adak adamayı bende düşünmüyor değilim aslında ama ya o zamanın şartına göre yerine getiremezsem:44:
hala kıme gıdecegıve karar veremedım arastırıyorum canım cok tesekurler... pekı nerde bu tıp verkezı bıde ne kadar ucret verıyodun
haklısın canım ben çok üzülüyorum önceden yaşadıklarım aklıma gelince korkuyorum yine aynısı olur diye ama biz ne yapsakta boş Rabbim ol derse olur Allah hepimizin bebeklerini korusun kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
canım soyle dusun ... bıze bak bız korundugumuz halde hamıle kaldık... bence bunu dusunme senın bebegın nıye gerı kalsın... bı bebek anne karnında nıye gelısmez beslenemedıgı ıcın oda 3 aydan sonra anca bellı olur... zaten 3 ay bebek sen beslenemezsen bıle kendısı bı kese ortaya cıkarıp beslenıyo.. o zaman neymıs korkcak bısey yok canım.. belkıde yumurtayla spermın dollenmeyı tam olarak tamamlaması 1-2 haftayı buldu bellı mı olur :)
ekonomik bişiler değil namaz oruç vs gibi bişey adayabiliriz
genelde benim tüm arkadaşlarım metropark hastanesine gidiyormuş
benim gittiğim dr biri tavsiye etti yeri biraz uzak meydan mahallesi karakolun orda 22 tl ödedim tahlillerimi de sağlık ocağında yaptırmamı söyledi dr
ekstra para ödeme sağlık ocağında ücretsiz yapıyorlar dedi
ki düşün bunu diyen doktor o tıp merkezi ortaklarından
yani paragöz biri değil asla
canım bende metro parka gıttım kan testı yaptırmaya ınan cok pahalı geldı bana 37 tl muayene ucretı 10 tl kan parası sadece hamılemıyım dıye ogrenmek 50 tl ye geldı... bunun daha ekstaları olacak veremem kı okadar 2. bebek ılkıne haksızlık olurfılız hanımı bılıyosundur onu dusunuyoruz ama tamda karar veremedık... universal hastanesını de onerıyolar cok ıyıymıs ufff en zor secım herhalde:)
eee kızlar bebsılere ne ısım dusunuyosunuz???
kız olursa nisa erkek olursa deniz....
bız hıc ızı dusunmedıkte erkek olursa ben dıyorum selim esim yusuf dıyo:):)
ya kız olursaaa
merhaba kızlar...
ya benim içim hala rahat etmiyor sat a göre 7+3 , ultrasona göre ise 5+3 kan sulandırıcı iğnemi kullanmaya başladım bugün düşük tehdidi var diyede günde 3 kere progestan çok korkuyorum bu meleğimde beni bırakıcak diye dün kalp atışları görüldü Allahın izniyle ama şimdide kafam takıldı geriden gelmesine :44:
merhaba kızlar...
ya benim içim hala rahat etmiyor sat a göre 7+3 , ultrasona göre ise 5+3 kan sulandırıcı iğnemi kullanmaya başladım bugün düşük tehdidi var diyede günde 3 kere progestan çok korkuyorum bu meleğimde beni bırakıcak diye dün kalp atışları görüldü Allahın izniyle ama şimdide kafam takıldı geriden gelmesine :44:
eee kızlar bebsılere ne ısım dusunuyosunuz???
gerçektende insan isim düşünmeye korkuyor sağsalim dünyaya gelirler inşallah
insallahhhh... ya daha minicik ama resmen bizleri böyle parmaklarında oynatıyorlar süt sevmem yogurt sevmem ama sırf ona yarasın diye kendimi zorlıya zorlıya içiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?