hoşgeldin canım aramıza bebeğinde hayırlı olsun kucagına da almak nasip olur inş....
hoşgeldin aramıza...
hoşgeldiiinn
.
baby_drk inş bebişin sana sımsıkı tutunur anneciğini bırakmaz.dualarim seninle.Allah bebişini korusun inş.
97::97::97::97:hayır ya, sen? Öyle bekliyorum ama yumurta göbeğim çıktı. 2 defa kan testi yaptırdım sadece.6.haftayı beklemeyi düşünüyorum...Sence napsak?estur kullanıcısından alıntı
kızlar sat 18 ocak var mı aranızda
canım doktora gittin mi ?
evet cnm kesinlikle çok zor ama ilyas acar bir numaradır biraz pahalıdır ama söylediği şey kesinlikle olur universalı hiç bilmiyorum
metroparkın pahalı olduğunu duymuştum
tıp merkezine git sen en iyisi
slm kızlar bende allah izin verirse ekim annesi olcam.hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum allah hepimize kolaylık versin...
meryem ıns bısey olmaz nasıp allah herseyden once hayırlı evlat versın...
amiinn cnm hayırlı olsunhoşgeld,n sat kaç senin
97::97::97::97:hayır ya, sen? Öyle bekliyorum ama yumurta göbeğim çıktı. 2 defa kan testi yaptırdım sadece.6.haftayı beklemeyi düşünüyorum...Sence napsak?
canım sakın ol sakın kötü şeyler düşünmekızlar biraz önce bir iki damla kanamam geldi...................
slm kızlar bende allah izin verirse ekim annesi olcam.hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum allah hepimize kolaylık versin...
kızlarr acil yardım evdeyim ve şuanda çok kötü midem bulanıyor başım dönüyorrr kendimi iyi hissetmiyorum ne yapmalıyımmm
ben de daha gitmedim ilçede oturduğum için buradaki hastanede hcg kan testi de yok ,ilçe de uyduruk bi markada gebelik testi satıyorlar bebe tıme diye oda hep negatif , merkeze gitmek gerekiyor gittiğimdede sadece kan testi yaptırmayı düşünüyorum 7 -8 haftasında ultrasyona girmeyi düşünüyorum .. hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama sakın sıkma onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?