2011 Ekim Anneleri

ne var ki halinde kötü durumda değilsin çok şükür (tabii benim bilmediğim bir şey yoksa)bence git benim bile içim kıpır kıpır oldu nasıl duruyosun kızz
şimdiden hayırlı olsun bebeğiniz halasııı :)

bence kesinlikle gitt yeğenin yani ben olsam duramazdım

Gidicem gidiemde doğuncamı gideyim ? şimdi gitsem oralarda rahat olamıycam bu halimle. Dışarıda kim çıksa sakın evden çıkma çok sıcak diyor.

benim kanım düşük baya çok halsizim. Normalde bile dışarda tek başıma düşüp bayılacak gibi oluyorum. şu sıcaklarda dahada arttı. İnş. bi yerde tek başıma bayılmadan geçiririm. yoksa eşim beni doğurana bi daha dışarı salmaz

kızlar ishalim geçmedidemir hapı yaparmı ishal sizede oldumu?bugün tiroid tahlili için dahiliye gidicektim hem ishalimide söyleyim bari..

Ben tam bir ay psikolojik ishal oldum. Bi türlü geçmiyordu. Dr ilaç verdi tamamen probiyotikmiş kaç kutu bitirdiğimi bile bilmiyorum. Sonra bebeğimin tekmelerini hissetmeye başlayınca ishalimde kesildi kurtuldum çok şükür.

muzda işe yarıyor canım. Dr ilaç vermedimi?

Son düzenleme:
aa çok güzel hem öne arkaya hem yanlara küçük olması da çok güzel nerden almıştın ana kucağını fatoşum?

canım ben burada bir mağazadan aldım 75 dediler peşinde 65'e aldım. ama nette en ucuz diye bir sitede 50tl. arama motoruna pasha baby anakucağı yaz direk çıkıyor. bende turuncusunu almıştım zaten orda da o renk çıkıyor. birde almadan tüm ana kucaklarına baktım ya çok basit görünüyor ama iyi sallanıyor. yada sevimli fakat sallanmaktan aciz. bunun kilitleri var yere sabitleyebiliyosun. öne arkaya yada iki yana salıncak gibi sallanıyor. hem bir tempoda sallanıyor hemde sallanırken yere sabitlendiğinden hiç ses çıkarmıyor. minderide pofuduk rahat görünüyor birde bebiş düşmesin diye kemeri var daha ne olsun. bence önemli olan kullanışlı olması fiyatıda çok uygun.

kızlar ben bu sabah ilk defa oğlumu elimle hissettim çok çok çok ilginçti kendime gelemedim bir süre içimde oynaması gibi değildi önce korkunç geldi sonra mest oldum

Hahahaa kıyamam sana yavru aslan toplanmaya başlamış yakında tekmelerde gelir :) Çok garip dimi, sen birde eşinin vereceği tepkiyi düşün, ben henüz tam hareketi kuvvetlenmeden hissetmesini istemedim şöyle en kuvvetli zamanında koyucam elini, ama bende bazen dikildiğinde yada toplandığında agopun kazı gibi kalıyorum çok mucizevi bir şey bu nasip eden rabbime şükürler olsun :) Eşimde mel mel bana bakıyor, içimde insan var insan diyorum adam ürküyo benden

İshal ilacımın ismi maflor du kabız olanlarda kullanıyormuş. dengeyi sağlamak içinmiş.

Dr sor ve iç bence seyma . Bebeğe bi zararı yokmuş

Benim eşim çok duygulanıyor yauu. Bende bazen ağlıyorumm onun tekmelerine karşı mutluluktan. Nasıl güzel, mükemmel bir duygu. Rabbim herkezlere yaşatsız inş. kucaklarını kimsenin boş bırakmasın amin! hep duamda olmayanlarada nasin et Rabbim

ben daha gitmedim doktora..1 ay ishalmi oldun çok sıvı kaybetmişindir...

