Hee bende çok sivilcelendim. Hele dudağımın üstüne 1 tanesi aypıştı 1 aydır, gitmiyor bir türlü. Ama ben de hiiiç dert etmiyorum. Her gören çirkinleştiğimi söylüyor. Yine de takmıyom. amaaaan doğurunca güzelleşiriz tekrar inş. dimi amaaa
günaydın kızlar...bizde dün hastanedeydik oğlumla....galiba taşım oynamış....yine antibiyotik verdi doktor iğne( hiç hoşlanmıyorum bundan
sağolun kızlar doktor 1 hafta istirahat verdi ilişki yasak iş güç hiç bişi yapmıcakmışım açıklık yokmuş allaha sükür acaba benim sağ yumurtalıklarda kist vardı onlardan birisimi patladı haftaya kontrolum var
Herkese günaydınnn...dün dr gittim 2 li testimdeki yaş sınırı 206 kadından biriymiş ama görülme riskim 4183 müş amniosentezi istersen yapabiliriz dedi yani risk olsa yapmalıyız derdi değilmi....3 lü testim haftaya yapılacak o da çıksın inşallah bir sorun yoksa yaptırmayacağım bu aradaaa kızlarrrrr benim kızım oluyorrrr :)) fıstığım bacaklarını havaya dikmişti...şu an herşey yolunda dedi çok şükürr...
cirkinlesenın kızı olur derler ama senınkı erkektı yanlıs hatırlamıyosam erkek annelerı ıcınde guzellesır derler gercı ama ekstra gelen bı guzellık yok suan ıcın :))
hee bende çok sivilcelendim. Hele dudağımın üstüne 1 tanesi aypıştı 1 aydır, gitmiyor bir türlü. Ama ben de hiiiç dert etmiyorum. Her gören çirkinleştiğimi söylüyor. Yine de takmıyom. Amaaaan doğurunca güzelleşiriz tekrar inş. Dimi amaaa
merhaba arkadaşlar bende sizi takip edenler biriyim. banada 2 tane yazar mısınız?Canım ben ilgileniyorum. Seni de listeye ekledim. Dün ben de 1 tane okudum. Sayıyı tamamlayamazsak 2. yi de bugün okuruz artık. Bakalım bugün akşama kadar kaç olucez.
1 Vahide 1
2 Usluem 1
3 Endlesslove 2
4 Nejla_nemus 1
5 Deniss 1
6 Yslzytn 1
7 Kartopu 1
8 Miranda 1
9 Sybell 1
10 Advocate 1
11 Yesimm 1
12 hanzadee 2
13 Ebues 1
14 eslem 3
15 Duygu 1
16 Kardelen 1
17 FilizFidan 1
18 Rumuz 2
19 Fatosersin 1
20 Paşam 4
21 Masraf 1
22 S.tuğba 1
Toplam 30
Eslemcim dediğin gibi sana 3 tane yazdım. Allah kabul etsin. Eksiğimiz 11 şimdilik.
2 adet okuyacaklar da varsa söylesin de sayıyı tamamlayalım arkadaşlar.
Canım ben ilgileniyorum. Seni de listeye ekledim. Dün ben de 1 tane okudum. Sayıyı tamamlayamazsak 2. yi de bugün okuruz artık. Bakalım bugün akşama kadar kaç olucez.
1 Vahide 1
2 Usluem 1
3 Endlesslove 2
4 Nejla_nemus 1
5 Deniss 1
6 Yslzytn 1
7 Kartopu 1
8 Miranda 1
9 Sybell 1
10 Advocate 1
11 Yesimm 1
12 hanzadee 2
13 Ebues 1
14 eslem 3
15 Duygu 1
16 Kardelen 1
17 FilizFidan 1
18 Rumuz 2
19 Fatosersin 1
20 Paşam 4
21 Masraf 1
22 S.tuğba 1
Toplam 30
Eslemcim dediğin gibi sana 3 tane yazdım. Allah kabul etsin. Eksiğimiz 11 şimdilik.
Bence ışığı görünce şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırmıştır bebişler
Rica ederim canım keşke hissedebilseydiniz, çok mutlu olurdum ama dediğin gibi nasıl olsa iyiler ve eninde sonunda yiyeceksin o tekmeyi :)sorma ya hakikaten bende testi yaparken eşimi tvnin öönüne diktim tv ışığı gelmesin diye niye kapatmıyosak ne safız karıkoca
18 haftalıkken ultrasondan izliycez paşayı belki hem tekmelediğini görür hemde hissederim belki tabi mekik falan çekmiyo olursa
yinede saol hanzadem eylenceli ve heyecanlı bir akşamdı
Işığı gördüğünden emin değilimama ben eşime dedim en büyüğünden bi el feneri alaım diye buda iyi aydınlatıyor diye tutturdu. Işık azmı geldi acaba?
seni aşşada online görünce eyvah yakalandım dedim içimden zaten
senin hımbıl kızının beyaz poposunu yerim ben
bu arada senin kızla benim oğlanın ne çok ortak yönleri var değilmi ikiside tepmiyor
bu bi işaret olabilirmi fatoş varmıydı bizim topikten senin kıza talip
Aynen canım... Bir de bir saattir bekleyenler var, acil hastalar oluyor falan dedi dr, eşim de acil vakalar için ayrı bir dr olmalı, burası devlet hastanesi değil ki dedi...
