TMM CNM 1 tane okudum 2 tane daha yarın sabah okurum.Allah kabul etsin hepimizin bebişlerini korusun
Heeeeyyyyy annişler nasılsınız günaydın hanzademm senin testi yaptık kızçem biraz kıpırdandı ama tam değil oğluşta hiç tık yoktu umrunda bile değil zeten her ultrasonda totosunu dönüyo yine dönmüştü sanırım.
fatoş cnm zeytincikcik doğru söylüyo emelin kızına talip olan bendim günahını almayın küflü zeytine ver kızını sen ver iyidir hoştur o
benim dr dün 16 haziran da gağırdı 21 haftalık oluyorum...ama 20-24 arası diye biliyorum..olmazsa 1 hafta önceye alsan olmazmı..
Güzel anneler ve minik yavrularıı, biz geldik oğlumlaa:80:
var mı bakalım bizi özleyennn:82:
Tatlım bir Ispartalı olarak gül suyu kullanmanı tavsiye ederim ama saf gül suyu kokusu pek hoş değildir saf olanın ama hemen dağılır. Ama gül suyuda cildi çok kurutur bu yüzden önce gül köpükleri var doğal cildi temizlemek için önce onlarla yüzünü yıka daha sonra saf gül suyunu yüzüne elinle sür son olarak yüz kremleri var gül kremi onu sür bak 15 gün içerisinde cildin düzelmeye başlıycak. eğer siyah noktan yada boş gözeneklerin varsa toniğinide kullanabilirsin bu yazdığım ürünler tamamen doğal gül mağazalarında bulabilirsin. Ama ben rosensı öneririm. Bizde saf gülsuyunu herkez kullanır hemen hemen ben hayatım boyunca farklı bir krem kullanmdaım ve yüzümde pürüssüs hatta ortaokulda niye benim sivilcem yok bende genç kız olucam diye ağlardım :)) Ailemdede herkezin yüzü pürüssüzdür. Buarada yüz temizleme köpüğüyle eşinde traş olabilir sakalları yumuşacık yapıyor ve yüzdeki kıl dönmelerine engel oluyor. Benim eşim bütün arkadaşlarına tavsiye eder..
memnuniyetle canımmm. Yazdım bile.
canım bu hafta okuyalım diyoruz. ama yoğunluk dün ve bugün olarak okuyacağız. Bu arada Yasinler Paşama ve bebişine gidiyor. Paşam'ın biraz sıkıntısı var da...
TMM CNM 1 tane okudum 2 tane daha yarın sabah okurum.Allah kabul etsin hepimizin bebişlerini korusun
Heeeeyyyyy annişler nasılsınız günaydın hanzademm senin testi yaptık kızçem biraz kıpırdandı ama tam değil oğluşta hiç tık yoktu umrunda bile değil zeten her ultrasonda totosunu dönüyo yine dönmüştü sanırım.
fatoş cnm zeytincikcik doğru söylüyo emelin kızına talip olan bendim günahını almayın küflü zeytine ver kızını sen ver iyidir hoştur o
güzel anneler ve minik yavrularıı, biz geldik oğlumlaa:80:
Var mı bakalım bizi özleyennn:82:
bak senn madem zeytin bukadar mikemmel bir kaynana adayı sen niye çakılı vermiyosun bakim?
Buarada seni çok kıskandığımı söylemeliyim benim kızımda kıpırdanırdı ama hanzadenin dediği gibi bizim fenerimiz küçüktü hıhh
Tatlım bir Ispartalı olarak gül suyu kullanmanı tavsiye ederim ama saf gül suyu kokusu pek hoş değildir saf olanın ama hemen dağılır. Ama gül suyuda cildi çok kurutur bu yüzden önce gül köpükleri var doğal cildi temizlemek için önce onlarla yüzünü yıka daha sonra saf gül suyunu yüzüne elinle sür son olarak yüz kremleri var gül kremi onu sür bak 15 gün içerisinde cildin düzelmeye başlıycak. eğer siyah noktan yada boş gözeneklerin varsa toniğinide kullanabilirsin bu yazdığım ürünler tamamen doğal gül mağazalarında bulabilirsin. Ama ben rosensı öneririm. Bizde saf gülsuyunu herkez kullanır hemen hemen ben hayatım boyunca farklı bir krem kullanmdaım ve yüzümde pürüssüs hatta ortaokulda niye benim sivilcem yok bende genç kız olucam diye ağlardım :)) Ailemdede herkezin yüzü pürüssüzdür. Buarada yüz temizleme köpüğüyle eşinde traş olabilir sakalları yumuşacık yapıyor ve yüzdeki kıl dönmelerine engel oluyor. Benim eşim bütün arkadaşlarına tavsiye eder..
Amanda aman kimler gelmiş hoşgelmişş :)) neredeyse 1 hafta olucak yarın, nerelerdeydin anlat çabuk hesap ver bakalım
Bak senn madem zeytin bukadar mikemmel bir kaynana adayı sen niye çakılı vermiyosun bakim?
Buarada seni çok kıskandığımı söylemeliyim benim kızımda kıpırdanırdı ama hanzadenin dediği gibi bizim fenerimiz küçüktü hıhh
nerdesiniz siz
çok merak ettim
Bak senn madem zeytin bukadar mikemmel bir kaynana adayı sen niye çakılı vermiyosun bakim?
fatoşum çok saol canım benim bende rosensı kullanıyorum ama pamukla sürüyodum cildime zaten kuuru ondan sonra iyice kabuk kabuk oluyor dediğin gibi söylediklerini akşam aktara uğrayıp varsa hemen alıp uygulıycam çünkü çok mutsuz olmaya başladım saçlarımda beyazladı kıllarda coştu kendimi iğrenç buluyorumsiyah nokta yok çok şükür bi o eksik ama 2 senedir bi çok şey denedim inşallah bu işe yarayacaktır 15 gün değil 1 ay beklemeyede razıyım çooooooook teşekkür ederim fatoş
ayy zeytinime bak sen, merak ettim diyen dillerini yirim
oleeeey 17. haftamıza girmişiz. Hanzade siz de mi :) aynı senle günlerimiz. kendi günüme bakınca seni de hatırlıyorum çünkü.
şimdi biz daha yeni mi dört aylık olduk yani kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?