kıslar merhabalar güzel pazar geciriyorsunuzdur insallah bebeişinizle. bende de iki günüdür yemek yedikden sonra mide bulantısı baslıyor.değişik benimki yemek yerken bise yok rahatlıkla yiyebiliyorum ama sonrası kötü mide bulantısı ama kusamıyorum işte
bende senın gıbı tam adetımı bekledıgım zamanda gelmeyınce 1 gun gectı ve hemen gıttım kesemızı gorduk bence gorursun canım
gözün aydın hayırlı olsun darısı benimde başıma inşallah benim aklıma takılan 2 haftalık demesi demekki geç döllenme oldu giidipte göremeessem endişelenir kendime eziyet ederim benim ilk gebeliğim we 2 senedir olmuyordu
yok allahtan ben hersyi yiyorum ama yaglı seyler yersem eger midemde yanma oluyor.bide ben cok acıkmaya basladım 2 saatde bir acıkıyorum :)
senınnde canım benım 6 senemde olacakk hemde 2 ıncı bebegım agustosda ılk bebegım dustu uzulme hersey gecer gıder sımdı 7+3 deyım bu hafta kalp atıslarını duyacagız nasıpse ALLAHIM nasıp etsın..
merhaba güzel anne adaylarıbende inşallah ekim annesi olacağım ilk gebeliğim 2 senedir bekliyorduk meleğimizi bugün regl tarihimdi ben 17 sinde yaptığım gebelik testinde 2.çizgiyi silik gördüm 18.de kan testi yaptırdım değerim 165.92 çıktı 2 haftalık dedi lab.daki arkadaş inşallah herşey yolundadır ne zaman doktora gideyim hangi hastaneye gideyim bilmiyorum ist.anadolu yakasındayım tavsiyelerinize açığım
hoşgeldin...bende anadolu yakasındayım.sat 16 ocak. yarın 5 hafta bitcek sata göre.bir sonraki haftaya doktora gitcem.Doktorumuzu da yeni bulduk, küçükyalı delta hastahanesi hakan beyyy, inşallah iyi olacak herşey herkes içinnn,dua ediyorum bol boll
hoşgeldin cnmmerhaba güzel anne adaylarıbende inşallah ekim annesi olacağım ilk gebeliğim 2 senedir bekliyorduk meleğimizi bugün regl tarihimdi ben 17 sinde yaptığım gebelik testinde 2.çizgiyi silik gördüm 18.de kan testi yaptırdım değerim 165.92 çıktı 2 haftalık dedi lab.daki arkadaş inşallah herşey yolundadır ne zaman doktora gideyim hangi hastaneye gideyim bilmiyorum ist.anadolu yakasındayım tavsiyelerinize açığım
saol canım.amin hepimizinmaaşallah miniğimize.Allah inşallah ekim ayında senin kollarında sağlıklı mutlu bi şekilde bakınırkenki halini de paylaşmayı nasip eder.biz de bi kere daha maaşallah çekeriz inşallah(amin)
benim de bildiğim geriden gelme falan sonraki aylarda belli olcak bişey.doktor bişey demediyse boşa kuruntular kurma kafanda.yıpratma kendini
oruc adamayı tavsiye etmem.büyük ihtimal ramazanı tutamıcaz.bi birikiyor.sonra öde öde bitmiyor tek başına.geçen seferden biliyom.daha 10 günüm kaldı.bitiremedim.gene üstüne bincek.
amin inşallah.hoşgeldin
hoşbuldukdaha hiç doktora gitmedinmi merak ettim ben bu cuma gitsem görürmüyüm acaba :44: bende bu cuma ya erdem hast. yada atlas hast.nesine giderim heralde
hoşbuldukdaha hiç doktora gitmedinmi merak ettim ben bu cuma gitsem görürmüyüm acaba :44: bende bu cuma ya erdem hast. yada atlas hast.nesine giderim heralde
Valla hiç gitmedim, yeni bebeği olan bi arkadaşım var, o da bekle nasıl olsa seni göndercek 2 hafta sonra gel dicek dedi, bende gitmişken kalp atışını görmek istiyorum Allahın izniyle onun için 1 hafta daha beklemeyi planlıyorum.Ame belki kese görünebilir, ben keseyi değil kalp atışını daha çok önemsiyorum. Beklemekte zor gerçi:18::18:
hoşgeldin cnm
saol canım.amin hepimizin
canım 6.haftanı bekle bence.
belki kalp atışınıda duyarsın.
kızlar canım sıkkın bebeğimin vajinal muayned kalp atışı gçrüldü ama duyulmadı doktor kalbi durabilir dedi....göğüslerin felan hiç acımıyor((( duydunuzmu hiç böyle bişi
kızlar canım sıkkın bebeğimin vajinal muayned kalp atışı gçrüldü ama duyulmadı doktor kalbi durabilir dedi....göğüslerin felan hiç acımıyor((( duydunuzmu hiç böyle bişi
vallahi bravo ben dayanamıyorum çok heyecanlıyım en azından keseyi görsem o beni kalp atışlarına kadar idare ederarkadaşın doğru söylemiş aynen öyle yapıyorlar ama dediğğin gibi beklemek zor Allahım inşallah keseyide kalp atışınıda görmeyi duymayı nasip eder sağlıkla kucağımıza almayıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?