- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
sağol canım ilgilendiğin için kaç gündür her yere yazdım bi cvp veren olmadı şimdi sıkmadım ama önce bir yada iki defa sıkmıştım bilmeyince işte sivilce sandım bir iki taneydi o zaman inş dedeğin gibi kötü bi şey değildir geçmezse doktora sorcam artık ya bide hamile olunca korkuyorum inş kötü bişeyin belirtisi değildir meme kanseri falan aklıma getirmiyim diyorum ama b iyandana da endişeleniyorum işte
merhaba güzel anne adaylarıbende inşallah ekim annesi olacağım ilk gebeliğim 2 senedir bekliyorduk meleğimizi bugün regl tarihimdi ben 17 sinde yaptığım gebelik testinde 2.çizgiyi silik gördüm 18.de kan testi yaptırdım değerim 165.92 çıktı 2 haftalık dedi lab.daki arkadaş inşallah herşey yolundadır ne zaman doktora gideyim hangi hastaneye gideyim bilmiyorum ist.anadolu yakasındayım tavsiyelerinize açığım
ayyy maşallahhhhhhhhhhhhh
korkma canım gebelikte çıkması normal bendede çıkıyor sakın elleyip sıkayım falan demeebazı bayanlarda çıkıyormuş hatta belirti bile sayılıyormuş
sen benim cevabımı okumamışın bendede çıktı doktorum önemli bişey olmadıgını söyledii endişelenme veeee sıkmaaaa
sağol canım inş normaldir bende hamilelikten öncede çıkardı o zaman sıkmıştım ama şimdi çoğaldı gibi sanki inş en kısa zamanda geçer kötü bi şey çıkmaz çok sağol cvpladığın için bu arada
hoşgeldin aramıza canım sağlıklı bir gebelik geöirirsin inş
mısır patlattım ve ekşi elma yiyorum mide bulantım azaldı ohh beeeee
yok canım kötü bişey olacagını sanmıyorum bide bununla kafanı yorup hamileliğini zehiretme kendine ama kendini rahatlatmak istiyorsan doktora git
portakalı koklayamıyorum canım onu nasıl yapcam ben olmaz dedim ama arada bir fena oluyorum ya kendime gülüyorum bulantım geçincehoşbulduk inşallah hepberabermiğde bulantısına mandalina kabuğunu koklamakta iyi gelirmiş öyle der başka bir topikten hamile arkadaşım dene istersen
sen gittinmi doktora hiç gördünmü kesesini bebeğinin :26:
inş kötü bi şey çıkmaz dediğin gibi takmıycam canım ama iyce artar çoğalırda geçmezse sorarım doktora çok sağol bu arad sen ev hanımımısın canım çalışıyomusun
geçmiş olsun arkadaşım şimdi nasıl oldun.yapacak çok fazla bişey yok.çıkarsan rahatlarsın ama.odanı havalandır ve uzan.bi de su içmeye çalış.midendeki asitleri etkisiz hale getirir.dışarı çıkamam kimsemde yok ölcem bulantıdan
geçmiş olsun arkadaşım şimdi nasıl oldun.yapacak çok fazla bişey yok.çıkarsan rahatlarsın ama.odanı havalandır ve uzan.bi de su içmeye çalış.midendeki asitleri etkisiz hale getirir.
yok canım bende çalışmıyorum açıköğretim okuyorum ama şu sıralar öyle bi halsizim ki ne ev işi yapasım var ne ders çalışasım var sadece uyumak istiyorum ama çalışmam da lazım sınavlar yaklıştı napcam bilimiyorum bu durum inş geçer en kısa zamanda
ayy bende açıkögretim okuyorummama daha kitabı acamadım evimide bugun sadece süpürdüm misafirlerime normalde ellerimle hazırlarım ama hiç halim yok kurupasta falan aldım
çıkıyorum ben kızlar hoşçakalın
maaşallah miniğimize.Allah inşallah ekim ayında senin kollarında sağlıklı mutlu bi şekilde bakınırkenki halini de paylaşmayı nasip eder.biz de bi kere daha maaşallah çekeriz inşallah(amin),vahide1204,a_seyma,deyan,baby_drk+,şevvall,
burda olan herkese slmlar..
canom kıskandım seni,
bende miniğimin dünkü fotosunu koymaya karar verdim.
okadar kanamam olmasına rağmen allahım korudu onu.
telefondan çektiğim için pek net çıkmamış.
birinde kalp atşlarınıda gösteriyor.
maşallah diyin kızlar..
benim de bildiğim geriden gelme falan sonraki aylarda belli olcak bişey.doktor bişey demediyse boşa kuruntular kurma kafanda.yıpratma kendinimerhaba kızlar...
ya benim içim hala rahat etmiyor sat a göre 7+3 , ultrasona göre ise 5+3 kan sulandırıcı iğnemi kullanmaya başladım bugün düşük tehdidi var diyede günde 3 kere progestan çok korkuyorum bu meleğimde beni bırakıcak diye dün kalp atışları görüldü Allahın izniyle ama şimdide kafam takıldı geriden gelmesine :44:
oruc adamayı tavsiye etmem.büyük ihtimal ramazanı tutamıcaz.bi birikiyor.sonra öde öde bitmiyor tek başına.geçen seferden biliyom.daha 10 günüm kaldı.bitiremedim.gene üstüne bincek.ekonomik bişiler değil namaz oruç vs gibi bişey adayabiliriz
amin inşallah.hoşgeldinslm kızlar bende allah izin verirse ekim annesi olcam.hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum allah hepimize kolaylık versin...
kızlar sizce ben ne zaman hastaneye gitmeliyim keseyi görmek için 18 şubatta kan değerim 165.92 idi 2 haftalıktır dediler cuma gitsem görürmüyüm acaba :26: son adet tarihim 22 ocak beklenen adet tarihimde bugündü :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?