2011 Ekim Anneleri

ayyy maşallahhhhhhhhhhhhh

korkma canım gebelikte çıkması normal bendede çıkıyor sakın elleyip sıkayım falan demeebazı bayanlarda çıkıyormuş hatta belirti bile sayılıyormuş

canım geriden geliyor olsa,
doktorun ölçümüyle 5+3 ken kalp atışlarını duyabilirmiydin?

buradaki gebelerin çoğu 6 haftalıkken keseyi görüyor.
ki doğumunun olacağı tarihi doktorun ultrason hesaplarına göre belirleyecek.
senin sat ne olursa olsun,gerçek ölçümleri yansıtmasa bile ultrason tarihine göre belirlenecek kaç haftalık olduğun.
ultrasonda bebeğin kafa ölçümü,kemik ölçümü daha birçok şey ölçülüyor.
ben sezeryana girmeden önce ultrasona girmiştim.bebeğim 3.350 kg dı.
doğumdan sonra bebeğimi tartıya koydular 3400 kg çıktı.
yani ölçümleri hemen hemen aynı oluyor.
ki kilosunu bile bu bahsettiğim ölçümlerle hesaplıyorlar.
o yüzden doktoruna güven
kötü düşünceleri at kafandan.
kullandığın ilaçlara gelince,
düşük tehtidi olmayan gebelere bile progestan veriyorlar.
bebek tutunsun diye.
ki progestan ilacı bir hormon ilacı.bir zararı olmaz.
eğer bu ilaçların hepsinin sana bi zararı olsaydı doktorun verirmiydi.
sadece iyi beslenmeye,ve dinlenmeye odaklan artık.

aynnen öyleee:) bende sevmediğim bi çok şeyi yemeye başladım ama sakın aksatma günde illa bi bardak süt içhem bu senin içinde önemlii biliyosun bebiş senin kanından beslenicekkk tatlımmmmm

ilk 3 ay sen yesende yemesende bebek senden alıyor tüm vitaminleri.
mide bulantısı olup birşey yemeyen insanları düşün.

kızlar biraz önce bir iki damla kanamam geldi...................

kırmızı renktemi yoksa kahverengi mi

kırmızı maalesef.sanırım bu da düşek.benim kaderim bu zaten .

canım azsa yerlesme kanaması olabılır... ama artarsa devam ederse agrı olursa ıhmal etme gıt hemen doktora

yok be canım.benim kanamam olunca sonucu düşük oluyor maalesef.oğlumda bir damla kan görmemiştim ben.

yok be canım.benim kanamam olunca sonucu düşük oluyor maalesef.oğlumda bir damla kan görmemiştim ben.

canım uzulme hemen gıt bı doktora belkı bıseyler yapılır düşmezz

ya canım hemen panik yapma bir iki damla oldumu önemli birsey olmaya bilir bebek büyürken karın içine yerlesirken kılcal damarları fılan yırtabılırmıs ondan olurmuşşşş yine de doktorunu ara ama iyi şeyler düşün iyi olsun... dualarımız seninle....

saol canım.hayırlısı bakalım.ama bu bebeği baştan hiç istememiştim.şimdi okadar pişmanım ki.

saol canım.hayırlısı bakalım.ama bu bebeği baştan hiç istememiştim.şimdi okadar pişmanım ki.

canım benım bende aynı sekılde ıstemıyodum ama artık ıstıyorum Rabbım yhayırlısıyla elımıze kavustursun... ıns bısey olmaz hayırlısı

canım benım bende aynı sekılde ıstemıyodum ama artık ıstıyorum Rabbım yhayırlısıyla elımıze kavustursun... ıns bısey olmaz hayırlısı

ben 2 kere bebeğimi kaybettim.ilki 5 haftalıktı düştü.15 gün kanamam oldu.diğeri 11 haftalıktı kalbi durdu aldı dr.sonra oğluma 4 ayda hamile kaldım.çok riskli olmasına rağmen rahat bir gebelik geçirdim.tek sıkıntı hergün iğne kullanıyordum.bilmiyorum yiyecek ekmeği varsa doğacak yoksa......

ben 3 gündür çok hastayım ve öksürüyorum acaba ondan mı oldu.çünkü insan öksürünce karnıda kasılıyor.

ben 3 gündür çok hastayım ve öksürüyorum acaba ondan mı oldu.çünkü insan öksürünce karnıda kasılıyor.

geçmiş olsun canım yaa..
yine seninki 2-3 damla.
benim resmen içim boşaldı.
fakat bebeğim gitmedi.
yiyecek ekmeği varmış.
allah kötü şeyle göstermesin.
ben sabahtan beri hep dinleniyorum.
eşim saolsun kızla ilgileniyo.
hiçbişeye elimi sürmedim.
kanamam azaldı ama olsun.

çok geçmiş olsun dualarımız seninle inş. sıkı sıkı tutunuyordur o yüzden kanama olmuştur

bakalım allah ne yazdı onu görecez.yapacak birşey yok.allahım seninde bebeğini korusun canım.

çok geçmiş olsun dualarımız seninle inş. sıkı sıkı tutunuyordur o yüzden kanama olmuştur

inş canım çok saol.rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın.gerçekten zor durumlar.yaşayanlar beni çok daha iyi anlar.allahım hepinizin bebeğini korusun.

inş canım çok saol.rabbim kimseyi böyle şeylerle sınamasın.gerçekten zor durumlar.yaşayanlar beni çok daha iyi anlar.allahım hepinizin bebeğini korusun.[/QUOTE]

kesinlikle yaşayan çok iyi anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…