2011 Ekim Anneleri

peki bi tahmininiz varmı bebekleriniz hakkında kızmı erkekmi??

ben erkek dıyorum... kız bebek genelde coook bulantı yapıyo... benım kıza hamıleyken hep kusmustum test yapıp ogrenmeden once bıle kusuyodum.. 1.5 aylık oldu ıns sımdıye kadar 1 kez gece cok az kustum

ya internette gögüs agrısı olur birde gögüs baslaro daha koyulasır dıyor
benım gogus agrılarım var bıraz buyudu ama başınsda koyulasma yok normalmi

allah öncelikle hayırlısını ve saglıklsını versin ama neden se hep içimden kızım olacak mış yada ben öle istıyorum öle geçiyor işte :)

inş canım.muayene iyiydi de riskli olacağını biliyordum zaten.benim 6.5 aylık bir oğlum var.sezeryanla doğum yapmıştım.bu yüzden umarım herşey iyi gider.

ah be canımmm.çok geçmiş olsun.dikkat et önce kendine sonra bebişe.allah a emanet olun.

selam herkese bende bu topiği yeni fark ettim bende nasipse ekim başında doğum yapacağım şuan 8+1 haftalığım.bundan sonra bende aranızda olmak isterim.

hoşgeldin aramıza...

kızlAr nerhaba....ay dünden beri çok hastayım.hele akşam ölüyorum zannettim.bir baş ağrısı ama yok böyle birşey.soldan vurdu resmen kafam patlıycak zannettim.buz koydum saatlerce banamısın demedi.neyse şimdi daha iyiyim.öksürüyorum çok ve burnum akıyor.öksürürken korkuyorum valla alttan pırtlayıp çıkacak diyee ay bu halde bile espri yaptım offf tutamıyorum kendimi

canım geçmiş olsun c vitamini almaya özen göster , kuşburnuda çok iyi , tekrar geçmiş olsun

oyyy kuzum ıyılesmedın mı sen daha... allahım acıl sıfalar versın... doruk pasam nasıl???

yaa benim hiç annelik kitabım yok olması mı gerekiyor duki ne blim google amcaya ne yazarken herşey çıkıyor diye ben almamıştım gereklıyse alalım gereklimi hatunlar.......

canım geçmiş olsun c vitamini almaya özen göster , kuşburnuda çok iyi , tekrar geçmiş olsun

oyyy kuzum ıyılesmedın mı sen daha... allahım acıl sıfalar versın... doruk pasam nasıl???

tşk canlarım...
doruk paşam iyi.uyandı sebze çorbasını yedi şimdi.laptop a atlıyor.mouse delisi bu çocuk ya.ne telefon ne bilgisayar koparamıyorum çocuğu.

eşim bana da almış bundan.ilkinde alsaydın ya dedim içindekilerin çoğunu biliyom zaten
geçmiş olsun
selam herkese bende bu topiği yeni fark ettim bende nasipse ekim başında doğum yapacağım şuan 8+1 haftalığım.bundan sonra bende aranızda olmak isterim.
hoşgeldiiinn
ben de aynı durumdayım.çocuğun bezi bulandırmıyor.en sevdiğim yemeğin kokusu süründürüyor beni nasıl iş anlamadım
geçmiş olsun.gece benimde çok ağrım oldu.kum döküyomuşum gibi bi ağrım oldu sonra kasıklarıma vurdu.süründüm resmen.kanamam olsaydı gitcektim ben de.hiç kasık ağrım olmamıştı benim ilkinde korktum o yüzden.sabaha karşı geçti.

,vahide1204,a_seyma,deyan,baby_drk+,şevvall,
burda olan herkese slmlar..
canom kıskandım seni,
bende miniğimin dünkü fotosunu koymaya karar verdim.
okadar kanamam olmasına rağmen allahım korudu onu.
telefondan çektiğim için pek net çıkmamış.
birinde kalp atşlarınıda gösteriyor.

maşallah diyin kızlar..

kocaman mşlh sübhanallah...annesine sıkı sıkı tutunmuş bak bırakmayacak seni.

tşk canlarım...
doruk paşam iyi.uyandı sebze çorbasını yedi şimdi.laptop a atlıyor.mouse delisi bu çocuk ya.ne telefon ne bilgisayar koparamıyorum çocuğu.
oyy afıyet olsun kuzuya... benımkıde mouse delısı aglıyo vermeyınce hersey agzına...

massallah kuzuma cok net gorunuyo massallah massallah... darısı bıze olsun ıns:)

ıyıde hayırdır kısss ne gelını:):):) yok oyle vermem gercı benım zıllı erkek bebek delısı ama:)

benim oğlumu görse hiç dayanamaz

ben alıcam oğluma zeynep i karar verdim.20 yıl sonra kapınızdayız ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…