- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ayyy maşallahhhhhhhhhhhhh,vahide1204,a_seyma,deyan,baby_drk+,şevvall,
burda olan herkese slmlar..
canom kıskandım seni,
bende miniğimin dünkü fotosunu koymaya karar verdim.
okadar kanamam olmasına rağmen allahım korudu onu.
telefondan çektiğim için pek net çıkmamış.
birinde kalp atşlarınıda gösteriyor.
maşallah diyin kızlar..
slm kızlar size bi şey sorcam şu göğüs ucununu kenarında sivilce gibi bi şeyler çıkıyo hafifte kurumsu gibi acaba onlar neden oluyor bilen varmı önemli bi şey mi acaba bende öncede çıkardı tek tük ama şimdi biraz arttı gibi sanki bilgisi olan lütfen yardımcı olsun çok endişeliyim inş kötü b işey değildir
merhaba kızlar...
ya benim içim hala rahat etmiyor sat a göre 7+3 , ultrasona göre ise 5+3 kan sulandırıcı iğnemi kullanmaya başladım bugün düşük tehdidi var diyede günde 3 kere progestan çok korkuyorum bu meleğimde beni bırakıcak diye dün kalp atışları görüldü Allahın izniyle ama şimdide kafam takıldı geriden gelmesine :44:
aynnen öyleee:)bende sevmediğim bi çok şeyi yemeye başladım ama sakın aksatma günde illa bi bardak süt içhem bu senin içinde önemlii biliyosun bebiş senin kanından beslenicekkk tatlımmmmm
ilk 3 ay sen yesende yemesende bebek senden alıyor tüm vitaminleri.
mide bulantısı olup birşey yemeyen insanları düşün.
kızlar biraz önce bir iki damla kanamam geldi...................
kızlar biraz önce bir iki damla kanamam geldi...................
kırmızı renktemi yoksa kahverengi mi
canım azsa yerlesme kanaması olabılır... ama artarsa devam ederse agrı olursa ıhmal etme gıt hemen doktora
kırmızı maalesef.sanırım bu da düşek.benim kaderim bu zaten .
yok be canım.benim kanamam olunca sonucu düşük oluyor maalesef.oğlumda bir damla kan görmemiştim ben.
kırmızı maalesef.sanırım bu da düşek.benim kaderim bu zaten .
yok be canım.benim kanamam olunca sonucu düşük oluyor maalesef.oğlumda bir damla kan görmemiştim ben.
canım uzulme hemen gıt bı doktora belkı bıseyler yapılır düşmezz
ya canım hemen panik yapma bir iki damla oldumu önemli birsey olmaya bilir bebek büyürken karın içine yerlesirken kılcal damarları fılan yırtabılırmıs ondan olurmuşşşş yine de doktorunu ara ama iyi şeyler düşün iyi olsun... dualarımız seninle....
saol canım.hayırlısı bakalım.ama bu bebeği baştan hiç istememiştim.şimdi okadar pişmanım ki.
canım benım bende aynı sekılde ıstemıyodum ama artık ıstıyorum Rabbım yhayırlısıyla elımıze kavustursun... ıns bısey olmaz hayırlısı
ben 3 gündür çok hastayım ve öksürüyorum acaba ondan mı oldu.çünkü insan öksürünce karnıda kasılıyor.
ben 2 kere bebeğimi kaybettim.ilki 5 haftalıktı düştü.15 gün kanamam oldu.diğeri 11 haftalıktı kalbi durdu aldı dr.sonra oğluma 4 ayda hamile kaldım.çok riskli olmasına rağmen rahat bir gebelik geçirdim.tek sıkıntı hergün iğne kullanıyordum.bilmiyorum yiyecek ekmeği varsa doğacak yoksa......
geçmiş olsun canım yaa..
yine seninki 2-3 damla.
benim resmen içim boşaldı.
fakat bebeğim gitmedi.
yiyecek ekmeği varmış.
allah kötü şeyle göstermesin.
ben sabahtan beri hep dinleniyorum.
eşim saolsun kızla ilgileniyo.
hiçbişeye elimi sürmedim.
kanamam azaldı ama olsun.
çok geçmiş olsun dualarımız seninle inş. sıkı sıkı tutunuyordur o yüzden kanama olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?