2011 Ekim Anneleri

meryem ıns bısey olmaz nasıp allah herseyden once hayırlı evlat versın...

slm kızlar bende allah izin verirse ekim annesi olcam.hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum allah hepimize kolaylık versin...

97::97::97::97:hayır ya, sen? Öyle bekliyorum ama yumurta göbeğim çıktı. 2 defa kan testi yaptırdım sadece.6.haftayı beklemeyi düşünüyorum...Sence napsak?

ben de daha gitmedim ilçede oturduğum için buradaki hastanede hcg kan testi de yok ,ilçe de uyduruk bi markada gebelik testi satıyorlar bebe tıme diye oda hep negatif , merkeze gitmek gerekiyor gittiğimdede sadece kan testi yaptırmayı düşünüyorum 7 -8 haftasında ultrasyona girmeyi düşünüyorum .. hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

bebe tıme testini araştırdım , kk da bu konuyu önceden açmışlar kesinlikle almayın hatalı diye .. yeni öğrendim 2 kutu almıştım ,bir arkadaşta hep negatif çıkmış şimdi 16 haftalık hamile , hayretler olsun diyorum ..

günaydın kızlarrrr bugun kötü bir haberle açılış yaptım şubat topiğinde bir arkadaşım boş gebelik yaşıyormuş bugun kürtaj olacakmış allah kimseye yaşatmasın

kızlar biraz önce bir iki damla kanamam geldi...................
canım sakın ol sakın kötü şeyler düşünme
slm kızlar bende allah izin verirse ekim annesi olcam.hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum allah hepimize kolaylık versin...

hoşgeldin sağlıkla kucagına alman dilekleriyle

kızlarr acil yardım evdeyim ve şuanda çok kötü midem bulanıyor başım dönüyorrr kendimi iyi hissetmiyorum ne yapmalıyımmm

galiba bende 7.haftayı beklicemm

kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama sakın sıkma onları

sağol canım ilgilendiğin için kaç gündür her yere yazdım bi cvp veren olmadı şimdi sıkmadım ama önce bir yada iki defa sıkmıştım bilmeyince işte sivilce sandım bir iki taneydi o zaman inş dedeğin gibi kötü bi şey değildir geçmezse doktora sorcam artık ya bide hamile olunca korkuyorum inş kötü bişeyin belirtisi değildir meme kanseri falan aklıma getirmiyim diyorum ama b iyandana da endişeleniyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…