özel bi durumun varsa o başka düşerim falan die düşünüosan ozaman birisiyle git yada gitme canım sanada bişi olmasın

ben daha gitmedim doktora..1 ay ishalmi oldun çok sıvı kaybetmişindir...
çok su içmeye çalıştım. Birde elh. ki günde üçden fazla gitmiyordum çoğu zaman. ama bazen de wc den çıamıyordum. Elh. bişe olmadı. Dr çok kötü olursan gel serum takayım demişti. Ama ben gelse bile bazen tuvalete gitmiyordum. Muz, patates vs. yiyordum bol bol. bide ilacı hep kullandım onu bir kere iç hemen kesiyor ishali çok etkili bir ilaç. ilacı bitirince yine başlıyordu. öyyyle tam bir ay devam etti. Elh. şimdi kesildi
bugün gidicem doktora sorarım sana o ilacı dahiliye doktorumu verdi

Hayır kendi Dr. verdi.

özel bi durumun varsa o başka düşerim falan die düşünüosan ozaman birisiyle git yada gitme canım sanada bişi olmasın

Çok halsizim sıcakta daha fena oluyorum. En iyisi bebek doğunca arayıp eşime sorayım o ne derse onu yapayım. Hep evden çıkıyorum ama evime çok yakın olan yerlere gidiyorum, gölgelerden gidiyorum ve abartısız her bulduğum banka otobüs durağına oturuyorum napayım halsizlik bitiriyor beni :)

Eki Görüntüle 205728 Eki Görüntüle 205729

Kızlar buda benim göbüş ve içimdeki 12. haftada oğlumun verdiği poz.

Maşallah Eytcim göbüşüne.
Bir de o oda senin odanmıııı? Ne güselll tek başınaymışın. Özendim valla. Biz 2 kişiyiz.
Eski işyerimde bir tek ben vardım odamda. Şimdi yanımdaki arkadaş da erkek olunca biraz rahatsız oluyorum. Aniden hıçkırık tutuyor, yemekten sonra malum hava kabarcıkları oluyor.. Hele bir de bulantı olunca arada bir... Neyse Allahtan kusmalarım bittikten sonra 2 kişilik odaya geçtim. Buna da şükür.

çok saol canım ya valla ne mükemmel bişey yaşıoruz çok güzel bi duygu kucağımıza aldığımız günüde görürüz inşallah sen çektirdinmi ayrıntılı?

Amin canım görürüz inşallah.ben de cuma gideceğim kısmetse.

oy hemde ne mucize hanzade ya beklemiyodum hiç bide o anda neye uğradığımı şaşırdım elimle hissedince Eşim ölüyor sabırsızlıktan Oğluma kesmedi yavrum beni daha sert vur diyorum, ya ben napim daha temas kuramadık oğlumla diyo eşimde
Ben içimde insan olduğu fikrine alıştımda kocacım arada çıldırıp içinde insan var ya inanamıyorum Diyor

kızlar biz süslenip püslenip oğluşumla babasını ziyarete gidiyoruz hoşçakalınnn öpüldünüzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
kızlar ishalim geçmedidemir hapı yaparmı ishal sizede oldumu?bugün tiroid tahlili için dahiliye gidicektim hem ishalimide söyleyim bari..

şeyma boğazın geçse öksürüğün geçmiyor öksürüğün geçse ishalin geçmiyor canım ne çok hastalanıyorsun, nazar mı değiyor ne oluyor sana. bir kurşun filan döktür canım sen :) bi de niye dahiliyeye gidiyosun? endokrine gitmen gerekmiyor mu?

bence gitme. hem doğum olmamış henüz, hem ishalsiz sıvı kaybediyorsun halsizlik yapar yolda düşebilirsin. hem de hamileler hastalık kapmaya çok müsait çünkü bağışıklık sistememiz çok zayıflıyor bu dönemde. ablamın doğumunda ben de koşa koşa gitmiştim hastaneye, sabırsızlığını anlıyorum ama ev ortamı daha steril olur, yine de sen bilirsin tabi.

kızlar 20 dk lık metro yolculugundan bişi olmaz demi

kıss canom bak burdan atlar üzerine gelirim şimdi 20 dk lık metro yolculuğuymuşmuş. ben sabah 7.10'da çıkıyorum evden, 8.30'a kadar iki dolmuş değiştirerek geliyorum. ve ikisi arasında 15 dk yürüyorum :) ahh ahh nerelere vurayım başımı :)

kızlar biz süslenip püslenip oğluşumla babasını ziyarete gidiyoruz hoşçakalınnn öpüldünüzzzzzzzzzzzzz

ohh ne güzel. hadi gezin bakalım ana oğul. birbirinize mukayet olun hadi öptüm sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…