Bak şimdi ya sen benim kızıma kart mı demeye çalışıyorsun ? Çıtır daha benim kızım, hem ne biliyosun Rüzgar belki olgun kızlardan hoşlanıyo....
aaaaaaa aaaaaaaaa çık bakim sen aradan şurda hayırlı bi iş konuşuyorum
Ayyyy kadın milleti, walla sizinle başedilmez... Ama Fatoş bak daha önce uzun bacaklı kızlara bakıyordu zeytin, bunu da unutma yani.
bigün senin gibi düşünenler yüzünden bi suscam bbi daha konuşturamıycaksınız beni
geçmiş okumaktanda kurtulursunuz kanımca ben susarsam
hem benim oğluşumda dizimin dibinden ayrılmıycakki oğlumu bi dizime gelinimi diğer dizime yatırcam ben
allah razı olsun tekrardan yasin için sag olun beni mutlu ettiniz dilerim yardanda sizi mutlu etsin karnınızdaki yavrularınızın acısını göstermesin içindede benimkini bu arada amiysentez olan arkadaşımada rabbimden şifa diliyorumiyiki varsız benimde dualarım sizlerle bu arda hanzate teyzesi bir şey demişti benimki dondurmayı çok seviyo
sağolun kızlar doktor 1 hafta istirahat verdi ilişki yasak iş güç hiç bişi yapmıcakmışım açıklık yokmuş allaha sükür acaba benim sağ yumurtalıklarda kist vardı onlardan birisimi patladı haftaya kontrolum var
günaydın kızlar...bizde dün hastanedeydik oğlumla....galiba taşım oynamış....yine antibiyotik verdi doktor iğne( hiç hoşlanmıyorum bundan
Herkese günaydınnn...dün dr gittim 2 li testimdeki yaş sınırı 206 kadından biriymiş ama görülme riskim 4183 müş amniosentezi istersen yapabiliriz dedi yani risk olsa yapmalıyız derdi değilmi....3 lü testim haftaya yapılacak o da çıksın inşallah bir sorun yoksa yaptırmayacağım bu aradaaa kızlarrrrr benim kızım oluyorrrr :)) fıstığım bacaklarını havaya dikmişti...şu an herşey yolunda dedi çok şükürr...
Niye hareket ettiremiyormuşuz ki? Çok mu acıyormuş yoksa
ahaaa bu tezde çürüdü kız anaları çirkinleşir derlerdi kızı güzelliğini alırmışş bacım seninki erkek ama o almış...bende çirkin buluyorum kendimi ayrıca depresif bir kişilik oluştu :)) kızıma yansımasında..
Günaydın
Sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısının ilk dozu yapılıcakmış.Bir kaç gün kolunu hareket ettiremezsin dedi hemşireişlerde çok yoğun nasıl olacak bilemiyorum.
merhaba arkadaşlar bende sizi takip edenler biriyim. banada 2 tane yazar mısınız?
ne için okunuyor...ben okuyayım 1 tane ama işteyim şimdi süresi varnmı
Günaydın kızlarrr
Ya konu açılmışken benim cildim 2 senedir aşırı problemli devamlı pul pul dökülür kızarıklıklar sivilcer mevcut fena durumda hamilelikle zirve yaptı :85: 2 senedir tedavi olmayışımın sebebi 6-8 ay sürecek bi tedavi sürecine giricek olmam ve bu sürede korunmamız gerektiğiydiAllahın izniyle bebeğim doğsun hemen ne gerekiyorsa yaptırıcam artık aynaya bakmak istemiyorum pancar gibi bir suratım var Her görenin (100. Kez sorsa bile) ne oldu ne zaman düzelcek kızamıkmı çıkarıyo gibi sorularına mağruz kalmaktan yolumu çevirir oldum
önceden nemlendirici yerine bephanten kullanırdım şimdi sadece gül suyu ile siliyorum sizin öneriniz varmı :26:
Canım ben ilgileniyorum. Seni de listeye ekledim. Dün ben de 1 tane okudum. Sayıyı tamamlayamazsak 2. yi de bugün okuruz artık. Bakalım bugün akşama kadar kaç olucez.
1 Vahide 1
2 Usluem 1
3 Endlesslove 2
4 Nejla_nemus 1
5 Deniss 1
6 Yslzytn 1
7 Kartopu 1
8 Miranda 1
9 Sybell 1
10 Advocate 1
11 Yesimm 1
12 hanzadee 2
13 Ebues 1
14 eslem 3
15 Duygu 1
16 Kardelen 1
17 FilizFidan 1
18 Rumuz 2
19 Fatosersin 1
20 Paşam 4
21 Masraf 1
22 S.tuğba 1
Toplam 30
Edutcum geçmiş olsun canım. Bende fitil kullnıyorum. Çok araştırdım kullanmayayım diye ama kar-zarar ilişkisi yapıldığında annenin rahatsızlığının antibiyotikten daha fazla zarar vereceği düşünülürse antibiyotik veriliyor. O yüzden canını sıkma. Hemen iyi ol.
Geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah canom.
Hayırlı olsun, gözün aydın yeşimcim.
Kızlar sabahtan beri tembellik yapıyorum. Bir sürü iş var. ben kaçıyorummm. Yasin okumak isteyenler yazsın ben müsait olunca girer listeyi güncellerim. ha gayret 8 tane daha lazım. İyi sohbetleeer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?