2011 Ekim Anneleri

Listeyi güncellemem lazım ama yarın güncellerim 6 yeni arkadaşımız geldi 4 tane cinsiyet belli oldu Yeni gelen cinsiyetlerle birlikte 7 cinsiyet var 6sı erkek 1i kız. 6 erkeğe bi kız düşüyo
Size iyi hoş sohbetler hatunlar Uykum geldi gidip yatıyım Benim kızım gece kuşu olucak sanırım hala pıtır pıtır bişeyler yapıyo içerde uyumamış Sanırım teyzelerine iyi geceler demek istiyo içerden
İyi geceler tatlı rüyalar Güzel mutlu bi güne uyanın inşallah

Evet paşam hep gül böyle eminim bebeğinde seninle gülmüştür annesi :))

allah razı olsun tekrardan yasin için sag olun beni mutlu ettiniz dilerim yardanda sizi mutlu etsin karnınızdaki yavrularınızın acısını göstermesin içindede benimkini bu arada amiysentez olan arkadaşımada rabbimden şifa diliyorumiyiki varsız benimde dualarım sizlerle bu arda hanzate teyzesi bir şey demişti benimki dondurmayı çok seviyo

anne

..

İlk kundağın

Ben oldum, yavrum;

İlk oyuncağın

Ben oldum.

...

Acı nedir

Tatlı nedir... bilmezdin

Dilin damağın

Ben oldum.

Elinin ermediği

Dilinin dönmediği

Çağlarda, yavrum

Kolun kanadın

Ben oldum

Dilin dudağın

Ben oldum.

Belki kıskanırlar diye

Gördüklerini

Sakladım gözlerden

Gülücüklerini...

Tülün duvağın

Ben oldum!

Artık isterlerse adımı

Söylemesinler bana

'Onun ...

Bi kızım olsun..

parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..

Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede

gaz sancıLarını gördükçe içim acısada

kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.

Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'

diye içim sızlasın ..

İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..

Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..

Yeni yeni...

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!

Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.

Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;

O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.

Beni öyle bir melekle buluştur ki

Benden önce,

Onunla buluşmuş olan Sen olasın.

Onunla el ele tutuştuğumuzda,

İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!

yavruma öyle gözler ver ki;

Ben o gözlerden Sana bakayım.

Bana öyle bir tohum ver ki

gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.

Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;

Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

SİZLERE HEDİYEM OLSUN CANLARIM BENDEN SİZE

Ne zamana kadar yatak istirahatin var?umarım her şey yolunda gider doktorda korkulacak bir şey yok demiş nasıl olsa içini ferah tut.

sağolun kızlar doktor 1 hafta istirahat verdi ilişki yasak iş güç hiç bişi yapmıcakmışım açıklık yokmuş allaha sükür acaba benim sağ yumurtalıklarda kist vardı onlardan birisimi patladı haftaya kontrolum var

1 yasin ve kenzül arş okucam inşallahallah bebeğini sağlıkla kucaına alıp anneli babalı güzel günlerde büyütmesini nasip etsin hepimieze inşallah
saol cnm benim biraz iyi şimdi evet bebiş yukarı çıkarken 17-18-19.haftalarda lif ve bağlar geriliyormuş ağrı olması normalmiş
hmmm sağol canım söylediğin iyi oldu daha az evhamlanırım artık her ağrıda kkoşmam hastaneye
kesinlikle ço faydalı siyahüzüm içinede bir kaç tane doğranmış incir kompostosu kabızlığa kansızlığa çok iyi geliyomuş gaz sancısıkabızlık için doğal komposto öneriyo benim dr denedim faydasınıda gördümafiyet olsun canım

slm arkadaşlar.3lü tarama yaptıran arkadaşlar kaçıncı haftalarında yaptırdılar acaba bana 2 li taramadan sonra haziran 3 te geldedi dr,arada rahatsızlanınca ( 12 mayısta ) başka bir hastanenin acil servisine gittiğimd eoradaki dr da 3lü zamanın gelmiş hafta içi ayrıntılı ultrasona gel demişti ikilemdeyim yani siz nedersiniz en yaygın ve normal olanı kaçıncı haftadır acaba :26:

günaydın kızlar...bizde dün hastanedeydik oğlumla....galiba taşım oynamış....yine antibiyotik verdi doktor iğne( hiç hoşlanmıyorum bundan

Herkese günaydınnn...dün dr gittim 2 li testimdeki yaş sınırı 206 kadından biriymiş ama görülme riskim 4183 müş amniosentezi istersen yapabiliriz dedi yani risk olsa yapmalıyız derdi değilmi....3 lü testim haftaya yapılacak o da çıksın inşallah bir sorun yoksa yaptırmayacağım bu aradaaa kızlarrrrr benim kızım oluyorrrr :)) fıstığım bacaklarını havaya dikmişti...şu an herşey yolunda dedi çok şükürr...

günaydın 16. Hafta ile 20. Hafta arasıymış yani tama zamanın arkadaşım

ben de ekim annesi olucam inş kızlar ya galiba daha önce yazmıştım buraya ben ama takip edemedim topiği :)
neyse konunun başını kaçırdım ama yasin okunuyormuş ben de okuyabilirim kim ilgileniyo bu konuyla??

Canım ben ilgileniyorum. Seni de listeye ekledim. Dün ben de 1 tane okudum. Sayıyı tamamlayamazsak 2. yi de bugün okuruz artık. Bakalım bugün akşama kadar kaç olucez.

1 Vahide 1
2 Usluem 1
3 Endlesslove 2
4 Nejla_nemus 1
5 Deniss 1
6 Yslzytn 1
7 Kartopu 1
8 Miranda 1
9 Sybell 1
10 Advocate 1
11 Yesimm 1
12 hanzadee 2
13 Ebues 1
14 eslem 3
15 Duygu 1
16 Kardelen 1
17 FilizFidan 1
18 Rumuz 2
19 Fatosersin 1
20 Paşam 4
21 Masraf 1
22 S.tuğba 1
Toplam 30

Eslemcim dediğin gibi sana 3 tane yazdım. Allah kabul etsin. Eksiğimiz 11 şimdilik.
2 adet okuyacaklar da varsa söylesin de sayıyı tamamlayalım arkadaşlar.

Son düzenleme:

Hee bende çok sivilcelendim. Hele dudağımın üstüne 1 tanesi aypıştı 1 aydır, gitmiyor bir türlü. Ama ben de hiiiç dert etmiyorum. Her gören çirkinleştiğimi söylüyor. Yine de takmıyom. amaaaan doğurunca güzelleşiriz tekrar inş. dimi amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…