2011 Ekim Anneleri

cirkinlesenın kızı olur derler ama senınkı erkektı yanlıs hatırlamıyosam erkek annelerı ıcınde guzellesır derler gercı ama ekstra gelen bı guzellık yok suan ıcın :))

günaydın kızlar...bizde dün hastanedeydik oğlumla....galiba taşım oynamış....yine antibiyotik verdi doktor iğne( hiç hoşlanmıyorum bundan

Edutcum geçmiş olsun canım. Bende fitil kullnıyorum. Çok araştırdım kullanmayayım diye ama kar-zarar ilişkisi yapıldığında annenin rahatsızlığının antibiyotikten daha fazla zarar vereceği düşünülürse antibiyotik veriliyor. O yüzden canını sıkma. Hemen iyi ol.

Geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah canom.

Hayırlı olsun, gözün aydın yeşimcim.

cirkinlesenın kızı olur derler ama senınkı erkektı yanlıs hatırlamıyosam erkek annelerı ıcınde guzellesır derler gercı ama ekstra gelen bı guzellık yok suan ıcın :))

Ya benim annemde tam tersi olmuş. bende çok güzelleşmiş, erkek kardeşimde de olabildiğine çirkinleşmiş. Sanırım bizim genlerde bir terslik var.

ahaaa bu tezde çürüdü kız anaları çirkinleşir derlerdi kızı güzelliğini alırmışş bacım seninki erkek ama o almış...bende çirkin buluyorum kendimi ayrıca depresif bir kişilik oluştu :)) kızıma yansımasında..

Günaydın

Sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısının ilk dozu yapılıcakmış.Bir kaç gün kolunu hareket ettiremezsin dedi hemşireişlerde çok yoğun nasıl olacak bilemiyorum.

Günaydın kızlarrr
Ya konu açılmışken benim cildim 2 senedir aşırı problemli devamlı pul pul dökülür kızarıklıklar sivilcer mevcut fena durumda hamilelikle zirve yaptı :85: 2 senedir tedavi olmayışımın sebebi 6-8 ay sürecek bi tedavi sürecine giricek olmam ve bu sürede korunmamız gerektiğiydi Allahın izniyle bebeğim doğsun hemen ne gerekiyorsa yaptırıcam artık aynaya bakmak istemiyorum pancar gibi bir suratım var Her görenin (100. Kez sorsa bile) ne oldu ne zaman düzelcek kızamıkmı çıkarıyo gibi sorularına mağruz kalmaktan yolumu çevirir oldum
önceden nemlendirici yerine bephanten kullanırdım şimdi sadece gül suyu ile siliyorum sizin öneriniz varmı :26:

merhaba arkadaşlar bende sizi takip edenler biriyim. banada 2 tane yazar mısınız?

ne için okunuyor...ben okuyayım 1 tane ama işteyim şimdi süresi varnmı

Bence ışığı görünce şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırmıştır bebişler

Rica ederim canım keşke hissedebilseydiniz, çok mutlu olurdum ama dediğin gibi nasıl olsa iyiler ve eninde sonunda yiyeceksin o tekmeyi :)

Işığı gördüğünden emin değilim ama ben eşime dedim en büyüğünden bi el feneri alaım diye buda iyi aydınlatıyor diye tutturdu. Işık azmı geldi acaba?

canım benim yaa çok hoşsunuz :)

Kız istemeninde böylesi çok uaynıksın çoook hep diyorum

Aynen canım... Bir de bir saattir bekleyenler var, acil hastalar oluyor falan dedi dr, eşim de acil vakalar için ayrı bir dr olmalı, burası devlet hastanesi değil ki dedi...

Eşin bu konudada haklı, çokmu katıyım bilmiyorum ama hastaneye gidip yarım saat, 1 saat beklemek , hemde randevum varken beklemek benide kızdırır... Benim vaktimi nasıl alıyorsun? O zaman bir saat sonraya randevu ver dimi? Çok şükür beklemiyorum ben hemen giriyorum saatimde :)

Bak şimdi ya sen benim kızıma kart mı demeye çalışıyorsun ? Çıtır daha benim kızım, hem ne biliyosun Rüzgar belki olgun kızlardan hoşlanıyo....

aaaaaaa aaaaaaaaa çık bakim sen aradan şurda hayırlı bi iş konuşuyorum

Ayyyy kadın milleti, walla sizinle başedilmez... Ama Fatoş bak daha önce uzun bacaklı kızlara bakıyordu zeytin, bunu da unutma yani.

hahahahaa ayyy alemsiniz öldüm gülmekten :)

Oy oy oyy oğlan bizim kız bizim diyor bu annemm vermeyin kızınızı

Evet çok seviyor hanzde teyzesi şimdiden alıştırdı onu annesinin canını çektire çektire

Canom kist patlayınca su gibimi olurmuş, siyah olmazmı? ben tam bilmiyorum ama...

günaydın kızlar...bizde dün hastanedeydik oğlumla....galiba taşım oynamış....yine antibiyotik verdi doktor iğne( hiç hoşlanmıyorum bundan

Geçmiş olsun onun ağrısıda berbat bişi olur dikkat et kullan ilaçlarını enfeksiyon riskine karşı vermiştir. 3 aydan sonra veriliyor canım korkma...

