2011 Ekim Anneleri

sen benim cevabımı okumamışın bendede çıktı doktorum önemli bişey olmadıgını söyledii endişelenme veeee sıkmaaaa

merhaba güzel anne adayları bende inşallah ekim annesi olacağım ilk gebeliğim 2 senedir bekliyorduk meleğimizi bugün regl tarihimdi ben 17 sinde yaptığım gebelik testinde 2.çizgiyi silik gördüm 18.de kan testi yaptırdım değerim 165.92 çıktı 2 haftalık dedi lab.daki arkadaş inşallah herşey yolundadır ne zaman doktora gideyim hangi hastaneye gideyim bilmiyorum ist.anadolu yakasındayım tavsiyelerinize açığım

hoşgeldin aramıza canım sağlıklı bir gebelik geöirirsin inş

mısır patlattım ve ekşi elma yiyorum mide bulantım azaldı ohh beeeee

ayyy maşallahhhhhhhhhhhhh

korkma canım gebelikte çıkması normal bendede çıkıyor sakın elleyip sıkayım falan demeebazı bayanlarda çıkıyormuş hatta belirti bile sayılıyormuş

sağol canım inş normaldir bende hamilelikten öncede çıkardı o zaman sıkmıştım ama şimdi çoğaldı gibi sanki inş en kısa zamanda geçer kötü bi şey çıkmaz çok sağol cvpladığın için bu arada

sen benim cevabımı okumamışın bendede çıktı doktorum önemli bişey olmadıgını söyledii endişelenme veeee sıkmaaaa

sağol canım sıkmam artık gördüm cvbını ama biraz geç gördüm kusura bakma ay iyiki burası var ya haer sorunumu burda paylaşıp sorabiliyorum iyki varsınız kızlar iyki tanımışm sizleri

yok canım kötü bişey olacagını sanmıyorum bide bununla kafanı yorup hamileliğini zehiretme kendine ama kendini rahatlatmak istiyorsan doktora git

hoşgeldin aramıza canım sağlıklı bir gebelik geöirirsin inş

mısır patlattım ve ekşi elma yiyorum mide bulantım azaldı ohh beeeee

hoşbulduk inşallah hepberaber miğde bulantısına mandalina kabuğunu koklamakta iyi gelirmiş öyle der başka bir topikten hamile arkadaşım dene istersen
sen gittinmi doktora hiç gördünmü kesesini bebeğinin :26:

yok canım kötü bişey olacagını sanmıyorum bide bununla kafanı yorup hamileliğini zehiretme kendine ama kendini rahatlatmak istiyorsan doktora git

inş kötü bi şey çıkmaz dediğin gibi takmıycam canım ama iyce artar çoğalırda geçmezse sorarım doktora çok sağol bu arad sen ev hanımımısın canım çalışıyomusun

portakalı koklayamıyorum canım onu nasıl yapcam ben olmaz dedim ama arada bir fena oluyorum ya kendime gülüyorum bulantım geçincekesemizi gördüm hatta resminide paylaştım burda
inş kötü bi şey çıkmaz dediğin gibi takmıycam canım ama iyce artar çoğalırda geçmezse sorarım doktora çok sağol bu arad sen ev hanımımısın canım çalışıyomusun

benimde var canım ama umursamıyorum ilk gebeliğimdede çıkmıştı gebelikten sonra yok oluyor ben evdeyim 2 düşüğüm oldugu için çalışmıcam korkuyorum işe başlayacakken hamile oldugumu ögrendimsen çalışıyomusun?

geçmiş olsun arkadaşım şimdi nasıl oldun.yapacak çok fazla bişey yok.çıkarsan rahatlarsın ama.odanı havalandır ve uzan.bi de su içmeye çalış.midendeki asitleri etkisiz hale getirir.

sağol canım mısır patlattım tuzlu birde ekşi elma yedim azaldı bulantım misafirim gelcek ve hamile oldugumu bilmiyor 3 ay dolmadan söylemicektik bu haldeyken anlicak galibaaaaa

benimde var canım ama umursamıyorum ilk gebeliğimdede çıkmıştı gebelikten sonra yok oluyor ben evdeyim 2 düşüğüm oldugu için çalışmıcam korkuyorum işe başlayacakken hamile oldugumu ögrendimsen çalışıyomusun?[/QUOTE]

yok canım bende çalışmıyorum açıköğretim okuyorum ama şu sıralar öyle bi halsizim ki ne ev işi yapasım var ne ders çalışasım var sadece uyumak istiyorum ama çalışmam da lazım sınavlar yaklıştı napcam bilimiyorum bu durum inş geçer en kısa zamanda

ayy bende açıkögretim okuyorumm ama daha kitabı acamadım evimide bugun sadece süpürdüm misafirlerime normalde ellerimle hazırlarım ama hiç halim yok kurupasta falan aldım

ayy bende açıkögretim okuyorumm ama daha kitabı acamadım evimide bugun sadece süpürdüm misafirlerime normalde ellerimle hazırlarım ama hiç halim yok kurupasta falan aldım

olsun canım napcaksın bu seferde öyle idare etsinler her zaman bir olmaz bebişlerimiz daha önemli bizim için

maaşallah miniğimize.Allah inşallah ekim ayında senin kollarında sağlıklı mutlu bi şekilde bakınırkenki halini de paylaşmayı nasip eder.biz de bi kere daha maaşallah çekeriz inşallah(amin)
benim de bildiğim geriden gelme falan sonraki aylarda belli olcak bişey.doktor bişey demediyse boşa kuruntular kurma kafanda.yıpratma kendini
ekonomik bişiler değil namaz oruç vs gibi bişey adayabiliriz
oruc adamayı tavsiye etmem.büyük ihtimal ramazanı tutamıcaz.bi birikiyor.sonra öde öde bitmiyor tek başına.geçen seferden biliyom.daha 10 günüm kaldı.bitiremedim.gene üstüne bincek.
slm kızlar bende allah izin verirse ekim annesi olcam.hepinize şimdiden hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum allah hepimize kolaylık versin...
amin inşallah.hoşgeldin

kıslar merhabalar güzel pazar geciriyorsunuzdur insallah bebeişinizle. bende de iki günüdür yemek yedikden sonra mide bulantısı baslıyor.değişik benimki yemek yerken bise yok rahatlıkla yiyebiliyorum ama sonrası kötü mide bulantısı ama kusamıyorum işte

kızlar sizce ben ne zaman hastaneye gitmeliyim keseyi görmek için 18 şubatta kan değerim 165.92 idi 2 haftalıktır dediler cuma gitsem görürmüyüm acaba :26: son adet tarihim 22 ocak beklenen adet tarihimde bugündü :26::26:

bende senın gıbı tam adetımı bekledıgım zamanda gelmeyınce 1 gun gectı ve hemen gıttım kesemızı gorduk bence gorursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…