benim oğlumu görse hiç dayanamaz
ben alıcam oğluma zeynep i karar verdim.20 yıl sonra kapınızdayız ona göre
kocaman mşlh sübhanallah...annesine sıkı sıkı tutunmuş bak bırakmayacak seni.
çok teşekkür ederiz teyzeleri.oyy afıyet olsun kuzuya... benımkıde mouse delısı aglıyo vermeyınce hersey agzına...
massallah kuzuma cok net gorunuyo massallah massallah...darısı bıze olsun ıns:)
merhaba kızlar...
ya benim içim hala rahat etmiyor sat a göre 7+3 , ultrasona göre ise 5+3 kan sulandırıcı iğnemi kullanmaya başladım bugün düşük tehtidi var diyede günde 3 kere progestan çok korkuyorum bu meleğimde beni bırakıcak diye dün kalp atışları görüldü Allahın izniyle ama şimdide kafam takıldı geriden gelmesine :44:
merhaba kızlar...
ya benim içim hala rahat etmiyor sat a göre 7+3 , ultrasona göre ise 5+3 kan sulandırıcı iğnemi kullanmaya başladım bugün düşük tehtidi var diyede günde 3 kere progestan çok korkuyorum bu meleğimde beni bırakıcak diye dün kalp atışları görüldü Allahın izniyle ama şimdide kafam takıldı geriden gelmesine :44:
hehe buyrun gelın olmadı benımkı oglan sneınkı kız olursa berdel yaparız:)
merhaba kızlar...
benimde sata göre 7 haftalık çarşamba günü dr gittim 4 haftalık dedi
bana ilaç filan vermedi ilk bebeğimi düşürdüğüm halde folbiol hariç hiçbişi kullanmıyorum
kullanmam mı gerekiyordu acaba
canım ben önceki gebeliğimde kalp atışı hiç alamadım 10. haftaya kadar bekledim ama maalesef sonlandırıldı...bunda da pıhtılaşma testi istedi doktor pıhtılaşmam yüksek çıktı bu yüzden iğneye başlattı..ben elevit,folbiol,progestan ve clexane diye bir iğne kullanıyorum baş dönmesinden ayağa bile kalkamıyorumdoktoruna güven bence canım gerek görmemiştir belki bir de önceki durumunu net belirtttin mi?...
evet net olarak belirttim hatta 3 düşükten önce nedenini araştırmıyorlar diye tahlil filan yapmamışlardı
adanaya gittiğimde başka bir doktora gittim
tüm tahlillerri yaptırdım herşey çok temiz çıkmıştı
benim korkumda şu düşükten sonra giç regl olmadan hamile kaldım
bu yüzden aklım çıkıyor yine düşerse diye
canım gerıden gelme dıye bısey olamazkı su anda senın gec dollenme olmustur ondan oyle gorunuyodur
canım ama sen böyle yaparsan bebeğin etkilenir.rahat ol biraz.böyle yapmanın hiç faydası yok.zaten ultrason makinaları ya önde yada geride gösterir.korkma hiç.allaha emanet meleğin.
canım adanada kıve gıdıyodun... kızlar bızde su anda sadece folık asıt kullanıyoruz... bende folbiol kullanıyorum dıgerlerıne 3. aydan sonra baslanıcak... korkmayın ıyı duusnun ...
evet net olarak belirttim hatta 3 düşükten önce nedenini araştırmıyorlar diye tahlil filan yapmamışlardı
adanaya gittiğimde başka bir doktora gittim
tüm tahlillerri yaptırdım herşey çok temiz çıkmıştı
benim korkumda şu düşükten sonra giç regl olmadan hamile kaldım
bu yüzden aklım çıkıyor yine düşerse diye
tahlillerinde temiz çıkmış çok şükür hiç korkma canım düşükten sonra adet olmadan hamile kalıp bebeğini sağlıcakla kucağına alan annişlerimiz çok iyi düşünelim bu sefer her yolunda gidicek inşallah...
inşallahhhhhhh
kurban olduğum allahım esirgesin
hatta benim ömrümden alsın bebişimin ömrüne versin
o kadra çok korkuyorum ki anlatamammmm :2:
slm kızlar size bi şey sorcam şu göğüs ucununu kenarında sivilce gibi bi şeyler çıkıyo hafifte kurumsu gibi acaba onlar neden oluyor bilen varmı önemli bi şey mi acaba bende öncede çıkardı tek tük ama şimdi biraz arttı gibi sanki bilgisi olan lütfen yardımcı olsun çok endişeliyim inş kötü b işey değildir
canım Allah her ikinizede sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza alınca gülücez bu telaşlarımıza boşuna hayıflanmışız deyip onu büyütme telaşına düşücez inşallah...
canım o kadar ilk acımdan tecrübeli olduğumu düşünürdüm ama hala geç döllenmeyi anlamış değilim sadece 14 ve 16 ocakta korunmasız ilişki oldu tahmini yumurtlama 15 ocak oluyor peki nasıl oluyor 2 hafta geç döllenme valla anlamıyorum canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inş.
bir sağlıkla kucağıma alayım bugünleri unutması kolay
adak mı adasam ne yapsam acaba
adanada haluk ballı vardı hacettepe tıp merkezinde ona gittim
süper ilgili ve çok sakin bir doktor
adanada olsaydım kesinlikle ondan vazgeçmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?