arkadaşlar benim halahiç bir hamilelik belirtim yok arkadasımın bu haftalarda mide bulantısından ölüyordu etten dondurmadan tiksinmişti peki ya siz nasılsınız??
arkadaşlar benim halahiç bir hamilelik belirtim yok arkadasımın bu haftalarda mide bulantısından ölüyordu etten dondurmadan tiksinmişti peki ya siz nasılsınız??
aman öle demem inanki bak bende düne kadar hiç bişiyim yok die geziodum ve dün istifra etmekten bi hal oldum yemek falan hazırlıyamıcam galiba herşeyden tiksiniorum yemeği zorla yiyorum yemek için yiyorum kötü bişi
ayy kıyamam canım benimmmmmm bende dün doktordan çıktım geberiyodum bulantıdan kusamıyorumda valla zor bişeymiş
kızlar sat 18 ocak var mı aranızda
kızlar dün geceden beri hastanedeydim.
aşırı kanamam oldu gece.apar topar hastaneye gittik.
kızıma babası baktı.
komşum kaldı gece refakatçı yanımda.
çok zordu.
feci bir ağrım vardı.
şimdi kan kırmızı gelmiyor,hafifledi allahtan.
çok şükür bebeğe birşey olmamış.
ayy bende seviniyordum hiç bulantım yok diye. iki gündür fenayım. hersey bulandırıyor midemi. yemek yiyemiyorum. açım ama yiyemiyorum. canım kocam ıspanak, mercımek corba , pilav yaptı. en sevdığım yemeklerdi halbuki. ıspanak kokusundan mutfaga bıle gıremedım. ama hiç kusmadım. keske kussam rahatlarım belki. kızlar bılen varmı daha ne kadar surecekmıs bu durum?
benim bildiğim 3ay bitince düzeliomuş ama hamielleik geçirmiş kişiler daha ii gelir. bulantı konusunda seni çok ii anlıorum bende aynen senin gibi geziordum bulantı yok die ama dün bittim çok zor bişi inanılmaz keyifsiz yapıo insanı
selam herkese bende bu topiği yeni fark ettim bende nasipse ekim başında doğum yapacağım şuan 8+1 haftalığım.bundan sonra bende aranızda olmak isterim.
kızlarrrr basım cok dunuyo ozlellıkle ayaga kalkınca kaybedıyorum kendımı... bıde uykuya cokk dustum bulantı cok yok bazen oluyo... varmı boyle olan???
hehe ne guzelll ya... ıns hıc olmasın cok zor oluyo coookbu site olmasa hamile olduğumu hiç hatırlamayacam galiba
hiçbir belirti yok
bebek yaşam sinyali vermiyor :2:
bende sadece uyku ve turşu var :) nasıl derseniz sabah gözümü açıyorum bir bardak acılı turşu suyu içiyıorum içmezsem ölecek mişim gibi geliyor.... birde 10 saat filan uyuyorum ama hala uykum var....
hehe ne guzelll ya... ıns hıc olmasın cok zor oluyo coook
ayyy kız bebıs gelıyo desene... bende ılk hamılelıgımde devamlı tursu yıyodumınan corba ıcsem bıle yanında kesınlıkle tursussuz yapamıyodum.. senın kesın kız... ha bıde gogus buyyuyosa kalca genıslıyosada kızdır haberınız olsun
sat 16 ocak, yakın en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?