kızlarrr benimde cinsiyeti belli olduu oğlum oluyorrr pipişsinii gösterdiii sonundaaa balbulaşığı yavrum benim :)))))))
kızlar bebişimin cinsiyeti belli olduoğlum oluyor
kızlar bebişimin cinsiyeti belli olduoğlum oluyor
kızlarrr benimde cinsiyeti belli olduu oğlum oluyorrr pipişsinii gösterdiii sonundaaa balbulaşığı yavrum benim :)))))))
gozunuz aydın hayırlısıyla allah kucagınıza almayıda nasıp etsın
OHH PEŞPEŞE İKİ ŞEHZADE HABERİ
TEBRİK EDERİM KIZLAR SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH TOSUNCUKLAR
amin canımKarnında büyüyen şeyin cinsiyetini öğrenmek süper bi şeymiş Isim düşünübiliyoruz en azından
oy bide hissetsek sıpaları
Yani en azından ben henüz hissetmedim
Senin kaç haftalıktı canım :26:
Isim ne düşünüyorsun kopya çekim
anneler mrblar..o kadaer uzun zaman oldu ki yazmıyalı çoğunuzla hiç konuşmamışım..:78:
ama bu arada takip ediyodum da..
neysem neticeyle aranıza döndüm tekrardan..alın benide aranısaaa...
bu arada bende olanları bende anlatiim şu ana kadar ki testler normal çıktı sıkıntı yok çok şükür..vee benimde çocuumun pipisi var..erkek olcak inş.
allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin...
erkek yılındayız galiba kızlar
bugün 16 hafta 3 gün oldu, 17. Haftanın içindeyiz yani
Ben ufak ufak bişeyler hissediyodum ama emin değildim. Doktoruma sordum. Hissedersin dedi düşük kiloda hamile kaldığım için daha kolay hissedersin dedi. Ama daha babamız dokunca hissedilecek kadar güçlü değil kıpırtılar
isim olarak "ege" geçiyor aklımdan, babamız girit, selanik ve izmir karşımmı olduğu içinAma herkesten gelecek öneriye de açığız şu anda
sen ne düşünüyosun?
ene 1 gün büyükmüş senin oğluş benim oğluşumdan abisi sayılır
Ege güzel canım çok beyendim bende kısa ve tek isim düşünüyorum :26:
Biz ilk evlendiğimizde hep oğlumuz olursa rüzgar koyucaz diyorduk ben hamile kalınca birden dönüverdimSanki 10 erkekten 8 i rüzgar gibi geliyor bana
Babamız hala rüzgardan yana bakalım başka alternatifimiz yok şimdilik
Rüzgar güneytepeCool oldu bea :26:
denizcim hoşgeldin :80: seninki bugün mü belli olacakt?
miyabbaaa :80:
edacım ahh güzelim benim sen ne yaptınn yaaa!! kendinize iyi bakın diye bas bas bağırıyoruz burdan dimiiii. biraz daha dikkat canım çok geçmiş olsun.
yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz.
yeni cinsiyet haberleri almışız ne hoş. şu gıcık adam olmasaydı, tatsızlık yaşanmasaydı ben de bugün söyleyecektim sizecumartesi yerine 19 mayısta gidebileyim diye aradım bugün, perşembe günü çalışmıyorlarmış acil açıkmış ama bizim doktorlar yokkmuuşş :84: ctesi 9'a randevu aldım. inşallah o gün öğrenicem ben de. gerçi aynı gün, doktor çıkışı yola çıkıcaz hemen, çorum a gidiyoruz eşimle. leynaya ya da edaya söylerim size yazar inşallah.
bugün bizim hafta dönümümüüzzpazartesilerden nefret ederdim, artık iple çekiyorum. her pazartesi biraz daha yaklaşıyoruz kavuşma anına
Çok güzel bir isimmiş Rüzgar dasoyadınız güneytepe'yse baya bi cool olacağı kesin. hatta geleceğin hava kuvvetleri komutanı ismi gibi
teşekkürler burcucum sen de hoşgeldin. geçen hafta yoktun, işyerimle ilgili biraz sıkıntı yaşadım o yüzden bu sabahki randevumu ertelemem gerekti. aslında gidebilirdim ama tatsızlık uzamasın diye hiç izin istemedim bileen azından perşembe gideyim istedim, o da olmadı. cumartesiye kaldık maalesef.
nasılsın nerelerdeydin? hayırlı olsun oğlun geliyormuş :) çok sevindim maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?