- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kaç mm di kesen canım?
kağıttakiyle Dr dediği farklı oluyor canım bence daha büyüktür minnoşun. hayırlarla geldin inş.5.7 cm yazıyo canım normaldir inşallahhh
pastırma yedimmm
pastırma yedimmm
ben hamileyken çok sevmeme rağmen çiğ köfte yememiştim.çok canım istediğindede kayınvalidem etsiz ayırırdı bana.dikkat edin.çiğ ürünler,şarküteri ürünleri sakıncalı!!!!!
ben hamileyken çok sevmeme rağmen çiğ köfte yememiştim.çok canım istediğindede kayınvalidem etsiz ayırırdı bana.dikkat edin.çiğ ürünler,şarküteri ürünleri sakıncalı!!!!!
etsiz çiğköfte yiyebiliyomuyuzzzzzzzzzz
acıyı seviyorsan ve baharat dokunmuyorsa arada ye cancazım
ayyyyy çok severim yaşasınnnnnnn
Çok isterdim ama verememmsarelleee tarifiiiiii veirirmsnzzzzz
Çok sevindim canım keseciğinide gördüm resmini koymuşsun sıra kalp atışlarında onları duyucaz inşallahduyguuuu canım keseyi gördüm birde kilom 57 düzeltme yaparmısın canımmm
aranızda karadenizli varmı üşağım
öpeyrim nanaktan
Valla orasını bilemem ama sarellede yumurta şekerle çırpılıp yapılıyo bide bi paket yağ konuyo pişirme işi yok daha önce çiğ hatta az pişmiş yumurta bile yemeyin diye yazmışlardı bende vazgeçtim yapmaktan Bence sende mayonezden uzak durmayonezde çiğ yumutayla yapılıyorr onudamı yemiycez yaww?ben çok severim mayonezli salataları hatta daha geçen koca bi kase yedim ama öyle böyle kase değil meyve kasesi
aranızda karadenizli varmı üşağım
öpeyrim nanaktan
artvinliyim uşağummmmm
Sonradan olmamı yoksa doğuştanmı Hangisini istersin ben sonradan olma Sürmeneliyim
Benimde annem giresunlu babam sivaslıBen Giresunluyum eşim Tokatlı Eniştem Sivaslı Kayınvalidem Ordulu ben biraz (Değil )bayağı Karışığım ama Rize ve Trabzon + Erzurumun insanlarını çok severim diyer iller deki arkadaşlarım kırılmasınlar ama işte inanın kendi memleketimden bile fazla sempatim var
farketmez uşağum
İki gündür iyi maşallah ama bugün sanırım şifayı kapmışım:2: burnum arada akıyo arada tıkanıyo Bugün iki tane zıbınla bi tane tulum aldım Almıyım diyorum erkenden ama görünce dayanamıyorum Tabi renk tercihimiz sınırlı olduğu için şimdilik beyaz takılıyoruma_seyma
duygu7785
elisaist
ela75
ARZUALAGULACAR
cakire
zaya
kızlar konuşun nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?