2011 Ekim Anneleri

aynı sorun bendede var canım bende yedıkden sonra aklıma tuhaf tuhaf seyler gelıyor ve tıksınıyorum mıdem bulanıyor kusamıyorum ayrıca pısmıs bırsey yıymeıyorum domates peynır yemekden ıcım dısım cıktı :84::84::84::84::84:

bende senın gıbı tam adetımı bekledıgım zamanda gelmeyınce 1 gun gectı ve hemen gıttım kesemızı gorduk bence gorursun canım

gözün aydın hayırlı olsun darısı benimde başıma inşallah benim aklıma takılan 2 haftalık demesi demekki geç döllenme oldu giidipte göremeessem endişelenir kendime eziyet ederim benim ilk gebeliğim we 2 senedir olmuyordu

senınnde canım benım 6 senemde olacakk hemde 2 ıncı bebegım agustosda ılk bebegım dustu uzulme hersey gecer gıder sımdı 7+3 deyım bu hafta kalp atıslarını duyacagız nasıpse ALLAHIM nasıp etsın..

yok allahtan ben hersyi yiyorum ama yaglı seyler yersem eger midemde yanma oluyor.bide ben cok acıkmaya basladım 2 saatde bir acıkıyorum :)

yok allahtan ben hersyi yiyorum ama yaglı seyler yersem eger midemde yanma oluyor.bide ben cok acıkmaya basladım 2 saatde bir acıkıyorum :)

ben suan delırmek uzereyım karnım zıl calıyor aclıkdan ölecek gıbıyım ısyerınde ev yemegı soylemısler yemek yıyemıyoorum öf yaaaaa cagırıyorlar yıyemıyorum icim almıyor pişmiş bırsey yemek ıstemıyorum gıdıp puaca yıyecegım kokmayan ve cok doyuracajj ya dooyuran:84::84::84::84::84::84:

hoşgeldin...bende anadolu yakasındayım.sat 16 ocak. yarın 5 hafta bitcek sata göre.bir sonraki haftaya doktora gitcem.Doktorumuzu da yeni bulduk, küçükyalı delta hastahanesi hakan beyyy, inşallah iyi olacak herşey herkes içinnn,dua ediyorum bol boll

hoşbulduk daha hiç doktora gitmedinmi merak ettim ben bu cuma gitsem görürmüyüm acaba :44: bende bu cuma ya erdem hast. yada atlas hast.nesine giderim heralde

hoşgeldin cnm
saol canım.amin hepimizin
hoşbulduk daha hiç doktora gitmedinmi merak ettim ben bu cuma gitsem görürmüyüm acaba :44: bende bu cuma ya erdem hast. yada atlas hast.nesine giderim heralde

canım 6.haftanı bekle bence.
belki kalp atışınıda duyarsın.

Valla hiç gitmedim, yeni bebeği olan bi arkadaşım var, o da bekle nasıl olsa seni göndercek 2 hafta sonra gel dicek dedi, bende gitmişken kalp atışını görmek istiyorum Allahın izniyle onun için 1 hafta daha beklemeyi planlıyorum.Ame belki kese görünebilir, ben keseyi değil kalp atışını daha çok önemsiyorum. Beklemekte zor gerçi:18::18:

vallahi bravo ben dayanamıyorum çok heyecanlıyım en azından keseyi görsem o beni kalp atışlarına kadar idare eder arkadaşın doğru söylemiş aynen öyle yapıyorlar ama dediğğin gibi beklemek zor Allahım inşallah keseyide kalp atışınıda görmeyi duymayı nasip eder sağlıkla kucağımıza almayıda

kızlar canım sıkkın bebeğimin vajinal muayned kalp atışı gçrüldü ama duyulmadı doktor kalbi durabilir dedi....göğüslerin felan hiç acımıyor((( duydunuzmu hiç böyle bişi

kızlar canım sıkkın bebeğimin vajinal muayned kalp atışı gçrüldü ama duyulmadı doktor kalbi durabilir dedi....göğüslerin felan hiç acımıyor((( duydunuzmu hiç böyle bişi

canım 6.haftada kalp atışı duyulmaz diye biliyorum ben :26:ay ne salak doktorlar var yaa böyle bişey denirmi hiççç korkma sen canım

kesinlikle 2.bir doktora daha görün aklından kötü düşünceleri at iyi düşünmeye çalış inşallah hiç birşeyi yoktur bebeğinin doktor yanılıyordur Rabbim korusun herkesin yavrusunu

sakın moralini bozma canım belki erken diye duyulmamıştır strese sokup bebegini üzmee artık ne yaşarsan ne hissedersen aynı seyi oda yaşıyor stres yasaaaaaakkdua et canım melegine bişeycik olmaz

kızlar herkeze merhaba... karnım cok kotu agrıyor... korkuyorum kuzuma bısey olcak dıye... agrı kesıcı ıctım ıns gecer boyle wc ye gıdıyorum devamlı kanama oluyomu dıye ama sut kesıgı gıbı akıntı var sadece

Canım herşey Allahın ol demesiyle, sen merak etme, senin bebişinin bu dünyada yiyeceği lokma varsa zaten birşey olmaz, lütfen stres yapma, her şeyde bir hayır vardır, sabırlı ol, sakin ol, dua et.Bak göreceksin sen iyiolunca, bebişde iyi olacakkk

Aramıza hoçgeldin canım. Benim de sat 16. Dr lar 28 gün hesapşıyorlar ve bende dr lara göre 1 gün sonra kan testi yaptırmış oldum. Ancak küçük olacağı için 3 hafta sonra hastaneye gelmem söylendi. Bugün hemşire arkadaşıma sordum, dr daha küçük demiş. keseyi görebilirmişim ama kalp atışları için beklemem gerekiyor. Bende 2 hafta daha bekleyip kısmetse meleğimin kalp atışlarını duymak istiyorum ayrıca gidince kan tahlillerimide yapacağım. Acele davranmamın gereği yok. Sadece dikkat etmek istiyorum herhangi bir duruma karşı. Ama onu göreceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…