2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar benim halahiç bir hamilelik belirtim yok arkadasımın bu haftalarda mide bulantısından ölüyordu etten dondurmadan tiksinmişti peki ya siz nasılsınız??

Cnm kaçıncı haftan bende de birşey yok sadece baş dönmesi ve uyku hali var ::))

1ay sonra yavas yavas cıkar kızlar hıc merak etmeyın ben 5 aya kadar ruh gıbı dolaşmıstımm ne kadar gec baslasa o kadar ıı bugunlerın tadını cıkarın

arkadaşlar benim halahiç bir hamilelik belirtim yok arkadasımın bu haftalarda mide bulantısından ölüyordu etten dondurmadan tiksinmişti peki ya siz nasılsınız??

aman öle demem inanki bak bende düne kadar hiç bişiyim yok die geziodum ve dün istifra etmekten bi hal oldum yemek falan hazırlıyamıcam galiba herşeyden tiksiniorum yemeği zorla yiyorum yemek için yiyorum kötü bişi

ayy kıyamam canım benimmmmmm bende dün doktordan çıktım geberiyodum bulantıdan kusamıyorumda valla zor bişeymiş

ayy kıyamam canım benimmmmmm bende dün doktordan çıktım geberiyodum bulantıdan kusamıyorumda valla zor bişeymiş

ayy bende seviniyordum hiç bulantım yok diye. iki gündür fenayım. hersey bulandırıyor midemi. yemek yiyemiyorum. açım ama yiyemiyorum. canım kocam ıspanak, mercımek corba , pilav yaptı. en sevdığım yemeklerdi halbuki. ıspanak kokusundan mutfaga bıle gıremedım. ama hiç kusmadım. keske kussam rahatlarım belki. kızlar bılen varmı daha ne kadar surecekmıs bu durum?

geçmiş olsun canım bebeğininde iyi olduguna sevindim dikkat et canım kendine...

benim bildiğim 3ay bitince düzeliomuş ama hamielleik geçirmiş kişiler daha ii gelir. bulantı konusunda seni çok ii anlıorum bende aynen senin gibi geziordum bulantı yok die ama dün bittim çok zor bişi inanılmaz keyifsiz yapıo insanı

evet canım yaa cok huzursuzum. 3 ay cok degılmi , ayy çekilir gibi degil yaa ıkı gundur cekemıyorum martın sonuna kadar aboooowwww

selam herkese bende bu topiği yeni fark ettim bende nasipse ekim başında doğum yapacağım şuan 8+1 haftalığım.bundan sonra bende aranızda olmak isterim.

kızlarrrr basım cok dunuyo ozlellıkle ayaga kalkınca kaybedıyorum kendımı... bıde uykuya cokk dustum bulantı cok yok bazen oluyo... varmı boyle olan???

kızlarrrr basım cok dunuyo ozlellıkle ayaga kalkınca kaybedıyorum kendımı... bıde uykuya cokk dustum bulantı cok yok bazen oluyo... varmı boyle olan???

bende sadece uyku ve turşu var :) nasıl derseniz sabah gözümü açıyorum bir bardak acılı turşu suyu içiyıorum içmezsem ölecek mişim gibi geliyor.... birde 10 saat filan uyuyorum ama hala uykum var....

bu site olmasa hamile olduğumu hiç hatırlamayacam galiba
hiçbir belirti yok
bebek yaşam sinyali vermiyor :2:
hehe ne guzelll ya... ıns hıc olmasın cok zor oluyo coook
bende sadece uyku ve turşu var :) nasıl derseniz sabah gözümü açıyorum bir bardak acılı turşu suyu içiyıorum içmezsem ölecek mişim gibi geliyor.... birde 10 saat filan uyuyorum ama hala uykum var....

ayyy kız bebıs gelıyo desene... bende ılk hamılelıgımde devamlı tursu yıyodumınan corba ıcsem bıle yanında kesınlıkle tursussuz yapamıyodum.. senın kesın kız... ha bıde gogus buyyuyosa kalca genıslıyosada kızdır haberınız olsun

kızlar bende bu kitap var. Kitap fuarından almıştım geçen sen çok çok çok güzel bir kitap tavsiye ederim herkeze.

kızlar çok turşu yemeyn çok zararlı. Ben ne zaman turşu yesem başım ağrıyor sanırım tansiyonum çıkıyor.

Birde doğum yolunu tıkıyor. Bizim akrabamız öyle doğum yapamamış. Ama o aşırı yermiş ve turşu suyu içermiş. Herşeyin aşırısından kaçmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…