Slm kızlarr ayy şu an hala olmak üzereyim yaa.Abimin eşi doğumda gece 2 de gitmişler hala doğmamış heyecanla bekliyoruz. Bende bu halimle, bu sıcakta dışarı çıkamıyorum gidemedim.
Napayım kızlar? doğunca gideyimmi? tek otobüsle gidebilicem hastaneye
bence kesinlikle gitt yeğenin yani ben olsam duramazdım
canım patates hasla tuzsuz yagsız ye soda iç bende işe yarıyordu inşallah gecerr
kızlar ishalim geçmedidemir hapı yaparmı ishal sizede oldumu?bugün tiroid tahlili için dahiliye gidicektim hem ishalimide söyleyim bari..
aa çok güzel hem öne arkaya hem yanlara küçük olması da çok güzel nerden almıştın ana kucağını fatoşum?
kızlar ben bu sabah ilk defa oğlumu elimle hissettim çok çok çok ilginçti kendime gelemedim bir süre içimde oynaması gibi değildi önce korkunç geldisonra mest oldum
Hahahaa kıyamam sana yavru aslan toplanmaya başlamış yakında tekmelerde gelir :) Çok garip dimi, sen birde eşinin vereceği tepkiyi düşün, ben henüz tam hareketi kuvvetlenmeden hissetmesini istemedim şöyle en kuvvetli zamanında koyucam elini, ama bende bazen dikildiğinde yada toplandığında agopun kazı gibi kalıyorumçok mucizevi bir şey bu nasip eden rabbime şükürler olsun :) Eşimde mel mel bana bakıyor, içimde insan var insan diyorum adam ürküyo benden
Ben tam bir ay psikolojik ishal oldum. Bi türlü geçmiyordu. Dr ilaç verdi tamamen probiyotikmiş kaç kutu bitirdiğimi bile bilmiyorum. Sonra bebeğimin tekmelerini hissetmeye başlayınca ishalimde kesildi kurtuldum çok şükür.
muzda işe yarıyor canım. Dr ilaç vermedimi?
İshal ilacımın ismi maflor du kabız olanlarda kullanıyormuş. dengeyi sağlamak içinmiş.
Dr sor ve iç bence seyma . Bebeğe bi zararı yokmuş
Gidicem gidiemde doğuncamı gideyim ? şimdi gitsem oralarda rahat olamıycam bu halimle. Dışarıda kim çıksa sakın evden çıkma çok sıcak diyor.
benim kanım düşük baya çok halsizim.Normalde bile dışarda tek başıma düşüp bayılacak gibi oluyorum. şu sıcaklarda dahada arttı. İnş. bi yerde tek başıma bayılmadan geçiririm. yoksa eşim beni doğurana bi daha dışarı salmaz
çok su içmeye çalıştım. Birde elh. ki günde üçden fazla gitmiyordum çoğu zaman. ama bazen de wc den çıamıyordum. Elh. bişe olmadı. Dr çok kötü olursan gel serum takayım demişti. Ama ben gelse bile bazen tuvalete gitmiyordum. Muz, patates vs. yiyordum bol bol. bide ilacı hep kullandım onu bir kere iç hemen kesiyor ishali çok etkili bir ilaç. ilacı bitirince yine başlıyordu. öyyyle tam bir ay devam etti. Elh. şimdi kesildiben daha gitmedim doktora..1 ay ishalmi oldun çok sıvı kaybetmişindir...
bugün gidicem doktora sorarım sana o ilacı dahiliye doktorumu verdi
özel bi durumun varsa o başka düşerim falan die düşünüosan ozaman birisiyle git yada gitme canım sanada bişi olmasın
Eki Görüntüle 205728 Eki Görüntüle 205729
Kızlar buda benim göbüş ve içimdeki 12. haftada oğlumun verdiği poz.
çok saol canım ya valla ne mükemmel bişey yaşıoruz çok güzel bi duygu kucağımıza aldığımız günüde görürüz inşallah sen çektirdinmi ayrıntılı?
Maşallah Eytcim göbüşüne.
