj at. taşınmayı planlıyordu sanırım ev taşıyorlardır. gelince görür, link filan gönderiyordu çünkü bize. ben de zamanı geldiğinde sorucam tekrar.
bu kadar ara verme bak bunların hepsini konuştuk biz zamanında :) daha sık bekliyoruz kızınla seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…