Maşallah bak herşey yoluna girdi görüyormusun :)) Maşallah minik prensesine pamuk kızına Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah :)

Endloslove
Sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısının ilk dozu yapılıcakmış.Bir kaç gün kolunu hareket ettiremezsin dedi hemşireişlerde çok yoğun nasıl olacak bilemiyorum.[/QUOTE]

Niye hareket ettiremiyormuşuz ki? Çok mu acıyormuş yoksa

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaar yine tersten geldim önce selam verip sonra geçmiş okumak lazım, diyorum.. ama kime diyorum :97: Haftanın ortasına geldik, yarın çalışmasaydık direk sonunada gelebilirdik aslında,istanbul bu gün kapalı güzelce şakır şakır yağmur yağmasını bekliyorum :)

Son düzenleme:

Niye hareket ettiremiyormuşuz ki? Çok mu acıyormuş yoksa

Ağır bir aşı olduğunu çok sancı yapacağını söyledi.Hemşire beni uzun süredir tanıyor sanırım mız mız olduğumun farkında önceden bilgilendireyim dedi klavye kullanamazsın bir iki gün rapor al doktorundan dedi

Kız yoksa benimki yine gol atıp kıza dönmesin:83: ayy yok çocukta ben de kaldıramam bu kimlik değişimini artıkım. Yine de oğlu diye sevmesem mi acaba bebeğim, annem, bıdığım diye seviyim ben en iyisi.:44:

Günaydın

Sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısının ilk dozu yapılıcakmış.Bir kaç gün kolunu hareket ettiremezsin dedi hemşireişlerde çok yoğun nasıl olacak bilemiyorum.

Ya yine mi izin alıcam işyerinden. pöffff.:26: hayır bunun sağı solu yok ki. Bilgisayarda her iki el de lazım. neyse napalım. yapcek bişi yoook.

merhaba arkadaşlar bende sizi takip edenler biriyim. banada 2 tane yazar mısınız?

memnuniyetle canımmm. Yazdım bile.

ne için okunuyor...ben okuyayım 1 tane ama işteyim şimdi süresi varnmı

canım bu hafta okuyalım diyoruz. ama yoğunluk dün ve bugün olarak okuyacağız. Bu arada Yasinler Paşama ve bebişine gidiyor. Paşam'ın biraz sıkıntısı var da...

Tatlım bir Ispartalı olarak gül suyu kullanmanı tavsiye ederim ama saf gül suyu kokusu pek hoş değildir saf olanın ama hemen dağılır. Ama gül suyuda cildi çok kurutur bu yüzden önce gül köpükleri var doğal cildi temizlemek için önce onlarla yüzünü yıka daha sonra saf gül suyunu yüzüne elinle sür son olarak yüz kremleri var gül kremi onu sür bak 15 gün içerisinde cildin düzelmeye başlıycak. eğer siyah noktan yada boş gözeneklerin varsa toniğinide kullanabilirsin bu yazdığım ürünler tamamen doğal gül mağazalarında bulabilirsin. Ama ben rosensı öneririm. Bizde saf gülsuyunu herkez kullanır hemen hemen ben hayatım boyunca farklı bir krem kullanmdaım ve yüzümde pürüssüs hatta ortaokulda niye benim sivilcem yok bende genç kız olucam diye ağlardım :)) Ailemdede herkezin yüzü pürüssüzdür. Buarada yüz temizleme köpüğüyle eşinde traş olabilir sakalları yumuşacık yapıyor ve yüzdeki kıl dönmelerine engel oluyor. Benim eşim bütün arkadaşlarına tavsiye eder..

TMM CNM 1 tane okudum 2 tane daha yarın sabah okurum.Allah kabul etsin hepimizin bebişlerini korusun

Heeeeyyyyy annişler nasılsınız günaydın hanzademm senin testi yaptık kızçem biraz kıpırdandı ama tam değil oğluşta hiç tık yoktu umrunda bile değil zeten her ultrasonda totosunu dönüyo yine dönmüştü sanırım.

fatoş cnm zeytincikcik doğru söylüyo emelin kızına talip olan bendim günahını almayın küflü zeytine ver kızını sen ver iyidir hoştur o

Kızlar sabahtan beri tembellik yapıyorum. Bir sürü iş var. ben kaçıyorummm. Yasin okumak isteyenler yazsın ben müsait olunca girer listeyi güncellerim. ha gayret 8 tane daha lazım. İyi sohbetleeer.

öyle tabide insan bir kötü hisssediypor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…