2011 Ekim Anneleri

:
bak kızına bu oğlanlar mı tembel oluyor acaba ama fatonun'kide kızdı kesin onun feneri küçük geldi :))

benim dr dün 16 haziran da gağırdı 21 haftalık oluyorum...ama 20-24 arası diye biliyorum..olmazsa 1 hafta önceye alsan olmazmı..

Canım benim doktorum ayrıntılı ultrasonun genelde 18-22 yada 19-23 haftalar arası yapıldığını söylemişti ama ben 16 haftalıkken 3'lü teste gittiğimden 1 ay sonrasına rutin kontrolüme denk gelen zamanda 20. haftanda gel ayrınrılı ultrasona bakalım demişti. Bebekler bu haftalar arasında gelişimini tamamlamış oluyorlarmış buyüzden anomali taraması için en uygun haftalar bunlarmış. Bence 16-18 hafta arası üçlü testini yaptıran arkadaşlar ayrıntılı ultrasona 22-23. haftalardada gidebilirler. Ama tabi üçlü testleri yapılmadıysa 20. haftadan sonra üçlü test için geç kalmış oluyolar galiba.

fatoşum çok saol canım benim bende rosensı kullanıyorum ama pamukla sürüyodum cildime zaten kuuru ondan sonra iyice kabuk kabuk oluyor dediğin gibi söylediklerini akşam aktara uğrayıp varsa hemen alıp uygulıycam çünkü çok mutsuz olmaya başladım saçlarımda beyazladı kıllarda coştu kendimi iğrenç buluyorum siyah nokta yok çok şükür bi o eksik ama 2 senedir bi çok şey denedim inşallah bu işe yarayacaktır 15 gün değil 1 ay beklemeyede razıyım çooooooook teşekkür ederim fatoş

akşam bende okurum ama olur bişi olur okuyup akşama derim size

günaydın arkadaşlar.
yasini okudum Allah kabul eder inş. paşacım her şey yolunda gider Allahın izniyle.
bugün öğlen dersim var akşama doğru da yola çıkacaz tatil için annemlere gidecez çooook özledim ben onu

Bak senn madem zeytin bukadar mikemmel bir kaynana adayı sen niye çakılı vermiyosun bakim?
Buarada seni çok kıskandığımı söylemeliyim benim kızımda kıpırdanırdı ama hanzadenin dediği gibi bizim fenerimiz küçüktü hıhh

oleeeey 17. haftamıza girmişiz. Hanzade siz de mi :) aynı senle günlerimiz. kendi günüme bakınca seni de hatırlıyorum çünkü.
şimdi biz daha yeni mi dört aylık olduk yani kızlar??

ay ben bu cadalozla dünür olurmuyum önce bi bana sor

Bende gül mağazası bulur bulmaz alayım çok problemli değilim ama bakım yapmaktan zarar gelmez :) rosensı markamı canım?

Amanda aman kimler gelmiş hoşgelmişş :)) neredeyse 1 hafta olucak yarın, nerelerdeydin anlat çabuk hesap ver bakalım

Ya valla sormayın canımcım özledim sizi de işte.. Zaten hiç halim yoktu bi dinleniyim dedim, bi de hafta sonu zaten kocişle geçiyor filan biliyosunuz. Neyse bu hafta biraz hareketli geçti, bizim küçük kuzenlerden biri biraz yaramazlık yapmış ona üzülüp sıkıldık.. Çok şükür sorun halledildi, yani inş... Neyse böyle uzakta olunca aklımda onlarda kaldı, telde bi yere kadar bende kendimi işe güce vurdum, kafam dağılsın bari dedim ama bende dağıldım çok yormuşum kendimi, sarhoş gibiyim kaç gündür bi de zihin yorgunluğu olunca.. Neyse şimdi fena değilim şükür, sağlımız iyi heralde oğlumla biraz önce çalar saat gibi öten midemizi doyurduk da geldik..:82:

Sizi sormalı, ne yaptınız, nasılsınız? hal keyif yerinde mi?.. Özledim valla

Son düzenleme:

aaaayyy o benim kızımı çiğ çiğ yer cadı baksana dil 5 karış her lafa bir cvp oğluna bişey diyemem ama benim kızı alırsa çok çektirir ama seninkine yapmaz bana arsızlanmaya alıştı o

Fatoşum ben şimdi
gül köpüğü
gül suyu
gül kremi alıcam dimi ve aynı bu sıradaki gibide uygulıycam :26:
Bi teyit edim istedim
Inşallah üçünüde aktarda bulabilirim
yada istanbulda başka tavsiye edebilceğin yer varmı bunları temin etmek için

ayyy evet o tüylerle benimde başım dertte her geçen gün biraz daha tüyleniyorum. göbeğimde bebe yağından sonra kıllanma olmuştu buyüzden kullanmayı bıraktım ama şimdide bacaklarım coştu bacaklarımı alıyorum ama göbeğim için doğundan sonra dökülür diyor, tecrübeli anneler. napsamki ama eşimde dalga geçmeye başladı. oooo bakıyorumda göbeğinizde imaj değişikliği yapıyorsunuz falan deyip gülüyor. Birde yüzümde ara ara renk değişikliği oluyor bazen çok güzel oluyorum başka bi güzellik geliyo bazende toprak rengi oluyorum ozaman ölmüşüm gibi hissediyorum. yani bazen güzel bazen çirkin oluyorum ama hamile kaldığım günden beri hep pembe yanaklıyım küçük kırmızı yanaklı çocuklar gibi oldum neden oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…