2011 Ekim Anneleri

neyse eve gidiyorum yarın okurum inşallah

kızlar birde ben mecburiyetten oturuyorum işim bu ama wiless le bilgisayarlara şu sıralar fazla oturmayın hepinizi öptüm hayırlı Akşamlarınız Olsun Arkadaşlarım

evet canım saol.idare etmeye çalışıyorum işte...

salı günü gitmiştim.10 gün sonraya çağırdı tekrar.

merhaba canım seninle doğumlarınız aynı görünüyor ben de bugün gittim doktora keseyi gördük 9,24 mm dedi doktor.. 26 sında kontrole gitcez.. senin muayene nasıldı inşAllah güzel sağlıklı bir gebelik geçiririz

kızlar dün geceden beri hastanedeydim.
aşırı kanamam oldu gece.apar topar hastaneye gittik.
kızıma babası baktı.
komşum kaldı gece refakatçı yanımda.
çok zordu.
feci bir ağrım vardı.
şimdi kan kırmızı gelmiyor,hafifledi allahtan.
çok şükür bebeğe birşey olmamış.

cokk gecmiş olsun Asiyan... cok şükür bebegin iyiymiş..sen de iyisin anladığım kadarıyla..RABBİM korusun saklasın ikinizi de :26::26: neden olurmuşki bu kanamalar, bişey dedi mi doktorun??

çok çok geçmiş olsun canım doktorlar birşey söyledimi sebebi neymiş ama çok şükür bebeğin iyiymiş allah bir daha göstermesin

süper bilgi bu...doğru hamile kalmadan önce duymuştum bunu unutmustum iyi oldu hatırlattııgn..sağolasın...
aklınızda bulunsun..sebzelere salatalardaki yeşillikle r faslan ya sirekeli suya,ya da tuzlu suda bekletip yiiyin.. parazitler ölsün... çiğ yumurtadaki mantıkta aynı.. topraktaki parazitler hamilelere zararlı.. bide 2 ayda bi toksitoloji mi ne kan testi var..parazitoloji böümünde yapılıyor tahlili ..o yapılma,lıymış dr.um daha yeni söyledi.. bu hafta yaptırıcam inş. ben.... aklınızda olsun

ben hamileyken çok sevmeme rağmen çiğ köfte yememiştim.çok canım istediğindede kayınvalidem etsiz ayırırdı bana.dikkat edin.çiğ ürünler,şarküteri ürünleri sakıncalı!!!!!
aynen doktorum dedi..ciğ et ciğ köfte kesinlikle yeme.. sebzeleri cok iyi yıka...
acı kabız olmamak kaydıyla bi miktar tüketilebilirmiş.......... etsiz çiğ köfte yemeden de durulmaz sanıyorum yahu..
komagane diyen akideş izmirdemisin sen de

çok çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun inş. yavrunu. Sal herşeyi boşver dinlen bebeğinle ilgilen sadece

komagene bursadayım canım. Burdada bikaç bayisi var. Ama müthiş lezzetli ya

kağıttakiyle Dr dediği farklı oluyor canım bence daha büyüktür minnoşun. hayırlarla geldin inş.

iyi halt etmişsin pis boğazmısın kızz pişirip yeseydin bari

ya ama ben bayılırım pastırmaya, valla 2 tane paçangayı tek hamlede yuttum gibi bişe oldu:)) Bi kereden bişe olmaz ya, pozitif enerji yolluyorum:)))

çok çok geçmiş olsun.Sakın canını sıkma, stres olma. Hiçbirşey olmaz bundan sonra umarım Allahın izniyle...

Çok geçmiş olsun canım dikkat et ağırmı kaldırdın ablalık yapacağım şimdi bak evini .......... götürse afedersin sakın bu sıralar öyle ağır kaldırıp ağır temizlik yapayım demiyesin aman dikkat ALLAHIMA emanet ol öptüm

çok geçmiş olsun canım neden olmuş ki acaba

hepınıze hayırlı olsun ben 2010 ekım annesıyım gecen yıl bu zamanlar hamıle oldugumu ogrenmıştımmm kızlar sıze bı ıpucu kan testı yapanlar varsa aranızda eger deger cok yuksekse kız olma ıhtımalı cok ben 1 gun gecınce yaptıgımda gebelık testı anında kıpkırmızı renk cıktı ıkıncı gunku kan testımde ise deger 1347 dıydı 2 gun gecmesıne ragmen cok yuksektı bı yerde okumustum ben bunu ısraılde olması lazım boyle cınsıyet tahmınınde bulunuyolarmış ama sonra YASAKLANMIŞŞŞ genede kesın dıyememm

arkadaşlar benim halahiç bir hamilelik belirtim yok arkadasımın bu haftalarda mide bulantısından ölüyordu etten dondurmadan tiksinmişti peki ya siz nasılsınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…