Bir de o oda senin odanmıııı? Ne güselll tek başınaymışın. Özendim valla. Biz 2 kişiyiz.
Eski işyerimde bir tek ben vardım odamda. Şimdi yanımdaki arkadaş da erkek olunca biraz rahatsız oluyorum. Aniden hıçkırık tutuyor, yemekten sonra malum hava kabarcıkları oluyor.. Hele bir de bulantı olunca arada bir... Neyse Allahtan kusmalarım bittikten sonra 2 kişilik odaya geçtim. Buna da şükür.
:))))) canım 2 kişiyiz patronum kızı ve ben, bizi bize bıraksalar sorun yok iyi anlaşıyoruz kafa yapılarımız aynı. Ama patronum artı onun babası genelde bizim odadan çıkmazlar kriz ortamı burası yani bide baba oğul hiç anlaşamazlar sürekli kavga gürültü. Bu resim kimse yokken ki hali. Bir anlatsam hepinizin ağzı açık kalır burada yaşadıklarımızıEn basiti en büyük patronumuz yani babaları hacı bize tüm gün pc den cübbeli hoca vaazleri dinletir. Ve ben kavga edip odayı terk ederim
hahahaa kıyamam sana yavru aslan toplanmaya başlamış yakında tekmelerde gelir :) çok garip dimi, sen birde eşinin vereceği tepkiyi düşün, ben henüz tam hareketi kuvvetlenmeden hissetmesini istemedim şöyle en kuvvetli zamanında koyucam elini, ama bende bazen dikildiğinde yada toplandığında agopun kazı gibi kalıyorumçok mucizevi bir şey bu nasip eden rabbime şükürler olsun :) eşimde mel mel bana bakıyor, içimde insan var insan diyorum Adam ürküyo benden
kızlar ishalim geçmedidemir hapı yaparmı ishal sizede oldumu?bugün tiroid tahlili için dahiliye gidicektim hem ishalimide söyleyim bari..
Slm kızlarr ayy şu an hala olmak üzereyim yaa.Abimin eşi doğumda gece 2 de gitmişler hala doğmamış heyecanla bekliyoruz. Bende bu halimle, bu sıcakta dışarı çıkamıyorum gidemedim.
Napayım kızlar? doğunca gideyimmi? tek otobüsle gidebilicem hastaneye
kızlar 20 dk lık metro yolculugundan bişi olmaz demi
kızlar biz süslenip püslenip oğluşumla babasını ziyarete gidiyoruz hoşçakalınnn öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
Maşallah Eytcim göbüşüne.
Bir de o oda senin odanmıııı? Ne güselll tek başınaymışın. Özendim valla. Biz 2 kişiyiz.
Eski işyerimde bir tek ben vardım odamda. Şimdi yanımdaki arkadaş da erkek olunca biraz rahatsız oluyorum. Aniden hıçkırık tutuyor, yemekten sonra malum hava kabarcıkları oluyor.. Hele bir de bulantı olunca arada bir... Neyse Allahtan kusmalarım bittikten sonra 2 kişilik odaya geçtim. Buna da şükür.
:))))) canım 2 kişiyiz patronum kızı ve ben, bizi bize bıraksalar sorun yok iyi anlaşıyoruz kafa yapılarımız aynı. Ama patronum artı onun babası genelde bizim odadan çıkmazlar kriz ortamı burası yani bide baba oğul hiç anlaşamazlar sürekli kavga gürültü. Bu resim kimse yokken ki hali. Bir anlatsam hepinizin ağzı açık kalır burada yaşadıklarımızıEn basiti en büyük patronumuz yani babaları hacı bize tüm gün pc den cübbeli hoca vaazleri dinletir. Ve ben kavga edip odayı terk ederim
Hadi yaa. O nasıl iş öyle yahu. Hele patron kızıyla sürekli dipdibeYok anacım ben halime şükredeyim. Benim yanımdaki oğlanın ağzı var dili yok. Parfümü çok severdi, ilk günde ben parfüm kokusundan altüst olunca garibim onu bile sıkmaz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?