Evet paşam hep gül böyle eminim bebeğinde seninle gülmüştür annesi :))
Ne zamana kadar yatak istirahatin var?umarım her şey yolunda gider doktorda korkulacak bir şey yok demiş nasıl olsa içini ferah tut.
Canom geçmiş olsun canım, istirahat et ve bol sıvı tüketmeye çalış... doğum olucak olsa, su çok fazla musluk gibi gelir..korkulcak bişi yokmuş eğer açıklık filan olsa seni hastaneye yatırırdı zaten, ilişkide bulunmayın bu sürede canım...
1 yasin ve kenzül arş okucam inşallahallah bebeğini sağlıkla kucaına alıp anneli babalı güzel günlerde büyütmesini nasip etsin hepimieze inşallahPaşam haberini yeni okudum. Sıkma canını tatlım, Aman deyim isyan da etme. Arkadaşın dediği gibi Allah'ın gücüne gider. Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.
Kızlaaar, fikrim geldi. hadi yasin kampanyası başlatalım Paşam için? Ne dersiniz.41 Yasin-i Şerifi paylaşalım. Bilmeyenler Türkçesinden okusun. 41 kişi okuyup dua edelim.
1. benim. Hadi bakalım başkaaaa kim var?
hmmm sağol canım söylediğin iyi oldu daha az evhamlanırım artık her ağrıda kkoşmam hastaneyesaol cnm benim biraz iyi şimdi evet bebiş yukarı çıkarken 17-18-19.haftalarda lif ve bağlar geriliyormuş ağrı olması normalmiş
kesinlikle ço faydalı siyahüzüm içinede bir kaç tane doğranmış incir kompostosu kabızlığa kansızlığa çok iyi geliyomuş gaz sancısıkabızlık için doğal komposto öneriyo benim dr denedim faydasınıda gördümafiyet olsun canımbende bu hazır meyva çaylarıdan almayı düşündüm bi arkadaş dedik ne kadar doğalda deseler katk maddesi var dedi bende meyvesuları falanda çok kötü zaten şimdi kendim üretim yapmaya karar verdim elma erik kayısı kurusu alıp hoşaf yapıcam sıcak içersen meyva çayı olur soğuk içersen meyva suyu olur en doğalı napiiimmm
günaydın kızlar...bizde dün hastanedeydik oğlumla....galiba taşım oynamış....yine antibiyotik verdi doktor iğne( hiç hoşlanmıyorum bundan
slm arkadaşlar.3lü tarama yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftalarında yaptırdılar acaba bana 2 li taramadan sonra haziran 3 te geldedi dr,arada rahatsızlanınca ( 12 mayısta ) başka bir hastanenin acil servisine gittiğimd eoradaki dr da 3lü zamanın gelmiş hafta içi ayrıntılı ultrasona gel demişti ikilemdeyim yanisiz nedersiniz en yaygın ve normal olanı kaçıncı haftadır acaba :26:
günaydın...geçmiş olsun canım..bende antibiyotik kullandım 14. Haftamda ateşten dolayı (
güzelşim ben zaten 1 kutu kullanmıştım( şimdi 5 adet daha iğne olucam
ayrıntılı ultrason için 4 temmuza randevu verdiler bugün, ama o zaman 23 + 2 oluyorum, geç mi olur acaba?
ben de ekim annesi olucam inş kızlar ya galiba daha önce yazmıştım buraya ben ama takip edemedim topiği :)
neyse konunun başını kaçırdım ama yasin okunuyormuş ben de okuyabilirim kim ilgileniyo bu konuyla??
Birinci hedefimiz paşamın iyi haberler alması İkinciside senin tepiklerini hissetmen Paşama yasin okuduk sanada lokma dökeriz
Benim alnımda biri sönüyo biri yanıyoHayatımda hiç bu kadar sivilcelendiğimi hatırlamıyorum ama nedense dert etmiyorum
Günaydın usluem.
Günaydın güzel anneler ve minnak bıdıklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?